| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 15 Φεβ 2011 - 2:00 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 15 Φεβ 2011 - 10:31 | |
| Ελιζάκι δεν έχω χρόνο να ψάξω για την Άλις, αλλά θέλω να σου πω για τα φορέματα που έβαλες. Το τελευταίο, το λευκό, χειμώνας. Το φουσκωτό άσπρο - ροζ με τις πεταλούδες καλοκαίρι. Το μπλε φθινόπωρο. Και το ανοιχτό πράσινο άνοιξη. Ωραία φορέματα πάντως, καλή έμπνευση! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 15 Φεβ 2011 - 12:58 | |
| εμενα χειμωνας μου παει το μπλε το φθινοπωρο το κιτρινο το καλοκαιρι το ασπρο ροζ (το τριτο στην σειρα) και την ανοιξη το πρασινο.. δεν ξερω ετσι μου κολλανε... | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 15 Φεβ 2011 - 13:43 | |
| Χμμ, να πω την αλήθεια εγώ σκεφτόμουν το κίτρινο για καλοκαίρι, το λευκό με τα λουλούδια για άνοιξη και το κατάλευκο για το χειμώνα. Για το φθινόπωρο δεν μου αρέσει κανένα δυστυχώς. Δεν μπορώ να φανταστώ την Άλις με κάποια από αυτά τα φορέματα. Τι να πω. Την έχω στο μυαλό μου ντυμένη σαν ξωτικάκι.
| |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 15 Φεβ 2011 - 14:54 | |
| Nα ρωτήσω ποιοί θα είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτή την ιστορία???Θέλω να πω θα είναι πάλι Μπέλλα & Έντουαρτ ή κάποιοι άλλοι;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 15 Φεβ 2011 - 15:16 | |
| Γενικώς θα υπάρχουν τα περισσότερα πρόσωπα από το Λυκόφως. Σίγουρα η Μπέλα και ο Έντουαρντ αλλά και οι υπόλοιποι Κάλλεν.
| |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 15 Φεβ 2011 - 16:05 | |
| Καλά θα είμαι λίγο εκτός κλίματος στην αρχή αλλά δεν παιράζει. Πριν κάτι μέρες ανακάλυψα το blog σου και ξανάδιάβασα όλες τις ιστορίες σου από την αρχή! Έχω να πω λοιπόν ότι: EXΩ ΜΕΙΝΕΙ ~> Τo blog είναι υπέροχο!!!!! Πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ και ιδιαίτερα το πράσινο χρώμα που έχεις επιλέξει είναι όλα τα λευτά! Το τελεύταίο κεφάλαιο του πρίγκηπα ήταν απίστευτο! Ομολογουμένος ένα από τα καλύτερα κεφάλαια που έχω διαβάσει. Είχε πάθος, ένταση συκγήνιση τρυφερότητα. Ήταν ανατρεπτικό αντιφατικό και μου δημιούργησε πολύ ξεχωριστά συναισθήματα! Λάτρεψα την γιορτή που έγινε με τους τσιγγάνους και με το χορό γύρω από την φωτιά. Μου άρεσε η Μπέλλα που βγήκε εκτός εαυτού. Μου άρεσε που έβγαλε την πιο ευαίσθητη πλευρά του πρίγκηπα. Τώρα πια καταλαβαίνω πως έχουν αρχίσει να ερωτεύονται πραγματικά και να γνωρίζουν ο ένας τον αλλόν και να τον σέβονται για αυτό που είναι. Προσωπικά λατρεύω αυτό το σημείο της υπόθεσεις. Εντάξει φυσικά και η ερωτική σκηνή ήταν απίστευτη! Πολύ αισθησιακή και όσο για αυτά που της έλεγε ο πρίκγηπας όταν νόμιζε εκείνη ότι μιλούσε για κάποια ερωμένη του ήταν όλα τα λευτά! Γενικότερα αυτό το κεφάλαιο ήταν όλα τα λευτά! Το διάβασα 3-4 φορές! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Χαίρομαι πάρα πολύ που αποφάσισες να γράψεις ιστοριούλα για του Αγίου βαλεντίνου! Ακούγεται τέλειο. Τα φορέματα μου άρεσαν πάρα πολύ. Σε εποχές τα σκεύτικα ακριβώς όπως εσύ μόνο που έβαλα το πράσινο στο φθινόπωρο. Όσο για την Άλις κάτι έχω υπόψην μου θα το κοιτάξω και θα σε ενημερώσω! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ουφ... Αυτά για τώρα. 1000000000 Μπράβο για όλα τα υπέροχα κεφάλαια που μας έχεις χαρίσει μέρχι τώρα! Κeep writing! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 15 Φεβ 2011 - 17:54 | |
| Νίκη σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι. Έχω και μία αδυναμία στο πράσινο όσο να ναι. Αν έχεις καμία πρόταση σε φόρεμα για Άλις θα το εκτιμούσα πολύ. Στην ιστορία είμαι περίπου στη μέση και ήδη έχω περιγράψει τα χρώματα που φοράει. (κόκκινο, χρυσό , καφέ) και θα ήθελα να το κρατήσω αν γίνεται. Το πράσινο που το κοιτάω μου αρέσει αλλά μου φέρνει περισσότερο σε μητέρα φύση. Το λευκό με τα λουλούδια φαίνεται νεανικό και παιχνιδιάρικο και μου αρέσει περισσότερο για άνοιξη στο στόρι που γράφω. Ξέρω, ξέρω. Η διαστροφή του συγγραφέα. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον δικό του τρόπο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 15 Φεβ 2011 - 19:44 | |
| Καταρχάς να χίλιοευχαριστήσω τη Νίκη για τις φωτογραφίες με τα φορέματα που μου έστειλε. Ξέρω διπλό ποστ αλλά πραγματικά αξίζει να παρανομήσω και εγώ λίγο. Από τα φορέματα που μου έστειλε 2 μου τράβηξαν την προσοχή και θα ήθελα να μου πείτε ποιο πιστεύετε ταιριάζει περισσότερο στην Άλις. ή Νίκη και πάλι ευχαριστώ για τις προτάσεις σου!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 15 Φεβ 2011 - 22:36 | |
| Και τα δύο μου αρέσουν! Κλείνω περισσότερο προς το δεύτερο για την Άλις. | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 15 Φεβ 2011 - 22:41 | |
| Και εγώ το δεύρτο λέω!Νομίζω πως της ταιριάζει περισσότερο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 15 Φεβ 2011 - 23:44 | |
| Αχ, ωραία!!! Και εγώ προς το 2ο έκλινα αλλά ήθελα την επιβεβαίωση του κοινού. Τέλεια!! Αν όλα πάνε καλά σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 16 Φεβ 2011 - 0:00 | |
| Λοιπόν να πω και εγώ ότι προτειμώ το δεύτερο!!!! Και είναι και πιο ωραίο κατά την άποψη μου, αλλά και ταιρίαζει περισσότερο στην Άλις, στο στυλ της. Αστραυτερό και υπέροχο. Χάρηκα πάρα πολύ που βοήθησα Ελίζα μου. (Στο είπα και ιδιαιτέρος... ) Τώρα το μόνο που έμεινε έιναι να ανυπομονούμε για το επόμενο κεφάλαιο...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 16 Φεβ 2011 - 22:51 | |
| Η Νίκη μόλις μου έστειλε μπόλικα φορέματα για 2 από τις υπόλοιπες εποχές. Δυστυχώς δεν μπορώ να πρωτοδιαλέξω οπότε θα ζητήσω την γνώμη σας παρακαλώ και πάλι. ΧΕΙΜΩΝΑΣ - Σπόιλερ:
ΑΝΟΙΞΗ - Σπόιλερ:
Νίκη και πάλι ευχαριστώ! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 16 Φεβ 2011 - 22:55 | |
| για την ανοιξη μ αρεσει πολυ το δευτερο και το πρωτο (και το τεταρτο ολα μ αρεσουν ) για το χεμωνα το πρωτο μου κανει πιο casual οποτε ψηφιζω το τριτο μου κανει πιο βασιλικο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 16 Φεβ 2011 - 22:57 | |
| Ουάου... Προσωπικά για χειμώνα προτιμώ το δεύτερο, το λευκό! Για την άνοιξη μου άρεσε το πράσινο πάρα πολύ παρόλο που το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μωβ. Τώρα ξέρω κι εγώ... τι να πω... Εσύ πρέπει να διαλέξεις γιατί έχεις το στόρι μέσα στο μυαλό σου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 16 Φεβ 2011 - 23:07 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 16 Φεβ 2011 - 23:28 | |
| Δεν άντεξα στον πειρασμό. Πιστεύω πως έπρεπε να το δείξω και εκείνο. Αν και έχεις ένα δίκιο σε ένα βαθμό περί πρασίνου. Απλώς ταιριάζει και με τα δύο που συζητήσαμε και μου αρέσουν όλα τόσο. Μπορώ να τα βάλω όλα τα ρούχα??? Πασαρέλα θα καταντήσω την ιστορία μου φαίνεται στο τέλος. Λοιπόν ξεδιάλεξα ελαφρώς και από το καλοκαίρι που μου έστειλες Νίκη. Ήταν πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια. Αν και ένα από τα παρακάτω μου μιλάει περισσότερο... Να δω αν είσαστε και εσείς στο ίδιο μήκος κύματος. - Σπόιλερ:
Νίκη με ένα από τα φορέματα που μου έστειλες με βάζεις σε σκέψεις μήπως αλλάξω το "καλοκαίρι". Λοιπόν περιμένω ψήφους! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 16 Φεβ 2011 - 23:38 | |
| Μμμμμ.... Καλά εγώ λοιπόν θα επιλέξω το 4 και το 5... Είναι πολύ διαφορετικά και από τα άλλα και μεταξύ τους!
| |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 17 Φεβ 2011 - 15:55 | |
| | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 17 Φεβ 2011 - 16:29 | |
| Αχου τι εκπληκτικα φορεματα!!! Ολα ειναι πανεμορφα!!!Αν καποιος μου ελεγε να μου κανει δωρο ενα απο αυτα,θα εμπαινα σε μεγαλο διλλημα για το ποιο θα διαλεγα...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 17 Φεβ 2011 - 17:20 | |
| Ωραία! Οπότε για τον Χειμώνα θα βάλω το 2ο, την Άνοιξη το 1ο και για Καλοκαίρι το 5ο. Μείνετε συντονισμένοι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 22 Φεβ 2011 - 21:59 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την emerald eyes στις Τρι 22 Φεβ 2011 - 23:42, 1 φορά | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 22 Φεβ 2011 - 22:53 | |
| Πραγματηκα ηταν μια υπεροχη ιστορια γεματη αγωνια και αγαπη.Οι περηγραφες ηταν απλα απολαυστηκες μπορουσα να φανταστω την καθε σκηνη στην ιστορια. Ο Εντουαρντ ηταν γενναιος που πηγε να συναντησει την Βασσιλησα του Χειμωνα αλλα η αγαπημενη σκηνη ηταν οταν ο Εντουαρν ετρεχε να βρει με λαχταρα αυτο που περημενε....Την Αγαπη. Δεν εχω αλλα λογια να περηγραψω νομηζω ολα τα λεει αυτη η θαυμασια ιστορια. Ενα μπορω να πω ενα μεγαλο Μπρανο για την θαυμασια ιστορια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 22 Φεβ 2011 - 23:26 | |
| Και εσύ Κυρία μου έγραψες μία υπέροχη - σύντομη ιστορία! Στα έχω πει και επί προσωπικού αλλά τώρα που είδα ολοκληρωμένη την ιστορία ενθουσιάστηκα ακόμα περισσότερο. Πραγματικά παραμυθένιο, γεμάτο συναίσθημα με όμορφες - ανάλαφρες περιγραφές. Τα φορέματα πρόσθεσαν πάρα πολύ και μπόρεσα να φανταστώ την κάθε κοπέλα ξεχωριστά. Η συμφωνία με τον Άρο σαν πρόλογος σύντομος, περιεκτικός και καθοριστικός. Και ο επίλογος, μερικά χρόνια μετά με τα κορίτσια να τρέχουν στο λαβύρινθο αχ... Ελιζάκι, σε ευχαριστούμε πολύ που μας χάρισες μία ακόμα μαγευτική δημιουργία. | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|