| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Νοε 2009 - 0:25 | |
| Αχ, δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι ανυπομονώ για σχόλια από τις άλλες "πρωταγωνίστριές" Το έγραφα γρήγορα και δε πρόλαβα να βάλω extra πράγματα όπως μουσική ή καμιά φωτό Αλλά είμαι σίγουρη πως έχετε αρκετή φαντασία για να δείτε τις σκηνές στο μυαλό σας. Η scarlet rose να φωνάζει "τι κάνω για αυτό το γαιδούρι" και όχι μόνο | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Νοε 2009 - 0:30 | |
| Ναι, τράβαμε και ας κλαίω είναι αυτή! Γαϊδούρι, γαϊδούρι αλλά τρέχει ξοπίσω του! Και κλείνεται και στα πορτ μπαγκάζ! Οι ατάκες της Ρόζαλι δε, "όχι ρε φίλε" με τη σαλατιέρα καπέλο! Σαν να τη βλέπω μπροστά μου! Και από την άλλη τη Ρόζμαρι "This is a skin of a killer Bella!" Εντάξει φτάνει για απόψε! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Νοε 2009 - 0:33 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Νοε 2009 - 0:34 | |
| αχχχ παιδια αυτη η σαλατιεραα αχχ αυτη η σαλατερια παραλιγο να καλεσουν την αστυνομια για αυτη τη σαλατεριαα πως δν με διωξαν απο την πολυκατικια??? χαχχαχαα ελιζακι ειδα εγραψες και τη φραση καταταθεν μου | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Νοε 2009 - 0:34 | |
| Τσιχλες καρπουζιιιιιιιιιιι!!!!Μου λειψανεεεε!!! Και η απορια μου:"puccho" δεν ειχα μαζι μου να σας προσφερω??? Καρτουνιιιιιιι ερχομαι Κορεα να σε βρωωωω!!!! | |
|
| |
Lancelot Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονίκη!!! Αριθμός μηνυμάτων : 370 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Νοε 2009 - 1:15 | |
| Εσκισες Ελιζα εσκισες!!! Θεε μου θα με ακουσει ολη η γειτωνια να γελαω!!
Ειδικα οι αναφορες σε real γεγονοτα τα σπασανε και οι ατακες ηταν ολες...θεε μου!!!
Μπραβο Ελιζαα!!! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Νοε 2009 - 15:22 | |
| Ελιζακι μου μπραβοοοο!!!!! Ελιωσα στο γελιο!!!! Πραγματικα ειναι υπεροχο!!Και αν δεν το εκανες βιαστικά πως θα ήταν δηλαδη...??? Δυστυχως δεν ήμουν μπροστα στα 'πραγματικά' γεγονοτα, αλλα εχω ακουσει τις ιστοριες απο την Rozmari και την Rozali87! Αγγελινα μου, εννοειται πως δεν εισαι τόσο γκρινιαρα!!!! Αχ μακαρι να είχα όντως στα χερια μου το Midnight Sun... Πάντως ειναι το καταλληλο imaginery gift για εμενα!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Νοε 2009 - 15:32 | |
| Ε σου έστειλα και στο σπίτι το forever dawn αυτό που θα ακολουθούσε το λυκόφως και καλά αυτό με τα φαν φικ και καλά που διάβασες ελπίζω να μην υπερέβαλα η αγγελίνα μου είπε πως έχεις διαβάσει περισσότερα από μένα για αυτό σε έχω βάλει να λες απανωτά 'το έχω διαβάσει' | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Νοε 2009 - 15:37 | |
| Α ναι ΚΑΙ το Forever Dawn!Το ξεχασα! Δεν νομιζω να υπερεβαλες και πολυ...οντως διαβαζω πολλα fanfics...αλλα θελω να πιστευω οτι ειναι σε 'φυσιολογικο' βαθμο...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Νοε 2009 - 15:47 | |
| νάσια άμα είναι περισσότερα από τα δικά μου ΔΕΝ είναι σε φυσιολογικό ρυθμό πάντως άμα γράψεις κάτι και εσύ που ξέρουμε πως το έχεις το συγγραφικό ταλέντο σου δίνω το ελεύθερο να μου κάνεις ότι θέλεις (σχεδόν) γράψε και εσύ κανένα πλακατζίδικο με γεγονότα από θεσσαλονίκη βάλε και λίγο λυκόφως θα είναι σίγουρη συνταγή για γέλιο - Σπόιλερ:
μπορείς στο στόρυ σου να σκοτώσεις κάποιον που θέλεις και εγώ να σε βοηθήσω να ξεφορτωθείς το πτώμα ξέρεις ποιον εννοώ μου έρχονται ήδη προτάσεις στο μυαλό...
| |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 23 Νοε 2009 - 16:04 | |
| Ρε Ελιζακι αμαν μηνας περασε ποτε θα το συνεχισεις???? | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 23 Νοε 2009 - 16:48 | |
| Ελίζα μας παράτησες εεεε???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 24 Νοε 2009 - 0:00 | |
| Συγνώμη κορίτσια Απλώς έτυχαν πολλά αυτή την περίοδο Λίγο νέα καθήκοντα, λίγο η πρεμιέρα νέα σελήνη... Μίλησα με vampire girl μέχρι το τέλος του μήνα θα έχω ανεβάσει καινούριο κεφάλαιο και θα προσπαθήσω να είναι μεγάλο και πάλι | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 24 Νοε 2009 - 21:41 | |
| | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 28 Νοε 2009 - 15:03 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Συγνώμη κορίτσια
Απλώς έτυχαν πολλά αυτή την περίοδο Λίγο νέα καθήκοντα, λίγο η πρεμιέρα νέα σελήνη... Μίλησα με vampire girl μέχρι το τέλος του μήνα θα έχω ανεβάσει καινούριο κεφάλαιο και θα προσπαθήσω να είναι μεγάλο και πάλι Λοιπον,Ελιζα μολις διαβασα ολα τα κεφαλεια της ιστοριας και οφειλω να πω οτι ειναι καταπληκτικη! Συγχαρητηρια,πραγματικα τελεια δουλεια! Το θεμα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον,ειναι σαν να προκειται για ενα εναλλακτικο συμπαν,μια αλλη συνεχεια της Νεας Σεληνης!Μου αρεσε ιδιαιτερα το γεγονος οτι εμεινες πιστη στην ιστορια της Στεφανι και στχους χαρακτηρες των ηρωων,αυτο πιστευω ειναι η βαση για ενα επιτυχημενο fanfiction! Μου αρεσε πολυ ο τροπος γραφης σου και η εναλλαγη οσον αφορα την οπτικη γωνια! Λατρεψα το πρωτο κεφαλαιο απο την πλευρα του Εντουαρντ,ηταν τελειο! Οσον αφορα τον χαρακτηρα της Μαιρης,ο οποιος ειναι χαρακτηρας κλειδι,πρεπει να πω οτι εγινε εξαιρετικη δουλεια,ο τροπος με τον οποιο επελεξες να αφυπνισει τα συναισθηματα της Μπελλα ετσι ωστε να αλλαξει την αποφαση της ηταν εφυεστατος! Φυσικα και περιμενουμε ολοι το επολενο κεφαλαιο αλλα δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να πειζεσαι!Το να γραφεις δεν ειναι οτι πιο ευκολο και θα παρακαλουσα και τα υπολοιπα μελη να το καταλαβουν αυτο!Δεν υπαρχει κανενας λογος να απολογησε και να ζητας συγγνωμη! Κουραζεσαι για να δημιουργισεις κατι και να μας το προσφερεις και σε ευχαριστουμε πολυ για αυτο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 28 Νοε 2009 - 15:05 | |
| Ναι Mrs Alice εσυ το λες αυτο γιατι τα διαβαζεις τωρα δεν περιμενεις σχεδον ενα μηνα !!! Προσ8ετω τωρα που το διαβασα οτι ηταν: ΦΟΒΕΡΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ΤΕΛΕΙΟ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ,ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ. ανοιπομωνω τοσο πολυ για την συνέχεια. Θελω να μαθω την πραγματικη ταυτοτιτα τησ Μαιρη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 5 Ιαν 2010 - 1:47 | |
| Για όσες διαβάζουν την Επιλογή χίλια συγνώμη που καθυστέρησα το κεφάλαιο Ήταν μεταβατικό και ήθελα οποσδήποτε να γραφτεί. Φοβάμαι πως δε βγήκε τόσο καλό αλλά τι να γίνει... Στοιχείο για το επόμενο POV. Θα είναι Μαίρη. Πιστεύω πως θα πάρετε μία ιδέα για το ποια είναι. και το τραγούδι θα είναι από Επικίνδυνές Αποστολές | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| |
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 5 Ιαν 2010 - 16:51 | |
| ποιο δεν βγήκε το καλό μας κοροιδευεις?? ειναι τελειο ο jacob τι περιμενε να τον ξεχασει ετσι απλα??? ποτε λες για το επομενο κεφαλαιο?? ανυπομονώ να καταλαβω την Μαιρη ειναι πολυ αινιγματικος χαρακτηρας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 5 Ιαν 2010 - 18:19 | |
| Εκπιλικτικο!!! Ελιζα ειμουν ετοιμη να σου στηλω πμ! Χιχιχι παλι θα σε επριζα! Βασικα σε παρακαλω σε καποιο απο τα επομενα κεφαλεα βαλε λιγο παραπανω Εντ μου ελειψε παρα πολυ!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 5 Ιαν 2010 - 19:35 | |
| τελειο, τελειο, τελειο!!!!!!!!!!! πραγματικα πολυ ωραιο... καλα, ο τζεικομπ δεν το ειχε δεδομενο οτι δεν τον ξεχναει ετσι απλα? πραγματικα ειναι πολυ ωραιο κ αυτο το κεφαλαιο... ελιζα, περιμενουμε τη συνεχεια! κ θα συμφωνησω με τη τζειν, μου εχει λειψει ο εντουαρντ... | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 5 Ιαν 2010 - 20:17 | |
| Ηταν φανταστικο!!!!ανιπομωνω για τη συνεχεια!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 5 Ιαν 2010 - 20:54 | |
| αχ..μητερα πιστευω οτι το φανφικτ αυτο πρεπει να τυπωθει και να σου κανω εξωφυλλο και να το εκδοσεις με λιγα λογια...σναχ... τι να πω.... καλος ο τζεικομπ...πολυ καλος..αλλα... θελω παλι εντουαρντ!σναχ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 5 Ιαν 2010 - 20:56 | |
| Πες τα Μπελλα Μαρή! Μας έλειψε ο Εντουαρντ! | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|