| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Φεβ 2011 - 23:21 | |
| Αχ τι τελειο!!!!! Μπραβο Ελιζα μου!!!!! Και το στιχακι απλα υπεροχο!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Φεβ 2011 - 23:28 | |
| Τέλεια είναι η υπογραφή που μου έφτιαξες Δέσποινα!!! Δένει τέλεια με πρίγκιπα και ταιριάζει με την σκοτεινή ατμόσφαιρα του. ΣΗΜΕΙΩΣΗ!!! Το τραγούδι που είναι στο νέο κεφάλαιο πρίγκιπα αρχίστε το μετά τα 30 δευτερόλεπτα για να δέσει με το κείμενο. Για όποιες απορίες έχετε σχετικά με το μπλογκ πείτε μου. Και εγώ χρειάστηκα αρκετή καθοδήγηση μέχρι να το φτιάξω. Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια που με βοήθησαν να φτιάξω το μπλογκ!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Φεβ 2011 - 23:31 | |
| Ελίζα η υπογραφή σου τα σπάει!!!! Και το blog σου επίσης! Αλλά ο πρίγκηπας σου .... καταλάβατε! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Φεβ 2011 - 23:32 | |
| Συγχαρητηρια μητερα για το υπεροχο αυτο μπλογκ!!!
Τα χρωματα, η υπογραφη, το μπαννερ!!
Ολα δενουν υπεροχα και οι ιστοριες οπως παντα αλλωστε ειναι το κατι αλλο!!!!
Ζαφι συγχαρητηρια και σε σενα!!Πολλα πολλα ξαδερφακιιι | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 0:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 0:22 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 0:28 | |
| Την ξεπερασε........μεγαλη κουβεντα εχεις δικιο.......παντως την εφτασε!!!!! Ειναι η πρωτη φορα που φαινεται πως ο Εντουαρντ παραδινεται στην πριγκιπισσα του!!!!! Καποιος δαγκωνει τη λαμαρινα!!!!!!!!!!! Αχ!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 0:29 | |
| πω πω αξιζε η αναμονη!!!! το κεφαλαιο ηταν τελειο!!!στην αρχη που ο πριγκιπας διχνει την τρυφεροτητα του με το να τον προειδοποιησει αν κρυωσει για να μην αρρωστησει... μετα που τον εδειξε με το να πει ποσο υπεροχη ειναι η πριγκιπισσα του... μετα που η ιζαμπελλα εδειξε τον σεβασμο της στον αντρα της με τα λογια της στο Μαρκο... μετα ο χορος... τελειο... και ειδεικα μαζι με τον πριγκιπα... και η ζηλεια της επειδη εβλεπε να ακουμπανε το πριγκιπα της και δεν ηθελε γιατι νομιζε πως δεν την ηθελε αλλο... και τελος ο καβγας...αχ αυτος ο καβγας.... τελειος ηταν...! πρωτα επειδη περιεγραψε την γυναικα του ως μοναδικη του ''ερωμενη'' και επειτα εκει που απαιτησε να πει οτι ειναι δικη του αλλα εκεινη απαιτησε πρωτα να πει οτι ειναι δικος της... και μετα η περιγραφη του πριγκιπα για την γυναικα του που τον εχει ''μαγεψει'' κυριολεκτικα... θα κανει τα παντα για εκεινη!!! και τελος αυτη η πικρη σκεψη του πριγκιπα οτι διαφθειρει εναν αγγελο... μμμ.. εν μερη ναι την διαφθειρει αλλα απο την αλλη της εδειξε (καλα οχι απο την αρχη...) πως να αγαπαει τον αντρα που θελει που αγαπαει... και ολο το 12 κεφαλαιο ηταν τελειο! και τελος συγχαρητηρια για το blog σου ειναι πανεμορφο!!!! μπραβο! και αναμενουμε με αγωνια την συνεχεια γιατι εμενα προσωπικα με αφησες παλι διψασμενη και για αλλο κεφαλαιο!!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!! | |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 1:01 | |
| Επιτέλουςςςςς. Τ Α Ν Τ Α Ν Είναι έτοιμο. Πολύ ωραία υπογραφή όντως.. Ωραίος στίχος και το blog, μπράβο εύχομαι να το γεμίσεις με υπέροχα κεφάλαια...Φυσικά και λάτρεψα το νέο κεφάλαιο του πρίγκιπα. Δεν έχω λόγια πραγματικά αυτή η ιστορία...είναι ονειρική. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 1:12 | |
| Σας ευχαριστώ παιδιά! Ήθελε λίγη δουλειά μέχρι να μεταφερθούν οι ιστορίες. Έχουν μείνει μόνο λίγα one shot που θα μεταφερθούν μέσα στις υπόλοιπες μέρες. Κατά τ' άλλα μπορείτε να βρείτε όλες τις ιστορίες μου εκεί πέρα πλέον. Ελπίζω μέσα στις επόμενες βδομάδες να προσθέσω και κάποια παλιά ποιήματα που έχω γράψει. Όποτε θα ανεβαίνει κάτι καινούριο θα σας ποστάρω το λινκ για να το βρίσκεται και εύκολα. Χαίρομαι που άρεσε σε όλους το κεφάλαιο. Ξέρω, ξέρω αργώ αλλά τουλάχιστον δεν μπορείτε να πείτε το αποτέλεσμα είναι καλό μετά | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 2:36 | |
| Ω ναι αξιζε η αναμονη....Τελειο το μπλοκ και τελειο και το καινουριο κεφαλαιο..... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 11:55 | |
| δεν ξερω αν σου εχω ξαναγραψει αλλα σου γραφω τωρα το blog σου ειναι υπεροχο αλλα αυτο που με έκανε να ανατριχιασω ειναι το λεμονι που εγραψες , θα ελεγα οτι είχα γουρλωσει τα ματια μου και το απολαμβανα | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 12:03 | |
| Ελιζάκι με κάθε νέο κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία ξεπερνάς τον εαυτό σου! Στο είπα και χτες, ήθελα να σου στείλω ένα πμ που να λέει μόνο: ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Όλο το κεφάλαιο είχε έναν αισθησιασμό. Οι τσιγγάνοι, η φωτιά, τα όσα είπαν και εξομολογήθηκαν (όπως π.χ. η ιστορία της γέννησης του Έντουαρντ ) Νομίζω ότι η Ιζαμπέλλα έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον πρίγκηπα πολύ περισσότερο απ' όσο θα φανταζόταν ποτέ. Και ο πρίγκηπας πάλι... αχ! Η παγωμένη του καρδιά έχει αρχίσει να λιώνει για τα καλά! Η σκηνή του χορού ήταν καταπληκτική και οι περιγραφές σου τόσο σωστές που μπορούσα να δω όλες τις εικόνες. Όσο για τη λεμονάδα... Δεν υπάρχουν λόγια. Αυτή ήταν η περιγραφή μίας εκπληκτικής ερωτικής σκηνής την οποία σεβάστηκες και πρόσεξες στο μέγιστο βαθμό. Την χαρακτηρίζει ο αισθησιασμός χωρίς να ξεφεύγει πουθενά! Εκείνες οι εξομολογήσεις περί κτητικότητας δε, με έστειλαν αδιάβαστη! Θα γίνω κουραστική το ξέρω αλλά θα στο λέω συνέχεια! Συνέχισε να γράφεις αυτή την ιστορία μέχρι να την τελειώσεις! Είναι υπόδειγμα Ελληνικού φανφικ, ένα φανφικ που πρέπει να μεταφραστεί. | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 15:47 | |
| Πολύ ωραίο το blog. και όσο για το καινούργιο κεφάλαιο του πρίγκιπα....δεν έχω λόγια!!!! Τα συναισθήματα της Μπελας αλλάζουν σταδιακά και γίνονται όλο και πιο έντονα...το ίδιο και του Έντουαρτ...Νομίζω πως τελικά το υδρομέλι έκανε τη δουλειά του... Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!!! Ελπίζω να μην αργήσει πολύ.... (Να σε ρωτήσω τα σχόλια τώρα θα τα γράφουμε σε αυτή την ενότητα ή θα κρατήσεις και τις άλλες που είχες,μια για κάθε ιστορία;; | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 16:12 | |
| Ελιζα μου συνχαρητιρια πρωτα για το blog σου ειναι καταπληκτο ολα τα εχεις συνδιασει οπως πρεπει.Ειδηκα το φοντο που εχεις βαλει με την κοπελα με ξετρελαινει.Εχω διαβασει πολλα φανφικ σου και ενα απο τα καλητερα που μου τραβηξε την προσοχη απο το πρωτο κεφαλαιο ειναι ο σκοτεινος πριγκιπας!!! Ειναι απλα θαυμασιο που αρεσει ο χαρατηρας του Εντουαρντ που ειναι σκληρος απεναντη στην Μπελλα αλλα ταυτοχρονος και τρυφερος μαζ της.Υποθεση σε ολη αυτη την υπεροχη ιστορια ειναι μαγευτικη. Επισης ο τροπος γραφης σου δεν εχω λογια να πω για να τον περηγραψω ειναι εξαιρετηκος και θαυμασιος περηγραφεις ακριβως την εικονα σε συνδιασμο με τα αισθηματα. Το καινουργιο κεφαλαιο απο το σκοτεινο πριγκιπα ηταν τελειο το σημειο που με εκανε να περισσοτερη εντυπωση ειναι ο χορος της Μπελλας με τον Εντουαρντ ηταν το κατι αλλο και τελος η λεμοναδα ηταν γευστηκοτατι ηταν μια απο της αγαπημενες λεμοναδες που εχω διαβασει. Ελιζα μου συνεχησε να γραφεις και να μας μαγευεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 16:58 | |
| Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι που σας άρεσε και το μπλογκ και το νέο κεφάλαιο. Στο σημείο με το χορό αλλά και πιο μετά έβαζα να παίζει συνεχώς το κομμάτι για να μπαίνω στο συναίσθημα του κεφαλαίου. Αυτό το κεφάλαιο ήταν σαν 'τυφώνας' κατά τη γνώμη μου. Δεν σκέφτονταν σχεδόν καθόλου οι πρωταγωνιστές. Μόνο έπρατταν. Όπως είπα και πιο πριν έχω μεταφέρει όλες τις ιστορίες μου στο μπλογκ. Μόνο λίγες έχουν μείνει που ήταν one shot αλλά δεν είναι κάτι βιαστικό. Η επιλογή ήταν αυτό που μου έφαγε το περισσότερο χρόνο γιατί έπρεπε να αποφασίσω πως θα χώριζα και τα κεφάλαια. Και να τους δώσω τίτλους για πρώτη φορά. Πλέον ναι. Τα σχόλια για όλες τις ιστορίες θα γίνονται στο τόπικ του μπλογκ. Είναι βολικότερο πιστεύω για όλους μας. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 17:41 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 18:05 | |
| |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 5 Φεβ 2011 - 21:25 | |
| Τι μορω να πω?????Για να ειμαι ειλικρινης,δεν ειχα διαβασει μεχρι τωρα τις ιστοριες σου... αλλα σημερα τις διαβασα ολες.... μαλλον θα γινω φαν του σκοτεινου πριγκιπα....τελεια ιστορια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 6 Φεβ 2011 - 17:12 | |
| Χαίρομαι που βγήκε αυτό που ήθελα. Ήθελα να δείτε σιγά σιγά τις αλλαγές στη σχέση τους. Το ζευγάρι είναι μακριά από το κάστρο. Σε αυτό το διαφορετικό περιβάλλον υπάρχει η δυνατότητα να αντιδράσουν διαφορετικά. Θα δείτε και τον πρίγκιπα σε διαφορετικό περιβάλλον να φέρεται πιο ζεστά. ¶μα προσέξατε σε κάποιο σημείο διαβάζατε και από την προοπτική του πρίγκιπα οπότε μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθει για κείνη. Και αυτό με το υδρομέλι... Σε παλαιότερα κεφάλαια είχε αναφέρει σαν κόμης πόσο του άρεσε η συμπεριφορά της όταν έπινε. Πως γινόταν πιο απελευθερωμένη. Θα ξαναπιει το κορίτσι σίγουρα. Αλλά με ρέγουλα μη την καταντήσουμε και αλκοολική... Όσο για το κορίτσι στο μπλογκ χαίρομαι που σας αρέσει!!! Ήθελα να βάλω κάτι μυστηριώδες αλλά που να μην είναι μόνο με πρίγκιπα. Έχω και άλλες ιστορίες ούτως ή άλλως. Το μάτι πηγαίνει τέλεια και με το nickname μου οπότε το κρατάω και δεν το αφήνω | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 6 Φεβ 2011 - 17:45 | |
| Ελιζα μου καταρχην πολυ ωραιο το blog σου! Πολυ ατμοσφαιρικο!! Και δευτερον πολυ ωραιο κεφαλαιο και πολυ απολαυστικο!! Τελειο απο την αρχη μεχρι το τελος! Μου αρεσει ο τροπος που γραφεις και περιγραφεις τα γεγονοτα. Τωρα για το Yδρόμελι.... Λιγο ποτο κανει καλο σε ολους!!Πεφτουν οι αμυνες!! Εβγαλε τον εαυτο της και το ευχαριστηθηκε και ο πριγκιπας μας. Μου αρεσει που ερχονται πιο κοντα και εκδηλωνουν τα συναισθηματα τους. Περιμενω την συνεχεια!! Ασχετο δεν εχω πιει ποτε και ειδα την συνταγη του απο κατω. οχι οτι θα επιχειρησω να το φτιαξω εγω αλλα ολο και καπου θα βρω να δοκιμασω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 6 Φεβ 2011 - 22:08 | |
| Να είμαι ειλικρινής δεν έχω δοκιμάσει να το φτιάξω αλλά έχω πιει υδρομέλι. Τουλάχιστον υδρομέλι το έλεγαν που το δοκίμασα στο πόρτο.
Στο wikipedia στα αγγλικά έχει άλλη συνταγή πιο "ατμοσφαιρική" και παραδοσιακή θα έλεγα με πολλά μπαχαρικά και μυρωδικά.
Για το που θα το δοκιμάσεις δεν ξέρω. Εγώ τότε το δοκίμασα στο μεσαιωνικό φεστιβάλ στο πόρτο.
Πάντως η sheviking στο my viking το χρησιμοποιεί και εκείνη σαν ποτό που έπιναν συχνά οι βίκινγκ.
Γενικώς ήταν πολύ δημοφιλές σαν ποτό. Όπως και τα φαγητά. Τα έκαναν με πολλά μπαχαρικά και ήταν πολύ πιο βαριά. | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 8 Φεβ 2011 - 18:01 | |
| Ελιζα μου, τωρα προλαβα να σου κανω σχολιο!!!! Το blog ειναι απλα υπεροχο!!!! Το επομενο κεφαλαιο του πριγκιπα ειναι απλα συγκλονιστικο. Οι σκηνες, ο χορος, το ποτο, ολα αυτα και πως επιδρουν πανω στην Ιζαμπελλα ειναι απλα μαγικα. Μου αρεσε πολυ η σκηνη που της ειπε για την "ερωμενη" του. Ηταν πολυ γλυκος και ειδαμε μια αλλη πλευρα του πριγκιπα. Αλλα επισης ειδαμε και την Ιζαμπελλα να αντιδρα και να ζηλευει τον πριγκιπα και να εξωτερικευει τα συναισθηματα της. Η ερωτικη σκηνη ηταν υπεροχη, οχι σαν την πρωτη νυχτα του γαμου αλλα πιστευω οτι την εφτασε!!!! Α και το τραγουδι απλα μαγευτικο!!!! Περιμενω τη συνεχεια!!!!!! | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 9 Φεβ 2011 - 22:13 | |
| δεν ξερω απο πού να αρχισω και πού να τελειωσω τα σχολια μου για το δωδεκατο κεφαλαιο του 'Σκοτεινου Πριγκηπα' διοτι καθε λεξη, καθε παραγραφος , καθε κομμα και τελεια με εβρισκαν να τρεχω στην τουαλετα και ....... - Σπόιλερ:
να αλλαζω τα σερβιετακια carefree το ενα μετα το αλλο Eλιζααααα.... δεν ξερω τί να σου πω κοπελαρα μου , εχω εκστασιαστει με την περιγραφη που εδωσες στην , ήταν λες και το ζουσα εγω αντι για την πριγκιπισσα Ιζαμπελα , τοση λεπτομερεια στα συναισθηματα, στα λογια και τις κινησεις αχχχχχχ!!!!!!! επισης μου αρεσε πολυ το βιντεο που εβαλες και καθως διαβαζα παραλληλα την σεκανς του χορου ενοιωθα και γω σαν να εχω μεθυσει απο το υδρομελο ( φοβερη η συνταγη που μας ποσταρες στο τελος, εισαι μιλαμε πολυ τεκμηριομενη) ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ και παλι ΜΠΡΑΒΟ | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|