| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Φεβ 2010 - 21:43 | |
| Όπως είπα πιο πριν Ρένα άβυσσος η ψυχή της συγγραφέας. Τρομάρα μου μέσα Το επόμενο POV Μπέλα το έχω αρχίσει. Είναι από κει που θα ξυπνάει την επόμενη μέρα και θα έχει μία επίσκεψη. Το τονίζω όχι από Έντουαρντ. Κορίτσια; Μη πυροβολάτε. Και εγώ το λατρεύω το παλικάρι και θα το δούμε σύντομα. Υπομονή. Ξέρω το έχω κάνει γλυφιτζούρι αυτή την ατάκα αλλά όπως λέει ο λαός το καλό πράγμα αργεί να γίνει | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Φεβ 2010 - 22:25 | |
| αχ τελεια!!!ανυπομομνω να ξαναδει τον edward!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Φεβ 2010 - 2:38 | |
| Επειδή πάσχω από τις κλασικές καθυστερήσεις μου είπα να σας βάλω το 5ο κεφάλαιο από πρίγκιπα μια και που το έχω πρόχειρο. Σας εύχομαι καλή ανάγνωση - Σπόιλερ:
Το κεφάλαιο από επιλογή έχει ξεκινήσει αλλά θα καθυστερήσει λίγες μέρες 2 με 3 ποτέ δε ξέρει κανείς με μένα
| |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Φεβ 2010 - 3:47 | |
| Απ την 1η στιγμή που διάβασα την ιστορία σου κόλλησα!!!!!!! Δεν αμφισβητώ τη φαντασία των υπόλοιπων μελλών αλλά μόνο εσύ & οι whitequeen με έχετε συγκινήση τόσο πολυ!!!!!!!!!! Συνέχισε έτσι και μην αγχώνεσαι το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Φεβ 2010 - 10:54 | |
| | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Φεβ 2010 - 13:15 | |
| | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Φεβ 2010 - 14:16 | |
| Έχω πορωθεί ασχήμως! Το διαβάζω ξανά και ξανά και περιμένω κάθε φορά να χεις ποστάρει κι αλλό!!!! Μην καθυστερείς πολύ!!!!!! Σε παρακαλώ!!!!!! Δεν αντέχω....Πλζζζζζζζζ!!! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Φεβ 2010 - 14:29 | |
| Ελίζαααααααααααααααααααα........ Μόλις τελείωσα αυτό το κεφάλαιο που πόσταρες... Γιατί μας αφήνεις σε αγωνία..?????? Εεεεεε..?? Congrats..!!! Keep writing..!!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Φεβ 2010 - 15:10 | |
| υπεροχη ιστορια!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο!!!!!!!!!!! αλλα μας εκοψες στο καλυτερο........ ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!!!!!!!!!! και παλι μπραβο!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
RobertForLife New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Serres Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Φεβ 2010 - 16:41 | |
| Τελειο για αλλη μια φορα!Συνεχισε το! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Φεβ 2010 - 16:43 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Φεβ 2010 - 17:06 | |
| Παιδιά χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Έχω γραμμένο και το επόμενο κεφάλαιο αλλά το θέμα είναι πως ειδικά το συγκεκριμένο φανφικ θέλει πολύ ησυχία και χρόνο για να γραφτεί σωστα. ¶μα σας ανεβάσω τώρα και το επόμενο κεφάλαιο θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον ένα μήνα για να γράψω το επόμενο και θα μου είσαστε με σύνδρομο στέρησης και θα με κυνηγάτε. Αυτή την περίοδο όλη η διαχείριση τρέχει με τους διαγωνισμούς του Αγίου Βαλεντίνου και θέλω να ετοιμάσω κάτι και για εκείνη τη μέρα. Όπως είπα μια φορά την εβδομάδα σίγουρα θα ανεβάζω κάποιο νέο κεφάλαιο αλλά μάλλον θα είναι κυρίως επιλογή. Θέλω να το τελειώσω σιγά σιγά. Μπορώ να σας πω πως το επόμενο κεφάλαιο είναι όνειρο της Μπέλας από την προηγούμενη ζωή της από τη μέρα του γάμου. Χρειάζεται μία μικρή επεξεργασία. όταν το ποστάρω θα σας εξηγήσω κάποια επιπλέον πράγματα. Η Ρένα μάλλον θα ξέρει τι εννοώ. Μπορεί μετά από το επόμενο να αργήσω να ποστάρω καινούριο κεφάλαιο αλλά θα έχω διάφορα πράγματα για να σας απασχολήσουν Πολλά φιλιά | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Φεβ 2010 - 21:34 | |
| τέλειο τέλειο τέλειο!!!! δεν έχω τι άλλο να πω δεν βλέπω την ώρα για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 7 Φεβ 2010 - 21:37 | |
| φανταστικο!!!!! δε βλεπω την ωρα να διαβασω τη συνεχεια! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 8 Φεβ 2010 - 15:25 | |
| Ελιζα κατλαβα! Δεν πειραζει για τον πριγκιπα αργησε το λιγο γιατι πρεπει.... Καλα ενταξη η Επιλογη θελει και αυτη πολυ χρονο για να συνεχισει πραγμα που δεν εχεις... Εγω περιμενω απλα με αγωνια και πνιγω με δυσκολια την εξαρτηση μου απο τα φανφικ σου.... Καλη συνεχεια! Ξερω ότι θα μας εκπληξεις.... πάλι! Τώρα παιδια ακουστε με λιγο. Εγω ειμαι μεσα στα ενεργα μελη αυτου του φορουμ, απο εδω ξεκινησε η μανια μου για τα φανφικ, εδω ειναι το πρωτο μου φορουμ και το υπεραγαπω, οπως και ολους τους φιλους που αποκτησα και ειδηκα την ομαδα διαχειρησης που με εχουν βοηθησει ΠΑΡΑ πολλες φορες και ειμαι υποχρεη. Την Επιλογη την διαβαζω με μανια εδω και 4 μηνες, οταν αργει πολυ η Ελιζα της εστελνα ΠΜ γιατι δεν μπορουσα να καταλαβω ποσο δυσκολο ειναι να γραφεις πολλα φανφικ μαζι. Μολις μπηκα και εγω στο δευτερο αρχισαν τα βασανα! Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δεν ειναι τοσο ευκολο να ανεβασεις σε μικρα χρονικα διαστηματα κεφαλαιο... Η Ρωμη δεν φτιαχτικε σε μια νυχτα, ετσι και τα φανφικ... Θελουν πολυ κοπο και το μυαλο να ειναι σε ετοιμοτητα 24 ωρες το 24ςρο για τυχον ιδεες ( αυτο το αναφερω γιατι το Λυκοφως η Στεφανι σε ονειρο το ειδε... Ξερετε την ιστορια...). Η Ελιζα ειναι ενα απο τα λιγα ατομα που θαυμαζω εδω μεσα, γιατι κανει παρα πολλα πραγματα μαζεμενα! Δεν ειναι ευκολο να ειναι υπευθινα σχεδον δεκα ατομα να προσεχουν μια ιστοσελιδα που να εχει 1200 - 1500 (δεν κοιταξα ποσα μελη εχουμε ελπιζω να επεσα μεσα...) και να κανει και επιπλεον πραγματα! Σας παρακαλω ας δειξουμε λιγη κατανοηση και εσεις και πανω απο ολους εγω που καθομαι και τα λεω αυτα την στιγμη. Να λεμε την γνωμη μας με σχολια (αν μπορουν να την περιγραψουν, που δεν νομιζω....) αλλα να μην επιμενουμε για την συνεχεια! Εγω εκανα αυτο το λαθος με την Μαρια και της ζηταω ξανα συγγνωμη. Μαρια μου ξεχνιεμε καποιες φορες... Ο σκοτεινος πριγκιπας και η Επιλογη (που να πω ότι ειναι και το αγαπημενο μου φανγικ γιατι ηταν αυτο που διαβασα πρωτο ) θελουν πολυυυυυυ χρονο για να γινουν.... οποτε υπομονη! - Σπόιλερ:
Αντε να δουμε τωρα αν θα τηρησω τα λογια μου.... Αν οχι βριστε με.... Το δεχομαι με χαρα!
| |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 8 Φεβ 2010 - 15:49 | |
| ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟΝ ΤΖΕΙΚΟΜΠ!!!!!! Πολυ ωραιο!! Ανυπομονω για την συνεχεια! | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 8 Φεβ 2010 - 15:54 | |
| Κι εγω μαζι σου! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 8 Φεβ 2010 - 16:47 | |
| - athina έγραψε:
- Κι εγω μαζι σου!
ευχαριστω!!!! Μα να τους διακοψει σε μια τετοια στιγμη???? | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 8 Φεβ 2010 - 16:58 | |
| | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 8 Φεβ 2010 - 17:04 | |
| Λογικα την συνδεση μεταξυ τους θα την καταλαβουμε αργοτερα. | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 8 Φεβ 2010 - 21:11 | |
| καλα ε πρωτη φορα που μισω τοσο τον τζεικ τι ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ηταν αναγκη να μιλησει?? | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 8 Φεβ 2010 - 23:19 | |
| φανταστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα τελειο!!!βαλε γρηγορα το επομενο σε παρακαλω πολυ!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|