| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 5 Απρ 2010 - 19:31 | |
| να ρωτησω κατι η συνεχεια θα ανεβω εδω ή στο fanfiction.νet/???? | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 5 Απρ 2010 - 19:54 | |
| Και στα δυο λογικα......Ανασταση καναμε!!! Χριστος Ανεστη κιολας.... το καινουριο καιφαλαιο ποτε θα το εχουμε??? Διψαω!!! και πρεπει να μου δωσεις μια ακομα !!!!! | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 5 Απρ 2010 - 21:46 | |
| α ρε κοπελια στο καλητερο το εκοψες...............αυτο το εχεις γραψει εσυ? μονη σου? αν ναι συγχαρητηρια κοριτσι μου το εχεις............μου θυμιζει κατι σε βρυκολακα το εργο ε? | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 5 Απρ 2010 - 21:50 | |
| πρεπει να το συνεχισεις οπωσδηποτε...ηταν τελειο...και εμενα μου θυμισε λιγο εργο με βρικολακες...μπραβο..... | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 6 Απρ 2010 - 10:38 | |
| Κορίτσια έχει γραφτεί το μισό αλλά θέλω να το κάνω φουλ στις να πίνετε και να σκάσετε. Αυτό το κεφάλαιο θα έχει δύο. Την πλευρά του έντουαρντ από την πρώτη φορά (δηλαδή την σκηνή της Μπέλα) και επιπλέον. Κλασικά θα ανέβει για όσους δεν θέλουν να διαβάσουν τις ερωτικές σκηνές το αντίστοιχο κεφάλαιο στο φόρουμ και το ολοκληρωμένο στο fanfiction.net Όπως έχω πει και άλλες φορές το συγκεκριμένο φανφικ είναι συνδιασμός με την ταινία Δράκουλα του Κόπολα μόνο που έχω βάλει τους πρωταγωνιστές από το Λυκόφως. Για αυτό θα βρίσκετε αρκετά κοινά στοιχεία με τις παλιές βρυκολακίστικες ταινίες. | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 6 Απρ 2010 - 13:30 | |
| Μα ποτε θα ανεβασει κεφαλαιο; Ειπες Πασχα και το Πασχα κοντευει να τελειωσει! Θελω την δοση μου και απο εδω! | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 1:22 | |
| Η ιστορία σου είναι πραγματικά συγκλονιστική!!!!Από τα καλύτερα fanfiction που έχω διαβάσει(και πίστεψε με δεν είναι λίγα).Τα θερμά μου συγχαρητήρια και περιμένω με αγωνία το υπόλοιπο!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 12:34 | |
| Και ναι αξιώθηκα να ανεβάσω το καινούριο κεφάλαιο. Πιστεύω πως όλες θα μείνετε ευχαριστημένες. Έντουαρντ POV ουσιαστικά και προειδοποιώ αρκετά σκοτεινό. Ελπίζω να σας αρέσει. Και για τους λάτρεις των λεμονάδων. http://www.fanfiction.net/s/5542092/7/Έλπίζω να ικανοποιηθείτε όλες με το αποτέλεσμα. Εγώ προσωπικά είμαι | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 12:40 | |
| Ήταν τέλειο....αν και πρωί!!!έχεις πολύ ταλέντο και πολύ φαντασία και ο συνδυασμός τους δημιουργούν "θανατηφόρο" αποτέλεσμα!!Συνέχισε το!! | |
|
| |
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 12:40 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| |
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 13:25 | |
| Ελιζα θα σου το πω ξεκαθαρα... Δεν το πολυκαταλαβα το κεφαλαιο... μπερδευτικα αρκετα... Πρεπει να το ξαναδιαβασω... Λοιπον θα πιω αργοτερα και την λεμοναδα μου και υστερα θα σου πω! Εχω και αγγλικα καλε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 13:45 | |
| Να δώ με τι μυαλό 8α κάνεις αγγλικά αν το διαβάσεις πρίν!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 14:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 15:07 | |
| Κορίτσια το επόμενο που θα ανεβάσω θα είναι το νέο κεφάλαιο στην επιλογή. Ο πρίγκιπας είναι πιο δύσκολο γιατί θέλω να του κρατήσω τον σοβαρό χαρακτήρα. Θέλω να γράψω το 'βιβλίο' που θα ήθελα να διαβάσω στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το να γραφτεί δεν είναι υπερβολικά δύσκολο. Το θέμα είναι πως όπως και εσείς και εγώ είμαι κολλημένη με φανφικ και αν αρχίσω να διαβάζω ξεχνάω όλα τα υπόλοιπα. Χαίρομαι που σας άρεσε και θα προσπαθήσω να ξαναποστάρω. Αλλά σας προειδοποιώ. Για τον πρίγκιπα μην περιμένετε σύντομα νέο κεφάλαιο... ΜΗ!!! Αν έχετε προτάσεις ή ιδέες πολύ ευχαρίστως να τις δω στα σχόλια. Μπορεί και να τις χρησιμοποιήσω αρκεί να μη βγω από το γενική ιδέα που έχω ήδη στο μυαλό μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 15:10 | |
| Είμαστε υπομονετικοί!!!8 περιμένουμε!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 15:42 | |
| με την ησυχια σου!!!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 15:43 | |
| Η υπομονη σιγουρα αξιζε καθως το αποτελεσμα ηταν..... παρα πολυ ομορφο... πραγματκα δεν εχω λογια γιατι οτι και να πω θα ειναι υπερβολικα λιγο.... αχ... παντως ηταν σιγουρα πολυ γλυκο... Θα περιμενουμε οσο χρειαστει για την συνεχεια ειδικα οσοι ξερουμε τον κοπο με τον οποιο φτιαχνεται ενα αξιολογο κεφαιο!!!! Οσο για την συνεχεια απλα διαφωτησε μας λιγο περισσοτερο για την σχεση Μπελλας - συζυγου(πριγκιπισσας).... εχω χαθει λιγο... αυτα! απλα υπεροχο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 16:16 | |
| Με απλά λόγια αν έχετε δει την ταινία Δράκουλα του Κόπολα η Μπέλα είναι η Μίνα η μετενσάρκωση της συζύγου του Δράκουλα.
Νομίζω είναι κατανοητό θα μπει και δρ Βαν Χέλσινγκ στην ιστορία (καρλάιλ ) αλλά αυτά αργότερα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 16:24 | |
| Μας αναβεις τα αιματα τωρα!!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 16:27 | |
| μμμμμ... εχεις ενα θεμα με τις μετενσαρκωσεις!!!! Επρεπε να το φανταστω! Αυτο ειναι τελειο και εμενα μου αρεσουν παρα πολυ!!! Μαλλον πρεπει να την δω αυτην την ταινια.... Ευχαριστω για την βοηθεια.... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 16:39 | |
| Ηταν πραγματικα υπεροχο....οσο προχωραει η ιστορια τοσο πιο τελειο γινεται.... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 8 Απρ 2010 - 16:51 | |
| Ηταν πολυ καλο!!!! Μου αρεσε το παιχνιδι που επαιξε με την κοπέλα του καταστηματος που ειχε αναστατωσει την Μπέλλα (αν και ηταν κριμα να πληγωθει ετσι -μη βρισετε- μου αρεσε)
Ειπες οτι αυτο το κεφαλαιο θα εχει λεμονια και λεμοναδες....απο την μερια του κομη και θα μπουν στο fanfiction.net (ή οπως ειναι η διευθυνση). Εχουν ηδη μπει? Αν ναι, μπορεις να μας δωσεις το λινκ? Αν οχι, ποτε περιπου θα μπει?? | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|