| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 28 Φεβ 2010 - 14:24 | |
| ωραια τα περιμενουμε ολα μαζεμενα!!!!να πω και εγω λοιπον με τη σειρα μου τα συνχαριτηρια μου, λατρευω ολα τα φανφικ σου και ανυπομωνω για τις συνεχειες!!!! και μιας και τωρα μιλαμε για το one shots εχω να σου πω οτι ειναι καταπληκτικα και περιμενουμε τη συνεχεια! | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 28 Φεβ 2010 - 14:28 | |
| υπεροχα!!!!!!!! ανυπομονω για ολα....... (λατρευω τα χρωματα ) | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 28 Φεβ 2010 - 19:04 | |
| ηταν τελειο!!!πολυ μυστηρια η μαιρη :p ανυπομονω για EDWARD!!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Μαρ 2010 - 18:50 | |
| Ελιζα μου παρα πολυ ωραιο το μαυρο μποξερακι.....Απιστευτο.....Μου αρεσε πολυ ολο το σκηνικο...και εκει που εσπασε την τηλεοραση ολα τα λεφτα....χιχιχι Αλλα μου αρεσε πολυ στο τελος...... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Μαρ 2010 - 21:10 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Μαρ 2010 - 23:49 | |
| Next colour please..... | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 5 Μαρ 2010 - 0:30 | |
| Και επειδή ξέρω πως έχω καθυστερήσω σας δίνω τον τίτλο του κομματιού που θα παίξει στο επόμενο κεφάλαιο ως ένα στοιχείο. Θα ποστάρω τους στίχους με την μετάφραση στο κεφάλαιο. Αλλά πιστεύω πως θα πιάσετε το νόημα και από τώρα... Ευελπιστώ να το έχω έτοιμο αύριο.
smiling - bryn christopher | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 5 Μαρ 2010 - 13:08 | |
| Καλα το ακουσα το τραγουδι! WoW Περιμενω με αγωνια! Καλα κατι παω να καταλαβω στο τι θα συμβει..... μπααααααααααα ιδεα μου ειναι! Οταν λες αυριο? Εννωεις σημερα ???? | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 6 Μαρ 2010 - 12:24 | |
| μητερααααα!!!μητεραασααα μητεραααα!!! διαβασααα το μαυρο μποξερακι!!! πωπωπωπωπω.....πολυυυυ ζεστη σημερααα επεσε...πολυυ ζεστη!!! φιου.... εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!!!ελπιζω να συνεχισουμε σε καποιο πιο...εντονο χρωμα.... χαχ!!! mother keep on rocking!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 6 Μαρ 2010 - 17:00 | |
| Το πρώτο μέρος με Έντουαρντ το έχω ποστάρει. Είμαι σίγουρη πως θα αρέσει από το τραγούδι. Εννοείται πως θα συνεχιστεί και το επόμενο σε Έντουαρντ POV, απλώς είπα να ανεβάσω αυτό το μέρος για την ώρα. Όπως όλοι έχετε μάθει έχω ένα θέμα με το να κάνω τα πράγματα στην ώρα τους. Το επόμενο μέρος έχει τις αποκαλύψεις. Ένα θα πω, θα λυπηθείτε τον κύριο Τζενκς. | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 6 Μαρ 2010 - 17:12 | |
| Τον λυπίθηκα μωρέ τον Εντ... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 6 Μαρ 2010 - 17:39 | |
| Περιμένω εδώ και 22 κεφάλαια αυτή την συνάντηση και εσύ μου λες τώρα ότι το σταματάς; Δεν λυπάσε καθόλου την παγωμένη μου καρδιά που έχει σπάσει σε χίλια μικρά κομματάκια; Δεν το πιστεύω! Καλά το τραγούδει τα σπάει, τεριάζει απόλυτα με την ψυχολογική κατάσταση του Έντουαρντ! Ο καημενούλης τι περνάει και αυτός κάθε μέρα και τώρα του την χαλάει το σκυλί! Ας αρχίσω με τα σημία που με τρέλαναν. 1. Η εσωτερική διαμάχη του΄Έντουαρντ ήταν τέλεια! 2. Όταν ο Έντουρντ ανέφερε την εξωτερική εμφάνηση της Μπέλλας μέσα από τα μάτια της Έσμι ξετρελάθηκα. 3. Ακόμα δεν καταλαβένω από που πηγάζει αυτή η υποψία με την Μαίρη από μεριά του Έντουρντ.... 4. " Τζέικομπ τον λένε και είναι ο αρραβωνιαστικός της, μου θύμισε μία φωνή μέσα μου. Ότι δε θα είσαι εσύ." Από αυτό το κομμάτι και μετά ήθελα να ξέσκηζα την σάρκα του μπασταρδόσκυλου! Αλλά είμαι και φιλόζωη αυτό είναι το πρόβλημα μου! - Σπόιλερ:
Συγγνώμη στους φαν του Τζέικομπ-κουταβιού.
5." Πάρκαρα το αυτοκίνητο και πήρα μια βαθιά ανάσα. Τώρα ήταν αργά. Στεκόμουν μπροστά από το σπίτι της και δε μπορούσα να γυρίσω πίσω. Βγήκα από το αυτοκίνητο και πήγα να συναντήσω το ΅ζευγάριΆ στην είσοδο του σπιτιού. Αμφέβαλλα πως θα ξαναπέρναγα ποτέ αυτό το κατώφλι." Αυτό έχει διπλή σημασία. 1η πίστευε ότι δεν θα ξαναπάταγε μέχρι τότε το πόδι του εκεί και 2η ότι δεν θα έβγενε ζωντανός από εκεί, αν συμβεί κάτι τέτειο τον έχω τελειώσει τον άλλον! 6. Γιατί το βασανήζεις τόσο το καμάρι της Σάγκα μας; 7. ¶κομα να αναφέρω ότι πονάει το πόδι μου και κουτσένω ελαφρώς γιατί απογοητεύτικα πάρα πολύ που το σταμάτησες σε τόσο κρίσημο σημείο! 8. .....κάλα δεν λέω άλλα...δεν θα τελειώσω και ποτέ... Πότε θα βάλεις συνέχεια; Δεν αντέχω άλλο! | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 6 Μαρ 2010 - 17:42 | |
| Με κάλυψες!Δε θα ήθελα να ήμουν με την καμία στη θέση του Έντουαρντ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 6 Μαρ 2010 - 17:50 | |
| Α ξέχασα να αναφέρω ότι το πόδι μου πονάει γιατί πάνω στα νεύρα μου και την απογοήτευση μου που το σταμάτησες σε κρήσημο σημείο και δεν θα μάθω αν θα τον τζάσει επιτέλους η Μπέλλα τον άλλο το κοπάνησα με δύναμη στο πάτωμα... Αδερφούλα μου χέρομαι που σε κάλυψα! Έχω κι άλλα να πω αλλά ήδη αυτά είναι αρκετά! Έλιζα αν δεν λυπάσε εμένα τουλάχιστον λυπήσου το ποδαράκι μου που πονάει Καλή συνέχεια και περιμένω... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 6 Μαρ 2010 - 17:57 | |
| Γιατι μας το κανεις αυτο κουκλα μου γλυκια???? Γιατι???? Θες να μας πεθανεις????? Που το κοβεις???? Αχ το μαναρακι μου τι τραβαει το καημενουλικο μου Ελπιζω αυτο το αθλιο τσοπανοσκυλο να ειναι καλος μαζι του γιατι θα το κανω hot dog!!!!!!!!! Θελουμε την συνεχεια... εχουμε λιωσει.... | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 6 Μαρ 2010 - 20:56 | |
| το τραγουδι τελειο το κατεβασα! θα γινω κουραστικη αλλα εισαι τελεια μου αρεσουν παρα πολυ οι ιστοριες σου αλλα γιατι μας το αφισες εκει θες να μας πεθανεις ποσο περιμενα για αυτο το κεφαλαιο δεν λεγετε ανιπομωνω για την συνεχεια!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 6 Μαρ 2010 - 21:51 | |
| oh com' on!! πως μας αφηνεις ετσι?? Θελω και αλλο! Σ'αυτο το κεφαλαιο το μονο που εγινε ηταν ο εντ να παρει την αποφαση Μου αρεσε που ο Εμμετ υποτιθεται τον απειλησε οτι θα το σπασει το πιανο αν συνεχιζει να παιζει!! Αλλα μου εχει λειψει ο Τζασπερ. Το ξερω οτι τον αποφευγει λογω της ψυχικής του διαθεσης αλλα ειναι ο μονος που καταλαβαινει πως νοιωθει. Ισως σε καποιο κεφαλαιο παρακατω να τους δουμε να συζητανε? Το λεω επειδη μπορει να βοηθουσε τον Εντουαρντ αν και δεν ξερουμε πως θα εξελιχθει αυτη η επισκεψη..... Keep going!!!(επιασα το αγγλικο...ποιος σας σωζει!!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 6 Μαρ 2010 - 22:18 | |
| | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Μαρ 2010 - 0:40 | |
| καλά φανταστική και η συνέχεια!!!! μα πού το έκοψες?? πεθαίνω για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Μαρ 2010 - 17:38 | |
| θελω να σε ρωτησω κατι emerald eyes... ποτε θα βγει το επομενο κεφαλαιο? συγνωμη δεν θελω να σε πιεσω με τιποτα οποτε θες εσυ θα το βγαλεις αλλα εχω μια περιεργεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Μαρ 2010 - 18:48 | |
| Για να σε βγάλω από την αγωνία αλλά ξέροντας πως θα βγάλεις τα τσεκούρια... Το επόμενο κεφάλαιο θα βγει το Πάσχα. Τότε θα έχω αρκετό χρόνο και άνεση να κάτσω με ώρες για να γράψω το κεφάλαιο. Στον πρίγκιπα τα κεφάλαια είναι πιο μεγάλα και θέλω να το προσέξω συγγραφικά. Όπως είπα και άλλη φορά προτεραίοτητα έχει η επιλογή. Πρέπει να την προχωρήσω αρκετά πρώτα για να κάνω κάτι άλλο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Μαρ 2010 - 18:55 | |
| οκ σε ευχαριστω για την ενημερωση.... θα περιμενω με ανυπομονησια την συνεχεια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Μαρ 2010 - 19:02 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Για να σε βγάλω από την αγωνία αλλά ξέροντας πως θα βγάλεις τα τσεκούρια...
Το επόμενο κεφάλαιο θα βγει το Πάσχα. Τότε θα έχω αρκετό χρόνο και άνεση να κάτσω με ώρες για να γράψω το κεφάλαιο. Στον πρίγκιπα τα κεφάλαια είναι πιο μεγάλα και θέλω να το προσέξω συγγραφικά. Όπως είπα και άλλη φορά προτεραίοτητα έχει η επιλογή. Πρέπει να την προχωρήσω αρκετά πρώτα για να κάνω κάτι άλλο. Το το το το το ΠΑΣΧΑ?????????? Μα μα μα μα μα.... σε σε σε τετοιο σημιο βρηκες και εσυ να το αφησεις? Ααααααααααααχ θεε μου δεν αντεχω αλλο θα κανω υπομονη..... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|