| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 18 Φεβ 2010 - 20:04 | |
| Ηταν παρα πολυ ομορφο! Η αληθεια ειναι πως εχεις μια κλιση στις ερωτικες σκηνες βλ. shadows in the silver moon Αλλα και σε ολα τα υπολοιπα τα πας θαυμασια! Περιμενω και εγω με αγωνια το επομενο κφαλαιο σου και ειμαι σιγουρη πως θα ειναι ακομα καλυτερο απο το προηγουμενο! Γι αυτο μην μας αργησεις την συνεχεια! PLEASE!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 18 Φεβ 2010 - 20:30 | |
| αληθεια θα αργησει πολυ η συνεχεια????? να μαθουμε και τι θα κανει ο κομης | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 18 Φεβ 2010 - 23:38 | |
| - Παράθεση :
- Και να πω κατι ακομα! Οση ωρα διαβαζα την αλλαγη σου ημουν καπως ετσι --> [/i]
Χαχαχαχαχα. Καλη συνεχεια και δεν θα με χασεις.... ισως να δεις κανενα προσωπικο μυνημα για την καθυστερηση της Επιλογης....
Ναι έκανα μία μικρή διαφορά από την κανονική εκδοχή και την εκδοχή του φόρουμ για να κλείσει ωραία το κεφάλαιο. Αυτό για την πίεση φοβάμαι πως το χρειάζομαι. Είμαι αδικαιολόγητη. Πιάνω διάφορα άλλα και καθυστερώ τις ήδη υπάρχουσες ιστορίες Χαίρομαι που άρεσε αυτή η μικρή αλλαγή με την σκιά του κόμη στο δωμάτιο ήταν έμπνευση της στιγμής.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την emerald eyes στις Πεμ 18 Φεβ 2010 - 23:43, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 18 Φεβ 2010 - 23:42 | |
| - niki έγραψε:
- Ηταν παρα πολυ ομορφο! Η αληθεια ειναι πως εχεις μια κλιση στις
ερωτικες σκηνες βλ. shadows in the silver moon Αλλα και σε ολα τα υπολοιπα τα πας θαυμασια! Περιμενω και εγω με αγωνια το επομενο κφαλαιο σου και ειμαι σιγουρη πως θα ειναι ακομα καλυτερο απο το προηγουμενο! Γι αυτο μην μας αργησεις την συνεχεια! PLEASE!!!!!!!!!!!! Η αλήθεια είναι πως το έχω ρίξει τελευταία στις lemon pies τελευταία για αυτό και για τα γενέθλια η νάσια μου έστειλε αντίστοιχη τούρτα Πάντως νίκη μου το shadows in the silver moon είναι της white queen και όχι δικό μου έχω γράψει και εγώ κάποια και θα ποστάρω τώρα λίνκ σε τόπικ που έχω με one shot και για όσες ενδιαφέρονται θα μπορούν να κάνουν σχολιασμό στον αντίστοιχο χώρο για τα σχόλια Θα πάω να το κάνω τώρα άμα είναι | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 18 Φεβ 2010 - 23:57 | |
| μπορεις να μας δωσεις την σελιδα παρακαλω? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 19 Φεβ 2010 - 0:14 | |
| - maria23 έγραψε:
- μπορεις να μας δωσεις την σελιδα παρακαλω?
Έχω ήδη ποστάρει τα λινκ με τις περιλήψεις των δύο λέμονι ιστοριών που έχω ανεβάσει στο fanfiction.net στο τόπικ για τα one shot (μικρές ιστορίες) Περιμένω σχόλια σας στο τόπικ σχολιασμού των one shot. Καλή σας ανάγνωση | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 19 Φεβ 2010 - 0:25 | |
| ευχαριστω θα τα διαβασω και θα σου γραψω τα σχολια..... ανηπομονω ομως για την συνεχεια του κομη θα αργησει????ειναι τελεια ιστορια μπραβο σου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 19 Φεβ 2010 - 0:28 | |
| Η ιστορία θα αργήσει γιατί η επιλογή έχει προτεραιότητα αυτή την περίοδο. Εννοείται πως δε θα αφήσω την ιστορία απλώς θέλω να κάτσω με ησυχία και πολύ χρόνο για να γράψω το επόμενο κεφάλαιο. (και εδώ τα κεφάλαια είναι πιο μεγάλα)
Ευχαριστώ πάντως όλες σας για τα καλά σας λόγια | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 19 Φεβ 2010 - 0:55 | |
| Τι ήταν κι αυτό το σημερινό.. Ούτε κΙ Γω δεν θυμάμαι πόσες φορές το έχω διαβάσει... Αφού ήθελα να σχολιάσω και δεν μπορούσα γιατί το διάβαζα!!! Είσαι μεγάλη!!!Δηλαδή...Θα τρελαθώ...Θα πηδηχτώ στο ποτάμιι!!! Προσπάθησε να βάλεις τη συνέχεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα...Δεν σε πιέζω γιατί είμαι και ευγενικός άνθρωπος αλλά κανόνιζε την πορεία σου!!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 19 Φεβ 2010 - 13:52 | |
| Ελιζα μου ειναι φανταστικο.Η περιγραφικη ικανοτητα που εχεις για τις διαφορες καταστασεις ειναι απιστευτη.Συνεχισε ετσι.Μπραβο!!!! Ειναι τρομερο πως συνδεεισ το παρελθον με το παρον.!!!!! Θα παω να το διαβασω και στο fanfiction. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 19 Φεβ 2010 - 14:59 | |
| Λοιπον εγω που τα εχω διαβασει ολα ( Τι να κανουμε; Καθε μερα κοιταω για συνεχει απο τα φανφικ σου... ) Που μπορω να κανω σχολειο? Α και κατι ακομα που νομιζω οτι ειναι ακυρο αλλα θα σκασω. Το κοκκινα μηλα και τα μωβ σεντονια πες μου οτι εχουν συνεχεια.... πλζ! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 19 Φεβ 2010 - 16:23 | |
| | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 19 Φεβ 2010 - 20:13 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 19 Φεβ 2010 - 21:20 | |
| ωχ παναγια μου...διαβασα το τελευταιο one shots...ναι καλα καταλαβατε..τα μοβ σεντονια... απαπαπαπαπαπα.... τι μοβ μητερα???κοκκινα!!! - Σπόιλερ:
εχω εξιταριστει πληρως μπορω να πω.... κατι τετοιο....αππαπαπαπααπ....προτεινω να αλλαξουμε σεντονια...να κανουμε και κιτρινα και μπλε και μαυρα και χρυσα...ας βαλει ολη την προικα της!!!απαπαπαπα.....αχ....
τι μας κανεις~~~~ | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 19 Φεβ 2010 - 21:39 | |
| υπεροχο, πραγματικα! συναρπαστικο! το λατρεψα! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 21 Φεβ 2010 - 0:21 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- ωχ παναγια μου...διαβασα το τελευταιο one shots...ναι
καλα καταλαβατε..τα μοβ σεντονια... απαπαπαπαπαπα.... τι μοβ μητερα???κοκκινα!!!
- Σπόιλερ:
εχω εξιταριστει πληρως μπορω να πω.... κατι τετοιο....αππαπαπαπααπ....προτεινω να αλλαξουμε σεντονια...να κανουμε και κιτρινα και μπλε και μαυρα και χρυσα...ας βαλει ολη την προικα της!!!απαπαπαπα.....αχ.... τι μας κανεις~~~~ Δεν εχω να προσθεσω κατι...τα ειπε ολα η Mπελλα!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 21 Φεβ 2010 - 0:25 | |
| ζαφι εχω να προσθεσω εγω.... γιατι διαβασα και το απο πανω... ναι το κοκκινο μηλο... ναι...και .... εχω να πω οτι το ενα ειναι πιο αχχχχ... απο το αλλο... δηλαδη μητερα,....μας εχεις και μας εξαντλεις....τι να πω.....αντε...θα πεσω στα ξυδια σε λιγο..... θελω και αλλο... μπορουμε να εξαντλησουμε το χρωματολογιο της βιβεχρωμ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 21 Φεβ 2010 - 1:45 | |
| Κόρη έχω και ένα μαύρο μποξεράκι αλλά πρέπει πρώτα να το φτιάξω λίγο για να το ανεβάσω στο fanfiction.net Η λέμονι εκδοχή του one shot με το όνειρο άμα θυμάσε. Και μην ανησυχείς στο τέλος θα εξαντλήσουμε το χρωματολόγιο της βιβεχρώμ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 21 Φεβ 2010 - 23:04 | |
| Κόρη μου, κόρη μου σε 10 λεπτά ποστάρω νέο κεφάλαιο από επιλογή
Ένα θα πω πάρε ένα πακέτο χαρτομάντηλο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 21 Φεβ 2010 - 23:33 | |
| αχ και βαχ μητερα...μονο αυτο λεω...αχ και βαχ... το διαβασα....και εχω παθει σοκ... ακριβως...μητρικο ενστικτο μητερα..... | |
|
| |
ev@ki92 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 240 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 21 Φεβ 2010 - 23:38 | |
| μ αρεσε παρα πολυ........................... λατρευω την εσμε και μ αρεσε γιατι εδω ειχε ενεργο ρολο.................. τελειο.......................................... ανθπομονο ηδη για την συνεχεια............................... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 21 Φεβ 2010 - 23:47 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- αχ και βαχ μητερα...μονο αυτο λεω...αχ και βαχ...
το διαβασα....και εχω παθει σοκ... ακριβως...μητρικο ενστικτο μητερα..... το ξέρω κόρη αυτός είναι και ο σκοπός να κλάψουμε και να συγκινηθούμε με αυτό το κεφάλαιο. Ήθελα να δείξω πόσο ανθρώπινοι μπορεί να είναι οι Κάλεν και πιστεύω πραγματικά όπως είπε και το εβάκι πως δεν δείχνουν αρκετά την Έσμε και ήταν μία ευκαιρία να το κάνω με τον τρόπο μου. Και κάτι off topic. Χίλια ευχαριστώ για το δώρο μου!! Όπως βλέπεις το έβαλα ήδη για υπογραφή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 21 Φεβ 2010 - 23:55 | |
| ετσι ετσι μητερα... και μην ξεχνιομαστε....βαλε παλι τον εντ στο παιχνιδιιιι θα βαλαντωσωω...εχω χαλασει ολη τη softex.... και κατι οφ τοπικ.. - Σπόιλερ:
.τιποτα μητερα χαιρομαι π σ αρεσε! και επεται και συνεχεια!!!!
| |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 22 Φεβ 2010 - 0:23 | |
| Αααααααααχ ηταν υπεροχο! Τι κλαμα εριξα δεν λεγεται! Μου ελειπε αυτο το μητρικο ενσηκτο, η αγαπη που δειχνει μια μανα για το παιδι της! Ηταν εξαιρετικο! Συνεχησε ετσι και θα με κλοισουν σε τρελοκομιο με ηρεμιστικες ενεσεις! Να κανω μια προταση? Θα την εκανα ετσι και αλλιως.... Το επομενο να ειναι Edward POV! Please! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 22 Φεβ 2010 - 14:11 | |
| Πολυ συγκηνηνιτικο.......Η τελευται φραση με εκανε να κλαψω...και ακομα κλαιω Πολυ ωραιο!! Εχεις ταλεντο!! Και εκει που νομιζα οτι ο σκοτεινος πριγκηπας ηταν η πιο ωραια ιστορια που εχω διαβασει και με διαφορα ερχεσαι με αυτο το κεφαλαιο και μειωνεις την διαφορα! 1.000.000 Μπραβο!! | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|