Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops

Πήγαινε κάτω 
+96
Vera
broken angel
LITSA0089
despina aek
Bitten Pillows
Stella Sunlight
nantia01
cathy18
pretty witch
izzy cullen
robert\'s girl
mpellanti21
sandra21
Niki Patt
ROBELINA
Mrs.Christina
justnina22
katia2110
wolf_girl
chrysabella
ed<3
AnaroseCullen
Bella Cullen12
nora
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
nantiaki_twilight 4 ever
twilightsagaddicted
ntinaki
AliceK
DEMONA CULLEN PATTINSON
alice cullen!
Drama Queen
ev@ki92
VLaSia =)
hiddenfantasy
maria23
RobertForLife
vikaki21
T-NM-E-BD
pink
athina
marina
αντα
Lizzy Cullen
kristen4ever
Twilight girl-maniac
Dr_Rena_Hale
Bella07
mR.Geo
Nemesis Of Bellin
liaki
evaki
evi
d@n@e twilight!
Mrs Alice
Lancelot
Velvet_Vamp
Isabella_Cullen
Zafrina
team edward
Ashley Greene
kallia13
volturi girl
mariebella
niki
elizaki :P
bluesea
bloody swan
dolores!!
Fay1765
Bella13
natalitsa92
!~Twilighter~!
dreamofedward
BELLA MARIE
Mrs.Cullen
twilightFOREVER
SilverMusk
ΕΡΗ
michelle
Fallen Angel
Ms Cullen
emma cullen pattinson
Alexadruby the vampire
ioannaki-twilightaddicted
nasiatheslayer
WhiteQueen
hobo
MIKAELLA
Rozmari
magic princess
angepsi
April
bedward__
emerald eyes
scarlet rose
100 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 0:46

Αγάπη μου! Το ξέρω είμαι γουρούνα χάθηκα μέσα στο φατσοβιβλίο και το παράτησα το σπιτάκι μου! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 577643
Ελιζάκι συμφωνώ με την Βάσια!
Καλά εγώ θέλω να δω και το τι θα γίνει μεταξύ Καρλάιλ - Κόμη, ξέρεις η συνάντηση μετά...!
Αχχχ, έλα βρε ψυχή μου! Ανάρτησε κεφάλαιο να μας φύγει και μας το άχτιιιι! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 34442
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 16:21

διαβασα τα δυο πιο προσφαΤΑ κεφαλΑΙΑ και εχω εινει αναυδη ειναι υπεροχη η ιστορια
ειναι ενα απο τα φανφικ με τα οποια εχω παθει ψυχωση
ανυπομονω για τη συνεχεια και θελω πολυ να δω το φιλι στον κηπο τοσο πολυυυυυυυυ!!!!!!
επισης θελω πολυ να δω και την εξελιξη
της σχεσης του πριγκηπα με την ιζαμπελλα γιατι εχουν αρχισει να ερωτευονται και αυτο φαινεται επισης μια σκηνη που θα ξυπνανε μαζι το πρωι θα ηταν υπεροχη !!!!!
οσον αφορα τα δυο πιο προσφατα κεφαλαια μου αρεσαν ιδιαιτερα οι διακυμανσεις της μπελλα και το γεγονος που μολις ξυπνησε θυμοταν οτι ο αντρας στον υπνο της ηταν ο κομης!!!!!
τωρα που ειναι στο σπιτι του καρλαιλ και την εχε ι παρει ο υπνος αναρωτιεμαι πως θα την πανε πισω στο καστρο??τι θα γινει οταν μαθει ο κομης που ηταν και τι της συνεβη????
αν μπορεις βαλε νεο κεφαλαιο γρηγορα!!!!!!ανυπομονω!!!!
Bitten Pillows
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bitten Pillows

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : xania
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 18/12/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: ΤΕΛΕΙΟ!!!   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 17:38

Διαβασα μονο το πρωτο κεφαλαιο και το βρηκα θαυμασιο!!! τωρα εγινα φανατικη θαυμαστρια σου faint faint
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : 9 cycles of hell
Αριθμός μηνυμάτων : 2461
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 16:46

Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη που άργησα να απαντήσω στα σχόλια σας.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι που σας άρεσε το νέο κεφαλαιάκι.
Όπως είπατε πολύ ήταν μικρό και έχετε δίκιο.

Από το να καθυστερήσω γράφοντας ένα μεγαλύτερο προτίμησα να το χωρίσω στη μέση.

Συνήθως όποτε γράφω το κεφάλαιο αρχίζει με Μπέλα - κόμη και συνεχίζει με flashback Ιζαμπελα - πρίγκιπας.

Αυτή τη φορά το επόμενο κεφάλαιο θα αρχίσει με τη συνέχεια του flashback. Οπότε θα ξεκινήσει με τη συνέχεια από το σημείο που φτάνουν στον προορισμό τους.

Το επόμενο κεφάλαιο θα είναι επηρεασμένο από το μεσαιωνικό φεστιβάλ στο οποίο βρέθηκα όταν ήμουν στο πόρτο

Σπόιλερ:

Το νέο κεφάλαιο δεν θα καθυστερήσει πολύ μια και θα προσπαθήσω να το τελειώσω πριν τελειώσουν οι γιορτές αλλά θα ήθελα να ξέρετε το εξής.

Επειδή σκοπεύω να ανοίξω μπλογκ, όπως και τα άλλα παιδιά, όλα τα φάνφικ που έχω στο φόρουμ θα αποσυρθούν και θα μπορείτε να τα βρείτε όλα στο μπλογκ μου μόνο. Δεν έχω τη διαθεση να τα ανεβάσω όλα στο fanfiction.net ( που είναι και μπελαδίστικο) Για αυτό για τους λάτρεις και άλλων φάνφικ όπως η επιλογή θα πρέπει να ξέρετε πως θα την έχω στο μπλογκ.

Θα ήθελα να τονίσω ότι έχω ήδη ανεβάσει ήδη στο fanfiction.net θα συνεχίζει να ανεβαίνει αλλά η επιλογή όχι.

Τις περισσότερες ιστορίες τις έχω ήδη μεταφέρει. Οπότε ευελπιστώ στο τέλος της εβδομάδας να διαβάζετε το νέο κεφάλαιο πρίγκιπα στο μπλογκ μου.

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 691711
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 16:51

Αυτή η Επιλογη... σνιφ σνιφ! ¶ντε να ανοίξεις το μπλοκ μπας και εμείς τα κακόμοιρα δούμε άσπρη μέρα...
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
Bitten Pillows
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bitten Pillows

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : xania
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 18/12/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 17:56

διαβασα το δευτερο κεφαλαιο!!! γιατι δεν μοθ φαινεται καλος ο εντουαρντ???? emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 480860
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 18:09

Bitten Pillows έγραψε:
διαβασα το δευτερο κεφαλαιο!!! γιατι δεν μοθ φαινεται καλος ο εντουαρντ???? emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 480860

Επειδή έχει μία σκοτεινή πλευρά. Για την ακρίβεια μόνο η Μπέλα και ελάχιστες άλλες περιπτώσεις βγάζουν τον "καλό" του εαυτό.
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 400
Registration date : 24/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 18:11

Α,πολύ ωραία.Δηλαδή να περιμένουμε το επόμενο κεφάλαιο Παρασκευή - Σάββατο?
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 19:11

Δεν ξέρω σίγουρα ακόμα αλλά θα εξαρτηθεί από το πως θα βγει το κεφάλαιο. Αν θα βγει πιο μικρό ή πιο μεγάλο.

Πάντως επειδή το θέλουν οι περισσότεροι θέλω να αρχίσω από το καινούριο κεφάλαιο να δείχνω την αλλαγή στη σχέση Ιζαμπέλα - πρίγκιπα.

Και θέλω να τονίσω κάτι που ίσως δεν έχετε καταλάβει τελείως για τον πρίγκιπα. Οι άντρες εκείνη την εποχή δεν ήταν Έντουαρντ. Δεν ήταν τόσο ρομαντικοί.

Και μη ξεχνάμε πως ακόμα και σήμερα λέμε πως οι άντρες είναι από τον άρη και οι γυναίκες από την αφροδίτη... Rolling Eyes
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 20:03

Θ αφτιαξεις μπλογκ!!!!!Υπεροχα!!!!καλυτερα ετσσι θα ειναι πιο ολοκληρωμενη η ιστορια και το ffnet ειναι πρπβληματικο.........
μεσαιωνικο φεστιβαλ ε?????υπεροχα επισης!!ειχα παει σε ενα στη Ρουμανια ειχε και στολες!!!
θα ειναι τελειο κεφαλαιο το υποψιαζομαι
οσον αφορα τον Εντουαρντ εγω τον λατρευω ετσι αγριο και σκοτεινο !!!!!!
ανυπομονω για τη συνεχειαααα!!!!!
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 20:21

emerald eyes έγραψε:
Δεν ξέρω σίγουρα ακόμα αλλά θα εξαρτηθεί από το πως θα βγει το κεφάλαιο. Αν θα βγει πιο μικρό ή πιο μεγάλο.

Πάντως επειδή το θέλουν οι περισσότεροι θέλω να αρχίσω από το καινούριο κεφάλαιο να δείχνω την αλλαγή στη σχέση Ιζαμπέλα - πρίγκιπα.

Και θέλω να τονίσω κάτι που ίσως δεν έχετε καταλάβει τελείως για τον πρίγκιπα. Οι άντρες εκείνη την εποχή δεν ήταν Έντουαρντ. Δεν ήταν τόσο ρομαντικοί.

Και μη ξεχνάμε πως ακόμα και σήμερα λέμε πως οι άντρες είναι από τον άρη και οι γυναίκες από την αφροδίτη... Rolling Eyes
A ok,να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να μας ενημερώσεις για το αν θα βάλεις καινούργιο κεφάλαιο ή όχι εκείνες τις μέρες?
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 20:30

Ναι, αυτό είναι σίγουρο.
Θα δείτε emerald eyes blog όταν θα είναι έτοιμο Cool
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 20:39

Σαν καλή αναγνώστρια εκτός από 'συγγραφέας' που είμαι emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 876749 ήρθα κι εγώ να σχολιάσω! Λοιπόν εντάξει, το ξέρεις ότι αυτή η ιστορία μου αρέσει σε βαθμό κακουργήματος! Αλλά με το σταγονόμετρο μας έχεις. Κάθισε κάτω τον κ---ο σου να γράψεις κανένα κεφάλαιο παιδί μου που μας έχεις λιώσει στη πείνα.

Και φυσικά θα εκφράσω ελεύθερα τις επιθυμίες μου για αυτή την ιστορία. Θέλω να δω πέρα απ' το σεξουαλικό κομμάτι την ασύγκριτη αυτή αγάπη που τους έχει ενώσει στην προηγούμενη ζωή. Αυτή την αγάπη που κατάφερε να κάνει τον πρίγκηπα να πουλήσει την ψυχή του και την Ιζαμπέλα να θυσιάσει τη ζωή της.

Δύσκολο εγχείρημα! Περιμένω τη συνέχεια ανυπόμονα! Κανόνισε γιατί θα βγάλω τα μαστίγια και θα σε μπανάρω μέχρι να ετοιμάσεις το επόμενο κεφάλαιο! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 730856 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 626465
http://www.jokastia.blogspot.com
April
Jasper's Queen
April

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Korea!
Αριθμός μηνυμάτων : 3318
Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 20:54

WhiteQueen έγραψε:
Κανόνισε γιατί θα βγάλω τα μαστίγια και θα σε μπανάρω μέχρι να ετοιμάσεις το επόμενο κεφάλαιο! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 730856 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 626465

Πως και δεν το χα σκεφτει τοσο καιρο!!!! Razz Razz Razz

Ελιζα θελουμε κεφαλαιο την Παρασκευη!!!! Διατιθεμαι να κανω κ υπερωριες!!!!! lol!
hiddenfantasy
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hiddenfantasy

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Where the fairytale begins......
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 23/05/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 8 Ιαν 2011 - 13:27

το τελευταιο κεφαλαιο ειναι πολυ καλο..μου αρεσει που το σταματας στο παρελθον ετσι θα μπορεσουμε να καταλαβουμ καλυτερα τη σχεση του πριγκιπα και της Ιζαμπελας...ελπιζω να δουμε συντομα και μια αλλη του πλευρα...
http://vampirediariesworld.vampire-legend.net/
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 8 Ιαν 2011 - 15:31

Υπάρχει περίπτωση να βάλεις σήμερα τη συνέχεια?
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 8 Ιαν 2011 - 15:45

Έχω γράψει τμήμα του κεφαλαίου και το έχω στείλει να το τσεκάρουν αν είναι καλό σαν 'σενάριο' ή αν χρειάζεται διορθώσεις.
Περιμένω απάντηση για να μπορέσω να συνεχίσω οπότε για σήμερα δεν το προβλέπω. emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 691775
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 8 Ιαν 2011 - 16:38

Οπότε πότε περίπου να περιμένουμε?
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 8 Ιαν 2011 - 16:41

Ας επλισουμε συντομα..... emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 691689
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 8 Ιαν 2011 - 17:19

Αφού λάβω απάντηση από Βάσια και συζητήσουμε την πλοκή θα μου πάρει μία με δύο μέρες.
Δυστυχώς αν είναι να διορθώσω κάτι πρέπει να το κάνω καθώς γράφω. Δεν μπορώ να το κάνω ενώ έχω τελειώσει το κεφάλαιο.

Αυτό που μπορώ να σας δώσω είναι το κύριο ποτό αυτού του κεφαλαίου.

http://www.vita.gr/category.asp?catid=491

Σπόιλερ:

http://translate.google.gr/translate?hl=el&langpair=en%7Cel&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Mead

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 200352
nantia01
New Moon Victim
New Moon Victim
nantia01

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : paradice city
Αριθμός μηνυμάτων : 171
Registration date : 16/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 9 Ιαν 2011 - 18:32

Ετσι...Μας πετας μια σπιθα..!!!Και φουντωνει η περιεργεια..... Shocked emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 872396
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2311
Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
Team: Amazonians Amazonians
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 9 Ιαν 2011 - 22:56

Ελιζα μου πολυ ωραιο το κεφαλαιο...αξιωθηκα επιτελους και το διαβασα!!!!
Υπεροχες οι σκηνες και ο τροπος που αντιδρα η Μπελλα. Ο Εντουαρντ θεος οπως παντα!!!

Αν και θα συμφωνησω με τα κοριτσια..θα ηθελα να βλεπαμε και μια αλλη πλευρα του.... emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 500229

Ναι μονο το ποτο θα μας πεις...?!!!Δεν ειναι δικαιο να μας αφηνεις ετσι,αλλα ξερω πως η προσμονη θα αξιζει!!!!

Και παλι συγχαρητηρια!!!!
Περιμενω τη συνεχεια!!!! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 34442 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 34442 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 34442
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011 - 0:50

Ελίζα μου να σε ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις κεφάλαιο μέχρι το Σάββατο?
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 14 Ιαν 2011 - 21:04

robert's girl έγραψε:
Ελίζα μου να σε ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις κεφάλαιο μέχρι το Σάββατο?

αχ ναι? ποτε θα βαλεις το επομενο κεφαλαιο? ε? Embarassed εχουμε αγωνια για την συνεχεια! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 551700 πες μας? Sad
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 24 Ιαν 2011 - 11:23

να σε ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις καινούργιο κεφάλαιο μέσα στη βδομάδα;;;

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 33 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» zoe's blog
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: