Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops

Πήγαινε κάτω 
+96
Vera
broken angel
LITSA0089
despina aek
Bitten Pillows
Stella Sunlight
nantia01
cathy18
pretty witch
izzy cullen
robert\'s girl
mpellanti21
sandra21
Niki Patt
ROBELINA
Mrs.Christina
justnina22
katia2110
wolf_girl
chrysabella
ed<3
AnaroseCullen
Bella Cullen12
nora
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
nantiaki_twilight 4 ever
twilightsagaddicted
ntinaki
AliceK
DEMONA CULLEN PATTINSON
alice cullen!
Drama Queen
ev@ki92
VLaSia =)
hiddenfantasy
maria23
RobertForLife
vikaki21
T-NM-E-BD
pink
athina
marina
αντα
Lizzy Cullen
kristen4ever
Twilight girl-maniac
Dr_Rena_Hale
Bella07
mR.Geo
Nemesis Of Bellin
liaki
evaki
evi
d@n@e twilight!
Mrs Alice
Lancelot
Velvet_Vamp
Isabella_Cullen
Zafrina
team edward
Ashley Greene
kallia13
volturi girl
mariebella
niki
elizaki :P
bluesea
bloody swan
dolores!!
Fay1765
Bella13
natalitsa92
!~Twilighter~!
dreamofedward
BELLA MARIE
Mrs.Cullen
twilightFOREVER
SilverMusk
ΕΡΗ
michelle
Fallen Angel
Ms Cullen
emma cullen pattinson
Alexadruby the vampire
ioannaki-twilightaddicted
nasiatheslayer
WhiteQueen
hobo
MIKAELLA
Rozmari
magic princess
angepsi
April
bedward__
emerald eyes
scarlet rose
100 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : 9 cycles of hell
Αριθμός μηνυμάτων : 2461
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 5 Ιαν 2010 - 21:03

παιδιά και εγώ θέλω έντουαρντ αλλά θα τον βάλω την κατάλληλη στιγμή
καλύτερα πρώτα να πάρετε μία ιδέα για το ποια είναι η Μαίρη γιατί όταν θα το μάθει ο έντουαρντ θα πάθει ένα μικρό έμφραγμα lol!
οι θεωρίες που έχει θα ανατραπούν τελειώς
όπως σε όλους giggle
συγνώμη που δε σας λέω περισσότερα
για να μη το ξεχάσω το δεύτερο κομμάτι στο κεφάλαιο θα είναι από pink martini tea for two
σε αυτό θα καταλάβετε σίγουρα πολλά περισσότερα
για να βάζω 2 τραγούδια καταλαβαίνετε πως θα είναι μεγάλο κεφάλαιο...

Α, και σε εισαγωγικά θα έχει και έντουαρντ. Ουφ, αυτά δε λέω περισσότερα
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 5 Ιαν 2010 - 21:09

Τωρα με εστειλες κανονικα !!! Αχ και ποτε λες για αυτη την συναρπαστικη συνεχεια???
Υπαρχουν δυο τροποι να πεις ή εδω (ο καλος) ή τα πμ ( ο κακος!) evil_laugh lol!
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 5 Ιαν 2010 - 21:10

αντε μητερα...αντε που ψοφαγα και ψοφαω για τζεικ δηλαδη..
αλλα θα με κανεις να ξανααλλαξοπιστησω...
τι ειναι αυτο το πραγμα με σενα πλεον,....
με διχαζεις...παλι με διχαζεις...
Σπόιλερ:
huggie
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 5 Ιαν 2010 - 21:22

Για την Ρένα
Το νέο κεφάλαιο θα είναι έτοιμο την επόμενη εβδομάδα. Δε θέλω να πω τέλος σαβ/κου μήπως δε προλάβω. Επειδή εμένα οι καθυστερήσεις μου είναι χειρότερες και από της Ολυμπιακής καλύτερα να λέω από την αρχή λίγο αργότερα lol!

Για τη κόρη τώρα

Έτσι να αλλαξοπιστήσεις που εσύ και η συμπεθέρα μου είσαστε team switzerland. Για εξώφυλλο που λες καλύτερα να το συζητήσουμε από πμ ή μσν. Γιατί πρέπει να σου δώσω μία φράση κλειδί που μπορεί να είναι σπόιλερ...
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 5 Ιαν 2010 - 21:28

emerald eyes έγραψε:
Για την Ρένα
Το νέο κεφάλαιο θα είναι έτοιμο την επόμενη εβδομάδα. Δε θέλω να πω τέλος σαβ/κου μήπως δε προλάβω. Επειδή εμένα οι καθυστερήσεις μου είναι χειρότερες και από της Ολυμπιακής καλύτερα να λέω από την αρχή λίγο αργότερα lol!

Σου έχω πει πόσο σε αγαπάω??? huggie Με συγκινείς που δεν θα αργήσεις τόσο! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 206202
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 5 Ιαν 2010 - 21:32

Συγνώμη που άργησα απλώς αυτό το κεφάλαιο ήταν μισογραμμένο εδώ και 2 εβδομάδες αλλά κάτι δε μου έβγαινε καλά και για αυτό το καθυστέρησα.

Μπορεί να ανεβάσω ένα άλλο που γράφω στο φόρουμ στο ενδιάμεσο απλώς με κάποιες αλλαγές πρώτα.
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 5 Ιαν 2010 - 21:34

Αααα boogie τελεια! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 4947
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Σχολια: Ο σκοτεινός Πρίγκιπας   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 13:37

Λοιπόν αυτό το φανφίκ είναι μία μίξη Twilight & Dracula. Πήρα τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές και τους έχω βάλει στην λατρεμένη εκδοχή της ταινίας Dracula του Κόπολα. Σε όσους είναι πραγματικά βαμπιρόφιλοι θα αναγνωρίσουν και κάποιες ατάκε. Δε μου έκανε καρδιά να μην τις χρησιμοποίσω emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 767524

Ελπίζω να το απολαύσετε. Καλή ανάγνωση... emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 200352
emma cullen pattinson
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
emma cullen pattinson

Θηλυκό Τόπος : Neverland!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2339
Registration date : 13/03/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 14:10

Έχω μείνει...Η πρώτη ταινία που είδα ήταν ο Dracula και ήμουν πάρα πολύ μικρή...
(Μετά έπαθα εμμονή με τα βαμπς)...
Έχω ανατριχιάσει..................Δεν υπάρχει.....Δεν παίζεται....Προσκυνώ....
Πότε θα έχουμε συνέχεια??Σε παρακαλώ,μην την καθυστερήσεις..................
Έχω μείνει να κοιτάω το πς......Δεν το πιστεύω........
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 31995 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 31995 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 31995
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4477
Registration date : 03/12/2008

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 14:30

Ελιζα, ειναι απλα υπεροχο!
Εχει μια ανατριχιαστικη και συγχρονως παραμυθενια ατμοσφαιρα...που δεν περιγραφεται ακριβως..!
Εχω περιεργεια να δω πως ειναι ο Εντουαρντ σε συνδιασμο με τον Δρακουλα...! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 767524
Παντως ο τροπος γραφης ειναι πολυ προσεγμενος και η ιστορια εξελισσεται με καλο ρυθμο και μου εχει ηδη τραβηξει την προσοχη! Cool
Αδημονο για την συνεχεια που ελπιζω να μην αργησει πολυ! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 161462
https://www.youtube.com/user/nasiatheslayer0
MIKAELLA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MIKAELLA

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : chichester
Αριθμός μηνυμάτων : 981
Registration date : 24/02/2009

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 14:38

πολυ καλο το καστρο και ολο αυτο περιμενω φσκ με ανυπομονσα για την συνεχεια ελπιζω να μην αργησει πολυ emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 161462 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 767524 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 200352 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 291223 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 917651 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 375642
Isabella_Cullen
New Moon Victim
New Moon Victim
Isabella_Cullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 276
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 15:31

ειναι πολυ ωραιο και μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον
ελπιζω να μην αργησεις να βαλεις το επομενο κεφαλαιο emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 474941
team edward
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
team edward

Θηλυκό Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 1632
Registration date : 11/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 18:45

ουαου.......
πολυ ενδιαφερον...
πολυ καλη η ιδεα σου να αναμειξεις αυτα τα δυο εργα!
κ πολυ καλογραμμενο!
περιμενω τη συνεχεια με ανυπομονησια! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 6512
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 18:49

Ελίζα μου, ξέρεις πόσο τρελένομαι να διαβάζω τα φανφίκ σου study (και με το δίκιο μου Razz )!
Αλλά το συγκεκριμένο.... Δεν το πιστεύα ότι μπορεί κάποιος να γράψει τόσο καταπληκτικές ιστορίες που να σε καταπλίξουν και να τις ερωτευτείς! Να σε κάνουν να διψάς τόσο πολύ για την συνέχεια και να μην χορτένεις όσο και να σο δώσουν! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 200352
Ήταν συγκλονιστικά τέλειο μόνο αυτό έχω να πω, βασικά δεν βρίσκω τα κατάληλα επίθετα... emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 31995 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 31995 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 31995 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 201917 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 201917
Σε παρακαλώ. Αν με αγαπάς (είμαι σατανική!). Πες μου ότι θα βάλεις συνέχεια σύντομα! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 691689
team edward
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
team edward

Θηλυκό Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 1632
Registration date : 11/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 19:00

εγω λατρευω αυτην την εποχη κ οσες ιστοριες αναφεροναι σε αυτην κ πραγματικα εχω ξετρελαθει με αυτο το φανφικτ σου!!!! ειναι πραγματικα φανταστικο!!!!
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 19:18

μητερααα!!
ειναι απλα συγκλονιστικο. δεν μπορω να πω κατι αλλο..
ο κομης μανσεν...σναχ...καλα αυτη η νεα βερσιον ειναι....ολα τα λεφταααα!!!
μες στην πρωτοτυπια μητερα παντα!!
faint emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 474941 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 671170
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 20:08

Παρα πολυ τελειο...Με εχεις στειλει πραγματικα.... Shocked Μην αργησεις την συνεχεια....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
evaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
evaki

Θηλυκό Κριός
Τόπος : βέροια
Αριθμός μηνυμάτων : 2003
Registration date : 27/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 21:00

τέλεια!!
περιμένουμε με ανυπομονησία!!
liaki
New Moon Victim
New Moon Victim
liaki

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Βέροια
Αριθμός μηνυμάτων : 207
Registration date : 08/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 21:18

τελειο!!!!ανυπομονώ για τη συνεχεια!!!!!!
liaki
New Moon Victim
New Moon Victim
liaki

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Βέροια
Αριθμός μηνυμάτων : 207
Registration date : 08/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιαν 2010 - 21:21

ηταν καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!!!!βάλε γρηγορα τηε συνεχεια plz!!!!
evaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
evaki

Θηλυκό Κριός
Τόπος : βέροια
Αριθμός μηνυμάτων : 2003
Registration date : 27/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 9 Ιαν 2010 - 13:44

ήταν φανταστικό!!
μην μας αργήσεις τη συνέχεια
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 551700 ανυπομωνούμε..
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 9 Ιαν 2010 - 21:17

τοσο καιρο εβλεπα εκει το τιτλο και η χαζη δεν αξιωθηκα να το διαβασω!!! σημερα το διαβασα!!!! ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ και για μια στιγμη τρομαξα πως δεν εχει συνεχεια... ανυπομονω για την συνεχεια πραγματικα!!!!!
μου εχει τραβηξει πολυ το ενδιαφερον ο κομης...
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 9 Ιαν 2010 - 21:19

Και να εισουν η μονη!
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 10 Ιαν 2010 - 0:51

Τελικά δεν άντεξα στο πειρασμό και έγραψα αρκετά γρήγορα το νέο κεφαλαιάκι.

Ήθελα όλοι να πάρετε περισσότερα στοιχεία για το ποια μπορεί να είναι η Μαίρη.

Και για να βάλω να στύψετε λίγο περισσότερο το κεφάλι σας...

Το άτομο που θα μαντέψει σωστά για το ποια είναι θα του γράψω μία ιστοριούλα μόνο για κείνον ότι θέλει!

Αν ακόμα και από αυτό το κεφάλαιο δυσκολεύεστε, πείτε μου να γράψω μία επιπλέον σκηνή από την Μαίρη για να σας δώσω επιπλέον στοιχεία.

Κάθε υπόθεση για την υπόθεση της ταυτότητας της Μαίρης θέλω να έχει κάποια λογική τεκμηρίωση για να την κάνω σωστή. Όχι μία λίστα επιλογών. Το κάθε άτομο θα ποστάρει την υπόθεση που έχει μία φορά. Δε δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες.

Είμαι πολύ κακό άτομο τελικά!!! lol!

Ελπίζω να σας αρέσει... kiss
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 10 Ιαν 2010 - 1:28

Ειναι καταπλικτικο! Αλλα το μονο που καταλαβα για την Μαιρη ειναι οτι μπορει να ταξιδεψει στον χρονο...(κοτσανα....) Μηπως ειναι μισος βρικολακας μισος ανθρωπος με λιγα περισσοτερα χαραρακτιριστικα βρικολακα? Και ισως να ειναι κ η κορη της Συνθιας αδερφης της Αλις...αρα η ανιψια της Αλις...

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 7 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» zoe's blog
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: