| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 22 Φεβ 2010 - 15:15 | |
| ήταν πραγματικά πολύ τρυφερό και γλυκό!!!! συγχαρητήρια και πάλι!!!!!!! δεν βλέπω την ώρα για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 22 Φεβ 2010 - 15:26 | |
| ηταν παρα πολυ τρυφερο! μπραβο σου πραγματικα δεν εχω τι αλλο να πω! ανυπομωνω για την συνεχεια! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 22 Φεβ 2010 - 15:28 | |
| πολυ με συγκινησες βρε με τις τρυφερες στιγμες μεταξυ<< μαμας και κορης>> τι γλυκο που ηταν! μπραβο σου!! αλλα πειραζει να πω οτι θελω να γινει επιτελους μια συναντηση?εστω να κοιταχτουν για λιγα λεπτα!πολλα ζηταω?? περιμενω το επομενο....!!!! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 22 Φεβ 2010 - 16:07 | |
| Ενω μου αρεσει πολυ η ιστορια μου κανει καπως το οτι δεν διαλεγει τον Εντ. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 22 Φεβ 2010 - 16:10 | |
| Οχι η Ελιζα μας αγαπαει δεν θα μας το εκανε ΠΟΤΕ αυτο! | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 22 Φεβ 2010 - 17:13 | |
| | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 22 Φεβ 2010 - 21:20 | |
| εκει που ημουν ετοιμη να ρωτησω για τη συνεχεια ταρατατααμ, να τη! ωραιο κεφαλαιο, ειχε πολυ ενδιαφερον που γνωρισαμε καλυτερα κατα καποιον τροπο την εσμι... ακομα ομως μας κρατας σε αγωνια... δε γινεται να καταληξει με τον τζεικομπ... δε γινεται! ε? θα μας τρελανεις τελειο, περιμενουμε τη συνεχεια! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 22 Φεβ 2010 - 21:26 | |
| Παιδια απο οσο διαβασα τα πρωτα σχολια του τοπικ αυτο το φανφικ η Ελιζα το ξεκινησε ως ενα πρωταπριλιατικο αστειο προς τα μελη του φορουμ, δεν νομιζω να καταληξει η Μπελλα με τον σκ-Τζεικ. Εξαλλου ειναι και team Edward, ουτε το ειδος της νομιζω να προδωσει! Ελιζα σε εμπιστευομαι και περιμενω με αγωνια την συνεχεια.... | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 22 Φεβ 2010 - 21:29 | |
| κ εγω το αρχισα εμπιστευομενη την ελιζα.... αλλιως, αν νομιζα οτι υπηρχε περιπτωση να γινει το κακο δε θα εμπαινα στον κοπο αλλα... τυφλη εμπιστοσυνη.... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 23 Φεβ 2010 - 16:43 | |
| Ηταν Τελειο!!!!!!!!! Και το ωυφικο παρα παρα πολυ ομορφο! αν και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν θα το φορεσει! Και να το φορεσει ο γαμος δεν θα γινει ποτε!!!!!!!!!! (ελπιζω τουλαχιστον!) Συνεχισε την αψογη δουλεια που κανεις!!!!!! | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 23 Φεβ 2010 - 20:42 | |
| Εγω εχω διαβασει μεχρι το σημειο που μιαλει με τη Μαιρη στο καφε...ως εδω ειναι παρα πολυ καλο. Μου αρεσει που δειχνει μια πως η Μπελα διαλεγει το Τζεικ και επιμενει τουλαχιστον μεχρι εδω που εχω διαβασε στην αποφαση αυτη. Γενικα οι σκηνες ειναι πολυ περιγραφικες και ιδιαιτερα μου αρεσε το πως περιεγραφες πως περναει ο Εντουαρτ τον χωρισμο τους... Τα αλλα οταν συνεχισω το διαβασμα | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| |
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 24 Φεβ 2010 - 13:24 | |
| Λοιπον καθισα και το διαβασα ολο και πρεπει να ομολογησω οτι ειναι πολυ καλο.Μου εχουν δημιουργηθει καποια ερωτηματα σχετικα με τη Μαιρη και την ολη κατασταση με το θεατρο. Μου αρεσε που αναφερεισ την Εσμε και πως συνεχιζει να θεωρει τη Μπελα κορη ανεξαρτητα με το δρομο που ακολουθησε να ζησει. Ανυπομονω για τη συνεχεια. | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 25 Φεβ 2010 - 14:11 | |
| Κορίτσια, χίλια ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια!
Λοιπόν, περιληπτικά για να μη γίνομαι και κουραστική.
Η Ρένα έχει δίκιο η ιστορία άρχισε σαν πρωταπριλιάτικο αστείο. Ποτέ δε θα άφηνα τη Μπέλα να μείνει με τον Τζέικομπ. Απλά θα περάσουν από 40 κύματα. Γιατί; Γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Τέτοιοι έρωτες χρειάζονται αυτές τις δοκιμασίες για να βγουν πιο δυνατοι.
Τώρα για τη συνταγή για τα κουλουράκια θα κοιτάξω να κάνω δοκιμές όταν θα έχω χρόνο για να σας παρουσιάσω την συνταγή απλώς μην την περιμένετε πολύ σύντομα. Τρέχω και δε φτάνω.
Μόλις πόσταρα ένα μικρό Μαίρη POV. Μετά από αυτό θα έχουμε Έντουαρντ επιτέλους. Ναι χρειαζόμαστε μία δόση και από κει για να έχουμε λίγη ισορροπία. Το κείμενο με την Μαίρη σας προετοιμάζει και σας δίνει επιπλέον στοιχεία για το πως θα γίνει.
Μην ανησυχείτε αν δεν απαντάω άμεσα. Πάντοτε διαβάζω τα σχόλια σας γιατί σημαίνει πως έχετε διαβάσει την ιστορία και μπορώ να καταλάβω άμα σας άρεσε ή όχι. Απλώς δυστυχώς ευτυχώς δεν μου αρέσει να ποστάρω απάντηση μετά από κάθε σχολιασμό. Το θεωρώ περιττό. Αν κάτι χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση θα το φροντίσω αντίστοιχα.
Αυτά τα 'λίγα' κορίτσια. Πολλά φιλιά. Και για να σας προλάβω επόμενο κεφάλαιο από την επόμενη εβδομάδα κάπου προς τα μέσα. | |
|
| |
| |
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 25 Φεβ 2010 - 16:58 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Το διαβασα! Ω θεε μου! Δεν αντεχω αλλο! Η Μαιρη ειναι πιο μυστηριωδεις και απο τον Εντουαρντ! Και μπορει να βλεπει το πεπρωμενο? Φοβερο! Συνεχισε την καταπλικτικα εξερετικη δουλεια!
Η πιστη φαν σου ( ) Ρενα Συμφωνω απολυτα με την Τζειν!!!!! Γενικα ολο το στορυ ειναι ενα μυστηριο αλλα εμενα μου αρεσει παρα παρα πολυ και ειμαι βεβαιη οτι στο τελος θα μου λυθουν ολες οι αποριες (και ειναι πολλες) ετσι δεν ενυσηχω!!!!! Συνεχισε την αψογη δουλεια σου!!!! Ανηπομονουμε για το επομενο κεφαλαιο!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 25 Φεβ 2010 - 17:02 | |
| Αχ ετσι οπως τα γραφεις με μαγεβουν! Ααααααααχ ανοιπομωνω! Ηταν μικρουλι αυτο αλλα τι να κανουμε? Υπομονη. Η συνεχεια ειναι με ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ!!!!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 25 Φεβ 2010 - 17:51 | |
| ηταν πολυ ωραιο αν και ολιγον τι μικρουλι...!!!!παντως ανυπομωνω για τη συνεχεια. | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 25 Φεβ 2010 - 17:52 | |
| όντως πολύ μυστήριο αλλά μου αρέσει...... ανυπομωνώ για την εμφανιση του εντουάρντ!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 25 Φεβ 2010 - 17:57 | |
| - evaki έγραψε:
- όντως πολύ μυστήριο αλλά μου αρέσει......
ανυπομωνώ για την εμφανιση του εντουάρντ!!!!!!!!!!! ετσι Ευη μου και εγω!!!! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 25 Φεβ 2010 - 21:04 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 26 Φεβ 2010 - 20:51 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 27 Φεβ 2010 - 18:31 | |
| τωρα το ειδα το καινουριο κεφαλιο, στην κσομαρα μου! δε μας λυπασαι καθολου παντως, ποτε θα μαθουμε τι θα συμβει? αυτο το μικρουλι κεφαλαιο μονο να μας τεντωσει τα νευρα μπορουσε! ανυπομονω να δω τι θα συμβει στη συνεχεια! ειναι τελειο! | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 27 Φεβ 2010 - 19:07 | |
| ηταν τελειεσ οι ιστοριεσ σου, ποτε περιπου σκεφτεσε να το αναβεσεις ; | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 28 Φεβ 2010 - 14:12 | |
| - maria23 έγραψε:
- ηταν τελειεσ οι ιστοριεσ σου, ποτε περιπου σκεφτεσε να το αναβεσεις ;
Ευχαριστώ πολύ! Αυτές τις μέρες εχώ πολλά τρεξίματα και πρέπει να τελειώσω πρώτα το νέο κεφάλαιο της επιλογής για να το ανεβάσω στα μέσα της εβδομάδας. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να το χωρίσω σε καινούριο κείμενο για να το ανεβάσω στο fanfiction.net και είναι λίγο επεξεργασία... Θα είναι μάλλον το επόμενο σαβ/κο. Θέλω να σημειώσω και τα τραγούδια που πάνε στο συγκεκριμένο που είναι δύο. Όταν θα το ανεβάσω θα ποστάρω το λινκ. | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|