| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 16:53 | |
| - niki έγραψε:
- μμμμμ... εχεις ενα θεμα με τις μετενσαρκωσεις!!!! Επρεπε να το φανταστω!
Αυτο ειναι τελειο και εμενα μου αρεσουν παρα πολυ!!! Μαλλον πρεπει να την δω αυτην την ταινια.... Ευχαριστω για την βοηθεια.... Την μετενσάρκωση ήταν αυτονόητη για την συγκεκριμένη ιστορία. Πάντως την ταινία την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι η καλύτερη του είδους της και όλοι την λατρεύουν. | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 16:54 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- Ηταν πολυ καλο!!!! Μου αρεσε το παιχνιδι που επαιξε με την κοπέλα του καταστηματος που ειχε αναστατωσει την Μπέλλα (αν και ηταν κριμα να πληγωθει ετσι -μη βρισετε- μου αρεσε)
Ειπες οτι αυτο το κεφαλαιο θα εχει λεμονια και λεμοναδες....απο την μερια του κομη και θα μπουν στο fanfiction.net (ή οπως ειναι η διευθυνση). Εχουν ηδη μπει? Αν ναι, μπορεις να μας δωσεις το λινκ? Αν οχι, ποτε περιπου θα μπει?? http://www.fanfiction.net/s/5542092/7/Έχει ήδη ποσταριστεί αλλά ήρεμα το συνιστώ για βραδινές ώρες | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 17:04 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Lizzy Cullen έγραψε:
- Ηταν πολυ καλο!!!! Μου αρεσε το παιχνιδι που επαιξε με την κοπέλα του καταστηματος που ειχε αναστατωσει την Μπέλλα (αν και ηταν κριμα να πληγωθει ετσι -μη βρισετε- μου αρεσε)
Ειπες οτι αυτο το κεφαλαιο θα εχει λεμονια και λεμοναδες....απο την μερια του κομη και θα μπουν στο fanfiction.net (ή οπως ειναι η διευθυνση). Εχουν ηδη μπει? Αν ναι, μπορεις να μας δωσεις το λινκ? Αν οχι, ποτε περιπου θα μπει?? http://www.fanfiction.net/s/5542092/7/
Έχει ήδη ποσταριστεί αλλά ήρεμα το συνιστώ για βραδινές ώρες Α!! Θα το διαβασω και τωρα και το βραδυ!!! ευχαριστω! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 17:18 | |
| Ότι και να πω είναι λίγο...Τα σχόλια νομίζω είναι περιττά!!! Εσύ αγάπη μου είσαι η απόλυτη Θεότητα..Πήρα το Θάρος και πόσταρα το λινκ στο φατσολόγιο κι έχουν πάθει όλοι την πλάκα τους...Μιλάω με μία κοπέλα στο μσν και το διαβάζει και έχει πάθει πλάκα.......Έμπαινεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!Περιμένουμε τη συνέχειαααα! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 17:58 | |
| - emerald eyes έγραψε:
http://www.fanfiction.net/s/5542092/7/
Έχει ήδη ποσταριστεί αλλά ήρεμα το συνιστώ για βραδινές ώρες Εεε το διαβασα!!!! Αυτη η δευτερη φορα.... πραγματικα!!! Με την περιγραφη, εσκισες!! Με το θεμα, εσισες!!! Το μονο που με χαλασε ηταν η αδυναμια του κομη να της πει γλυκολογα "γιατι δεν θα ηταν αληθεια"....ειχα αρχισει να πιστευω οτι δεν ηταν μονο ποθος και σωματικη αναγκη αλλα και ερωτας σε συνδιασμο με αισθηματικη αναγκη και ποθο.... ελπιζω να το δω στα επομενα κεφαλαια..... Α και σε καταλαβαινω που θες τα κεφαλαια να ειναι προσεγμένα!! Μπορει να καθυστερεις αλλα το αποτελεσμα ειναι καταληκτικο!! Δεν θα σε πιεσω.... | |
|
| |
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Twilight Human
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 18:22 | |
| Μου αρέσει πάρα πολύ η πλοκή της ιστορίας σου και ανυπομονώ για την συνέχεια. Έχω μεγάλη περιέργεια για το κομμάτι πριν το έβδομο κεφάλαιο. (κριστεν, ρομπ,τζούλια , απλα ΘΕΙΚΟ!!!! ) Πώς θα εξελιχθεί άραγε;;;;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 18:33 | |
| - ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:
- Μου αρέσει πάρα πολύ η πλοκή της ιστορίας σου και ανυπομονώ για την συνέχεια.
Έχω μεγάλη περιέργεια για το κομμάτι πριν το έβδομο κεφάλαιο. (κριστεν, ρομπ,τζούλια , απλα ΘΕΙΚΟ!!!! ) Πώς θα εξελιχθεί άραγε;;;;;;; 1ον)Καλωσηρθες σου ειπα?? Αν οχι 2ον)Βρηκαμε αλλον ενα με κολλημα στα φανφικ....καλωσηρθες στο κλαμπ των καμμμενων (απο τα φανφικ) 3ον)Η ιστορια αυτη που λες με την Τζουλια ειναι .... πως να το πω χωρις να σε απογοητευσω .... δες την ημερομηνια που εχει "μπει"! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 19:09 | |
| τέλειο!!!!!!! ανυπομονώ όλο και περισσότερο για τη συνέχεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 23:35 | |
| - ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:
- Μου αρέσει πάρα πολύ η πλοκή της ιστορίας σου και ανυπομονώ για την συνέχεια.
Έχω μεγάλη περιέργεια για το κομμάτι πριν το έβδομο κεφάλαιο. (κριστεν, ρομπ,τζούλια , απλα ΘΕΙΚΟ!!!! ) Πώς θα εξελιχθεί άραγε;;;;;;; Ναι, αυτό ήταν το Πρωταπριλιάτικό μου Κεφάλαιο Δεν άντεξα στον πειρασμό και έγραψα ένα για να γελάσουμε. Ένα πράγμα θα εγγυηθώ. ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΑΝΦΙΚ ΜΕ ΡΟΜΠ ΚΑΙ ΤΖΟΥΛΙΑ! Έχουμε και ένα επίπεδο ρε παιδιά ! | |
|
| |
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Twilight Human
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 9 Απρ 2010 - 0:32 | |
| μάλλον δεν διατύπωσα καλά το σχόλιο μου και δημιουργησα λάθος εντυπώσαεις. ζητάω συγνώμη για αυτό. θεώρησα οτι η ιστορία σου είναι πράγματι μια ταινία με κριστεν και ρομπ (οχι ελαφρών ηθών βέβαια), και οτι απλά χρησιμοποίησες την τζουλια με καθαρά χιουμοριστική διάθεση. επειδή εγώ και μια φίλη είσαστε στην διαδικασία στο να γράφω εγώ μια αστυνομική ιστορία και παράλληλα εκείνη να την σατυρίζει, νομισα πως κάνεις κάτι παρόμοιο. η απορία μου ήταν πως θα συνδέσεις την "ταινία" με την "πραγματικότητα" (καμια σχέση με τζούλια). ελπίζω να ξεκαθάρισα τα πράγματα. και παλι συγνώμη για το λάθος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 9 Απρ 2010 - 0:35 | |
| Πολλούς είχε μπερδέψει το Πρωταπριλιάτικο. Κανονικά δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία
Απλώς αποφάσισα να κάνω μία πλακίτσα και εγώ για την Πρωταπριλιά.
Εκείνο το κεφάλαιο δεν έχει καμία σχέση με την πλοκή της ιστορίας.
Και καμία παρεξήγηση | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 9 Απρ 2010 - 0:35 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 9 Απρ 2010 - 1:30 | |
| η συνεχεια ηταν τελεια!!!! πωπω δεν ξερω τι αλλο να πω.... εχω μεινει και η κακομοιρα η ιζαμπελλα πως θα ενιωσε εκεινη την πρωτη νυχτα τι φρικη! και μετα που φοβοταν οτι θα την σκοτωνε... πωπω!!! ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!!!!!!!!! αραγε τι θα γινει??? ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| |
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 9 Απρ 2010 - 11:37 | |
| συγχαρητηρια!!!!ηταν απλα φανταστικη!!!! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 9 Απρ 2010 - 15:36 | |
| πραγματικα οτι θυμαμαι χαιρομαι αλλα αν δεν ρωτησω θα σκασω. στο προηγουμενο κεφαλαιο στο τελος γιατι τα λουλουδια μαραθηκαν? (κατι αποριες που εχω και εγω) | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| |
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 9 Απρ 2010 - 21:04 | |
| πωπω τι να πτρωτο πω πια...ο τροπος που εχεισ συνδυασει το παρελθον με το παρον ειναι καταπληκτικοσ...!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 12 Απρ 2010 - 14:02 | |
| - mariza27 έγραψε:
- πραγματικα οτι θυμαμαι χαιρομαι αλλα αν δεν ρωτησω θα σκασω.
στο προηγουμενο κεφαλαιο στο τελος γιατι τα λουλουδια μαραθηκαν? (κατι αποριες που εχω και εγω) Και όμως είναι πολύ καλή απορία. Ο κόμης έκανε τα λουλούδια να μαραθούν. Γιατί; 1ον Επειδή μπορεί. Είναι ο κόμης "Δρακουλας" οπότε αυτό σημαίνει πως έχει ειδικές δυνάμεις. 2ον Ήταν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά εκείνη τη στιγμή από την απόρριψη της αγαπημένης του και αυτό σημαίνει αρνητικά συναισθήματα. (θυμός) και κατά συνέπεια αρνητικά αποτελέσματα για ότι βρίσκεται κοντά του . Ζωντανό ή όχι. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 12 Απρ 2010 - 15:04 | |
| Καθυστερησα λιγο πειραζει;;; Τι να πω;; Ειμαι ακομα σοκαρισμενη!!! Ειναι απο τα καλυτερα κεφαλαια!!! Πως μπορεις να κανεις καθε σου κεφαλαιο ολο και καλυτερο;;; Λοιπον εχω μερικες ερωτησεις... 1. Γιατι με πληγωνεις και ονομασες την κοπελα Τζειν;;; 2. Πεθανε τελικα η Τζειν; 3. Δεν εχω καταλαβει πως λειτουργουν οι μετασαρκωσεις.... 4. Η Μπελλα τα κανει οτι κανει με την θεληση της; Δηλαδη οταν φιλησε τον κομη στον υπνο της το ηθελε ή ηταν η Ιζαμπελλα εκεινη την στιγμη; 5. Μπερδευτικα τελικα τον ειδε ναι ή οχι; 6. Απο τις ελαχιστες εως και μηδενικες γνωσεις που εχω πανω στον κομη Δρακουλα στο τελος εκεινος πεθενει νομιζω... σε παρακαλω εχω αναγκη το Happy End! Πραγματικα η ιστορια αυτη ειναι κατι που με εχει προβληματησει οτι δεν θα εχει τα συνηθησμενα τελη... η Μπελλα γινετε βρικολακας και ζουν ευτηχησμενοι το υπολοιπο τις αθανασιας τους... κατι σε τετοιο στιλ.... 7. Ποτε θα ανεβασεις επομενο επιλογη;; Αυτα μεχρι στιγμης... ελπιζω να ημουν συντομη.. xD | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 12 Απρ 2010 - 22:25 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Καθυστερησα λιγο πειραζει;;; Τι να πω;; Ειμαι ακομα σοκαρισμενη!!! Ειναι απο τα καλυτερα κεφαλαια!!! Πως μπορεις να κανεις καθε σου κεφαλαιο ολο και καλυτερο;;; Λοιπον εχω μερικες ερωτησεις...
1. Γιατι με πληγωνεις και ονομασες την κοπελα Τζειν;;; 2. Πεθανε τελικα η Τζειν; 3. Δεν εχω καταλαβει πως λειτουργουν οι μετασαρκωσεις.... 4. Η Μπελλα τα κανει οτι κανει με την θεληση της; Δηλαδη οταν φιλησε τον κομη στον υπνο της το ηθελε ή ηταν η Ιζαμπελλα εκεινη την στιγμη; 5. Μπερδευτικα τελικα τον ειδε ναι ή οχι; 6. Απο τις ελαχιστες εως και μηδενικες γνωσεις που εχω πανω στον κομη Δρακουλα στο τελος εκεινος πεθενει νομιζω... σε παρακαλω εχω αναγκη το Happy End! Πραγματικα η ιστορια αυτη ειναι κατι που με εχει προβληματησει οτι δεν θα εχει τα συνηθησμενα τελη... η Μπελλα γινετε βρικολακας και ζουν ευτηχησμενοι το υπολοιπο τις αθανασιας τους... κατι σε τετοιο στιλ.... 7. Ποτε θα ανεβασεις επομενο επιλογη;;
Αυτα μεχρι στιγμης... ελπιζω να ημουν συντομη.. xD Λοιπόν να ένας σχολιασμός από έναν απαιτητικό αναγνώστη 1ον Την ονόμασα Τζέιν ναι επειδή είχα στο μυαλό τους Βολτούρι. ένας θα είναι ο κακός (και κούκλος) της υπόθεσης Ο ΚΟΜΗΣ 2ον Νομίζω πως ναι. Αυτό μπορείς να αποφασίσεις και μόνη σου 3ον Ούτε εγώ ξέρω πως λειτουργούν.Αν ήξερα θα φρόντιζα να μετενσαρκωνόμουν στην Μπέλα του σκοτεινού Όταν μάθω πως γίνεται θα σου πω... 4ον Η Μπέλα φίλησε στον ύπνο της τον κόμη ενώ έβλεπε το όνειρο στο οποίο όνειρο ήταν η Ιζαμπέλα. Τα συμπεράσματα δικά σου. Πολύ διαφωτιστική είμαι το ξέρω 5ον Όχι δεν τον είδε. 6ον Όπως έχω τονίσει η υπόθεση θα έχει κάποιες μικρές διαφορές στην εκδοχή που υπάρχει στο φόρουμ και αυτή του fanfiction.net. Σίγουρα στο τέλος θα υπάρξει ένα είδος happy end απλώς θα είναι με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. 7ον Καινούριο κεφάλαιο από επιλογή θα μπει μέχρι αύριο. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη με τα υπόλοιπα παιδιά και ήταν δύσκολο να γράφω στον υπολογιστή. Όμως κατάφερα και ετοίμασα κάτι καινούριο για το οποίο θα μάθετε το Σαβ/κο όλοι. Είναι one shot και όταν τελειώσουν οι διορθώσεις θα ανέβει στο fanfiction.net Αυτά. Ουφ. πιάστηκα να δακτυλογραφώ. | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 12 Απρ 2010 - 22:33 | |
| - nantiaki_twilight 4 ever έγραψε:
- O κόμης ΔΕΝ είναι κακός!!! Απλά ερωτευμένος!!!
Λυπάμαι που σε απογοητεύω αλλά κατά την γνώμη μου είναι the bad hot smoking guyΌτι και να κάνει δεν μπορείς όμως να τον μισήσεις πλήρως. Ξέρεις τι έχει σκοτώσει? Κόσμο και κοσμάκι. Απλώς έχει τον δικό του "ηθικό" κώδικα. Για παράδειγμα στο τελευταίο κεφάλαιο λέω σε ένα σημείο πως δεν μπορούσε να υπνωτίσει την Τζέιν επειδή εκείνη ήταν ερωτευμένη πραγματικά. Οι δυνάμεις του δεν πιάνουν επειδή τα συναισθήματά της ήταν αγνά. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να την καταστρέψει με έναν πλάγιο τρόπο. | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 12 Απρ 2010 - 22:36 | |
| Δεν με χάλασε.Τους θέλω μαζί και 8α είναι μαζί.Όσοι χαθούν είναι παράπλευρες απώλειες.(Όσο κακιά και αν ακούγομαι).Δεν μπορείς να βάλεις φρένο στον έρωτα και πολλές φορές είναι καταστροφικός!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 13 Απρ 2010 - 17:49 | |
| | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|