Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops

Πήγαινε κάτω 
+96
Vera
broken angel
LITSA0089
despina aek
Bitten Pillows
Stella Sunlight
nantia01
cathy18
pretty witch
izzy cullen
robert\'s girl
mpellanti21
sandra21
Niki Patt
ROBELINA
Mrs.Christina
justnina22
katia2110
wolf_girl
chrysabella
ed<3
AnaroseCullen
Bella Cullen12
nora
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
nantiaki_twilight 4 ever
twilightsagaddicted
ntinaki
AliceK
DEMONA CULLEN PATTINSON
alice cullen!
Drama Queen
ev@ki92
VLaSia =)
hiddenfantasy
maria23
RobertForLife
vikaki21
T-NM-E-BD
pink
athina
marina
αντα
Lizzy Cullen
kristen4ever
Twilight girl-maniac
Dr_Rena_Hale
Bella07
mR.Geo
Nemesis Of Bellin
liaki
evaki
evi
d@n@e twilight!
Mrs Alice
Lancelot
Velvet_Vamp
Isabella_Cullen
Zafrina
team edward
Ashley Greene
kallia13
volturi girl
mariebella
niki
elizaki :P
bluesea
bloody swan
dolores!!
Fay1765
Bella13
natalitsa92
!~Twilighter~!
dreamofedward
BELLA MARIE
Mrs.Cullen
twilightFOREVER
SilverMusk
ΕΡΗ
michelle
Fallen Angel
Ms Cullen
emma cullen pattinson
Alexadruby the vampire
ioannaki-twilightaddicted
nasiatheslayer
WhiteQueen
hobo
MIKAELLA
Rozmari
magic princess
angepsi
April
bedward__
emerald eyes
scarlet rose
100 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 22 Απρ 2010 - 14:48

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να αργησεις - (σιγουρα οχι τοσο οσο μια φιλη μου) - οσο
θες αρκει το αποτελεσμα να ειναι καλο
και πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ που θα συνεχισεις την
επιλογη γιατι εχω τρομερη αγωνια για το τι θα γινει στο τελος...
Φυσικα δεν βλεπω την ωρα για την συνεχεια και αυτου του φανφικ!!!
ειμαι σιγουρη πως θα ειναι μια εξαιρετικη δουλεια οπως βεβαια και οτι και να
γραφεις εσυ...

Μια απορια εχω....για πιο διαγωνισμο μιλαμε???
και με την ευκαιρια τι τελειο??? θα εχουμε και αλλο φανφικ σου ετσω και εντελως
ασχετο με το θεμα!!!! ανυπομονω!!!!!

Υ.Γ
Η Ρενα/Τζειν δεν εχει δει ακομα το ποστ σου ετσι???
τι να πω ελπιζω να συνεχισεις να ζεις και αφου το δει και...
καλο κουραγιο!!!!
( το αλεξισφαιρο και το κρανος δεν θα αρκουν...
δοκιμασε να αλλαξεις χωρα....)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : 9 cycles of hell
Αριθμός μηνυμάτων : 2461
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 22 Απρ 2010 - 15:10

Σε αυτό που είπες με τη Ρένα ίσως έχεις δίκιο. Πρέπει να κοιτάξω πότε είναι η επόμενη πτήση για το Τιμπουκτού.
Θα προσπαθήσω να γράψω όταν μπορέσω στον πρίγκιπα καινούριο. Στην επιλογή θα ποστάρω στο τέλος της εβδομάδας δηλαδή Κυριακή.

Σπόιλερ:
athina
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
athina

Θηλυκό Λέων
Τόπος : germany
Αριθμός μηνυμάτων : 669
Registration date : 29/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 22 Απρ 2010 - 15:50

Καλη επιτυχια τοτε!!! Smile Εεμμ...μηπως μπορεις να μας στειλεις το λινκ οταν το ανεβασεις? Πρεπει να ειμαστε μελος κπου για να ψιφισουμε??? emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 921765
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 22 Απρ 2010 - 16:12

emerald eyes έγραψε:
Σε αυτό που είπες με τη Ρένα ίσως έχεις δίκιο. Πρέπει να κοιτάξω πότε είναι η επόμενη πτήση για το Τιμπουκτού.
Θα προσπαθήσω να γράψω όταν μπορέσω στον πρίγκιπα καινούριο. Στην επιλογή θα ποστάρω στο τέλος της εβδομάδας δηλαδή Κυριακή.

Σπόιλερ:

Ισα ισα που προλαβαινεις για την πτηση...

και συμφωνω με την αθηνα
please οταν το ποσταρεις βαλε μας καπου το λινκ...
athina
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
athina

Θηλυκό Λέων
Τόπος : germany
Αριθμός μηνυμάτων : 669
Registration date : 29/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 22 Απρ 2010 - 16:14

Μα φυσικα!!! Θελουμε να διαβασουμε την δημιουργια σου!!! Smile Και αααμα γινεται να σε στηριξουμε κιολας στον διαγωνισμο!! Smile Smile emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 34442 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 34442
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 22 Απρ 2010 - 17:01

Κορίτσια το συγκεκριμένο λέγεται the writer's coffee shop. http://www.thewriterscoffeeshop.com αλλά νομίζω πως δεν μπορείτε να ψηφίσετε
1ον γιατί η ψηφοφορία θα γίνει μόνο από τα μέλη
2ον δεν είμαι σίγουρη αλλά βγάζει το ίδιο μύνημα με το blog της whitequeen. Επειδή τα περισσότερα φανφικ είναι ας το θέσω ευγενικά για ωριμότερες ηλικίες λόγω λεμονάδων και άλλων ζητημάτων.
Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη.
όταν θα είναι έτοιμο σίγουρα θα ποσταριστεί και στο fanfiction.net
nantiaki_twilight 4 ever
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
nantiaki_twilight 4 ever

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Verona, Italy
Αριθμός μηνυμάτων : 809
Registration date : 28/05/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 9:41

Ήμουν λίγο ψιλό εώς χοντροάσχετη με τον Δράκουλα του Coppola γι'αυτό πήγα και το νοίκιασα μιας που βρήκα χρόνο.Ελπίζω και εύχομαι να μην έχει το ίδιο τέλος ο σκοτεινός πρίγκιπας!!!
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 1:22

Παιδιά θα ήθελα να σας πω πως έχω τελειώσει το one - shot που έγραφα για τον διαγωνισμό φαν φικ
Το θέμα είναι πως για να το διαβάσετε στο the writer's coffee shop θα πρέπει να έχετε λογαριασμό.
Μπορώ να το ανεβάσω και στο fanfiction.net αν θέλετε αλλά αν είναι να το κάνω θα το κάνω την παρασκευή.
Τι προτιμάτε λινκ για το match point στο twcs ή να περιμένετε για το λινκ κατευθείαν στο fanfiction.net?
Να σας υπενθυμίσω πως το συγκεκριμένο one - shot είναι γραμμένο στα αγγλικά για χάρη του διαγωνιμού...
AliceK
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
AliceK

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Οπου γης και πατρης
Αριθμός μηνυμάτων : 694
Registration date : 24/08/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 11:29

Δεν με πειραζει προσωπικα να περιμενω μεχρι την Παρασκευη!!! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 868134

σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια & καλα αποτελεσματα emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 691689

Σπόιλερ:
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 21:45

Οκ την παρασκευή τότε θα το ανεβάσω στο fanfiction.net

Σπόιλερ:
AliceK
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
AliceK

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Οπου γης και πατρης
Αριθμός μηνυμάτων : 694
Registration date : 24/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 23:31

Τελειαααααααααααααααααα!!!!! boogie
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 875
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 18:19

λοιπον...μολις τελειωσα το Match Point και εχω να πω οτι ειναι καταπληκτικο!!!Συγχαρητηρια... εχω εναν λογαριασμο στο twcs αλλα δεν ξερω πως να σε ψηφισω...αμα θες πες μου please!!! kiss
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 21:49

Να πω την αλήθεια ούτε και εγώ ξέρω την διαδικασία ακριβώς. Όταν θα είναι η ώρα της ψηφοφόριας και θα έχω μάθει θα σου πω.
Χαίρομαι που σου άρεσε!
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 21:53

ΟΚ...θα περιμενω...στην υγεια σου η λεμοναδα emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 442819
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 22:06

Ελιζακιιι μου μου ληπει η λεμοναδα μουυ! Ποτε θα κανεις κανενα νεο φανφικ;; Μου ελειψε η Επιλογουλα και ο Προγκηπας... και θελω και λεμοναδα... το ξερω ειμαι γκρινιαρα αλλα και εσυ δεν ανεβαζει και τιποτα... (το καινουριο που ειναι στα αγγλικα ειναι εξερεση.. δεν διαβαζω στα αγγλικα γιατι μετα την Χαραυγη εχω τραβμα...)
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 22:19

η αληθεια ειναι οτι οταν διαβασα το πρωταπριλιατικο κεφαλαιο ημουν σε Ιντερνετ Καφε, και λεω θα μπω να δω τι γινεται στο φορουμ...μπαινω στην Επιλογη και αρχιζω και διαβαζω...μετα απο λιγο αρχιζω και φωναζω''Μαρια, Μαρια!!!!!''(ναι η bella marie)''Ερχομαι...Τι εγινε?'' ''Ειδες το καινουριο κεφαλαιο της Επιλογης? ''Οχι'' και συνεχιζα να διαβαζω ταυτοχρονα την ωρα που μιλουσαμε τελειωνα το κεφαλαιο και καταλαβα οτι ηταν το πρωταπριλιατικο κεφαλαιο, για την Βασια,και αρχισα να παιρνω βαθιες ανασες...''ΟΚ...thanks'' ασε με... οσο το σκεφτομαι...
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1934
Registration date : 23/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 2:04

Διαβασα τον σκοτεινο πριγκιπα και εχει αναστατωθει ολο μου το ειναι emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 868134 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 868134

Εχω αδυναμια σε ταινιες με βρικολακες απο μικρο παιδι και εχω δει και το Dracula ( κοντα στις 15 φορες αχ! αυτα τα φορεματα, τα καστρα, το μυστηριο και ο ποθος!!!! )

Επισης απο μικρο παιδι ονειρευομουν πριγκιπες που ζουν σε καστρα και μαχοντε για την καρδια της αγαπημενης τους και να ζουν στο τελος ευτυχισμενοι

Ειλικρινα η ιστορια μ'εχει μαγεψει και μου αρεσει ο τροπος που γραφεις , ειναι τοσο περιγραφικα που καθως την διαβαζα την ιστορια του σκοτεινου ( σεξουαλικου, μυστηριωδη,αχορταγου) πριγκιπα ειχα την αισθηση οτι το ζουσα

αχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!! το αγαπημενο σημειο της ιστοριας..... η νυχτα γαμου αν και θα την προτιμουσα με περισσοτερες πιπερατες λεπτομεριες lol! lol! lol!

καλη συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://dimitrat26@hotmail.com
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 18:27

Ναι μετα που ειδα το βιντεακι New Moon Parody που εχουν κανει οι hillywood show ειπα κατι μου θυμιζει κατι μου θυμιζει!!!! Rolling Eyes Να που καταλαβα!!!ΤΕΛΕΙΟ το κεφαλαιο!!!!
Mrs Alice
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs Alice

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1006
Registration date : 21/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 3 Μάης 2010 - 21:21

Ελιζα μου,πριν λιγο αξιωθηκα επιτελους να διαβασω τα τελευταια ποστ!
Λοιπον,μου αρεσε παρα πολυ η συναντηση του Εντουαρντ με την Μπελλα,η παλη των συναισθηματων του Εντουαρντ οσο εβλεπε την Μπελλα στην αγκαλια καποιου αλλου,η προσπαθεια της Μπελλας να κρυψει τα δικα της συναισθηματα και αργοτερα η δοκιμασια του Τζασπερ,ηταν τελεια κομματια!!!!!!!!!!!
Τωρα με το πρωταπριλιατικο με πεθανες!!!!!Ειχα μεινει σαν το χαζο και κοιτουσα την οθονη γιατι στην αρχη δεν ειχα καταλαβει τι ηταν και νομιζα οτι ηταν η συνεχεια της ιστοριας! Shocked Shocked
Φανταζεσαι το σοκ που επαθα η κακομοιρα!!!! lol! lol!
Τωρα σχετικα με το τελευταιο ποστ,ειλικρινα ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ιστορια της Συνθιας μεσα απο τις αναμνησεις του Ελεαζαρ ηταν πραγματικα μαγευτικη και απιστευτα πειστικη!!!!!!!!!!Θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα κομματια που εχεις γραψει μεχρι τωρα!!!!!!!Μπραβο και παλι μπραβο!!!!!!!!!!!!! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 474941 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 474941 huggie huggie
Οτι και να πω για το συγκεκριμενο κομματι ειναι λιγο!!!!!emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 31995 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 31995
Και πραγματικα θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για αυτην!!!!!!!!!!Αχ σε παρακαλω θα γραψεις ενα μικρο κομματακι ακομα,εστω και εκτος επιλογης,κατι σαν extra!!!! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 432569 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 432569
Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 551700 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 551700
http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/forum.htm
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 6 Μάης 2010 - 17:03

Και επιτέλους σε 10 λεπτά θα αξιωθώ η παλιοτεμπέλα fanficaddicted να ανεβάσω το νέο κεφάλαιο. Δε ξέρω αν σας έχει συμβεί να ξέρετε τι θέλετε να γράψετε αλλά να μην σας έρχεται στο μυαλό η πρώτη λέξη, η πρώτη πρόταση;
Αν, ναι θα με καταλαβαίνετε πλήρως.
Στην αρχή είχα σκεφτεί να είναι δύο POV διαφορετικά αλλά επειδή είδα πόσο σας είχε αρέσει το POV με τον έλεαζαρ αποφάσισα να σας το αφήσω έτσι.
Λοιπόν με αυτό το κεφάλαιο. Σας υπόσχομαι γέλιο (ναι γέλιο), συγκίνηση και την απόλυτη έκπληξη στο τέλος.
Σκεφτόμουν να αποκαλυφθεί αργότερα αλλά δεν άντεξα και το έβαλα τώρα.
Είδα πως η Mrs Alice ανέφερε κάτι πως ήθελε επιπλέον για την Σίνθια.
Μαρία μου θα το έχεις μέσα στην ιστορία. Για outtake υπάρχει ένα και ξέρουμε πολύ καλά τι είναι μια και σου το χρωστάω.
Αρκετά με το ποστ σεντόνι.
Σε 10 λεπτά νέο κεφάλαιο επιλογή!!!
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 6 Μάης 2010 - 17:05

ok !!περιμενουμε!!!
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 6 Μάης 2010 - 17:31

καταπληκτικο το καινουριο κεφαλαιο...μου αρεσε παρα πολυ...ποτε περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο????
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 6 Μάης 2010 - 17:42

ευχαριστώ! ευχαριστώ!
Εμ, για νέο κεφάλαιο τώρα θα πρέπει να περιμένουμε πότε δε θα κάθομαι να διαβάζω τα φανφικ των άλλων.
Χαίρομαι πως είδα καινούρια και κάποια στιγμή θα γράψω σχόλια για κάποια από αυτά.

Ελπίζω να μπορέσω σύντομα για νέο κεφάλαιο και να ακουλου7ήσω το χρονοδιάγραμμά μου.
ένα κεφάλαιο ανά βδομάδα!
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 6 Μάης 2010 - 17:44

μακαρι...μου εχει λειψει αυτο...το 1 φορα την εβδομαδα...
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 6 Μάης 2010 - 18:06

Εμένα να δεις...
Για αυτό φταίνε οι άλλοι δημιουργοί που υπάρχουν έξω και στο φόρουμ μας που μου αποσπούν την προσοχή! lol!

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 24 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» zoe's blog
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: