| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 1 Απρ 2010 - 19:03 | |
| Πρεπει να πω οτι στην αρχη επαθα ενα σοκ αλλα τωρα θα πω μονο καλο μηνα. | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 1 Απρ 2010 - 19:05 | |
| - emma cullen pattinson έγραψε:
- Και μόλις διάβασα τον πρίγκιπα μυρίζομαι ότι έχει ΚΑΙ επιλογή..''Ωχ μάνα μου...''
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω ότι έχω ********* στο γέλιο...Στην κυριολεξία αφού χτυπίεμαι και έχω πάρει παραμάζωμα όλα τα έπιπλα του δωματίου...Πρέπει να ξύπνησα και τις αδερφές μου αλλά δεν πάιρνω και όρκο.....Ρε είσαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ....Δηλαδή..Δεν έχω λόγια .... Έμπαινε μεγάλη,έμπαινεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο εγκληματίας γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος ακριβώς ένα χρόνο μετά... Θα συμφωνήσω με το Εμμάκι, αν εξαιρέσεις τις αδερφές !!! Τα είπε όλα!!! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 1 Απρ 2010 - 19:06 | |
| | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 1 Απρ 2010 - 19:18 | |
| Πραγματι....χαχαχα καλο μηνα!!!! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 1 Απρ 2010 - 21:55 | |
| | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 2:12 | |
| Λοιπον επειδη εμενα ειναι το αγαπημενο μου φανφικ τρελαθηκα... αλλα οκ ειμαι τωρα.... Ποτε η συνεχεια? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 2:18 | |
| Ααααααααααααααααχ ποσο ανοιπομωνω μου ελειψαν τα Να ρωτησω κατι? Στο fanfiction net ολα τα κεφαλαια εχουν την λεμονιτα τους ή μονο το 6ο? Γιατι εγω δεν το ξεκινησα απο την αρχη... Μονο οσο μου ελειπε! Αχ Αχ εσυ με τα και η Μαρια με τα και εγω ειμαι ετσι ~> χαχαχαχαχαχα | |
|
| |
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
| |
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 10:26 | |
| Εγω ειδα σχολια και λεω δεν μπορει θα εβαλε και συνεχεια, παω αμεσως (μου εσπασαν και τα νευρα γιατι κολλουσε το ΠΣ), οσο αμεσως γινοταν να δω το καινουριο κεφαλαιο. Βλέπω τα γραμματα και αναρωτηθηκα γιατι ειναι κοκκινα. Μολις αρχισα το καταλαβα οτι ηταν πρωταπριλιατικο.....μπορω να πω οτι απογοητευτηκα. Ειχες πει οτι θα βαλεις ενα καινουριο κεφαλαιο μες το Πασχα. Ελπιζω να μην εννοουσες αυτο. Θελω πραγματικα να δω την συνεχεια του σκοτεινου πριγκηπα.
Και για να σχολιασω το καινουριο κεφαλαιο (με τα κοκκινα γραμματα) μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλο. Δεν συγκρινεται βεβαια με τα αλλα κεφαλαια αλλα... Θα σου πω ποια σημεια μου αρεσαν: 1) οτι η ιστορια γυριζεται σε ταινια. δεν ξερω ηταν κατι προτοτυπο και μπραβο σου που το σκεφτηκες! 2) οτι αναβουν τον ρομπ τα εσωρουχα εποχης και να τον φωναζουν εντουαρντ 3) η συμμετοχη του κομη δρακουλα (του αληθινου υποτιθεται) 4) η συμμετοχη της καλυτερης πορνοσταρ στην σοουμπιζ!!!!! 5) το οτι ο ρομπ ειναι φαν του λυκοφως και εχει μια σπανια εκδοση την οποια θελει και η κριστεν με αφιερωση
και γενικα ενταξει ηταν καλο αλλα πραγματικα περιμενα την συνεχεια και μολις το ειδα απογοητευτηκα ελπιζω συντομα να διαβασω την αληθινη συνεχεια | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 11:01 | |
| | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 11:40 | |
| Σήμερα. Για τους λάτρεις του Τζάσπερ. Σήμερα θα τον λατρέψετε ακόμα περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενη με το συγκεκριμένο κεφάλαιο. Το θεωρώ αρκετά δυνατό συναισθηματικά αλλά μια και είμαι ακόμα στο κλίμα της πρωταπριλιάς άφησα και κάτι χιουμοριστικό μέσα. Θέλω η επιλογή να έχει και τον ανάλαφρο της χαρακτήρα. Μη ξεχνάμε και το πότε γεννήθηκε. Ως συνήθως έχω αφήσει κάποια στοιχεία στο κείμενο για την εξέλιξη πιο μετά όπως και κάποια υπονοούμενα. Ελπίζω να τα καταλάβετε και εσείς. Λοιπόν καλή σας ανάγνωση. Και μην ανησυχείτε. Ήρθε η ώρα των εξελίξεων. | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 11:43 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 11:46 | |
| - AliceK έγραψε:
- να ρωτησω κατι...πως θα το βρω στο fanfiction.net;;;
Λοιπόν υπάρχουν 2 τρόποι. Μπαίνεις fanfiction.net search story Σκοτεινός Πρίγκιπας ή fanfiction.net search author emerald eyes 1987 Με το δεύτερο θα βρείτε και τις άλλες μου Ότι βολεύει καλύτερα εσάς. | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 11:47 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 11:50 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
Θα σου πω ποια σημεια μου αρεσαν: 1) οτι η ιστορια γυριζεται σε ταινια. δεν ξερω ηταν κατι προτοτυπο και μπραβο σου που το σκεφτηκες! 2) οτι αναβουν τον ρομπ τα εσωρουχα εποχης και να τον φωναζουν εντουαρντ 3) η συμμετοχη του κομη δρακουλα (του αληθινου υποτιθεται) 4) η συμμετοχη της καλυτερης πορνοσταρ στην σοουμπιζ!!!!! 5) το οτι ο ρομπ ειναι φαν του λυκοφως και εχει μια σπανια εκδοση την οποια θελει και η κριστεν με αφιερωση
και γενικα ενταξει ηταν καλο αλλα πραγματικα περιμενα την συνεχεια και μολις το ειδα απογοητευτηκα ελπιζω συντομα να διαβασω την αληθινη συνεχεια Διόρθωση στην Κρίστεν της αρέσει να τον φωνάζει ΄Εντουαρντ... Σου λέω η ειρωνεία ήταν η έμπνευση της στιγμής με το συγκεκριμένο. Και βγήκε αρκετά καλό. Κανονικά ήθελα να βάλω ως εικόνα του κόμη δράκουλα τον δράκουλα που έπαιζε στη ταινία. Δράκουλας: Νεκρός και μ' αρέσει που ήταν η μαύρη κωμωδία με τον ασπρομάλλι αλλά λέω να αφήσω σε σας την φαντασία και να τον φτιάξετε στο μυαλό σας όπως θέλετε εσείς. Μην ανησυχείς το νέο κεφάλαιο πρίγκιπα θα είναι έτοιμο με την ανάσταση. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 11:57 | |
| Εμμετ-Τζεικομπ??????? αυτο μου αρεσε!!! Ροζαλι-Μπελλα και εντουαρντ μπουκαλα????? με αυτο ξετρελαθηκα!!!!!!!!!! Το κανονικο κεφαλαιο μου αρεσε παρα πολυ. Τον τζασπερ δεν τον αντιπαθω αλλα ο ρολος του δεν ειναι και πολυ μεγαλος για να μπορεσω να τον συμπαθησω. Δεν περιμενα οτι θα μπορουσε να αντισταθει στην αϊδο του, οπως ο εντουαρντ. Και αυτη η κοπελα ειναι η ανηψια της Αλις??? Εγω θα ηθελα να ειναι μιση βρικολακας για να καταλαβει η Μπέλλα οτι ο Εντουαρντ μπορει να της δωσει αυτο που θελει.... αλλα και ετσι ειναι καλο γιατι επιτελους ο τζασπερ θα μπορει να συγκρατειται και να ειναι ευτυχισμενος κοντα στην Αλις. Εχω μερικες αποριες αλλα θα περιμενω να δω αν θα λυθουν στα επομενα κεφαλαια!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 12:07 | |
| Αααααααααααααααααααααααααααα! Τελεια! Θα γυρησω απο εκκλησια και ενα φρεσκοτατο κεφαλαιο θα με περιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλα Ελιζακι μου να φανταστασεις οταν δεν εμπενες ανησυχησα! Αλλα εσυ μας ετοιμαζεις τα καλυτερα πασχαλινα δωρα ever! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 12:14 | |
| Δηλαδη ξημερωματα Σαββατου προς Κυριακη?? Κυριακη του Πασχα κατα τις 12 που ξυπναμε? το απογευματακι? Περιμενουμε τοσο καιρο καινουριο κεφαλαιο και με αυτο το πρωταπριλιατικο εκανες την αγωνια μας χειροτερη!!! ελπιιζω να μην γινομαι κουραστικη | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 12:21 | |
| τωρα τι εγινε...????εκει που πανω ειχα αρχισα να συνδυαζω κομματια...βαζεις αυτο και παει...παλι απο την αρχη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 12:22 | |
| Το κεφαλαιο ηταν υπερβολικα δυνατο! Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα γιατι το σταματησες εκει?????????????????????? Ποτε θα εχουμε συνεχεια?????????????? Σημερα γινετε???????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 12:46 | |
| | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 17:19 | |
| πολύυυυυ ωραία και η συνέχεια!!! μεγάλο μυστήριο αυτή η μαίρη.. ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 2 Απρ 2010 - 19:38 | |
| Ηταν πολυ καλο με αφησε με ενα αισθημα αγωνιας για το τι θα γινει στη συνεχει.Μπραβο σου. | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 3 Απρ 2010 - 17:07 | |
| | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 3 Απρ 2010 - 17:28 | |
| To διάβασα και μου άρεσε!!! Μου άρεσε πολύ!! Ειδικά στο τέλος!! Τι στο καλό ήταν αυτό? Εχω αγωνία, Ελιζάκι... Μεγάλη!! Συνέχισε έτσι!! | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|