Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
1ον Bella Cullen 2ον με βροχη ειναι πιο ρομαντικο....
Κανε μου μια χαρη, βαλε να του πει να την δεχτει πισωκαι πως αν θελει να πεσει στα ποδιατου και να ικετεψει, και αυτος να την παρει αγκαλιακαι να της πει πως παντα θα την αγαπαει...ξερεις μετα να πουνε γλυκα λογια ο ενας στον αλλο και να φιληθουνε!!!! το εχω αναγκη
Αμα παρεμβαινω στην δημιουργηκοτητα σου sorry
Δεν παρεμβαίνεις στη δημιουργηκότητα. Στο μυαλό μου είχα δύο σκηνές μία με βροχή και μία με ήλιο. Δε με χάλαγε καμία από τις δύο. Εννοείται πως θα υπάρχει ρομαντισμός σε εκείνη τη στιμή. Βέβαια θα αργήσει αρκετά αλλά θέλω να αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό μου η κάθε λεπτομέρεια.
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Aγαπητή μου Ελίζα, (πολύ επίσημα δεν το ξεκίνησα?)το φάνφικ αυτό είναι ένα από τα καλύτερα που έχω διαβάσει.Συγχαρητήρια!!!! Και για να σταματήσω το σοβαρό υφάκι, Θέλω και άλλο Έντι!!!!!!!!!!!Και παρεμπιπτόντως,το ότι θυμίζει Midnight Sun δείχνει τι καλά γράφεις!!!
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
επιτελους επιτελους επιτελους.... ποσος καιρος περασε??? Λοιπον ηταν πολυ ωραιο για αρχη αλλα σιγουρα περιμενουμε κα αλλα κομματια!!! Σιγουρα θα ηταν τέλειο να ηταν και το επομενο επο την μερια του Εντ... keep writing Ελιζα!!!! το χεις~1
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
ηταν πολυ καλο!!!! μπραβο! γραφεις καταπληκτικα! ωραια η ιδεα σου να φτιαξεις μια ιστορια που να καλυπτει με πιο λεπτομερη τροπο τι συνεβη εκεινο το καλοκαιρι!!! ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εγω ημουν που την ζητησα την ιστορια!!!! Ελιζα μου πριν λιγο διαβασα το πρωτο κομματι!!!!Ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!Συγχαρητηρια για την υπεροχη δουλεια!!!!!!!!!!! Μου αρεσε παρα πολυ η περιγραφη εκεινου του καλοκαιριου,τα συναισθηματα του Εντουαρντ και η παλη με τον εαυτο του!!!!!Ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!
Και σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ για την ιστορια!!!!!!!!!!!!!!!!!
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Πριν λιγο διαβασα το τελευταιο ποστ!Το κεφαλαιο ειναι τελειο!!!!!!Μπραβο για την καταπληκτικη δουλεια!!!!! Η συναντηση Ελεαζαρ-Μαιρης ηταν απιστευτη σκηνη!!!!!!!!!!Οι χυπολιτες που εριχνε ο Εντουαρντ ηταν ολα τα λεφτα! Καλα αυτο το τελευταιο με τον Σεθ τι ηταν;;;;;;;;Τι σχεση εχει με τον αντρα της Συνθιας;;;; Περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια!!!!!!
chrysabella Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 10/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
πω!!!!! κλ το καταλαβα αμεσως οτι ειναι παρμενο απο την εκδοχη του dracula αν και το εργο το ειχα δει πολυ παλια μ ειχε κατσει ... ειναι τελεια η ιστοριουλα σου!!! περιμενουμε και την συνεχειααα!!! και εβελπιστω συντομααααα!!!!!
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εγω ημουν που την ζητησα την ιστορια!!!! Ελιζα μου πριν λιγο διαβασα το πρωτο κομματι!!!!Ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!Συγχαρητηρια για την υπεροχη δουλεια!!!!!!!!!!! Μου αρεσε παρα πολυ η περιγραφη εκεινου του καλοκαιριου,τα συναισθηματα του Εντουαρντ και η παλη με τον εαυτο του!!!!!Ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!
Και σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ για την ιστορια!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μαρία μου δε μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που σου άρεσε!!!!
Το ξέρω πως το είχα παρακαθυστερήσει να το γράψω αλλά ήρθε η ώρα του επιτέλους.
Αχ δε μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που σου άρεσε.
Και για τους υπόλοιπους...
Σας ευχαριστώ παιδιά! Τώρα μπορώ να μπω στη θέση της Μέγιερ που έγραψε το νέο βιβλίο και δεν μας τελειώσε το Midnight Sun. Υπόσχομαι να μην ξανακάνω παράπονα για το ζήτημα.
Το επόμενο μέρος θα είναι το σημείο που η Μπέλα αποφάσισε να πιάσει δουλειά στους Νιούτον. Δεν θα είναι σύντομα αλλά έχω ήδη κάνει κάτι σημειώσεις. Πολλά φιλιά σε όλους
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και ειδικότερα επειδή είναι EPOV. Θυμίζει πολύ MS η οπτική του Έντουαρντ...
Νομίζω πως δεν χρειάζεσαι εμένα να σου πω ότι έχεις την ικανότητα να γράφεις όμορφα και να μας ταξιδεύεις. Το 'φροντιστήριο' διαβάζοντας fanfic σου έχει κάνει πολύ καλό και η γραφή σου όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και ωριμάζει όλο και περισσότερο.
Προσωπικά θα ήθελα να δω κι άλλα αποσπάσματα από αυτό το καλοκαίρι, πιστεύω ότι η Στέφενι θα μπορούσε να γράψει ένα ολόκληρο βιβλίο από αυτό το καλοκαίρι για το οποίο μας λέει ελάχιστα έως ανύπαρκτα πράγματα στη συνέχεια.
Είναι λοιπόν μία καλή ευκαιρία να μας γεμίσεις τα κενά!
Τώρα αν μπορούσες να κάνεις τα κεφάλαια λίγο μεγαλύτερα ακόμα καλύτερα! Και φυσικά ανυπομονώ να δω ορισμένα BPOV και θα μπορούσες να γράψεις και τις οπτικές άλλων χαρακτήρων. Χμμ... όπως πάντα η πηγή είναι ανεξάντλητη κατά τα τη γνώμη μου! Όρεξη και χρόνο να έχει κανείς!
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Μαίρη μου το ξέρεις πως είσαι από τα άτομα που λαμβάνω πάντοτε υπόψη περισσότερο απ' όλα ειδικά στο ζήτημα με τα φάνφικ.
Αυτό που είπες για τα κεφάλαια να είναι λίγο μεγαλύτερα έχεις δίκιο θα προσπαθήσω να το κάνω στο συγκεκριμένο. Ίσως θα μπορούσα να μεγαλώσω το πρώτο κεφάλαιο και να δείξω τις αντιδράσεις Έντουαρντ όσο εκείνη είναι για μπάνιο με τα υπόλοιπα παιδιά.
Θα δω ανάλογα με το πως θα βγει και φυσικά πάνω απ' όλα με τη διάθεση. Τελικά αυτό είναι το σημαντικότερο απ' όλα
Αυτό με τα διαφορετικά POV το έχω σκεφτεί ήδη. Σίγουρα Μπέλα αλλά δεν ξέρω σίγουρα για ποιους άλλους χαρακτήρες. Σίγουρα η πηγή είναι ανεξάντλητη όπως είπες οπότε περιμένουμε να δούμε με το τι θα μου έρθει.
Σπόιλερ:
Εσύ φρόντισε νέο κεφάλαιο1920 γρήγορα. Θέλω άμεσα!! Θα κάτσω αύριο να σου κάνω ένα γενικό ποστ σεντόνι για όσα δεν σου έχω πει ήδη...
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
αν και λιγο αργα καταφερα και διαβασα το fanfic σου emerald eyes!!!! το Match Point και ηταν τελειο!!!!! πολυ μου αρεσε!!!!!!! να δημιουργεις παντα τετοια!!!! μπραβο σου!!!!!!! και μου αρεσε ειδικα εκει που ο εντ ειπε ''May can I kiss you''... ηταν τοσο γλυκο!!! πολυ μου αρεσε!!! και ανυπομονω να διαβασω επισης και τον ''σκοτεινο πριγκιπα'' αλλη μια ιστορια σου που μου αρεσει πολυ!!! και παλι μπραβο σου!!!!
αν και λιγο αργα καταφερα και διαβασα το fanfic σου emerald eyes!!!! το Match Point και ηταν τελειο!!!!! πολυ μου αρεσε!!!!!!! να δημιουργεις παντα τετοια!!!! μπραβο σου!!!!!!! και μου αρεσε ειδικα εκει που ο εντ ειπε ''May can I kiss you''... ηταν τοσο γλυκο!!! πολυ μου αρεσε!!! και ανυπομονω να διαβασω επισης και τον ''σκοτεινο πριγκιπα'' αλλη μια ιστορια σου που μου αρεσει πολυ!!! και παλι μπραβο σου!!!!
Σ'ευχαριστώ!!! Πίστευα πως επειδή είναι στα αγγλικά δε θα το διάβαζαν και πολλοί Ναι το άρχισα σκοτεινό αλλά μετά έγινε πολύ γλυκανάλατο...
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Συγγνωμη που επεμβενω πανω στο θεμα αλλα πιστεβω οτι η Ελιζα θα αργησει! Ειναι υπευθηνη για τον διαγωνισμο και δεν νομιζω να της επιτρεπει ο χρονος για κάτι παραπανω
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Παιδιά το ξέρω πως δε σας συνηθίζω με τόσο μικρά κεφάλαια αλλά πνίγομαι με τις αναδιοργανώσεις που έχουμε στο φόρουμ τις τελευταίες μέρες. Για αυτό είπα να σας δώσω ότι έχω γράψει μέχρι τώρα... Πολλά φιλιά!!
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Ελιζα μου απολαμβανω τις ιστοριες σου καθε φορα ολο και περισσοτερο. Γραφεις πολυ ωραια.Αυτη η ιστορια με εκανε να θελω να ξαναδιαβασω το Λυκοφως. Καταλαβα ποσο μου εχει λειψει.Και θελω ακομα πιο απεγνωσμενα να εκδοθει το midnight sun!!! Περιμενω την συνεχεια.Δεν ξερω αλλα παντα η οπτικη του Εντουαρντ με αγγιζει περισσοτερο απο της Μπελλα.Νιωθω πιο εντονα τα συναισθηματα!
Συνεχισε το Ελιζακι!!!!
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks