Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops

Πήγαινε κάτω 
+96
Vera
broken angel
LITSA0089
despina aek
Bitten Pillows
Stella Sunlight
nantia01
cathy18
pretty witch
izzy cullen
robert\'s girl
mpellanti21
sandra21
Niki Patt
ROBELINA
Mrs.Christina
justnina22
katia2110
wolf_girl
chrysabella
ed<3
AnaroseCullen
Bella Cullen12
nora
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
nantiaki_twilight 4 ever
twilightsagaddicted
ntinaki
AliceK
DEMONA CULLEN PATTINSON
alice cullen!
Drama Queen
ev@ki92
VLaSia =)
hiddenfantasy
maria23
RobertForLife
vikaki21
T-NM-E-BD
pink
athina
marina
αντα
Lizzy Cullen
kristen4ever
Twilight girl-maniac
Dr_Rena_Hale
Bella07
mR.Geo
Nemesis Of Bellin
liaki
evaki
evi
d@n@e twilight!
Mrs Alice
Lancelot
Velvet_Vamp
Isabella_Cullen
Zafrina
team edward
Ashley Greene
kallia13
volturi girl
mariebella
niki
elizaki :P
bluesea
bloody swan
dolores!!
Fay1765
Bella13
natalitsa92
!~Twilighter~!
dreamofedward
BELLA MARIE
Mrs.Cullen
twilightFOREVER
SilverMusk
ΕΡΗ
michelle
Fallen Angel
Ms Cullen
emma cullen pattinson
Alexadruby the vampire
ioannaki-twilightaddicted
nasiatheslayer
WhiteQueen
hobo
MIKAELLA
Rozmari
magic princess
angepsi
April
bedward__
emerald eyes
scarlet rose
100 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤετ 14 Απρ 2010 - 2:15

καλα ηταν τελειο!!!!!!!!!!! ανυπομονω να δω τι θα συμβει στην συναυλια!!!! Smile emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 6512 και τι θα συμβει (αν συμβει δν ξερω) αναμεσα στον εντ και την μπελλα!!! ανυπομονω!!! Smile Wink emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 274215
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤετ 14 Απρ 2010 - 2:19

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 474941 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 474941
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤετ 14 Απρ 2010 - 2:26

τελειο emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 201917 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 201917
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Twilight Human
Twilight Human
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Θηλυκό Αιγόκερως
Αριθμός μηνυμάτων : 32
Registration date : 31/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤετ 14 Απρ 2010 - 8:37

Μου αρέσει πολύ το γεγονός οτι αυτή η ιστορία ξεκίνησε ,με το να επιλέξει η Μπέλα τον Τζέικ.
Ανέκαθεν μου άρεσαν οι ιστορίες που οι πρωταγωνιστές, αναγκάζονται απο τις περιστάσεις να παλέψουν ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα.
Ελπίζω να νικήσει το συναίσθημα. Smile
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤετ 14 Απρ 2010 - 15:54

Κουκλιτσα μου, τι να σου πω; Ό,τι και να πω θα ειναι λιγο... Παλι εκανες την δουλεια σου και εμεινα ετσι ~> emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 480860 το αριστουργημα ειναι μια παρα πολυ μικρης σημασιας λεξη για να το χαρακτηρισει σωστα!
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
evaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
evaki

Θηλυκό Κριός
Τόπος : βέροια
Αριθμός μηνυμάτων : 2003
Registration date : 27/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 15 Απρ 2010 - 0:11

φοβερό για άλλη μια φορά!!
έχω τεράστια αγωνία για τη συνέχεια!! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 868134 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 868134
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 15 Απρ 2010 - 19:08

ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!Ποτε θα ανεβάσεις και το υπόλοιπο και ελπίζω να έχει happy end!!!
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 15:21

Ποτε θα ανεβασεις και το υπολοιπο?Και οτανενοω ποτε ενοω να μου πεις ημερα, ωρα, λεπτο και δευτερολεπτο!!!
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : 9 cycles of hell
Αριθμός μηνυμάτων : 2461
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 16:54

Θα ποστάρω το βράδυ κάτι σαν teaser.
Φοβάμαι πως θα με βρίσετε αλλά δεν προλαβαίνω για κάτι περισσότερο μέχρι τότε.
Γράφω για ένα διαγωνισμό σε ένα σάιτ με φανφικ και η ιστορία πρέπει να είναι στα αγγλικά.
Δυστυχώς η δακτυλογράφησή μου είναι πιο αργή στη συγκεκριμένη γλώσσα και έχω να γράψω κάτι σαν μίνι ιστορία. Αυτό σημαίνει πολλές σελίδες...

Ευχαριστώ όλες σας για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι που σας άρεσε.
Για να είμαι ειλικρινής το συγκεκριμένο κεφάλαιο δεν με ικανοποίησε πλήρως αλλά ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να γράψω εκείνη τη στιγμή.
Πολλά φιλιά emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 630836
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 17:24

Ελιζα (ή κανω λαθος?),για να πω την ντροπιαστικη αληθεια, δεν εχω ξεκινησει ακομα
κανενα απο τα φανφικ σου αν και με εχει φαει αυτη η γλυκια περιεργεια με τοσα
σχολια επιδοκιμασιας που διαβαζω για το Επιλογη ΚΑΙ για τον Σκοτεινο Πριγκιππα! tongue
Λογω ελλειψης χρονου ομως, πρεπει να διαλεξω ενα απο τα δυο --για αυτο το διαστημα--
και αν ηθελες θα μπορουσες η ιδια να μου προτινεις! Wink study
Δεν εχω το δικαιωμα να σε πιεσω για επομενο κεφαλαιο, ειδικα, οταν δεν εχω διαβασει
τα προηγουμενα! Embarassed
Παρολα αυτα, σου ευχομαι να τα πας εξαισια στο διαγωνισμο συγγραφης που εχεις
παρει μελος! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 577643
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 17:27

Α! ΝΑΙ μια που το ανεφερες....οταν τελειωσεις την ιστορια που γραφεις μπορεις να μας δωσεις το λινκ να την διαβασουμε και εμεις??
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 17:51

AnaroseCullen έγραψε:
Ελιζα (ή κανω λαθος?),για να πω την ντροπιαστικη αληθεια, δεν εχω ξεκινησει ακομα
σχολια επιδοκιμασιας που διαβαζω για το Επιλογη ΚΑΙ για τον Σκοτεινο Πριγκιππα! tongue
Λογω ελλειψης χρονου ομως, πρεπει να διαλεξω ενα απο τα δυο --για αυτο το διαστημα--
Δεν εχω το δικαιωμα να σε πιεσω για επομενο κεφαλαιο, ειδικα, οταν δεν εχω διαβασει
παρει μελος! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 577643

Ναι, είναι Ελίζα. Πραγματικά δεν ξέρω. Αν θα θέλεις κάτι που θα γίνεται ανάλαφρο ανά στιγμές θα έλεγα Επιλογή. Ο πρίγκιπας είναι αρκετά σκοτεινός και έχω μόνο λίγα κεφάλαια.
Από κει και πέρα διαλέγεις ανάλογα με τα γούστα σου.
Το σίγουρο είναι πως στην επιλογή είναι πιο συχνά τα ποστ μου επειδή είναι και πιο μικρά τα κεφαλαια (κεφάλαια τα ονομάζω η αθεόφοβη lol! )
Απο κει και έπειτα διαλέγεις εσύ ανάλογα με τα γούστα σου. emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 876749
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 17:53

Lizzy Cullen έγραψε:
Α! ΝΑΙ μια που το ανεφερες....οταν τελειωσεις την ιστορια που γραφεις μπορεις να μας δωσεις το λινκ να την διαβασουμε και εμεις??

Αυτό εννοείται. Απλώς η άτιμη η δακτυλογράφηση με σκοτώνει cry
Πρέπει να περάσω από χειρόγραφο στον υπολογιστή και τρώει χρόνο.
Θα ποστάρω το λινκ στο τόπικ που έχω για τα one - shot μόλις θα είναι έτοιμο και διορθωμένο. Απλώς θα είναι στα αγγλικά.
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 18:12

emerald eyes έγραψε:
AnaroseCullen έγραψε:

Ναι, είναι Ελίζα. Πραγματικά δεν ξέρω. Αν θα θέλεις κάτι που θα γίνεται ανάλαφρο ανά στιγμές θα έλεγα Επιλογή. Ο πρίγκιπας είναι αρκετά σκοτεινός και έχω μόνο λίγα κεφάλαια.
Από κει και πέρα διαλέγεις ανάλογα με τα γούστα σου.
Το σίγουρο είναι πως στην επιλογή είναι πιο συχνά τα ποστ μου επειδή είναι και πιο μικρά τα κεφαλαια (κεφάλαια τα ονομάζω η αθεόφοβη lol! )
Απο κει και έπειτα διαλέγεις εσύ ανάλογα με τα γούστα σου. emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 876749

Κοιτα, οτι ειμαι του ''σκοτεινου'' ειμαι!
Αλλα ααααστο καλυτερα, γιατι πλησιαζουν και οι ατιμες
οι εξετασεις και δεν θελω να γραφω για πριγκιππες, Εδουαρδους κ.α
αντι για Περσες κ.ο.κ! lol!
Οποτε, θα ξεκινησω αμεσα την Επιλογη και θα επανελθω με σχολια! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 201917
Α! Kαι κατι αλλο:
Απο οσες κριτικες (μαλιστα! ''κριτικες'', εφοσον οι ιστοριες σου ειναι σαν
κανονικοτατα βιβλια) εχω διαβασει, η ορολογια ''κεφαλαια''
ταιριαζει και παραταιριαζει!!! Twisted Evil emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 577643
Και μπραβο, σε οσους μπαινουν εστω στον κοπο να βαλουν την φαντασια τους
--που, αντιθετως, ειναι ανυπαρκτη ως ουσια και οχι ορος-- να δουλεψει! Cool
Οκ???Αντε, γιατι θυμωσα! Ειπαμε, μετριοφρωσυνη, αλλα να εχουμε
και αυτογνωσια! huggie Embarassed
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 23:16

Ουφ, νέο κεφαλαιάκι και ελπίζω να σας αρέσει. Εμένα μου άρεσε να το γράφω πάντως.
Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα για τα κεφάλαια παρακάτω. Θα αλλάξω μερικά πράγματα που μας είχε δώσει ως δεδομένα η Στέφανι στο θέμα των δυνάμεων.
Για παράδειγμα θα εξηγεί η Μαίρη σε επόμενο κεφάλαιο έναν ακόμα τρόπο για να καταλάβει κάποιος αν ένα άτομο έχει δυνάμεις ή όχι. Όταν θα γραφτεί το κεφάλαιο θα καταλάβετε.

Περιμένω τα σχόλιά σας και τις απορίες σας. Θα απαντήσω σε όσα μπορώ χωρίς να χαλάσω την έκπληξη για το τι θα γίνει στην συνέχεια.

http://isohunt.com/torrent_details/33106496/pink+martini?tab=summary

Σας δίνω από τώρα ένα λινκ αν θέλετε να κατεβάσετε τα 3 πρώτα άλμπουμ από pink martini

Πολλά κομμάτια θα παίξουν παρακάτω λόγω της συναυλίας.
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 875
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 23:25

λοιπον...κατπληκτικο κεφαλαιο...μου αρεσει πολυ ο τροπος που εχεις σκεφτει να βαλεις την Μαιρη στην ιστορια...ανυπομονούμε για την συνεχεια... kiss
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 23:49

η συνεχεια της ιστοριας σου ηταν τελεια!!!!!!!!!!!! μου αρεσει που εβαλες στο παιχνιδι και τον ελειζαρ!!!!!!!!!!!! ηταν τελειο!!!!!!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 6512 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 274215 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 4947
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2311
Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
Team: Amazonians Amazonians
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010 - 17:48

Ελιζα μου καταρχην το πρωταπριλιατικο ηταν φανταστικο....μ αρεσε....η αληθεια ειναι οτι οταν το διαβασα μου ηρθε να βαλω τα γελια.... emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 403120

Το κανονικο ειναι πραγματικα υπεροχο...δεν περιμενα κατι τετοιο για την μαιρη....και ειναι πολυ καλο που μας εξηγει καποια πραγματα...

Μπραβο!!!!Ανυπομονω για την συνεχεια... huggie huggie
Bella07
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Κρητη
Αριθμός μηνυμάτων : 435
Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010 - 18:12

Υπεροχο ειναι ανυπωμονω για τη συνεχεια.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Twilight Human
Twilight Human
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Θηλυκό Αιγόκερως

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010 - 21:24

θα ξεκινησω με το πρωταπριλιάτικο. το οτι κοντεψε να μου βγει ο καφες απο την μυτη απο τα γελια, σου λεει κατι; ηταν φοβερο!!!!
γαι την κανονικη ιστορια, δεν μπορω να πω πολλα πραγματα, αφου προσπαθω ακομη να ενωσω τα κομματια του παζλ που μας εχεις δωσει μεχρι στιγμης. πιστευω ομως πως εκει κρυβεται και ολη η μαγεια της ιστοριας σου. κρατας αμειωτο το ενδιαφερον. συγχαρητηρια!!!!!!!!
οσο αφορα την συμμετοχη σου στον διαγωνισμο συγγραφης, που διαβασα πιο πανω οτι εχεις παρει μερος, σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια Smile
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010 - 21:44

Καταρχάς, ευχαριστώ όλες σας για τα καλά σας λόγια.
Το πρωταπριλιάτικό μου στην επιλογή θα το διασκεδάζατε καλύτερα αν είχατε δει το new moon parody απο hillywood show η Μπέλα που φεύγει με το μηχανάκι και τα δερμάτινα είναι σε αυτό το στυλ. (από κει και το κομμάτι της pink)
Πάντως εντάξει κορίτσια. Διαγωνισμός για φανφικ είναι...
Όταν λέτε διαγωνισμός συγγραφής με κάνετε να νιώθω πως πάω να γράψω κανένα βιβλίο και νοιώθω περίεργα... emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 876749
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Twilight Human
Twilight Human
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Θηλυκό Αιγόκερως

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010 - 22:12

δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση, αν αποφασιζες να γραψεις βιβλιο. με τον τροπο που αποτυπωνεις τις σκεψεις σου στο "χαρτι" και την φαντασια που διαθετεις, κατα την ταπεινη μου αποψη, δεν βλεπω τον λογο που σε κανει να νιωθεις περιεργα.
καποτε ειχα ακουσει/διαβασει το εξης "δεν μετανιωνω για τις πραξεις μου. μετανιωνω για οτι ειχα την ευκαιρια να πραξω και δεν το επραξα". σκεψου το.
AliceK
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
AliceK

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Οπου γης και πατρης
Αριθμός μηνυμάτων : 694
Registration date : 24/08/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤρι 20 Απρ 2010 - 13:28

Γλυκια μου ποτε θα μας ποσταρεις καινουργιο κεφαλαιο;;;;
δεν εχουμε καθολου αγωνια και ουτε να φανταστεις οτι θελουμε να σε πιεσουμε!!!
Οχι, οχι χαχαχα!!!
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤρι 20 Απρ 2010 - 14:32

Μισό λεπτό να βάλω το αλεξίσφαιρο. Αχ, μπελάς.
Εντάξει το έβαλα.
Λοιπόν...

Το επόμενο κεφάλαιο...

Δεν έχω ιδέα πότε θα μπει.
Πάντως αποκλείεται αυτόν τον μήνα.
ΑΑΑΑΑ emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 626465

Ουφ, να είναι καλά και το κράνος...

Δεν μπορώ να γράψω νέο κεφάλαιο γιατί:
1ον Δεν έχω χρόνο
2ον Προέχει να δακτυλογραφήσω στα αγγλικά το χειρόγραφο του match point (το φαν φικ που γράφω για τον διαγωνισμό φανφικ) και πιστέψτε με δεν είναι εύκολο να δακτυλογραφηθούν 15 φύλλα Α4 μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας χωρίς να πάθω αγκίλωση.
3ον Όπως είπα και άλλες φορές θέλω να τελειώσω και την επιλογή. Αφού δεν μπορούσα στην πρωταπριλιά τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
4ον Αυτό δεν πάει να πει πως το νέο κεφάλαιο θα είναι το καλοκαίρι απλώς ας πούμε πως αχνοφαίνεται προς μέσα μαίου.
5ον Θέλω να είναι καλή δουλειά. Πιστεύω σε όλες σας άρεσε το τελευταίο κεφάλαιο και απαιτώ από τον εαυτό μου στον πρίγκιπα το καλύτερο.
AliceK
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
AliceK

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Οπου γης και πατρης
Αριθμός μηνυμάτων : 694
Registration date : 24/08/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤρι 20 Απρ 2010 - 18:27

ΑΑΑΑΑΑΑΑ Οξυγονο!!!!!!! τα υπογλωσσια μου....
Αργοπεθαινω!!!!
Τι ειπες.... emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 6626 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 6626 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 6626
Δεν σκεφτηκες το προχωρημενο της ηλικιας μου;;; Αχ αυτη η νεα γενια χαχαχα!!!

Σε πειραζω!!!

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!! καλη επιτυχεια...εχεις την συμπαρασταση μας!!!

Οταν θα μπορεσεις εδω εισατε εμεις...θα σε περιμενουμε emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 592681 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 23 592681 (μας αρεσουν οι ιστοριες σου)

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 23 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» zoe's blog
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: