| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 5 Ιαν 2010 - 21:03 | |
| παιδιά και εγώ θέλω έντουαρντ αλλά θα τον βάλω την κατάλληλη στιγμή καλύτερα πρώτα να πάρετε μία ιδέα για το ποια είναι η Μαίρη γιατί όταν θα το μάθει ο έντουαρντ θα πάθει ένα μικρό έμφραγμα οι θεωρίες που έχει θα ανατραπούν τελειώς όπως σε όλους συγνώμη που δε σας λέω περισσότερα για να μη το ξεχάσω το δεύτερο κομμάτι στο κεφάλαιο θα είναι από pink martini tea for two σε αυτό θα καταλάβετε σίγουρα πολλά περισσότερα για να βάζω 2 τραγούδια καταλαβαίνετε πως θα είναι μεγάλο κεφάλαιο... Α, και σε εισαγωγικά θα έχει και έντουαρντ. Ουφ, αυτά δε λέω περισσότερα | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 5 Ιαν 2010 - 21:09 | |
| Τωρα με εστειλες κανονικα !!! Αχ και ποτε λες για αυτη την συναρπαστικη συνεχεια??? Υπαρχουν δυο τροποι να πεις ή εδω (ο καλος) ή τα πμ ( ο κακος!) | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 5 Ιαν 2010 - 21:10 | |
| αντε μητερα...αντε που ψοφαγα και ψοφαω για τζεικ δηλαδη.. αλλα θα με κανεις να ξανααλλαξοπιστησω... τι ειναι αυτο το πραγμα με σενα πλεον,.... με διχαζεις...παλι με διχαζεις... - Σπόιλερ:
θες να σ φτιαξω το εξωφυλλο? εμπνευστηκα..χουχου.. | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 5 Ιαν 2010 - 21:22 | |
| Για την Ρένα Το νέο κεφάλαιο θα είναι έτοιμο την επόμενη εβδομάδα. Δε θέλω να πω τέλος σαβ/κου μήπως δε προλάβω. Επειδή εμένα οι καθυστερήσεις μου είναι χειρότερες και από της Ολυμπιακής καλύτερα να λέω από την αρχή λίγο αργότερα Για τη κόρη τώραΈτσι να αλλαξοπιστήσεις που εσύ και η συμπεθέρα μου είσαστε team switzerland. Για εξώφυλλο που λες καλύτερα να το συζητήσουμε από πμ ή μσν. Γιατί πρέπει να σου δώσω μία φράση κλειδί που μπορεί να είναι σπόιλερ... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 5 Ιαν 2010 - 21:32 | |
| Συγνώμη που άργησα απλώς αυτό το κεφάλαιο ήταν μισογραμμένο εδώ και 2 εβδομάδες αλλά κάτι δε μου έβγαινε καλά και για αυτό το καθυστέρησα.
Μπορεί να ανεβάσω ένα άλλο που γράφω στο φόρουμ στο ενδιάμεσο απλώς με κάποιες αλλαγές πρώτα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 5 Ιαν 2010 - 21:34 | |
| Αααα τελεια! | |
|
| |
| Θέμα: Σχολια: Ο σκοτεινός Πρίγκιπας Πεμ 7 Ιαν 2010 - 13:37 | |
| Λοιπόν αυτό το φανφίκ είναι μία μίξη Twilight & Dracula. Πήρα τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές και τους έχω βάλει στην λατρεμένη εκδοχή της ταινίας Dracula του Κόπολα. Σε όσους είναι πραγματικά βαμπιρόφιλοι θα αναγνωρίσουν και κάποιες ατάκε. Δε μου έκανε καρδιά να μην τις χρησιμοποίσω Ελπίζω να το απολαύσετε. Καλή ανάγνωση... | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Ιαν 2010 - 14:10 | |
| Έχω μείνει...Η πρώτη ταινία που είδα ήταν ο Dracula και ήμουν πάρα πολύ μικρή... (Μετά έπαθα εμμονή με τα βαμπς)... Έχω ανατριχιάσει..................Δεν υπάρχει.....Δεν παίζεται....Προσκυνώ.... Πότε θα έχουμε συνέχεια??Σε παρακαλώ,μην την καθυστερήσεις.................. Έχω μείνει να κοιτάω το πς......Δεν το πιστεύω........ | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Ιαν 2010 - 14:30 | |
| Ελιζα, ειναι απλα υπεροχο! Εχει μια ανατριχιαστικη και συγχρονως παραμυθενια ατμοσφαιρα...που δεν περιγραφεται ακριβως..! Εχω περιεργεια να δω πως ειναι ο Εντουαρντ σε συνδιασμο με τον Δρακουλα...! Παντως ο τροπος γραφης ειναι πολυ προσεγμενος και η ιστορια εξελισσεται με καλο ρυθμο και μου εχει ηδη τραβηξει την προσοχη! Αδημονο για την συνεχεια που ελπιζω να μην αργησει πολυ! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Ιαν 2010 - 14:38 | |
| | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Ιαν 2010 - 15:31 | |
| ειναι πολυ ωραιο και μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον ελπιζω να μην αργησεις να βαλεις το επομενο κεφαλαιο | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Ιαν 2010 - 18:45 | |
| ουαου....... πολυ ενδιαφερον... πολυ καλη η ιδεα σου να αναμειξεις αυτα τα δυο εργα! κ πολυ καλογραμμενο! περιμενω τη συνεχεια με ανυπομονησια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Ιαν 2010 - 18:49 | |
| | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Ιαν 2010 - 19:00 | |
| εγω λατρευω αυτην την εποχη κ οσες ιστοριες αναφεροναι σε αυτην κ πραγματικα εχω ξετρελαθει με αυτο το φανφικτ σου!!!! ειναι πραγματικα φανταστικο!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Ιαν 2010 - 19:18 | |
| μητερααα!! ειναι απλα συγκλονιστικο. δεν μπορω να πω κατι αλλο.. ο κομης μανσεν...σναχ...καλα αυτη η νεα βερσιον ειναι....ολα τα λεφταααα!!! μες στην πρωτοτυπια μητερα παντα!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Ιαν 2010 - 20:08 | |
| Παρα πολυ τελειο...Με εχεις στειλει πραγματικα.... Μην αργησεις την συνεχεια.... | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Ιαν 2010 - 21:00 | |
| τέλεια!! περιμένουμε με ανυπομονησία!! | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Ιαν 2010 - 21:18 | |
| τελειο!!!!ανυπομονώ για τη συνεχεια!!!!!! | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Ιαν 2010 - 21:21 | |
| ηταν καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!!!!βάλε γρηγορα τηε συνεχεια plz!!!! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 9 Ιαν 2010 - 13:44 | |
| ήταν φανταστικό!! μην μας αργήσεις τη συνέχεια ανυπομωνούμε.. | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 9 Ιαν 2010 - 21:17 | |
| τοσο καιρο εβλεπα εκει το τιτλο και η χαζη δεν αξιωθηκα να το διαβασω!!! σημερα το διαβασα!!!! ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ και για μια στιγμη τρομαξα πως δεν εχει συνεχεια... ανυπομονω για την συνεχεια πραγματικα!!!!! μου εχει τραβηξει πολυ το ενδιαφερον ο κομης... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 9 Ιαν 2010 - 21:19 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Ιαν 2010 - 0:51 | |
| Τελικά δεν άντεξα στο πειρασμό και έγραψα αρκετά γρήγορα το νέο κεφαλαιάκι. Ήθελα όλοι να πάρετε περισσότερα στοιχεία για το ποια μπορεί να είναι η Μαίρη. Και για να βάλω να στύψετε λίγο περισσότερο το κεφάλι σας... Το άτομο που θα μαντέψει σωστά για το ποια είναι θα του γράψω μία ιστοριούλα μόνο για κείνον ότι θέλει! Αν ακόμα και από αυτό το κεφάλαιο δυσκολεύεστε, πείτε μου να γράψω μία επιπλέον σκηνή από την Μαίρη για να σας δώσω επιπλέον στοιχεία. Κάθε υπόθεση για την υπόθεση της ταυτότητας της Μαίρης θέλω να έχει κάποια λογική τεκμηρίωση για να την κάνω σωστή. Όχι μία λίστα επιλογών. Το κάθε άτομο θα ποστάρει την υπόθεση που έχει μία φορά. Δε δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες. Είμαι πολύ κακό άτομο τελικά!!! Ελπίζω να σας αρέσει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Ιαν 2010 - 1:28 | |
| Ειναι καταπλικτικο! Αλλα το μονο που καταλαβα για την Μαιρη ειναι οτι μπορει να ταξιδεψει στον χρονο...(κοτσανα....) Μηπως ειναι μισος βρικολακας μισος ανθρωπος με λιγα περισσοτερα χαραρακτιριστικα βρικολακα? Και ισως να ειναι κ η κορη της Συνθιας αδερφης της Αλις...αρα η ανιψια της Αλις... | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|