| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 22 Φεβ 2011 - 23:53 | |
| Εχω γινει ενα με το πατωμα!!!! Τι καλο, χαριτωμενο, γλυκο παραμύθι!!!!!!!!! Αχ!!!!!!!!!! Καημενη Ροζαλι!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 22 Φεβ 2011 - 23:58 | |
| Πολυ γλυκο,πολυ ρομαντικο,πολυ ξεχωριστο παραμυθι!! Μας ταξιδεψες σημερα με εναν τελειως διαφορετικο τροπο. Τα φορεματα εδωσαν μια εξτρα λαμψη στην ιστορια και μπορουσαμε να φανταστουμε τις κοπελες που τα φορουσαν. Πολυ ομορφο απο την αρχη μεχρι το τελος!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 23 Φεβ 2011 - 0:11 | |
| Χαίρομαι που σας άρεσε!!! Ήθελα να γράψω κάτι ρομαντικό και παραμυθένιο. Όπως είχα συζητήσει με τη Μαίρη στη συγκεκριμένη ιστορία δεν ήθελα με τίποτα να βάλω ερωτική σκηνή γιατί πιστεύω πως θα έχανε ένα μεγάλο μέρος από τη μαγεία της. Και αχ, αυτά τα φορέματα... Είχα θέμα μέχρι να τα βάλω στο μπλογκ. Θα πρέπει να δοκίμασα και 15 φορές όμως δεν μπορούσα να μη τα βάλω... Ένα μεγάλο μπράβο θα ήθελα να δώσω με τη σειρά μου στη Νίκη για τις τρομερές τις προτάσεις. Με κάθε πμ με προτάσεις για φορέματα μου ερχόταν λιποθυμία... Έλπίζω όταν την διαβάσει με τη σειρά της να την ικανοποιήσει και εκείνη το αποτέλεσμα. Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις μη ξεχνάμε και με 4 εποχές και μία μητέρα φύση έχουμε 5.000. Χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 23 Φεβ 2011 - 0:44 | |
| | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 23 Φεβ 2011 - 1:24 | |
| Μ'αρεσε και μενα παρα πολυ!!!! Ειναι εμπνευσμενο μεν απο την Βασιλισσα του χιονιου χωρις να χανει παραλληλα την πρωτοτυπια του!!! Οι περιγραφες του ειναι παρα πολυ καλες (το Ελιζακι παντα ειχε εμμονη με την λεπτομερεια και αυτο στην συγγραφη ειναι προτερημα),συγγραφικα ειναι αρτιο σε ολα τα επιπεδα,το στορυ ειναι εντελως παραμυθενιο,παρα πολυ ατμοσφαιρικο-οπως της αρεσει και της ταιριαζει αλλωστε !!!Νομιζω ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα Ελιζας!! Ελιζακι ειναι παρα πολυ καλο !!! Και το λεω εγω που σπανια διαβαζω φανφικ γιατι τα περισσοτερα μοιαζουν μεταξυ τους και τα βαριεμαι!!! Μπραβο σου!!Συγχαρητηρια!!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 23 Φεβ 2011 - 12:56 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 23 Φεβ 2011 - 13:09 | |
| ενα τοσο ομορφο και γλυκο πααρμυθι . Η ιστορια σου ηταν εκπληκτικη!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 24 Φεβ 2011 - 16:11 | |
| Όπως βλέπω το παραμύθι άρεσε σε όλους και αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ. Δεν είδα πουθενά πιστόλια και απειλές για την καθυστέρηση νέου κεφαλαίου στον σκοτεινό πρίγκιπα. Να ρισκάρω και άλλο την υπομονή σας; Για να δούμε πόσο με παίρνει. Αποφάσισα να ξεκινήσω μία ιστορία που μου έχει κολλήσει στο μυαλό εδώ και καιρό. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχω γράψει έως τώρα. Θα είναι σε ένα βαθμό σκοτεινό αλλά θα το χαρακτήριζα περισσότερο όπως το έχω στο μυαλό μου σαν θρίλερ και ίσως αστυνομικό. Εννοείται πως δεν παρατάω τις άλλες ιστορίες μου!! Το τονίζω αυτό. Αντίθετα θα ήθελα την γνώμη σας πριν αρχίσω να την γράφω ενεργά. Θέλετε να πάρετε μία γεύση με ένα πρώτο κεφάλαιο - εισαγωγή για να δείτε για τι πράγμα μιλάω ή να γράψω πρώτα το επόμενο κεφάλαιο στον σκοτεινό πρίγκιπα; Περιμένω την γνώμη σας και σχόλιά σας σχετικά με το ζήτημα | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 24 Φεβ 2011 - 16:19 | |
| Το επόμενο απ το Σκοτεινό Πρίγκιπα και μετά τα υπόλοιπα έχουμε πολύ καιρό να διαβάσουμε γι αυτό και δεν αντέχω άλλο!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 24 Φεβ 2011 - 16:20 | |
| Ααααα Ελιζάκι μπορεί το καινούριο σου φανφίκ να είναι η πιο τέλεια ιστορία που θα υπάρξει ποτέ αλλά εγώ θέλω κεφάλαιο στον πρίγκηπα όπωσδήποτε.... μπορείς να γράψεις κάτι μικρό για το καινούριο για να μας δώσεις κάποια ιδέα αλλάαααα..... μπροστά στον Πρίγκηπα δεν υπάρχει δύλλιμα! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 24 Φεβ 2011 - 16:38 | |
| Eλιζα μου οσο και αν μου αρεσει ο πριγκιπας λεω να τον καθυστερησεις λιγακι ακομα. Θα προτιμουσα να δω την καινουργια ιστορια,να δουμε την υποθεση,τους χαρακτηρες, γενικα να ξεφυγουμε λιγο απο εκεινη την εποχη. Eγω νομιζω να βαλεις την καινουργια ιστορια και αργοτερα βαζεις πριγκιπα,ετσι για αλλαγη..βεβαια αντι για πριγκιπα μπορεις να βαλεις την "Επιλογη" Οπως και να εχει εγω ψηφιζω την καινουργια | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 24 Φεβ 2011 - 18:59 | |
| Ελιζα εγω ψηφιζω πριγκιπα!Το διαβασα πριν λιγο καιρο και απο τοτε ειμαι καθε μερα στο φορουμ για να δω μηπως εβαλες κεφαλαιο!Αλλα και παλι οτι κι αν θελουμε εμεις το θεμα ειναι το τι εχεις εσυ εμπνευση να γραψεις! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 24 Φεβ 2011 - 19:57 | |
| Ελίζα μου μόλις χθες κατάφερα να διαβάσω την μικρή σου ιστορία "Το Βασίλειο του Αιώνιου Χειμώνα" και ένα μόνο έχω να πω...ήταν καταπληκτική!!!!!!!!!! Αν και8 έχουμε μεγαλώσει πια μπόρεσες μέσα από αυτήν να γυρίσεις τον χρόνο και να μας κάνεις ξανά παιδιά,... κατάφερες να μας περάσεις το αισθημα της ελπίδας τώρα ειδικά που το εχουμε λίγο χάσει και ισως και αμφισβητήσει.... Οσο για το δίλημμα σχετικά με την καινούργια ιστορία και τον πρίγκιπα θα συμφωνήσω με τα καρίτσια και θα πω και εγω πρίγκιπα γιατί τους τελευταίους μήνες είναι ένα από τα αγαπημένα μου φανφικ οποτε νομίζω ότι μπορώ να περιμένω λίγο ακόμα για την καινούργια ιστορία... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 24 Φεβ 2011 - 20:47 | |
| οσο κι αν ειμαι περιεργη γαι την νεα ιστορια δεν μπορω να ξεκολλησω απο τον σκοτεινο προγκιπα!!!! οποτε ψηφιζω πριγλιπα δαγκωτο!!!!!!!!!!!
α και καιρο ηθελα να ρωτησω ποιος εκανε αυτην την απιστευτη υπογραφη????? ειναι φανταστικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 24 Φεβ 2011 - 21:46 | |
| Βλέπω το κοινό ελάλησε... Την υπογραφή μου την έφτιαξε η Δέσποινα aka Zafrina (τρομερή δεν είναι?) Οπότε εντάξει το επόμενο κείμενο που θα ανεβάσω θα είναι σκοτεινός. Σχεδόν παμψηφοί το διαλέξατε. Τι να κάνει η άμοιρη η δημιουργός υπακούει στις απαιτήσεις των αναγνωστών.
Σας προειδοποιώ όμως πως δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμο. Αυτό το σαβ/κο δεν θα είμαι σχεδόν καθόλου σπίτι και όταν θα είμαι θα έχω να λύσω το τεστ για τα ρώσικα.
Για αυτό σας παρακαλώ λυπηθείτε με και μη με ρωτάτε πότε νέο κεφάλαιο κτλ.
Προτιμώ να μου κάνετε σχόλια ή να μου δώσετε τι γνώμη σας για το τι θέλετε να δείτε ποιο μετά.
πχ. ερωτική σκηνή στη λίμνη και γιατί να μη τη βάλω στο ξεκούδουνο στο κεφάλαιο που ακολουθεί θέλετε να συνεχίσω με flashback εξ ολοκλήρου ή να ξυπνήσει η μπέλα
θα με βοηθήσει και εμένα να γράψω πιο γρήγορα το κεφάλαιο | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 24 Φεβ 2011 - 22:20 | |
| την εχω ερωτευτει την υπογραφη σου και για αλλη μια φορα ψηφιζω το επομενο κεφαλαιο (οποτε μπορεσεις) να ειναι οταν εχει ξυπνησει. με εξιταρει περισσοτερο ειδικα απο την μερια του πριγκιπα που παλευει να ξαναβρει την ανταποκριση της Μπελλας.... αλλα οτι σου βγαινει πιο φυσικα. παραπονο δεν εχω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 24 Φεβ 2011 - 22:30 | |
| Τέεεεεεεεεεελεειιιιιιιιιιιιιιιιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσεις με πρίγκηπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι λατρεύω τα flashback γιατί είναι γεμάτα λεμονάδες αλλά μου αρέσει να συνεχίζεται και η πλοκή με τον Κόμη.... Λοιπόν.... θα προτημήσω να συνεχιστεί το flashback εντέλει... Γιατί μας βλέπω να τελειώνει και να μην έχουμε ευχαριστηθεί....!!! Λοιπόν τώρα για σκηνή δεν είμαι σίγουρη για κάτι συγκεκριμένο... Θα σκεφτώ λίγο και μπορεί να βρω κάτι.... Τέσπα εγώ αυτό που δεν βλέπω την ώρα είναι να γίνουν τα πραγματα λίγο πιο ρομαντικά μεταξύ τους... Μμ.... κάποια τρυφερή σκηνή.... κάποια γλυκιά κουβεντούλα μεταξύ τους.... να περάσουν μαζί λίγο χρόνο παραπάνω χωρίς να............ Να. να. δεν λέω να μην έχει λεμονάδα...Μην με πετροβολάτε καλέ!!!!! Να έχει! Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.... ας πούμε μια βόλτα στη λίμνη πχ όπως είπες και εσυ θα ήταν μία πολύ ρομαντική εξόρμηση!!!! Αnyway.... μπορεί να θεωρείς είναι νωρίς για μία τέτοια σκηνή έτσι και αλλιώς! Αυτά από μένα.... Ελπίζω να βοήθισα... ααα!!!! και όσο για το πότε θα το έχεις έτοιμο πάρε όσο χρόνο θες!!!!!!! Το αποτέλεσμα μετράει!!!!!!! Ν. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 24 Φεβ 2011 - 22:41 | |
| Μας βάζεις δύσκολα... Εγώ θα ήθελα να τα δω και τα δύο, λίγο τι γίνεται με την Μπέλλα και τον Κόμη και παράλληλα με τον πρίγκιπα και την Ιζαμπέλλα. Το ξέρω είμαι αχόρταγη αλλά ξέρεις πόσο πολύ λατρεύω αυτή την ιστορία! Γράψε κάτι κι ότι να ναι βρε αδερφέ, λίγα ψίχουλα πριγκιπένια σου γυρεύω...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 25 Φεβ 2011 - 0:29 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Μας βάζεις δύσκολα...
Εγώ θα ήθελα να τα δω και τα δύο, λίγο τι γίνεται με την Μπέλλα και τον Κόμη και παράλληλα με τον πρίγκιπα και την Ιζαμπέλλα. Το ξέρω είμαι αχόρταγη αλλά ξέρεις πόσο πολύ λατρεύω αυτή την ιστορία!
Γράψε κάτι κι ότι να ναι βρε αδερφέ, λίγα ψίχουλα πριγκιπένια σου γυρεύω...!
Και εσύ τέκνον Βρούτε πρίγκιπα???? Λοιπόν εγώ είχα στο μυαλό μου να συνέχιζα με το flashback για να δείξω την επόμενη μέρα που θα ξυπνάει με τον "πονοκέφαλο" από το πολύ υδρομέλι το κορίτσι. Τέσπα θα δω ότι βγει από μόνο του. Έαν έχετε άλλες προτάσεις, συμβουλές ή κριτικές πολύ ευχαρίστως να τις ακούσω. | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 25 Φεβ 2011 - 0:42 | |
| Εγω παλι που ειμαι κ λιγο κακια λεω να συνεχισεις με κομη. Εχεις περασει καιρος και φοβαμαι μην χασουμε επαφη.
Και πιστευω οτι μπορεις να το κοψεις σε καλο σημειο στον πριγκιπα και ισως μπορεσεις να συνδυασεις τον πονοκεφαλο απο το hangover της πριγκιπισσας με τον πονοκεφαλο που ισως να εχει η Μπελλα οταν ξυπνησει μετα την επηρρεια του υπνωτικου!!!
Ταδε εφη beta!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 25 Φεβ 2011 - 0:50 | |
| Και εγω θα συμφωνησω με την Βασια!! Θελω να δω και λιγο εξελιξη απο την μερια του Κομη και της Μπελλα! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 25 Φεβ 2011 - 1:07 | |
| Και όπως θα ξυπνήσει με τον πονοκέφαλο θα είναι εκεί ο πρίγκιπας για το 'after care' Λέμε τώρα! Τέλος πάντων γράψε κάτι, αρκεί να γράψεις!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 25 Φεβ 2011 - 12:18 | |
| μόλις κατάφερα να το τελειώσω και έχω μείνει έτσι τι έχανα τόσο καιρό κοπελάρα μου είναι απίστευτη η ιστορία αλλά είναι τρομερά καλογραμμένο στην κυριολεξία το λάτρεψα και σίγουρα έχει μπει στην λίστα με τα καλύτερα που έχω διαβάσει συγχαρητήρια για την καλή δουλειά και καλή συνέχεια... το καλό πράμα αργεί... μην αγχώνεσαι ΥΓ και εγώ θα ήθελα να συνεχίσει με την επόμενη μέρα απο το μεθύσι ΥΓ2 διάβασα και την Ακαδημία Καλεν και επίσης έπαθα πλάκα.... είσαι φοβερή | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 11 Απρ 2011 - 22:18 | |
| Γεια σου Ελίζα.Να σε ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις καινούργιο κεφάλαιο μέσα στην εβδομάδα;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 25 Απρ 2011 - 23:18 | |
| | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|