| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 12 Ιαν 2010 - 1:15 | |
| - Mrs Alice έγραψε:
Οσο για το fanfiction θα ηθελα αν γινοταν καποιες σκηνες απο το πρωτο καλακαιρι του Εντουαρντ και της Μπελλα εκεινο που μας αναφερει στην αρχη της Νεας Σεληνης αλλα δεν μας δινει λεπτομεριες! Μμμ, ενδιαφέρουσα σαν ιδέα τι POV? Μπέλα, Έντουαρντ? Και πόσες σκηνές? (Οι ερωτήσεις με βοηθάνε για όταν θα το γράψω....) Βέβαια όπως έχεις μάθει θα χρειαστώ λίγο χρόνο... | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 12 Ιαν 2010 - 1:55 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Mrs Alice έγραψε:
Οσο για το fanfiction θα ηθελα αν γινοταν καποιες σκηνες απο το πρωτο καλακαιρι του Εντουαρντ και της Μπελλα εκεινο που μας αναφερει στην αρχη της Νεας Σεληνης αλλα δεν μας δινει λεπτομεριες! Μμμ, ενδιαφέρουσα σαν ιδέα τι POV? Μπέλα, Έντουαρντ? Και πόσες σκηνές?
(Οι ερωτήσεις με βοηθάνε για όταν θα το γράψω....)
Βέβαια όπως έχεις μάθει θα χρειαστώ λίγο χρόνο... Μμμ εχουμε δει αρκετα απο την πλευρα της Μπελλα οποτε θα ηθελα αν γινεται να ειναι απο την πλευρα του Εντουαρντ!Οσες σκηνες θες εσυ,δεν εχω προβλημα! Γραψτο με την ησυχια σου Ελιζα μου,ξερω οτι εχεις λιγο χρονο και σε καταλαβαινω απολυτα! Παντως ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 12 Ιαν 2010 - 19:17 | |
| αν τελεια ιδεα!!!θα ειναι πραγματικα πολυ τελειο!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 12 Ιαν 2010 - 22:24 | |
| Μαρακι μπραβο σου αγαπη μου! Τελεια επιλογη για φανφικ! Ελιζα δεν μπορεις να πεις ειμουν κοντα....... | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 13 Ιαν 2010 - 22:36 | |
| α ναι και εγω | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 13 Ιαν 2010 - 22:39 | |
| Κορίτσια το ξέρω πως ήσασταν κοντά αλλά ήθελα την σωστή απάντηση. Δε πειράζει όμως. Δε θέλω να μου στεναχωριέστε. Απλώς να σας πω πως επόμενο κεφάλαιο επιλογή θα έχετε μετά την Παρασκευή τελικά κάπου στο Σαβ/κο. Θα προσπαθήσω να είναι λίγο μεγάλο για να προχωρήσουν οι εξελίξεις. Φιλιά μέχρι τότε. | |
|
| |
liaki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 13 Ιαν 2010 - 23:04 | |
| καλε δεν στεναχωριομσδτε!!!!ανυπομονω για το αλλο κεφαλαιο!!! | |
|
| |
liaki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 13 Ιαν 2010 - 23:13 | |
| αχ ηταν τελειο το δευτερο!!!!βαλε οσο πιο γρηγορα μπορεις το επομενο!!!! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 13 Ιαν 2010 - 23:31 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 13 Ιαν 2010 - 23:46 | |
| Τι να πω....Παλι με μαγεψες....Δεν εχω λογια..... | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 14 Ιαν 2010 - 15:29 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 14 Ιαν 2010 - 16:15 | |
| Ελιζα μου Ελιζα μου Ελιζα μου..... Με οσα επιθετα και να χαρακτηρισω το αριστουργημα σου παλι θα ειναι υπερβολικα λιγα αν και ετσι και αλλιως εχουμε φτασει στο σημειο που απλα τα λογια ειναι περιτα Υποκλινομαι στο μεγαλιο αυτου του φανφικ....... Ξερεις πραγματικα να μας συναρπαζεις και να μας κανεις να περιμενουμε με αγωνια το επομενο ¨επισοδιο¨ Απλα αποστομοτικη!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 14 Ιαν 2010 - 17:30 | |
| Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα.... Απλά μαγεία... Έχω πλαντάξει στο κλάμμα.. Κάθε μέρα παρακαλούσα το θεό να έχεις ποστάρει τη συνέχεια και τώρα μου 'ρθε νταν!!!!!!!!! Προσκυνώ απλά....Σε παρακαλώ πολύ το γρηγορύτερο η συνέχεια θα πάθω τίποτα και θα χάσεις το μονάκριβο εγγονάκι σου και θα χεις τύψεις!!!!!!!!!!! Καλά αυτή η βερσιόν Εντρακουλα με ανατριχιάζει....... Έχω πορωθεί(δεν φαίνεται ε??)... Με τα χίλιααααααα..... Και πάλι προσκυνώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 14 Ιαν 2010 - 18:18 | |
| ποπο τρελάθηκα!! τέλειο,φανταστικό, θεικό..!! ανυπομωνώ για την συνέχεια | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 14 Ιαν 2010 - 18:25 | |
| ηταν...ηταν ΤΕΛΕΙΟ,ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ,ΦΟΒΕΡΟ,ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΤΗΤΑ!!!!βαλε γρηγορα τη συνεχεια!!!!μολις πορωθηκα και μαλιστα παρα πολυ!!!!!! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| |
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 14 Ιαν 2010 - 19:33 | |
| κ παλι ηταν μαγικο.... δεν εχω λογια!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 14 Ιαν 2010 - 20:00 | |
| Αγαπη μου, εισαι φανταστικη μονο αυτο εχω να σου πω! Δεν στεναχωριεμαι και περιμενω με αγωνια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 14 Ιαν 2010 - 20:04 | |
| ε....ε....ε...ε....ε....η...η...η... Μπελλα... και.... και ....ο......... Τι;.... Δεν.... δεν...δεν .... εχω λογια!!!! Ο, τι και να πω ειναι υπερβολικα λιγο.... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 14 Ιαν 2010 - 20:51 | |
| εισαι υηπεροχη καταπληκτικη!! εχεις συγγραφικο ταλεντο!!! ειδικα εκει με το δαχτυλο και την σταγονα αιμα ή εκει στο τελος που θυμαται ο κομης πω πω ανατριχιασα πραγματικα!!! περιμενουμε οπωςσδποτε συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 14 Ιαν 2010 - 21:13 | |
| ναι δεν στεναχωριομαστε,αλλα αν αργησεις πολυ τοτε θα στεναχωρηθουμε!!!πλακα κανω!θα το αντεξουμε... | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 14 Ιαν 2010 - 23:56 | |
| Είναι τέλειο!!!! Σοβαρά τώρα έχεις ταλέντο,μην το αφήσεις... | |
|
| |
Twilight girl-maniac Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : ......... Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 15 Ιαν 2010 - 0:09 | |
| Η ιστορία που εχεις γραψει είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!!!!!!!!!!!!Την είχα δει και στο site του fanfiction.net. και εχω διαβασει απο εκει ολα και τα 4 κεφαλαια που εχεις γραψει.Ανυπομονω για την συνεχεια του. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 19 Ιαν 2010 - 22:51 | |
| Επειδή το βλέπω να καθυστερώ την επιλογή για τριακοστή φορά ανέβασα το 3ο κεφάλαιο από σκοτεινό πρίγκιπα για να έχετε κάτι να διαβάσετε μέχρι να είναι έτοιμο.
Καλή ανάγνωση! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 19 Ιαν 2010 - 22:59 | |
| υπεροχο!!!!!!!! ελιζα μου γραφεις τοσο ωραια.... η ιστορια ειναι συναρπαστικη.... ανυπομονω για το 4 κεφαλαιο!!!! | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|