Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops

Πήγαινε κάτω 
+96
Vera
broken angel
LITSA0089
despina aek
Bitten Pillows
Stella Sunlight
nantia01
cathy18
pretty witch
izzy cullen
robert\'s girl
mpellanti21
sandra21
Niki Patt
ROBELINA
Mrs.Christina
justnina22
katia2110
wolf_girl
chrysabella
ed<3
AnaroseCullen
Bella Cullen12
nora
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
nantiaki_twilight 4 ever
twilightsagaddicted
ntinaki
AliceK
DEMONA CULLEN PATTINSON
alice cullen!
Drama Queen
ev@ki92
VLaSia =)
hiddenfantasy
maria23
RobertForLife
vikaki21
T-NM-E-BD
pink
athina
marina
αντα
Lizzy Cullen
kristen4ever
Twilight girl-maniac
Dr_Rena_Hale
Bella07
mR.Geo
Nemesis Of Bellin
liaki
evaki
evi
d@n@e twilight!
Mrs Alice
Lancelot
Velvet_Vamp
Isabella_Cullen
Zafrina
team edward
Ashley Greene
kallia13
volturi girl
mariebella
niki
elizaki :P
bluesea
bloody swan
dolores!!
Fay1765
Bella13
natalitsa92
!~Twilighter~!
dreamofedward
BELLA MARIE
Mrs.Cullen
twilightFOREVER
SilverMusk
ΕΡΗ
michelle
Fallen Angel
Ms Cullen
emma cullen pattinson
Alexadruby the vampire
ioannaki-twilightaddicted
nasiatheslayer
WhiteQueen
hobo
MIKAELLA
Rozmari
magic princess
angepsi
April
bedward__
emerald eyes
scarlet rose
100 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Bella07
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Κρητη
Αριθμός μηνυμάτων : 435
Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Controling the Elements

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 1 Απρ 2010 - 19:03

Πρεπει να πω οτι στην αρχη επαθα ενα σοκ αλλα τωρα θα πω μονο καλο μηνα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα...
Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 22/04/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 1 Απρ 2010 - 19:05

emma cullen pattinson έγραψε:
Και μόλις διάβασα τον πρίγκιπα μυρίζομαι ότι έχει ΚΑΙ επιλογή..''Ωχ μάνα μου...''
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω ότι έχω ********* στο γέλιο...Στην κυριολεξία αφού χτυπίεμαι και έχω πάρει παραμάζωμα όλα τα έπιπλα του δωματίου...Πρέπει να ξύπνησα και τις αδερφές μου αλλά δεν πάιρνω και όρκο.....Ρε είσαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ....Δηλαδή..Δεν έχω λόγια .... Έμπαινε μεγάλη,έμπαινεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο εγκληματίας γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος ακριβώς ένα χρόνο μετά...

Θα συμφωνήσω με το Εμμάκι, αν εξαιρέσεις τις αδερφές Razz!!! Τα είπε όλα!!! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 334688
Bella07
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Bella07

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 1 Απρ 2010 - 19:06

Ηταν πολυ καλο προτιμω ετσι τον τζεικομπ μπας και αφησει τη μπελλα. emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 Καλο μηνα
AliceK
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
AliceK

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Οπου γης και πατρης
Αριθμός μηνυμάτων : 694
Registration date : 24/08/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 1 Απρ 2010 - 19:18

Πραγματι....χαχαχα καλο μηνα!!!!
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 1 Απρ 2010 - 21:55

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 ηταν φοβερο !!!!! εριξα το γελιο της ζωης μου ειδικα στην φραση

«Καλό θα ήταν αδελφούλη να καλύψεις τον πισινούλη σου άμα θέλεις το καλό σου», του φώναξα

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 2:12

Λοιπον επειδη εμενα ειναι το αγαπημενο μου φανφικ τρελαθηκα... αλλα οκ ειμαι τωρα.... Ποτε η συνεχεια?
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 2:18

Ααααααααααααααααχ ποσο ανοιπομωνω μου ελειψαν τα emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 442819 Να ρωτησω κατι? Στο fanfiction net ολα τα κεφαλαια εχουν την λεμονιτα τους ή μονο το 6ο? Γιατι εγω δεν το ξεκινησα απο την αρχη... Μονο οσο μου ελειπε! Αχ Αχ εσυ με τα emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 442819 και η Μαρια με τα emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 923478 και εγω ειμαι ετσι ~> emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 40135 χαχαχαχαχαχα
AliceK
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
AliceK

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 9:44

να ρωτησω κατι...πως θα το βρω στο fanfiction.net;;; Embarassed Embarassed
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 10:26

Εγω ειδα σχολια και λεω δεν μπορει θα εβαλε και συνεχεια, παω αμεσως (μου εσπασαν και τα νευρα γιατι κολλουσε το ΠΣ), οσο αμεσως γινοταν να δω το καινουριο κεφαλαιο. Βλέπω τα γραμματα και αναρωτηθηκα γιατι ειναι κοκκινα. Μολις αρχισα το καταλαβα οτι ηταν πρωταπριλιατικο.....μπορω να πω οτι απογοητευτηκα. Ειχες πει οτι θα βαλεις ενα καινουριο κεφαλαιο μες το Πασχα. Ελπιζω να μην εννοουσες αυτο. Θελω πραγματικα να δω την συνεχεια του σκοτεινου πριγκηπα.

Και για να σχολιασω το καινουριο κεφαλαιο (με τα κοκκινα γραμματα) μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλο. Δεν συγκρινεται βεβαια με τα αλλα κεφαλαια αλλα...
Θα σου πω ποια σημεια μου αρεσαν:
1) οτι η ιστορια γυριζεται σε ταινια. δεν ξερω ηταν κατι προτοτυπο και μπραβο σου που το σκεφτηκες!
2) οτι αναβουν τον ρομπ τα εσωρουχα εποχης και να τον φωναζουν εντουαρντ
3) η συμμετοχη του κομη δρακουλα (του αληθινου υποτιθεται)
4) η συμμετοχη της καλυτερης πορνοσταρ στην σοουμπιζ!!!!!
5) το οτι ο ρομπ ειναι φαν του λυκοφως και εχει μια σπανια εκδοση την οποια θελει και η κριστεν με αφιερωση

και γενικα ενταξει ηταν καλο αλλα πραγματικα περιμενα την συνεχεια και μολις το ειδα απογοητευτηκα
ελπιζω συντομα να διαβασω την αληθινη συνεχεια
hiddenfantasy
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hiddenfantasy

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Where the fairytale begins......
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 23/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 11:01

evaki έγραψε:
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120
έσκασα στα γέλια!!!!!!
πολύ τέλειο!!!!
ειδικά εκεί που υποχωρεί αμέσως η κρίστεν με το που της τάζει ο εντουαρντ να ζητήσει από τη στέφανι τη νσ από την πλευρά του εντ...
θεικό!!!!!!!

πολυ καλο... emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120
http://vampirediariesworld.vampire-legend.net/
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : 9 cycles of hell
Αριθμός μηνυμάτων : 2461
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 11:40

Σήμερα.
Για τους λάτρεις του Τζάσπερ. Σήμερα θα τον λατρέψετε ακόμα περισσότερο. emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 174341
Είμαι πολύ χαρούμενη με το συγκεκριμένο κεφάλαιο. Το θεωρώ αρκετά δυνατό συναισθηματικά αλλά μια και είμαι ακόμα στο κλίμα της πρωταπριλιάς άφησα και κάτι χιουμοριστικό μέσα.
Θέλω η επιλογή να έχει και τον ανάλαφρο της χαρακτήρα.
Μη ξεχνάμε και το πότε γεννήθηκε. lol!
Ως συνήθως έχω αφήσει κάποια στοιχεία στο κείμενο για την εξέλιξη πιο μετά όπως και κάποια υπονοούμενα. Ελπίζω να τα καταλάβετε και εσείς.
Λοιπόν καλή σας ανάγνωση. Και μην ανησυχείτε. Ήρθε η ώρα των εξελίξεων.
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 11:43

vambire girl έγραψε:
Ααααααααααααααααχ ποσο ανοιπομωνω μου ελειψαν τα emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 442819 Να ρωτησω κατι? Στο fanfiction net ολα τα κεφαλαια εχουν την λεμονιτα τους ή μονο το 6ο? Γιατι εγω δεν το ξεκινησα απο την αρχη... Μονο οσο μου ελειπε! Αχ Αχ εσυ με τα emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 442819 και η Μαρια με τα emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 923478 και εγω ειμαι ετσι ~> emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 40135 χαχαχαχαχαχα

Ουσιαστικά στον πρίγκιπα μόνο το 6ο κεφάλαιο έχει λεμόνι από την άποψη πως είναι η πρώτη φορά που κάνουν έρωτα και είναι Μπέλα - Ιζαμπέλα POV.
Στο επόμενο κεφάλαιο θα έχουμε όλη τη νύχτα από την πλευρά του Έντουαρντ μαζί με κάποιες σκοτεινές σκηνές που ο κόμης θα πάει για δείπνο...
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 11:46

AliceK έγραψε:

Λοιπόν υπάρχουν 2 τρόποι.
Μπαίνεις fanfiction.net search story Σκοτεινός Πρίγκιπας

ή fanfiction.net search author emerald eyes 1987

Με το δεύτερο θα βρείτε και τις άλλες emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 442819 μου emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 318209 lol!

Ότι βολεύει καλύτερα εσάς.
Isabella_Cullen
New Moon Victim
New Moon Victim
Isabella_Cullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 276
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 11:47

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 480860 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 480860 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 480860 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 4947 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 4947 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 4947 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 274215 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 274215 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 4947 αν δεν το καταλαβες αυτο το κεφαλαιο το λατρεψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπραβο στον τζασπερ....... emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 474941 και μπραβο και σ'εσενα...... emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 465227 περιμενω την συνεχεια με αγωνια
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 11:50

Lizzy Cullen έγραψε:

Θα σου πω ποια σημεια μου αρεσαν:
1) οτι η ιστορια γυριζεται σε ταινια. δεν ξερω ηταν κατι προτοτυπο και μπραβο σου που το σκεφτηκες!
2) οτι αναβουν τον ρομπ τα εσωρουχα εποχης και να τον φωναζουν εντουαρντ
3) η συμμετοχη του κομη δρακουλα (του αληθινου υποτιθεται)
4) η συμμετοχη της καλυτερης πορνοσταρ στην σοουμπιζ!!!!!
5) το οτι ο ρομπ ειναι φαν του λυκοφως και εχει μια σπανια εκδοση την οποια θελει και η κριστεν με αφιερωση

και γενικα ενταξει ηταν καλο αλλα πραγματικα περιμενα την συνεχεια και μολις το ειδα απογοητευτηκα
ελπιζω συντομα να διαβασω την αληθινη συνεχεια

Διόρθωση στην Κρίστεν της αρέσει να τον φωνάζει
΄Εντουαρντ... lol!

Σου λέω η ειρωνεία ήταν η έμπνευση της στιγμής με το συγκεκριμένο. Και βγήκε αρκετά καλό. Κανονικά ήθελα να βάλω ως εικόνα του κόμη δράκουλα τον δράκουλα που έπαιζε στη ταινία. Δράκουλας: Νεκρός και μ' αρέσει που ήταν η μαύρη κωμωδία με τον ασπρομάλλι αλλά λέω να αφήσω σε σας την φαντασία και να τον φτιάξετε στο μυαλό σας όπως θέλετε εσείς.

Μην ανησυχείς το νέο κεφάλαιο πρίγκιπα θα είναι έτοιμο με την ανάσταση.
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 11:57

Εμμετ-Τζεικομπ??????? emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 αυτο μου αρεσε!!!
Ροζαλι-Μπελλα και εντουαρντ μπουκαλα????? emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 403120 με αυτο ξετρελαθηκα!!!!!!!!!!

Το κανονικο κεφαλαιο μου αρεσε παρα πολυ. Τον τζασπερ δεν τον αντιπαθω αλλα ο ρολος του δεν ειναι και πολυ μεγαλος για να μπορεσω να τον συμπαθησω. Δεν περιμενα οτι θα μπορουσε να αντισταθει στην αϊδο του, οπως ο εντουαρντ.

Και αυτη η κοπελα ειναι η ανηψια της Αλις???
Εγω θα ηθελα να ειναι μιση βρικολακας για να καταλαβει η Μπέλλα οτι ο Εντουαρντ μπορει να της δωσει αυτο που θελει....

αλλα και ετσι ειναι καλο γιατι επιτελους ο τζασπερ θα μπορει να συγκρατειται και να ειναι ευτυχισμενος κοντα στην Αλις.

Εχω μερικες αποριες αλλα θα περιμενω να δω αν θα λυθουν στα επομενα κεφαλαια!!!!!!!
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 12:07

Αααααααααααααααααααααααααααα! Τελεια! Θα γυρησω απο εκκλησια και ενα φρεσκοτατο κεφαλαιο θα με περιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλα Ελιζακι μου να φανταστασεις οταν δεν εμπενες ανησυχησα! Αλλα εσυ μας ετοιμαζεις τα καλυτερα πασχαλινα δωρα ever!
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 12:14

Δηλαδη ξημερωματα Σαββατου προς Κυριακη?? Κυριακη του Πασχα κατα τις 12 που ξυπναμε? το απογευματακι? Περιμενουμε τοσο καιρο καινουριο κεφαλαιο και με αυτο το πρωταπριλιατικο εκανες την αγωνια μας χειροτερη!!!
ελπιιζω να μην γινομαι κουραστικη
hiddenfantasy
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hiddenfantasy

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Where the fairytale begins......
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 23/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 12:21

τωρα τι εγινε...????εκει που πανω ειχα αρχισα να συνδυαζω κομματια...βαζεις αυτο και παει...παλι απο την αρχη...
http://vampirediariesworld.vampire-legend.net/
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 12:22

Το κεφαλαιο ηταν υπερβολικα δυνατο! Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα γιατι το σταματησες εκει?????????????????????? Ποτε θα εχουμε συνεχεια?????????????? Σημερα γινετε????????
AliceK
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
AliceK

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 12:46

emerald eyes έγραψε:
AliceK έγραψε:

Λοιπόν υπάρχουν 2 τρόποι.
Μπαίνεις fanfiction.net search story Σκοτεινός Πρίγκιπας

ή fanfiction.net search author emerald eyes 1987

Με το δεύτερο θα βρείτε και τις άλλες emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 442819 μου emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 318209 lol!

Ότι βολεύει καλύτερα εσάς.

καλοσυνη σου!!!
Σε ευχαριστω πολυ!!
It's time study study study
evaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
evaki

Θηλυκό Κριός
Τόπος : βέροια
Αριθμός μηνυμάτων : 2003
Registration date : 27/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 17:19

πολύυυυυ ωραία και η συνέχεια!!!
μεγάλο μυστήριο αυτή η μαίρη..
ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!
Bella07
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Bella07

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 19:38

Ηταν πολυ καλο με αφησε με ενα αισθημα αγωνιας για το τι θα γινει στη συνεχει.Μπραβο σου.
ntinaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ntinaki

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3
Αριθμός μηνυμάτων : 1650
Registration date : 07/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 3 Απρ 2010 - 17:07

ηταν εξαιρετικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το λατρεψα!

μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 201917 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 201917 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 201917 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 201917 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 201917 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 201917 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 474941 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 474941 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 474941 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 474941 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 474941 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 474941 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 474941 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 474941
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα...
Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 22/04/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 3 Απρ 2010 - 17:28

To διάβασα και μου άρεσε!!! Μου άρεσε πολύ!! Ειδικά στο τέλος!! Τι στο καλό ήταν αυτό? Εχω αγωνία, Ελιζάκι... Μεγάλη!! Συνέχισε έτσι!! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 20 Icon_wink

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 20 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» zoe's blog
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: