| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Ιαν 2010 - 1:35 | |
| λοιπον καταρχην ηταν καταπληκτικο!!!!εχω μια εντελώς κουφη ιδεα!!!!μηπως ειναι βρικολακας και ειναι η αδερφη της αλις και του edward????λεω εγω τωρα... :p | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Ιαν 2010 - 1:45 | |
| Λοιπον Ελιζα πλησιαζει καμια??? | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Ιαν 2010 - 1:48 | |
| Κορίτσια δε θα μπορώ να απαντήσω γιατί έτσι θα δώσω στοιχεία. Αν μέχρι την Κυριακή δεν έχω τη σωστή απάντηση, θα ποστάρω επιπλέον σκηνή με Μαίρη για να μάθετε την επόμενη εβδομάδα.
Το ξέρω είμαι κακιά αλλά ας αφήσουμε και στους άλλους την ευκαιρία να μαντέψουν... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Ιαν 2010 - 1:51 | |
| Δηλαδη δεν το βρηκαμε? Φτου και ηθελα να σου πω να ανεβασεις συνεχεια απο τον σκοτεινο πρηγκηπα............... | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Ιαν 2010 - 14:09 | |
| ηταν, οπως αλλωστε και ολα τα υπολοιπα κεφαλαια σου, τελειο!!!!!περιμενουμε τη συνεχεια και γρηγορα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Ιαν 2010 - 16:32 | |
| Ρε Δαναη βρηκες εσυ τι ειναι η Μαιρη? | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Ιαν 2010 - 16:36 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Ιαν 2010 - 16:45 | |
| ειδες???οχι ειδες???αχ Ρενα μου τι ακουσαμε παλι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Ιαν 2010 - 16:51 | |
| Βρηκες τελικα τιποτα 8α σκασω αν δεν μαθω! Ελιζααααααααααα ειναι Κυριακηηηηη! Ελα σε παρακαλω ελα ελα ελα ελα βαλε ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Ιαν 2010 - 16:52 | |
| ναι βαλε γιατι δεν θα ησυχασουμε και θα σε ζαλισουμε ολη τη μερα!!! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Ιαν 2010 - 18:49 | |
| - d@n@e twilight! έγραψε:
- ναι βαλε γιατι δεν θα ησυχασουμε και θα σε ζαλισουμε ολη τη μερα!!!
αχ ναι!!! δεν μπορούμε να βρούμε ποια είναι η μαίρη... βοήθησε μας... εξάλλου είναι κυριακή | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Ιαν 2010 - 23:01 | |
| ΕΛιζακι μου δεν θα βαλεις τελικα σημερα? Κριμαααα θελω να το λυσω το μυστηριο! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 11 Ιαν 2010 - 0:07 | |
| Κορίτσια μια και δε το βρήκατε θα ποστάρω μέσα στην εβδομάδα μία επιπλέον σκηνή από Μαίρη για να καταλάβετε ποια είναι. Είσασταν κοντά αλλά ήθελα την σωστή απάντηση και αφού δε το βρήκατε θα γράψω την επιπλέον σκηνή όπως είχα πει.
Λυπάμαι, θα περιμένετε μέσα στην εβδομάδα μέχρι την Παρασκευή ελπίζω να προλάβω να γράψω την καινούρια σκηνή. | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 11 Ιαν 2010 - 0:35 | |
| Δεν το διάβασα όλο (φυσικά όταν έχω χρόνο θα το συνεχίσω) αλλά ήταν τέλειο!!! Δεν σου ζητάω κι άλλο γιατί δεν το διάβασα όλο αλλά...ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πώς σε λένε; | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 11 Ιαν 2010 - 0:52 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 11 Ιαν 2010 - 1:52 | |
| Μαρία πόσταρε την γνώμη σου για το ποια είναι αν θέλεις Τι να πω αν το πετύχεις ίσως κάνω κάποια εξαίρεση για την χρονική καθυστέρηση και σου γράψω την ιστορία | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 11 Ιαν 2010 - 15:04 | |
| Εχουμε δευτερη ευκαιρια? Να ξαναδιαβασω ολο το φανφικ και να το μελετησω? Θα σκασω αν δεν το βρω! ή το βρηκε η Μαρια??? Σνιφ! Καλα πες οποτε μπορεσεις παρακαλω πολυ... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 11 Ιαν 2010 - 15:27 | |
| Ελιζα μου το φανφικ σου ειναι το πρωτο που διαβασα οταν ηρθα στο forum (πολυ καιρο πριν) και με εκανε να αγαπησω τα καλα φανφικ.... Εχω ριξει το κλαμα της ζωης μου και το γελιο ταυτοχρονα Χαιρομαι που το συνεχισες γιατι ειχες πολυ καιρο να γραψεις αλλα πραγματικα αξιζε η υπομονη... εισαι ΘΕΑ.... και το φανφικ σου ειναι το αγαπημενο μου.... Οσο για την Μαιρη εγω θα ελεγα οτι ειναι η αδερφη του Εντουαρντ.... (κοτσανα το ξερω αλλα αυτο μου ειρθε) | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 11 Ιαν 2010 - 21:12 | |
| εχει καποια ικανοτιτα σαν την αλις μπορει να ειναι συγγενεις μπορουσε να δει και το μελλον και το παρελθον δεν ηθελε να δει τον θανατο του γνωριζε τον edward και ισως ειναι μισος ανθρωπος και μισος βρικολακας και καποτε ειχε νιωσει αυτο που νιωθει η Μπελλα για τον edward δεν μπορω να περιμενωσε παρακαλουμε δοσεμας συνεχεια δεν το βρισκουμε | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 11 Ιαν 2010 - 21:55 | |
| Λοιπον Ελιζα,αφου το σκεφτηκα αρκετα εξεταζοντας καθε πιθανη εξηγηση(αβυσσος το μυαλο του συγγραφεα,αυτο μονο εχω να πω! ) κατεληξα σε μια τρελη η οποια ομως κατα παραξενο τροπο μου φαινεται και η πιο λογικη για να εξηγησει τα πραγματα! Πιστευω οτι η Μαιρη ειναι η Σινθια,η αδερφη της Αλις,γι αυτο εχουν και παρομοιες ικανοτητες και η Μαιρη σχετιζεται τοσο πολυ με εκεινη!Η οποια Μαιρη οπως φαινεται,ειναι μιση ανθρωπος μιση βρικολακας και η μονη λογικη εξηγηση για αυτο ειναι να ειναι κορη εκεινου του τρελου βρικολακα που γνωρισαμε στην Χαραυγη και εκανε πειραματα αφηνοντας εγκυες θνητες!Η Μαιρη οπως φαινεται απο την ιστορια δουλευε πιθανοτατα σαν υπηρετρια στο σπιτι της οικογενειες του Εντουαρντ το 1918 οταν εκεινος εκτεθηκε στην ισπανικη γριπη κρυβοντας το τι ηταν πραγματικα.Γι αυτο και ο Εντουαρντ οταν την δει τωρα στο παρον θα παθει σοκ,επειδη θα δει την υπηρετρια του απο το 1918 ζωντανη! Αυτα τα λιγα! Πες μου τουλαχιστον αν πλησιασα καπως για να μην το παρω κατακαρδα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 11 Ιαν 2010 - 21:57 | |
| Που τα σκεφτηκες ολα αυτα??? Ουαου! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 11 Ιαν 2010 - 22:08 | |
| καλά τι συνειρμός είναι αυτός?? πωπω πώς τα σκέφτεστε?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 12 Ιαν 2010 - 0:13 | |
| - Mrs Alice έγραψε:
- Λοιπον Ελιζα,αφου το σκεφτηκα αρκετα εξεταζοντας καθε πιθανη εξηγηση(αβυσσος το μυαλο του συγγραφεα,αυτο μονο εχω να πω! ) κατεληξα σε μια τρελη η οποια ομως κατα παραξενο τροπο μου φαινεται και η πιο λογικη για να εξηγησει τα πραγματα!
Πιστευω οτι η Μαιρη ειναι η Σινθια,η αδερφη της Αλις,γι αυτο εχουν και παρομοιες ικανοτητες και η Μαιρη σχετιζεται τοσο πολυ με εκεινη! Πες μου τουλαχιστον αν πλησιασα καπως για να μην το παρω κατακαρδα! Κυρίες και κύριοι έχουμε νικητή!!! Μαρία μου κράτησα το μέρος της απάντησης που είναι σωστό. Ναι, η Μαίρη είναι η Σύνθια μόνο που είναι θνητή (μετενσάρκωση, το είχα σκεφτεί από το καλοκαίρι χεχε) Τα υπόλοιπα που ανέφερες ήταν λάθος δυστυχώς αλλά δε πειράζει. Θα εξηγήσω πιο μετά τι είναι ακριβώς η ικανότητά της αλλά όπως είπες στη δικαιολόγηση η δύναμή της είναι παρόμοια με της ¶λις απλώς είναι ακόμα πιο ισχυρή ακόμα και θνητή. Και μια και είπα περί εξαίρεσης. Ζήτα μου ότι θες (για φανφικ...) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 12 Ιαν 2010 - 1:00 | |
| Αχου βρηκα την Μαιρη;;;Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!! Οσο για την μετενσαρκωση δεν μου πηγε καν το μυαλο! Συγχαρητηρια,φοβερη ιδεα!!!!!!! Οσο για το fanfiction θα ηθελα αν γινοταν καποιες σκηνες απο το πρωτο καλακαιρι του Εντουαρντ και της Μπελλα εκεινο που μας αναφερει στην αρχη της Νεας Σεληνης αλλα δεν μας δινει λεπτομεριες! | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|