| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 6 Μάης 2010 - 18:08 | |
| Ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΓΚΕΙ? μου αρεσε πολύ το τελος και αυτο με το σκάκι | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 6 Μάης 2010 - 18:22 | |
| Υποσχέθηκα γέλιο και αυτό έκανα!! Όταν οι άλλες χρησιμοποιούν όλα τους τα όπλα και ο άλλος είναι 'τέρας' αντίστασης τι να υποθέσουν; Το σημείο με την σκακιέρα το είχα σκεφτεί εδώ και καιρό και προμυνήει πως έχω σκεφτεί την μεταμόρφωση της Μπέλας. Ναι το έχω σκεφτεί και αυτό και πίστεψε με θα αργήσει πολύ να γίνει. Για την ακρίβεια δε θα γραφτεί στην επιλογή αλλά στην συνέχειά της... Ναι θα υπάρξει και συνέχεια όταν αξιωθώ να την τελειώσω... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 6 Μάης 2010 - 18:24 | |
| Μπράβο και εμεις μαζι!!!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 6 Μάης 2010 - 18:26 | |
| Πραγματίκα δεν βρίσκω λέξεις να το περιγράψω! Ψάχνω αλλά η μόνη λέξη που βρήκα αν και δεν τον χαρακτιρίζει απόλυτα είναι αγγελόπλαστο! Η αγωνία μου κορυφώνετε για το επόμενο κεφάλαιο! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 6 Μάης 2010 - 18:57 | |
| Ελιζα μου ειναι απλα υπεροχο...μου αρεσε πολυ η σκηνη με τον εντουαρτ και την αννα....πολυ γελιο.....και εκει με την ασπιδα τησ μπελλας...η σκηνη με το σκακι ηταν πολυ ωραια... ελπιζω να μην αργησει και το επομενο.... φιλακια | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 6 Μάης 2010 - 19:07 | |
| Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια Χαίρομαι που σας άρεσε το νέο κεφάλαιο!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 7 Μάης 2010 - 16:57 | |
| Ο Edward γκέι???Δεν παει καλα η κοπέλα!!!Γελασα πάντως | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 7 Μάης 2010 - 21:30 | |
| Διάβασα το κεφάλαιο....Είναι τέλειο!Αντε επιτέλους να θυμηθεί η Μπέλλα να γίνει ο χαμος! Θέλω να δω τι θα γινει με τον Τζεικ.....!Ήταν απλά τέλειο.... | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 8 Μάης 2010 - 14:09 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Πραγματίκα δεν βρίσκω λέξεις να το περιγράψω! Ψάχνω αλλά η μόνη λέξη που βρήκα αν και δεν τον χαρακτιρίζει απόλυτα είναι αγγελόπλαστο!
Η αγωνία μου κορυφώνετε για το επόμενο κεφάλαιο! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 8 Μάης 2010 - 15:05 | |
| πολύ ωραίο!!! έχω φοβερή αγωνία για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Μάης 2010 - 11:34 | |
| Αληθεια, ποτε ακριβως θα ανεβασεις το επομενο κεφαλαιο??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Μάης 2010 - 14:27 | |
| Αν όλα πάνε καλά το επόμενο σαβ/κο θα αρχίσω το ποστάρισμα της συναυλίας pink martini. Έχω βρει τα κομμάτια ήδη που θα παίξουν το θέμα είναι κλασικά το πως να αρχίσω το κεφάλαιο. Η πρώτη πρόταση... Επίσης στο μυαλό μου έχω διάφορες εναλλακτικές για κάποια πράγματα και μου αρέσουν αρκετά και δεν ξέρω τι να διαλέξω. πχ. την τελική ένωση έντουαρντ μπέλα που θα ξέρουμε πως επιλέγει να είναι με εκείνον. Έχω για παράδειγμα 2 εναλλακτικές. Η μία είναι με βροχή και η άλλη χωρίς βροχή.
Ένα άλλο είναι και καλά τι όνομα θα έπαιρνε η Μπέλα με τον γάμο της με έντουαρντ Μπέλα Κάλεν ή Μπέλα Μάσεν ( το πατρικό του έντουαρντ)
Σε αυτό θα ήθελα να δω την γνώμη σας για να δω τι ζητάτε περισσότερο. Για το όνομα εμένα μου αρέσει Μπέλα Μάσεν για παράδειγμα. Δεν υπόσχομαι πως θα ακολουθήσω τις απόψεις της πλειοψηφίας αλλά είναι αρκετά πιθανό να με επηρεάσουν | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Μάης 2010 - 14:49 | |
| 1ον με βροχηηηηηηη με χιλιααα! Ειναι πιο ρομαντικο!!! 2ον Μέισεν! Αααααααχ το πατρικο του Εντουαρντ! | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Μάης 2010 - 14:53 | |
| εγω θα προτιμουσα Μπελλα Καλεν αλλα και Μπελλα Μασεν να το βαλεις δεν με πειραζει...οσον αφορα την ενωση θα ηθελα να εχει βροχη αλλα και αυτο εξαρταται απο εσενα....εσυ εισαι η συγγραφεας ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο | |
|
| |
| Θέμα: Σχόλια για "Το Καλοκαίρι του Λυκόφωτος" Κυρ 9 Μάης 2010 - 15:53 | |
| Για όσους θυμόσαστε από τα σχόλια στην Επιλογή είχα υποσχεθεί σε όποιον έβρισκε την πραγματική ταυτότητα της Μαίρης ένα φάνφικ της επιλογής του. Ένα one - shot. Η Mrs Alice είχε κερδίσει και μου είχε ζητήσει να της γράψω κάτι σχετικά με το καλοκαίρι μεταξύ Λυκόφωτος και Νέας Σελήνης. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό και μάλιστα έγινε αυτό το Παρασκευοσάββατο στη δουλειά. Με εμπνέουν αυτοί οι χώροι φαίνεται. Με το που έφτασα στην τελευταία φράση κατάλαβα πως θα μπορούσα να γράψω και άλλα κομμάτια σχετικά με αυτή την περίοδο και να μην περιοριστώ μόνο στην μία φορά. Οπότε κυρίες και κύριοι ας δούμε πως στον Έντουαρντ άρχισε να καλλιεργείται το σαράκι του να φύγει, πως η Μπέλα έπιασε δουλειά στους Νιούτον κτλ. Τα κομμάτια θα είναι μικρά αλλά θα προσπαθώ κάθε φορά να βάζω κάτι που το ξέρουμε ως δεδομένο στη Νέα Σελήνη και έπειτα αλλά δεν ξέρουμε πως συνέβη εκείνο το καλοκαίρι. Τα κομμάτια δεν θα ακολουθούν καθαρά χρονολογική σειρά αλλά θα προσπαθώ να καλύψουν τα κενά εκείνου του καλοκαιριού. Πολλά φιλιά και ελπίζω να σας αρέσει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την emerald eyes στις Κυρ 9 Μάης 2010 - 17:16, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Μάης 2010 - 15:56 | |
| ειναι παρα παρα πολυ ωραι...σε παρακαλω θα το συνεχισεις...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Μάης 2010 - 16:00 | |
| Μόλις με πρόλαβες τσέκαρε το παραπάνω ποστ... Χαίρομαι που σου άρεσε. | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Μάης 2010 - 16:02 | |
| α thanks..... ειναι πολυ ωραιο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Μάης 2010 - 16:03 | |
| Ηταν πολύ καλό αλλα μια σκηνη δεν μου εφτασε. Θελω και άλλο!!! Δεν μπορω να κρίνω μόνο απο αυτο..... Δεν μπορεις να γράψεις και άλλο? Οχι αναγκαστικά τωρα, αλλα τουλάχιστον κάποια στιγμη...
edit: δεν ειδα οτι διορθωσες το πρωτο ποστ!!! Σορρυ και thanks!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Μάης 2010 - 16:06 | |
| Μα παιδιά το είπα στο πρώτο ποστ.... Αχ, δεν είδατε το edit. Edit: Και τώρα δεν το είδα και εγώ... Θα γράψω και άλλα κομμάτια. Για αυτό το λόγο δεν το έβαλα στα one - shots. Θα συνεχιστεί και ακόμα και αν δεν θα ακολουθείται κάποια χρονολογική σειρά θέλω αυτά τα κομμάτια να είναι μαζεμένα στο ίδιο μέρος. Το επόμενο κόμμάτι όταν το γράψω λογικά θα είναι όταν η Μπέλα έπιασε δουλειά στους Νιούτον. Νομίζω πως συνέβη εκείνο το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος. | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Μάης 2010 - 16:10 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Μάης 2010 - 16:11 | |
| ναι και εγω αυτο νομιζω. Πριν φυγαδευτει στο Φοινιξ δεν δουλευε. Στην αρχη ομως της Νεας Σελήνης ειχε ηδη αρχισει. Ωραια ιδεα!! Περιμένουμε!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Μάης 2010 - 16:12 | |
| Εκεινο το καλοκαιρι συνεβει νομιζω! Ηταν εκπληκτικοο! Θελω να το συνεχησεις οπωσδιποτε! Μου καλυπτει το κενο! Καλη συνεχεια καλη μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Μάης 2010 - 16:41 | |
| Λοιπόν για όσους διάβασαν το match point και ήθελαν να το ψηφίσουν στο διαγωνισμό που συμμετέχει στο the writer's coffee shop σας λέω πως έχει αρχίσει ήδη η ψηφοφορία. http://www.twcslibrary.com/index.phpΥπάρχει στα αριστερά ένα πινακάκι που γράφει Poll. Μία από τις επιλογές είναι και το δικό μου φάνφικ. Θέλω να τονίσω πως δεν θέλω να αισθανθεί κανένας υποχρεωμένος πως θα πρέπει να πάει να με ψηφίσει ή να γραφτεί εκεί πέρα μόνο για μένα.Απλώς αυτή είναι μία ενημέρωση για όσα άτομα θέλουν από μόνα τους να με υποστηρίξουν σε αυτόν τον διαγωνισμό. Αυτά για την ώρα με τα δικά μου φάνφικ. Για τους άλλους δημιουργούς στο φόρουμ μας θα ήθελα να τους ενημερώσω πως θα πρέπει να μείνουν συντονισμένοι γιατί το βραδάκι θα υπάρχει μία ανακοίνωση που θα τους ενδιαφέρει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 9 Μάης 2010 - 16:48 | |
| 1ον Bella Cullen 2ον με βροχη ειναι πιο ρομαντικο.... Κανε μου μια χαρη, βαλε να του πει να την δεχτει πισωκαι πως αν θελει να πεσει στα ποδιατου και να ικετεψει, και αυτος να την παρει αγκαλιακαι να της πει πως παντα θα την αγαπαει...ξερεις μετα να πουνε γλυκα λογια ο ενας στον αλλο και να φιληθουνε!!!! το εχω αναγκη Αμα παρεμβαινω στην δημιουργηκοτητα σου sorry | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|