| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 2 Ιαν 2011 - 0:46 | |
| Αγάπη μου! Το ξέρω είμαι γουρούνα χάθηκα μέσα στο φατσοβιβλίο και το παράτησα το σπιτάκι μου! Ελιζάκι συμφωνώ με την Βάσια! Καλά εγώ θέλω να δω και το τι θα γίνει μεταξύ Καρλάιλ - Κόμη, ξέρεις η συνάντηση μετά...! Αχχχ, έλα βρε ψυχή μου! Ανάρτησε κεφάλαιο να μας φύγει και μας το άχτιιιι! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 2 Ιαν 2011 - 16:21 | |
| διαβασα τα δυο πιο προσφαΤΑ κεφαλΑΙΑ και εχω εινει αναυδη ειναι υπεροχη η ιστορια ειναι ενα απο τα φανφικ με τα οποια εχω παθει ψυχωση ανυπομονω για τη συνεχεια και θελω πολυ να δω το φιλι στον κηπο τοσο πολυυυυυυυυ!!!!!! επισης θελω πολυ να δω και την εξελιξη της σχεσης του πριγκηπα με την ιζαμπελλα γιατι εχουν αρχισει να ερωτευονται και αυτο φαινεται επισης μια σκηνη που θα ξυπνανε μαζι το πρωι θα ηταν υπεροχη !!!!! οσον αφορα τα δυο πιο προσφατα κεφαλαια μου αρεσαν ιδιαιτερα οι διακυμανσεις της μπελλα και το γεγονος που μολις ξυπνησε θυμοταν οτι ο αντρας στον υπνο της ηταν ο κομης!!!!! τωρα που ειναι στο σπιτι του καρλαιλ και την εχε ι παρει ο υπνος αναρωτιεμαι πως θα την πανε πισω στο καστρο??τι θα γινει οταν μαθει ο κομης που ηταν και τι της συνεβη???? αν μπορεις βαλε νεο κεφαλαιο γρηγορα!!!!!!ανυπομονω!!!! | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 3 Ιαν 2011 - 16:46 | |
| Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη που άργησα να απαντήσω στα σχόλια σας. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι που σας άρεσε το νέο κεφαλαιάκι. Όπως είπατε πολύ ήταν μικρό και έχετε δίκιο. Από το να καθυστερήσω γράφοντας ένα μεγαλύτερο προτίμησα να το χωρίσω στη μέση. Συνήθως όποτε γράφω το κεφάλαιο αρχίζει με Μπέλα - κόμη και συνεχίζει με flashback Ιζαμπελα - πρίγκιπας. Αυτή τη φορά το επόμενο κεφάλαιο θα αρχίσει με τη συνέχεια του flashback. Οπότε θα ξεκινήσει με τη συνέχεια από το σημείο που φτάνουν στον προορισμό τους. Το επόμενο κεφάλαιο θα είναι επηρεασμένο από το μεσαιωνικό φεστιβάλ στο οποίο βρέθηκα όταν ήμουν στο πόρτο - Σπόιλερ:
και το αφιερώνω από τώρα στο αγγελάκι μας που βρίσκεται στο Λονδίνο αυτή τη στιγμή. angepsi μας λείπες πολύ!!!
Το νέο κεφάλαιο δεν θα καθυστερήσει πολύ μια και θα προσπαθήσω να το τελειώσω πριν τελειώσουν οι γιορτές αλλά θα ήθελα να ξέρετε το εξής. Επειδή σκοπεύω να ανοίξω μπλογκ, όπως και τα άλλα παιδιά, όλα τα φάνφικ που έχω στο φόρουμ θα αποσυρθούν και θα μπορείτε να τα βρείτε όλα στο μπλογκ μου μόνο. Δεν έχω τη διαθεση να τα ανεβάσω όλα στο fanfiction.net ( που είναι και μπελαδίστικο) Για αυτό για τους λάτρεις και άλλων φάνφικ όπως η επιλογή θα πρέπει να ξέρετε πως θα την έχω στο μπλογκ. Θα ήθελα να τονίσω ότι έχω ήδη ανεβάσει ήδη στο fanfiction.net θα συνεχίζει να ανεβαίνει αλλά η επιλογή όχι. Τις περισσότερες ιστορίες τις έχω ήδη μεταφέρει. Οπότε ευελπιστώ στο τέλος της εβδομάδας να διαβάζετε το νέο κεφάλαιο πρίγκιπα στο μπλογκ μου. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 3 Ιαν 2011 - 16:51 | |
| Αυτή η Επιλογη... σνιφ σνιφ! ¶ντε να ανοίξεις το μπλοκ μπας και εμείς τα κακόμοιρα δούμε άσπρη μέρα... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 3 Ιαν 2011 - 18:09 | |
| - Bitten Pillows έγραψε:
- διαβασα το δευτερο κεφαλαιο!!! γιατι δεν μοθ φαινεται καλος ο εντουαρντ????
Επειδή έχει μία σκοτεινή πλευρά. Για την ακρίβεια μόνο η Μπέλα και ελάχιστες άλλες περιπτώσεις βγάζουν τον "καλό" του εαυτό. | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 3 Ιαν 2011 - 18:11 | |
| Α,πολύ ωραία.Δηλαδή να περιμένουμε το επόμενο κεφάλαιο Παρασκευή - Σάββατο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 3 Ιαν 2011 - 19:11 | |
| Δεν ξέρω σίγουρα ακόμα αλλά θα εξαρτηθεί από το πως θα βγει το κεφάλαιο. Αν θα βγει πιο μικρό ή πιο μεγάλο. Πάντως επειδή το θέλουν οι περισσότεροι θέλω να αρχίσω από το καινούριο κεφάλαιο να δείχνω την αλλαγή στη σχέση Ιζαμπέλα - πρίγκιπα. Και θέλω να τονίσω κάτι που ίσως δεν έχετε καταλάβει τελείως για τον πρίγκιπα. Οι άντρες εκείνη την εποχή δεν ήταν Έντουαρντ. Δεν ήταν τόσο ρομαντικοί. Και μη ξεχνάμε πως ακόμα και σήμερα λέμε πως οι άντρες είναι από τον άρη και οι γυναίκες από την αφροδίτη... | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 3 Ιαν 2011 - 20:03 | |
| Θ αφτιαξεις μπλογκ!!!!!Υπεροχα!!!!καλυτερα ετσσι θα ειναι πιο ολοκληρωμενη η ιστορια και το ffnet ειναι πρπβληματικο......... μεσαιωνικο φεστιβαλ ε?????υπεροχα επισης!!ειχα παει σε ενα στη Ρουμανια ειχε και στολες!!! θα ειναι τελειο κεφαλαιο το υποψιαζομαι οσον αφορα τον Εντουαρντ εγω τον λατρευω ετσι αγριο και σκοτεινο !!!!!! ανυπομονω για τη συνεχειαααα!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 3 Ιαν 2011 - 20:21 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Δεν ξέρω σίγουρα ακόμα αλλά θα εξαρτηθεί από το πως θα βγει το κεφάλαιο. Αν θα βγει πιο μικρό ή πιο μεγάλο.
Πάντως επειδή το θέλουν οι περισσότεροι θέλω να αρχίσω από το καινούριο κεφάλαιο να δείχνω την αλλαγή στη σχέση Ιζαμπέλα - πρίγκιπα.
Και θέλω να τονίσω κάτι που ίσως δεν έχετε καταλάβει τελείως για τον πρίγκιπα. Οι άντρες εκείνη την εποχή δεν ήταν Έντουαρντ. Δεν ήταν τόσο ρομαντικοί.
Και μη ξεχνάμε πως ακόμα και σήμερα λέμε πως οι άντρες είναι από τον άρη και οι γυναίκες από την αφροδίτη... A ok,να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να μας ενημερώσεις για το αν θα βάλεις καινούργιο κεφάλαιο ή όχι εκείνες τις μέρες? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 3 Ιαν 2011 - 20:30 | |
| Ναι, αυτό είναι σίγουρο. Θα δείτε emerald eyes blog όταν θα είναι έτοιμο | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 3 Ιαν 2011 - 20:39 | |
| Σαν καλή αναγνώστρια εκτός από 'συγγραφέας' που είμαι ήρθα κι εγώ να σχολιάσω! Λοιπόν εντάξει, το ξέρεις ότι αυτή η ιστορία μου αρέσει σε βαθμό κακουργήματος! Αλλά με το σταγονόμετρο μας έχεις. Κάθισε κάτω τον κ---ο σου να γράψεις κανένα κεφάλαιο παιδί μου που μας έχεις λιώσει στη πείνα. Και φυσικά θα εκφράσω ελεύθερα τις επιθυμίες μου για αυτή την ιστορία. Θέλω να δω πέρα απ' το σεξουαλικό κομμάτι την ασύγκριτη αυτή αγάπη που τους έχει ενώσει στην προηγούμενη ζωή. Αυτή την αγάπη που κατάφερε να κάνει τον πρίγκηπα να πουλήσει την ψυχή του και την Ιζαμπέλα να θυσιάσει τη ζωή της. Δύσκολο εγχείρημα! Περιμένω τη συνέχεια ανυπόμονα! Κανόνισε γιατί θα βγάλω τα μαστίγια και θα σε μπανάρω μέχρι να ετοιμάσεις το επόμενο κεφάλαιο! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 3 Ιαν 2011 - 20:54 | |
| | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 8 Ιαν 2011 - 13:27 | |
| το τελευταιο κεφαλαιο ειναι πολυ καλο..μου αρεσει που το σταματας στο παρελθον ετσι θα μπορεσουμε να καταλαβουμ καλυτερα τη σχεση του πριγκιπα και της Ιζαμπελας...ελπιζω να δουμε συντομα και μια αλλη του πλευρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 8 Ιαν 2011 - 15:31 | |
| Υπάρχει περίπτωση να βάλεις σήμερα τη συνέχεια?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 8 Ιαν 2011 - 15:45 | |
| Έχω γράψει τμήμα του κεφαλαίου και το έχω στείλει να το τσεκάρουν αν είναι καλό σαν 'σενάριο' ή αν χρειάζεται διορθώσεις. Περιμένω απάντηση για να μπορέσω να συνεχίσω οπότε για σήμερα δεν το προβλέπω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 8 Ιαν 2011 - 16:38 | |
| Οπότε πότε περίπου να περιμένουμε? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 8 Ιαν 2011 - 16:41 | |
| Ας επλισουμε συντομα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 8 Ιαν 2011 - 17:19 | |
| Αφού λάβω απάντηση από Βάσια και συζητήσουμε την πλοκή θα μου πάρει μία με δύο μέρες. Δυστυχώς αν είναι να διορθώσω κάτι πρέπει να το κάνω καθώς γράφω. Δεν μπορώ να το κάνω ενώ έχω τελειώσει το κεφάλαιο. Αυτό που μπορώ να σας δώσω είναι το κύριο ποτό αυτού του κεφαλαίου. http://www.vita.gr/category.asp?catid=491- Σπόιλερ:
Yδρόμελι ένα πανάρχαιο σπιτικό κρασί Πρόκειται πιθανότατα για ένα από τα παλαιότερα αλκοολούχα ποτά. O λόγος για το υδρόμελι, όπως ονομάζεται στα ελληνικά, αφού φτιάχνεται με μέλι και νερό, ή αλλιώς mead, όπως είναι ευρέως γνωστό στις σκανδιναβικές χώρες και στην Aμερική. Tο ποτό αυτό κατά τον αρχαίο Έλληνα ιπποκρατικό γιατρό Hρόδικο είχε φαρμακευτικές ιδιότητες, ενώ αποτελούσε το αγαπημένο ποτό των Bίκινγκς. Σε αυτό χρωστάει το όνομά του και ο «μήνας του μέλιτος», καθώς στο Mεσαίωνα θεωρούσαν ότι έπρεπε να το καταναλώνουν οι νεόνυμφοι επί ένα μήνα, πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Πρόκειται για ένα ποτό που μοιάζει με το κρασί, έχει χρώμα χρυσαφί και είναι αρκετά εύκολο να το παρασκευάσετε. http://translate.google.gr/translate?hl=el&langpair=en%7Cel&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Mead | |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| |
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Ιαν 2011 - 22:56 | |
| Ελιζα μου πολυ ωραιο το κεφαλαιο...αξιωθηκα επιτελους και το διαβασα!!!! Υπεροχες οι σκηνες και ο τροπος που αντιδρα η Μπελλα. Ο Εντουαρντ θεος οπως παντα!!! Αν και θα συμφωνησω με τα κοριτσια..θα ηθελα να βλεπαμε και μια αλλη πλευρα του.... Ναι μονο το ποτο θα μας πεις...?!!!Δεν ειναι δικαιο να μας αφηνεις ετσι,αλλα ξερω πως η προσμονη θα αξιζει!!!! Και παλι συγχαρητηρια!!!! Περιμενω τη συνεχεια!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 12 Ιαν 2011 - 0:50 | |
| Ελίζα μου να σε ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις κεφάλαιο μέχρι το Σάββατο? | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 14 Ιαν 2011 - 21:04 | |
| - robert's girl έγραψε:
- Ελίζα μου να σε ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις κεφάλαιο μέχρι το Σάββατο?
αχ ναι? ποτε θα βαλεις το επομενο κεφαλαιο? ε? εχουμε αγωνια για την συνεχεια! πες μας? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 24 Ιαν 2011 - 11:23 | |
| να σε ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις καινούργιο κεφάλαιο μέσα στη βδομάδα;;; | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|