| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 22 Απρ 2010 - 14:48 | |
| Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να αργησεις - (σιγουρα οχι τοσο οσο μια φιλη μου) - οσο θες αρκει το αποτελεσμα να ειναι καλο και πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ που θα συνεχισεις την επιλογη γιατι εχω τρομερη αγωνια για το τι θα γινει στο τελος... Φυσικα δεν βλεπω την ωρα για την συνεχεια και αυτου του φανφικ!!! ειμαι σιγουρη πως θα ειναι μια εξαιρετικη δουλεια οπως βεβαια και οτι και να γραφεις εσυ...
Μια απορια εχω....για πιο διαγωνισμο μιλαμε??? και με την ευκαιρια τι τελειο??? θα εχουμε και αλλο φανφικ σου ετσω και εντελως ασχετο με το θεμα!!!! ανυπομονω!!!!!
Υ.Γ Η Ρενα/Τζειν δεν εχει δει ακομα το ποστ σου ετσι??? τι να πω ελπιζω να συνεχισεις να ζεις και αφου το δει και... καλο κουραγιο!!!! ( το αλεξισφαιρο και το κρανος δεν θα αρκουν... δοκιμασε να αλλαξεις χωρα....) | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 22 Απρ 2010 - 15:10 | |
| Σε αυτό που είπες με τη Ρένα ίσως έχεις δίκιο. Πρέπει να κοιτάξω πότε είναι η επόμενη πτήση για το Τιμπουκτού. Θα προσπαθήσω να γράψω όταν μπορέσω στον πρίγκιπα καινούριο. Στην επιλογή θα ποστάρω στο τέλος της εβδομάδας δηλαδή Κυριακή. - Σπόιλερ:
Τώρα για το καινούριο... Είναι διαγωνισμός φαν φικ που γίνεται στο the writer's coffee shop Chalenge: The sports of love Οπότε παρόλο που είμαι άσχετη στα σπορ η θεματολογία γυρνάει σε αυτό το θέμα. Μένει όπως είπα δακτυλογράφηση και διόρθωση.
| |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 22 Απρ 2010 - 15:50 | |
| Καλη επιτυχια τοτε!!! Εεμμ...μηπως μπορεις να μας στειλεις το λινκ οταν το ανεβασεις? Πρεπει να ειμαστε μελος κπου για να ψιφισουμε??? | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 22 Απρ 2010 - 16:12 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Σε αυτό που είπες με τη Ρένα ίσως έχεις δίκιο. Πρέπει να κοιτάξω πότε είναι η επόμενη πτήση για το Τιμπουκτού.
Θα προσπαθήσω να γράψω όταν μπορέσω στον πρίγκιπα καινούριο. Στην επιλογή θα ποστάρω στο τέλος της εβδομάδας δηλαδή Κυριακή.
- Σπόιλερ:
Τώρα για το καινούριο... Είναι διαγωνισμός φαν φικ που γίνεται στο the writer's coffee shop Chalenge: The sports of love Οπότε παρόλο που είμαι άσχετη στα σπορ η θεματολογία γυρνάει σε αυτό το θέμα. Μένει όπως είπα δακτυλογράφηση και διόρθωση.
Ισα ισα που προλαβαινεις για την πτηση... και συμφωνω με την αθηνα please οταν το ποσταρεις βαλε μας καπου το λινκ... | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 22 Απρ 2010 - 16:14 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 22 Απρ 2010 - 17:01 | |
| Κορίτσια το συγκεκριμένο λέγεται the writer's coffee shop. http://www.thewriterscoffeeshop.com αλλά νομίζω πως δεν μπορείτε να ψηφίσετε 1ον γιατί η ψηφοφορία θα γίνει μόνο από τα μέλη 2ον δεν είμαι σίγουρη αλλά βγάζει το ίδιο μύνημα με το blog της whitequeen. Επειδή τα περισσότερα φανφικ είναι ας το θέσω ευγενικά για ωριμότερες ηλικίες λόγω λεμονάδων και άλλων ζητημάτων. Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη. όταν θα είναι έτοιμο σίγουρα θα ποσταριστεί και στο fanfiction.net | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 25 Απρ 2010 - 9:41 | |
| Ήμουν λίγο ψιλό εώς χοντροάσχετη με τον Δράκουλα του Coppola γι'αυτό πήγα και το νοίκιασα μιας που βρήκα χρόνο.Ελπίζω και εύχομαι να μην έχει το ίδιο τέλος ο σκοτεινός πρίγκιπας!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 29 Απρ 2010 - 1:22 | |
| Παιδιά θα ήθελα να σας πω πως έχω τελειώσει το one - shot που έγραφα για τον διαγωνισμό φαν φικ Το θέμα είναι πως για να το διαβάσετε στο the writer's coffee shop θα πρέπει να έχετε λογαριασμό. Μπορώ να το ανεβάσω και στο fanfiction.net αν θέλετε αλλά αν είναι να το κάνω θα το κάνω την παρασκευή. Τι προτιμάτε λινκ για το match point στο twcs ή να περιμένετε για το λινκ κατευθείαν στο fanfiction.net? Να σας υπενθυμίσω πως το συγκεκριμένο one - shot είναι γραμμένο στα αγγλικά για χάρη του διαγωνιμού... | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 29 Απρ 2010 - 11:29 | |
| Δεν με πειραζει προσωπικα να περιμενω μεχρι την Παρασκευη!!! σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια & καλα αποτελεσματα - Σπόιλερ:
Το θεμα ειναι οτι τωρα κοριτσαρα που τελειωσες απο τον διαγωνισμο...θα γραψεις-ενα κεφαλαιο μωλε-απο τον σκοτεινο ιπποτη;;;pls!!!!!!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 29 Απρ 2010 - 21:45 | |
| Οκ την παρασκευή τότε θα το ανεβάσω στο fanfiction.net - Σπόιλερ:
Για τον σκοτεινό πρίγκιπα μάλλον σε 2 με 3 βδομάδες θα γράψω νέο κεφάλαιο
| |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 29 Απρ 2010 - 23:31 | |
| Τελειαααααααααααααααααα!!!!! | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 30 Απρ 2010 - 18:19 | |
| λοιπον...μολις τελειωσα το Match Point και εχω να πω οτι ειναι καταπληκτικο!!!Συγχαρητηρια... εχω εναν λογαριασμο στο twcs αλλα δεν ξερω πως να σε ψηφισω...αμα θες πες μου please!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 30 Απρ 2010 - 21:49 | |
| Να πω την αλήθεια ούτε και εγώ ξέρω την διαδικασία ακριβώς. Όταν θα είναι η ώρα της ψηφοφόριας και θα έχω μάθει θα σου πω. Χαίρομαι που σου άρεσε! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 30 Απρ 2010 - 21:53 | |
| ΟΚ...θα περιμενω...στην υγεια σου η λεμοναδα | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 30 Απρ 2010 - 22:06 | |
| Ελιζακιιι μου μου ληπει η λεμοναδα μουυ! Ποτε θα κανεις κανενα νεο φανφικ;; Μου ελειψε η Επιλογουλα και ο Προγκηπας... και θελω και λεμοναδα... το ξερω ειμαι γκρινιαρα αλλα και εσυ δεν ανεβαζει και τιποτα... (το καινουριο που ειναι στα αγγλικα ειναι εξερεση.. δεν διαβαζω στα αγγλικα γιατι μετα την Χαραυγη εχω τραβμα...) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 30 Απρ 2010 - 22:19 | |
| η αληθεια ειναι οτι οταν διαβασα το πρωταπριλιατικο κεφαλαιο ημουν σε Ιντερνετ Καφε, και λεω θα μπω να δω τι γινεται στο φορουμ...μπαινω στην Επιλογη και αρχιζω και διαβαζω...μετα απο λιγο αρχιζω και φωναζω''Μαρια, Μαρια!!!!!''(ναι η bella marie)''Ερχομαι...Τι εγινε?'' ''Ειδες το καινουριο κεφαλαιο της Επιλογης? ''Οχι'' και συνεχιζα να διαβαζω ταυτοχρονα την ωρα που μιλουσαμε τελειωνα το κεφαλαιο και καταλαβα οτι ηταν το πρωταπριλιατικο κεφαλαιο, για την Βασια,και αρχισα να παιρνω βαθιες ανασες...''ΟΚ...thanks'' ασε με... οσο το σκεφτομαι... | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 2 Μάης 2010 - 2:04 | |
| Διαβασα τον σκοτεινο πριγκιπα και εχει αναστατωθει ολο μου το ειναι Εχω αδυναμια σε ταινιες με βρικολακες απο μικρο παιδι και εχω δει και το Dracula ( κοντα στις 15 φορες αχ! αυτα τα φορεματα, τα καστρα, το μυστηριο και ο ποθος!!!! ) Επισης απο μικρο παιδι ονειρευομουν πριγκιπες που ζουν σε καστρα και μαχοντε για την καρδια της αγαπημενης τους και να ζουν στο τελος ευτυχισμενοι Ειλικρινα η ιστορια μ'εχει μαγεψει και μου αρεσει ο τροπος που γραφεις , ειναι τοσο περιγραφικα που καθως την διαβαζα την ιστορια του σκοτεινου ( σεξουαλικου, μυστηριωδη,αχορταγου) πριγκιπα ειχα την αισθηση οτι το ζουσα αχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!! το αγαπημενο σημειο της ιστοριας..... η νυχτα γαμου αν και θα την προτιμουσα με περισσοτερες πιπερατες λεπτομεριες καλη συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 2 Μάης 2010 - 18:27 | |
| Ναι μετα που ειδα το βιντεακι New Moon Parody που εχουν κανει οι hillywood show ειπα κατι μου θυμιζει κατι μου θυμιζει!!!! Να που καταλαβα!!!ΤΕΛΕΙΟ το κεφαλαιο!!!! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 3 Μάης 2010 - 21:21 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 6 Μάης 2010 - 17:03 | |
| Και επιτέλους σε 10 λεπτά θα αξιωθώ η παλιοτεμπέλα fanficaddicted να ανεβάσω το νέο κεφάλαιο. Δε ξέρω αν σας έχει συμβεί να ξέρετε τι θέλετε να γράψετε αλλά να μην σας έρχεται στο μυαλό η πρώτη λέξη, η πρώτη πρόταση; Αν, ναι θα με καταλαβαίνετε πλήρως. Στην αρχή είχα σκεφτεί να είναι δύο POV διαφορετικά αλλά επειδή είδα πόσο σας είχε αρέσει το POV με τον έλεαζαρ αποφάσισα να σας το αφήσω έτσι. Λοιπόν με αυτό το κεφάλαιο. Σας υπόσχομαι γέλιο (ναι γέλιο), συγκίνηση και την απόλυτη έκπληξη στο τέλος. Σκεφτόμουν να αποκαλυφθεί αργότερα αλλά δεν άντεξα και το έβαλα τώρα. Είδα πως η Mrs Alice ανέφερε κάτι πως ήθελε επιπλέον για την Σίνθια. Μαρία μου θα το έχεις μέσα στην ιστορία. Για outtake υπάρχει ένα και ξέρουμε πολύ καλά τι είναι μια και σου το χρωστάω. Αρκετά με το ποστ σεντόνι. Σε 10 λεπτά νέο κεφάλαιο επιλογή!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 6 Μάης 2010 - 17:05 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 6 Μάης 2010 - 17:31 | |
| καταπληκτικο το καινουριο κεφαλαιο...μου αρεσε παρα πολυ...ποτε περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 6 Μάης 2010 - 17:42 | |
| ευχαριστώ! ευχαριστώ! Εμ, για νέο κεφάλαιο τώρα θα πρέπει να περιμένουμε πότε δε θα κάθομαι να διαβάζω τα φανφικ των άλλων. Χαίρομαι πως είδα καινούρια και κάποια στιγμή θα γράψω σχόλια για κάποια από αυτά.
Ελπίζω να μπορέσω σύντομα για νέο κεφάλαιο και να ακουλου7ήσω το χρονοδιάγραμμά μου. ένα κεφάλαιο ανά βδομάδα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 6 Μάης 2010 - 17:44 | |
| μακαρι...μου εχει λειψει αυτο...το 1 φορα την εβδομαδα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 6 Μάης 2010 - 18:06 | |
| Εμένα να δεις... Για αυτό φταίνε οι άλλοι δημιουργοί που υπάρχουν έξω και στο φόρουμ μας που μου αποσπούν την προσοχή! | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|