| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 18 Μάης 2010 - 22:42 | |
| Γιατι τοσο μικρουλι? Κριμα... λοιπον πραγματικα ξερεις τι θα περιμενα? Ο Εντουαρντ να του ερχονται και στιγμες απο το περιστατικο με τον Τζειμς (πραγματικα μου εχει λυψει ο τυπος... ) αληθεια τι λες? Θα ηθελα μια παραγραφο που να σκεφτετε ποσα λαθη εχει κανει και τετοιο στιλ! Οσο για το κεφαλαιο για το τελευταιο ποστ εχω να πω οτι ειναι πολυ φανταστικο! Οταν το διαβαζω με διαπερναει το ιδιο κυμα ζηλιας ( ) για την Μπελλα και εκνευριζομαι με το ποσο ανοητος ειναι ο Εντουαρντ! Οπως με την Saga! Πραγματικα στεναχωριεμαι γιατι φτανει το ''τελος'' σιγα-σιγα.... Σου ευχομαι καλη συνεχεια! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 19 Μάης 2010 - 9:11 | |
| | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 19 Μάης 2010 - 23:36 | |
| | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 20 Μάης 2010 - 11:59 | |
| | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 20 Μάης 2010 - 15:51 | |
| Ωραια! Ανοιπομωνω και καλη συνέχεια! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 20 Μάης 2010 - 16:53 | |
| Η Μπέλλα δεν θυμωνει στον Εντουαρντ. Παντως στεναχωρηθηκα που εφυγε δακρυσμενη. Περιμενα να την ειχε σταματησει. Αλλα μου αρεσε γιατι το εκανε καπως δραματικο. Καθοταν μονος του στο κρεβατι της ενω εκεινη ηταν στο σουπερμαρκετ? Ελεος!! Μην ανυσηχεις. Ηταν αρκετη η δοση μας. Οποτε μπορεσεις γραψε και αλλο. Μην πιεζεσαι!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 21 Μάης 2010 - 0:06 | |
| Αφού το έχουμε πει πως η Μπέλα κλαίει όταν θυμώνει. Και θυμώνει με το γεγονός που ο Έντουαρντ δεν ήθελε να την μεταμορφώσει.
Ίσως αυτό με το σούπερμαρκετ ήταν υπερβολή αλλά ήθελα να δείξω τον εθισμό που είχε σε εκείνη που ήθελε να είναι μαζί της έστω νοερά. Ξέρουμε την αδυναμία που είχε στο άρωμα της και θα ήθελα να χτίσω λίγο και το πως αρχίζει να μην τον καίει όπως στην αρχή αλλά να συνεχίζει να τον ενοχλεί. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 21 Μάης 2010 - 12:20 | |
| Απλά τον εκανε "ανωμαλο" να μενει μονος στο σπιτι της και να αναπνεει το αρωμα της. Σαν τους δολοφονους που παραμονευουν. Αλλα αν το σκεφτουμε, με τον χαρακτηρα του Εντουαρντ πιθανον αυτο να εκανε εκεινη την εποχη. Αλλα να σου πω.....την λαχταρα για το αιμα της την ξεπέρασε στην νεα σελήνη οταν εμαθε οτι ειχε πεθανει και μετα την ξαναβρηκε. Απο οτε εγινε τοσο μαζοχιστης. Τοτε στην αρχη της Νεα Σεληνης ακομα ηταν....σφιγμενος. Αλλα και πάλι εκανε προσπαθεια για να αντιστεκεται στο "τερας". Οποτε ταιριαζει... Νομιζω καπου σε αυτο το καλοκαιρι ηταν και ενα κομματι που εκοψε η Στεφανι. Η ιστορια του Εμμετ. Θα την βαλεις?? Μπορεις να την τροποποιησεις..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 21 Μάης 2010 - 13:01 | |
| Δε θα τολμούσα ποτέ να τροποποιήσω την ιστορία του Έμμετ. Έχω διαβάσει το απόσπασμα και το λατρεύω! Ίσως να έβαζα κάποια επιπλέον σκηνή μέσα σε εκείνη τη μέρα που το είπε αλλά να αλλάξω την συγκεκριμένη σκηνή που ο Έμμετ υποστηρίζει την Μπέλα για το θέμα της μεταμόρφωσης με τίποτα. Αν ήταν να γράψω κάτι για εκεί θα συμπλήρωνα την επίσκεψη στο σπίτι των Κάλεν με κάτι επιπλέον.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 21 Μάης 2010 - 13:13 | |
| Αυτο εννοουσα. Να γραψεις την αρχη. Ή ισως στο τελος να κατεβαινει η Εσμι..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 21 Μάης 2010 - 13:34 | |
| Χμμ, θα το έχω στα υπόψη μου. Είναι καλή ιδέα... | |
|
| |
| |
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 22 Μάης 2010 - 15:23 | |
| Αχ ποτε θα ανεβασεις την συνεχεια? | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 22 Μάης 2010 - 21:12 | |
| | |
|
| |
wolf_girl Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 68 Registration date : 28/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
wolf_girl Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 68 Registration date : 28/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
katia2110 Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Registration date : 11/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 3 Ιουν 2010 - 9:02 | |
| απο τοτε που διαβασα τον σκοτεινο πριγκιπα και εχω αναστατωθει!!!!!!!! ξερει κανεις αν θα βγει κ αλλο κεφαλαιο θα έχουμε την συνεχεια ?????????? περιμενουμε και την συνεχεια!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 3 Ιουν 2010 - 20:08 | |
| Παιδιά, σας έχω μία μικρή έκπληξη νέο κεφάλαιο πρίγκιπας. Σε 10 λεπτά θα έχει ανέβει. Μπορεί να μην έχει λεμονάδα αλλά με συγκίνησε ειδικά ένα σημείο που έγραφα | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 3 Ιουν 2010 - 20:10 | |
| Σε λατρεύω!!!!!Tι τέλειο!!!Και τι συγκινητικό εκεί με την Esme???!!!Ax,υπέροχο ήταν!! | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 3 Ιουν 2010 - 22:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 3 Ιουν 2010 - 22:15 | |
| Καταρχάς, καλώς ήρθες στο φόρουμ και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Απλώς κάτι σημαντικό που έχω καθήκον ως διαχειρίστρια να σε ενημερώσω είναι πως στο συγκεκριμένο φόρουμ γράφουμε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα greeglish απαγορεύονται! Ουφ, τελειώσα με αυτό. Ίσως ένας συνδιασμός με την βροχή να είναι καλή ιδέα αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τι θα αποφασίσει το χέρι να γράψει εκείνη την ώρα. Κάποια στιγμή αργότερα θα φανεί καλύτερα ο θάνατος της Μαίρης αλλά αυτό το σημείο θα γραφτεί πιο μετά, όταν αξιωθώ να γράψω το κεφάλαιο με τη συναυλία - Σπόιλερ:
έχω βρει την playlist και τα ρούχα αλλά έχω κολλήσει
Σ' ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια και ελπίζω να διασκεδάσεις τη διαμονή σου στο φόρουμ μας!! | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 3 Ιουν 2010 - 22:35 | |
| οκ να είσαι σίγουρη οτι με αυτό το forum θα περάσω τέλεια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 3 Ιουν 2010 - 22:44 | |
| εχω μια απορια: Ποσα χρονια πέρασαν απο το περιστατικο με την Εσμι?? Και γιατι δεν θα μπορεσει να ξανακάνει παιδια?? Και γιατι την έσωσε?? Και αφου την εσωσε γιατι ο Καρλάιλ εξακολουθει να τον μισει??
Αγαπημενη σκηνη απο ολη την ιστορια ειναι αυτη η τελευταια με Εντ-Καρλάιλ-Εσμι. Ειναι κάτι δικο σου. Καμία σχεση με σαγκα και με ντρακουλα.
Και τωρα που αρχισες να γράφεις πάλι θα γραψεις και Επιλογη, θα συνεχισεις με πρίγκηπα ή καθόλου?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 3 Ιουν 2010 - 23:11 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- εχω μια απορια: Ποσα χρονια πέρασαν απο το περιστατικο με την Εσμι?? Και γιατι δεν θα μπορεσει να ξανακάνει παιδια?? Και γιατι την έσωσε?? Και αφου την εσωσε γιατι ο Καρλάιλ εξακολουθει να τον μισει??
Αγαπημενη σκηνη απο ολη την ιστορια ειναι αυτη η τελευταια με Εντ-Καρλάιλ-Εσμι. Ειναι κάτι δικο σου. Καμία σχεση με σαγκα και με ντρακουλα.
Και τωρα που αρχισες να γράφεις πάλι θα γραψεις και Επιλογη, θα συνεχισεις με πρίγκηπα ή καθόλου?? Μου αρέσει που είναι μόνο μία απορία.... Λοιπόν στο κείμενο το λέω 15 χρόνια πιο πριν. Έτσι ένας Κάρλαϊλ 20 κάτι χρόνων τότε είναι 35 με 40 χρονών και η Έσμε γύρω στα 35. Νομίζω για το γιατί η Έσμε δεν μπορεί να κάνει παιδιά φαίνεται στο κείμενο - Σπόιλερ:
το ξύλο που καρφώθηκε στην κοιλιά της
Ας πούμε πως την έσωσε γιατί όσο μαύρη ψυχή και να έχει ο πρίγκιπας έχει ψυχή. Και ο Κάρλαιλ είναι άτομο του καθήκοντος δεν ξέρει όλη την ιστορία του πρίγκιπα. Τον ξέρει μόνο ως τον επικίνδυνο βρικόλακα. Εννοείται πως θα συνεχίσω το γράψιμο απλώς το θέμα είναι με ότι βγει. Και αυτό το κεφάλαιο πρίγκιπα βγήκε τελείως διαφορετικά απ' ότι περίμενα για λεμονάδα πήγαινα και βγήκε στο δράμα. οπότε για τους λάτρεις της λεμονάδας θα πρέπει να περιμένουν το 9ο κεφάλαιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 3 Ιουν 2010 - 23:22 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Lizzy Cullen έγραψε:
- εχω μια απορια: Ποσα χρονια πέρασαν απο το περιστατικο με την Εσμι?? Και γιατι δεν θα μπορεσει να ξανακάνει παιδια?? Και γιατι την έσωσε?? Και αφου την εσωσε γιατι ο Καρλάιλ εξακολουθει να τον μισει??
Και τωρα που αρχισες να γράφεις πάλι θα γραψεις και Επιλογη, θα συνεχισεις με πρίγκηπα ή καθόλου?? Μου αρέσει που είναι μόνο μία απορία....
Λοιπόν στο κείμενο το λέω 15 χρόνια πιο πριν. Έτσι ένας Κάρλαϊλ 20 κάτι χρόνων τότε είναι 35 με 40 χρονών και η Έσμε γύρω στα 35.
Νομίζω για το γιατί η Έσμε δεν μπορεί να κάνει παιδιά φαίνεται στο κείμενο - Σπόιλερ:
το ξύλο που καρφώθηκε στην κοιλιά της
Ας πούμε πως την έσωσε γιατί όσο μαύρη ψυχή και να έχει ο πρίγκιπας έχει ψυχή.
Και ο Κάρλαιλ είναι άτομο του καθήκοντος δεν ξέρει όλη την ιστορία του πρίγκιπα. Τον ξέρει μόνο ως τον επικίνδυνο βρικόλακα.
Εννοείται πως θα συνεχίσω το γράψιμο απλώς το θέμα είναι με ότι βγει. Και αυτό το κεφάλαιο πρίγκιπα βγήκε τελείως διαφορετικά απ' ότι περίμενα για λεμονάδα πήγαινα και βγήκε στο δράμα. οπότε για τους λάτρεις της λεμονάδας θα πρέπει να περιμένουν το 9ο κεφάλαιο. τι να κάνω??? για μια πήγαινα και βγηκαν 3 απλώς νομιζα οτι την θεράπευσε εντελως...... Εμένα μου αρεσουν ολα τα ειδη αρκει να βγαζουν εντονα συναισθηματα και εσυ το καταφερνεις! | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|