| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 14 Απρ 2010 - 2:15 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 14 Απρ 2010 - 2:19 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Twilight Human
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 14 Απρ 2010 - 8:37 | |
| Μου αρέσει πολύ το γεγονός οτι αυτή η ιστορία ξεκίνησε ,με το να επιλέξει η Μπέλα τον Τζέικ. Ανέκαθεν μου άρεσαν οι ιστορίες που οι πρωταγωνιστές, αναγκάζονται απο τις περιστάσεις να παλέψουν ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα. Ελπίζω να νικήσει το συναίσθημα. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 14 Απρ 2010 - 15:54 | |
| Κουκλιτσα μου, τι να σου πω; Ό,τι και να πω θα ειναι λιγο... Παλι εκανες την δουλεια σου και εμεινα ετσι ~> το αριστουργημα ειναι μια παρα πολυ μικρης σημασιας λεξη για να το χαρακτηρισει σωστα! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 15 Απρ 2010 - 0:11 | |
| φοβερό για άλλη μια φορά!! έχω τεράστια αγωνία για τη συνέχεια!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 15 Απρ 2010 - 19:08 | |
| ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!Ποτε θα ανεβάσεις και το υπόλοιπο και ελπίζω να έχει happy end!!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 18 Απρ 2010 - 15:21 | |
| Ποτε θα ανεβασεις και το υπολοιπο?Και οτανενοω ποτε ενοω να μου πεις ημερα, ωρα, λεπτο και δευτερολεπτο!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 18 Απρ 2010 - 16:54 | |
| Θα ποστάρω το βράδυ κάτι σαν teaser. Φοβάμαι πως θα με βρίσετε αλλά δεν προλαβαίνω για κάτι περισσότερο μέχρι τότε. Γράφω για ένα διαγωνισμό σε ένα σάιτ με φανφικ και η ιστορία πρέπει να είναι στα αγγλικά. Δυστυχώς η δακτυλογράφησή μου είναι πιο αργή στη συγκεκριμένη γλώσσα και έχω να γράψω κάτι σαν μίνι ιστορία. Αυτό σημαίνει πολλές σελίδες... Ευχαριστώ όλες σας για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι που σας άρεσε. Για να είμαι ειλικρινής το συγκεκριμένο κεφάλαιο δεν με ικανοποίησε πλήρως αλλά ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να γράψω εκείνη τη στιγμή. Πολλά φιλιά | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 18 Απρ 2010 - 17:24 | |
| Ελιζα (ή κανω λαθος?),για να πω την ντροπιαστικη αληθεια, δεν εχω ξεκινησει ακομα κανενα απο τα φανφικ σου αν και με εχει φαει αυτη η γλυκια περιεργεια με τοσα σχολια επιδοκιμασιας που διαβαζω για το Επιλογη ΚΑΙ για τον Σκοτεινο Πριγκιππα! Λογω ελλειψης χρονου ομως, πρεπει να διαλεξω ενα απο τα δυο --για αυτο το διαστημα-- και αν ηθελες θα μπορουσες η ιδια να μου προτινεις! Δεν εχω το δικαιωμα να σε πιεσω για επομενο κεφαλαιο, ειδικα, οταν δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα! Παρολα αυτα, σου ευχομαι να τα πας εξαισια στο διαγωνισμο συγγραφης που εχεις παρει μελος! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 18 Απρ 2010 - 17:27 | |
| Α! ΝΑΙ μια που το ανεφερες....οταν τελειωσεις την ιστορια που γραφεις μπορεις να μας δωσεις το λινκ να την διαβασουμε και εμεις?? | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 18 Απρ 2010 - 17:53 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- Α! ΝΑΙ μια που το ανεφερες....οταν τελειωσεις την ιστορια που γραφεις μπορεις να μας δωσεις το λινκ να την διαβασουμε και εμεις??
Αυτό εννοείται. Απλώς η άτιμη η δακτυλογράφηση με σκοτώνει Πρέπει να περάσω από χειρόγραφο στον υπολογιστή και τρώει χρόνο. Θα ποστάρω το λινκ στο τόπικ που έχω για τα one - shot μόλις θα είναι έτοιμο και διορθωμένο. Απλώς θα είναι στα αγγλικά. | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 18 Απρ 2010 - 18:12 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- AnaroseCullen έγραψε:
- Ελιζα (ή κανω λαθος?),για να πω την ντροπιαστικη αληθεια, δεν εχω ξεκινησει ακομα
κανενα απο τα φανφικ σου αν και με εχει φαει αυτη η γλυκια περιεργεια με τοσα σχολια επιδοκιμασιας που διαβαζω για το Επιλογη ΚΑΙ για τον Σκοτεινο Πριγκιππα! Λογω ελλειψης χρονου ομως, πρεπει να διαλεξω ενα απο τα δυο --για αυτο το διαστημα-- και αν ηθελες θα μπορουσες η ιδια να μου προτινεις! Δεν εχω το δικαιωμα να σε πιεσω για επομενο κεφαλαιο, ειδικα, οταν δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα! Παρολα αυτα, σου ευχομαι να τα πας εξαισια στο διαγωνισμο συγγραφης που εχεις παρει μελος! Ναι, είναι Ελίζα. Πραγματικά δεν ξέρω. Αν θα θέλεις κάτι που θα γίνεται ανάλαφρο ανά στιγμές θα έλεγα Επιλογή. Ο πρίγκιπας είναι αρκετά σκοτεινός και έχω μόνο λίγα κεφάλαια. Από κει και πέρα διαλέγεις ανάλογα με τα γούστα σου. Το σίγουρο είναι πως στην επιλογή είναι πιο συχνά τα ποστ μου επειδή είναι και πιο μικρά τα κεφαλαια (κεφάλαια τα ονομάζω η αθεόφοβη ) Απο κει και έπειτα διαλέγεις εσύ ανάλογα με τα γούστα σου. Κοιτα, οτι ειμαι του ''σκοτεινου'' ειμαι! Αλλα ααααστο καλυτερα, γιατι πλησιαζουν και οι ατιμες οι εξετασεις και δεν θελω να γραφω για πριγκιππες, Εδουαρδους κ.α αντι για Περσες κ.ο.κ! Οποτε, θα ξεκινησω αμεσα την Επιλογη και θα επανελθω με σχολια! Α! Kαι κατι αλλο: Απο οσες κριτικες (μαλιστα! ''κριτικες'', εφοσον οι ιστοριες σου ειναι σαν κανονικοτατα βιβλια) εχω διαβασει, η ορολογια ''κεφαλαια'' ταιριαζει και παραταιριαζει!!! Και μπραβο, σε οσους μπαινουν εστω στον κοπο να βαλουν την φαντασια τους --που, αντιθετως, ειναι ανυπαρκτη ως ουσια και οχι ορος-- να δουλεψει! Οκ???Αντε, γιατι θυμωσα! Ειπαμε, μετριοφρωσυνη, αλλα να εχουμε και αυτογνωσια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 18 Απρ 2010 - 23:16 | |
| Ουφ, νέο κεφαλαιάκι και ελπίζω να σας αρέσει. Εμένα μου άρεσε να το γράφω πάντως. Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα για τα κεφάλαια παρακάτω. Θα αλλάξω μερικά πράγματα που μας είχε δώσει ως δεδομένα η Στέφανι στο θέμα των δυνάμεων. Για παράδειγμα θα εξηγεί η Μαίρη σε επόμενο κεφάλαιο έναν ακόμα τρόπο για να καταλάβει κάποιος αν ένα άτομο έχει δυνάμεις ή όχι. Όταν θα γραφτεί το κεφάλαιο θα καταλάβετε. Περιμένω τα σχόλιά σας και τις απορίες σας. Θα απαντήσω σε όσα μπορώ χωρίς να χαλάσω την έκπληξη για το τι θα γίνει στην συνέχεια. http://isohunt.com/torrent_details/33106496/pink+martini?tab=summaryΣας δίνω από τώρα ένα λινκ αν θέλετε να κατεβάσετε τα 3 πρώτα άλμπουμ από pink martini Πολλά κομμάτια θα παίξουν παρακάτω λόγω της συναυλίας. | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 18 Απρ 2010 - 23:25 | |
| λοιπον...κατπληκτικο κεφαλαιο...μου αρεσει πολυ ο τροπος που εχεις σκεφτει να βαλεις την Μαιρη στην ιστορια...ανυπομονούμε για την συνεχεια... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 18 Απρ 2010 - 23:49 | |
| | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 19 Απρ 2010 - 17:48 | |
| Ελιζα μου καταρχην το πρωταπριλιατικο ηταν φανταστικο....μ αρεσε....η αληθεια ειναι οτι οταν το διαβασα μου ηρθε να βαλω τα γελια.... Το κανονικο ειναι πραγματικα υπεροχο...δεν περιμενα κατι τετοιο για την μαιρη....και ειναι πολυ καλο που μας εξηγει καποια πραγματα... Μπραβο!!!!Ανυπομονω για την συνεχεια... | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 19 Απρ 2010 - 18:12 | |
| Υπεροχο ειναι ανυπωμονω για τη συνεχεια. | |
|
| |
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 19 Απρ 2010 - 21:24 | |
| θα ξεκινησω με το πρωταπριλιάτικο. το οτι κοντεψε να μου βγει ο καφες απο την μυτη απο τα γελια, σου λεει κατι; ηταν φοβερο!!!! γαι την κανονικη ιστορια, δεν μπορω να πω πολλα πραγματα, αφου προσπαθω ακομη να ενωσω τα κομματια του παζλ που μας εχεις δωσει μεχρι στιγμης. πιστευω ομως πως εκει κρυβεται και ολη η μαγεια της ιστοριας σου. κρατας αμειωτο το ενδιαφερον. συγχαρητηρια!!!!!!!! οσο αφορα την συμμετοχη σου στον διαγωνισμο συγγραφης, που διαβασα πιο πανω οτι εχεις παρει μερος, σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 19 Απρ 2010 - 21:44 | |
| Καταρχάς, ευχαριστώ όλες σας για τα καλά σας λόγια. Το πρωταπριλιάτικό μου στην επιλογή θα το διασκεδάζατε καλύτερα αν είχατε δει το new moon parody απο hillywood show η Μπέλα που φεύγει με το μηχανάκι και τα δερμάτινα είναι σε αυτό το στυλ. (από κει και το κομμάτι της pink) Πάντως εντάξει κορίτσια. Διαγωνισμός για φανφικ είναι... Όταν λέτε διαγωνισμός συγγραφής με κάνετε να νιώθω πως πάω να γράψω κανένα βιβλίο και νοιώθω περίεργα... | |
|
| |
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 19 Απρ 2010 - 22:12 | |
| δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση, αν αποφασιζες να γραψεις βιβλιο. με τον τροπο που αποτυπωνεις τις σκεψεις σου στο "χαρτι" και την φαντασια που διαθετεις, κατα την ταπεινη μου αποψη, δεν βλεπω τον λογο που σε κανει να νιωθεις περιεργα. καποτε ειχα ακουσει/διαβασει το εξης "δεν μετανιωνω για τις πραξεις μου. μετανιωνω για οτι ειχα την ευκαιρια να πραξω και δεν το επραξα". σκεψου το. | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 20 Απρ 2010 - 13:28 | |
| Γλυκια μου ποτε θα μας ποσταρεις καινουργιο κεφαλαιο;;;; δεν εχουμε καθολου αγωνια και ουτε να φανταστεις οτι θελουμε να σε πιεσουμε!!! Οχι, οχι χαχαχα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 20 Απρ 2010 - 14:32 | |
| Μισό λεπτό να βάλω το αλεξίσφαιρο. Αχ, μπελάς. Εντάξει το έβαλα. Λοιπόν... Το επόμενο κεφάλαιο... Δεν έχω ιδέα πότε θα μπει. Πάντως αποκλείεται αυτόν τον μήνα. ΑΑΑΑΑ Ουφ, να είναι καλά και το κράνος... Δεν μπορώ να γράψω νέο κεφάλαιο γιατί: 1ον Δεν έχω χρόνο 2ον Προέχει να δακτυλογραφήσω στα αγγλικά το χειρόγραφο του match point (το φαν φικ που γράφω για τον διαγωνισμό φανφικ) και πιστέψτε με δεν είναι εύκολο να δακτυλογραφηθούν 15 φύλλα Α4 μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας χωρίς να πάθω αγκίλωση. 3ον Όπως είπα και άλλες φορές θέλω να τελειώσω και την επιλογή. Αφού δεν μπορούσα στην πρωταπριλιά τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. 4ον Αυτό δεν πάει να πει πως το νέο κεφάλαιο θα είναι το καλοκαίρι απλώς ας πούμε πως αχνοφαίνεται προς μέσα μαίου. 5ον Θέλω να είναι καλή δουλειά. Πιστεύω σε όλες σας άρεσε το τελευταίο κεφάλαιο και απαιτώ από τον εαυτό μου στον πρίγκιπα το καλύτερο. | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 20 Απρ 2010 - 18:27 | |
| ΑΑΑΑΑΑΑΑ Οξυγονο!!!!!!! τα υπογλωσσια μου.... Αργοπεθαινω!!!! Τι ειπες.... Δεν σκεφτηκες το προχωρημενο της ηλικιας μου;;; Αχ αυτη η νεα γενια χαχαχα!!! Σε πειραζω!!! Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!! καλη επιτυχεια...εχεις την συμπαρασταση μας!!! Οταν θα μπορεσεις εδω εισατε εμεις...θα σε περιμενουμε (μας αρεσουν οι ιστοριες σου) | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|