Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
ειπα να κανω και ενα δευτερο ποστ μιας και μολις το ξαναδιαβασα... λοιπον αγαπημενη μου φραση οπως ειναι φυσικο ειναι "Κάποιος θα πέθαινε σήμερα." και οταν τελειωσε το κεφαλαιο ημουν ικανη να σκοτωσω τον τζεικ εχει δικιο η τζεην ειναι αρκετα δυσκολο να γραφεις κανεις ενα fanfiction γι αυτο σεβομαι και λατρευω τα Fanfict της Ελιζας δεν με πειραζει τοσο ο χρονος απο την στιγμη που ειναι ΤΟΣΟ καταπληκτικα τα αποτελεσματα
Χιλια μπραβο Ελιζα
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
μητερα... τι να πρωτοπω....και τι να κανω... πιστευω οτι ειμαι ερωτευμενη με τον κομη μανσεν... δηλαδη... νομιζω εχεις το ταλεντο να συνδυαζεις πραγματα που κανεις αλλος δεν θα μπορουσε@!!! ειναι απιστευτο... ειλικρινα σε ορισμενα κομματια νομιζεις οτι εισαι σε αλλο χρονο και αλλο τοπο...σε συνεπαιρνει... και για να μην μακρηγορω...σκεφτηκα να σ κανω και δευτερο ντιτζιταλ δωρο...θα εχει σχεση με τον κομη μανσεν.... αυτο λεω μονο... και μην σκοτωσεις κανενααααααααα...δεν ξερω ποιον να διαλεξω...μου βαζεις δυσκολα... λοιπον..keep on workin!!!we want more!!
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Ειναι παρα πολυ πολυ ωραιο!!!! Και εγω αν και προτειμω 1000 φορες τον Κομη (ακολουθει ερωτικο παραλληρημα αλλα δεν το γραφω για να μην γινω ρεζιλι) δεν θελω να σκωτωσεις τον Τζεικομπ... ειναι το μονο φανφικ που με εκανε να τον συμπαθησω...
Σπόιλερ:
Ελπιζω οτι θα τον ερωτευτει καποια απο τις εδερφες Ντεναλι ή οτι θα γλυτωσει με καποιον τροπο!!!
Anyway οτι και να κανεις εγω θα συνεχισω να λατρευω το φανφικ σου! Ανυπομονω για την συνεχεια!!!
Ειναι απλα μαγευτικο!!!
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Είναι καταπληκτικό!!! Καλά ο λύκος θα το πληρώσει πολύ ακριβά!!! Ήταν τόσο κοντά, τόσο κοντά!! Αχ έχω φάει τρελό κόλλημα! Ανυπομονώ για την συνέχεια!!!!
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Καλα το διαβασα ολο....!!!! Δεν μπορω να περιμενω και για τα επομενα κεφαλαια.
Λοιπον τωρα ο σχολιασμος.....
Καταρχην να σκεφτεις σοβαρα τη πιθανοτητα να γινει ταινια ειναι πραγματικα πολυ καλο. Οι σκηνες ειναι πολυ ρεαλιστικες και σε ταξιδευουν σε εκεινη την εποχη....μου αρεσε απιστευτα το πως περιγαφες το καστρο και τα δωματια γενικα.....και μοθ αρεσε που η Μπελλα ειχε αυτο το ονειρο που ομως ηταν κατι που της ειχε συμβει σε μια αλλη ζωη.
Αυτα για την ωρα.
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Και ναι επιτέλους και το 6ο κεφάλαιο από τον σκοτεινό πρίγκιπα!
Και ήρθε τώρα η ώρα των εξομολογήσεων. Όπως γνωρίζετε πολύ καλά στο φόρουμ δεν ανεβάζουμε φαν φικ ακατάλληλου περιεχομένου λόγω σεβασμού στα νεότερης ηλικίας μέλη.
Το 6ο κεφάλαιο για όσους ενδιαφέρονται, και το τονίζω αυτό, υπάρχει επίσης ποσταρισμένο στο fanfiction.net στο παρακάτω λινκ. Εκεί υπάρχει ολοκληρωμένη η σκηνή από το όνειρο.
Ελιζα ενα εχω να πω.. Εχω μεινει αφωνη..!!! Συγχαριτήριά..!! Η ιστορια σου ειναι τελεια, φανταστικη, καταπληκτικη.. Δεν ξερω τι αλλο να πω.. Εντομεταξι ειχα να μπω παρα πολυ καιρο στο φορουμ και δεν ηξερα τι να πρωτοδιαβασω αλλα ολα τα κοριτσια μου ειπαν να αρχησω οπωσδηποτε απο την δικη σου ιστορια.. Και τελικα ειχαν δικιο.. Η ιστορια σου δεν παιζεται..!!!
Στην αρχη δεν ειχα πολυ καταλαβει τι παιζει.. Βλεπεις δεν εχω δει την ταινια που ειχες πει στην αρχη (αλλα αν η υποθεση ειναι ιδια με την δικη σου ιστορια θα την λατρεψω σιγουρα..!! ).. Στην συνεχεια ομως ειχα μεινει καπως ετσι : μετα εγινα καπως ετσι : και στο τελος κατελιξα σε αυτη την κατασταση :
Ανυπομωνω για την συνεχεια..!! Και παλι συγχαριτηρια..!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alexadruby the vampire στις Τετ 17 Φεβ 2010 - 22:53, 2 φορές συνολικά
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Λοιπόν επειδή έμεινα για όσες δεν έχετε δει την καλύτερη δρακουλίστικη ταινία
Ναι, συγνώμη Μέγιερ και Ρομπ αλλά το κλασικό παραμένει πάντα κλασικό ανεβάζω το τρέιλερ της ταινίας που αποτέλεσε έμπνευση για το συγκεκριμένο φαν φικ και για πάρα πολλές δρακουλίστικες ταινίες απολαύστε το
Ωχ αμάν αμάν! Αυτό ήταν.. πολύ ωραίο! Λιτά και περιεκτικά. Έχω χρησιμοποιήσει διάφορες λέξεις για να περιγράφω γενικά. Και καταλαβαίνω οτι δεν μου φτάνουν να εκφράσω αυτό που αισθάνομαι. Μπράβο.
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Ελιζα μου θελω να σου πω ενα τεραστιο λοιπαμαι! Ειναι το μονο κεφαλαιο που οχι απλα λατρεψα αλλα τωρα με εκανες να γυρισω στα παλια! Τωρα καλα να παθεις! Για να μαθεις να μην κανεις τοσο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΚΑ κεφαλαια! Και να πω κατι ακομα! Οση ωρα διαβαζα την αλλαγη σου ημουν καπως ετσι -->
Μπραβο σου! Παλι τα καταφερες να με κανεις να κολλησω ξανα στον υπολογιστη και να περιμενω συνεχειες!
Χαχαχαχαχα. Καλη συνεχεια και δεν θα με χασεις.... ισως να δεις κανενα προσωπικο μυνημα για την καθυστερηση της Επιλογης....
Υ.Γ. Απο Ορθογραφια σκιζω...
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie