| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 9 Οκτ 2009 - 23:06 | |
| πες τα Μικαελα γιατι εμενα δεν με ακουει να γινεις συγγραφεας Ελιζα να μια καλη ιδεα αντε και εμεις πρωτοι στο βιβλιοπωλειο !!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΙΚΟ.... | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 9 Οκτ 2009 - 23:17 | |
| ευχαριστώ κορίτσια μάλλον ξέχασαν να το κλειδώσουν το τόπικ το επόμενο με αντιδράσεις έντουαρντ στα νέα θα μπει στην αρχή της επόμενης βδομάδας πάντως στο σπόιλερ άφησα ένα στοιχείο για το επόμενο κεφάλαιο τα 5 στάδια του πένθους - θλίψης συγνώμη που αργώ και το πηγαίνω τόσο αργά | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 9 Οκτ 2009 - 23:24 | |
| Δεν πειραζει προσωπικα συνηθισα και σαν καλος βρικολακας εχω υπομονη ααααχ τι ωραι οταν εννωεις τα 5 σταδια θλιψης τα καταλαβα αλλα ποιανου ειναι του Εντ θα ξαναδει την Μπελς στο επομενο κεφαλεο μονο αυτο πες σε παρακαλω | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 10 Οκτ 2009 - 0:09 | |
| όχι ακόμα αυτό μπορώ να πω το επόμενο κεφάλαιο θα έχει αντιδράσεις έντουαρντ αυτά δε λέω τίποτα άλλο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 10 Οκτ 2009 - 9:20 | |
| ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τελεια | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 10 Οκτ 2009 - 12:15 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 10 Οκτ 2009 - 13:10 | |
| τι να πρωτοπω??? μητερα με αφηνετε αναυδη για ακομη μια φορααα!! μπραβο ελιζουνι μου!!!! ειναι φοβεροοοο!!!!! keep rocking!! missed you! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 10 Οκτ 2009 - 13:44 | |
| Ελιζα με το σταγονομετρο μας τα δινεις!!!!!
Αντε με το καλο κ η μεγαλη συναντηση!!!!!
Τελειο!!! Keep going!!!!!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 10 Οκτ 2009 - 15:38 | |
| αχ, ειναι πολυ ωραιο, εχω αγωνια για το τι θα γινει στη συνεχεια!!!!! ανυπομονω!!!!!! συνεχισε ετσι!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 10 Οκτ 2009 - 15:52 | |
| | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 10 Οκτ 2009 - 16:50 | |
| 100% θα νε μαζι παλι ετσι δν μενει με τον σκυλο πεσ μ ναι πλζ | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 10 Οκτ 2009 - 16:59 | |
| Αχ...ειναι πολυ καλο...μπραβο!!!! Ανυπομονω για την συνεχεια....!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 10 Οκτ 2009 - 18:24 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 15 Οκτ 2009 - 23:17 | |
| Edward's POV!!!!!!!!!! ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το τραγουδακι παρα πολυ ταιριαστο....μα που τα ξετρυπωνεις??? Ερωτηση: Γιατι καθε φορα που ειναι ο Εντ θυμωμενος με τη Μπελλα την πληρωνουν τα επιπλα?? Ο Εμετ δινει ρεσιταλ οπως συνηθως!!! "Θα κοψω τις φλεβες μου"??? Κατι διαβασα για συναντηση!!! Να εχω ελπιδες για το μελλον??? | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 15 Οκτ 2009 - 23:26 | |
| καλά παιδάκι μου πότε πρόλαβες να το διαβάσεις και να γράψεις σχόλια σε 10 λεπτά; το κομμάτι είνα pink martini και βάσια φρόντισε να κατεβάσεις δισκογραφία γιατί θα χρησιμοποιήσω πολλά κομμάτια τους και στο μέλλον συνάντηση θα γίνει αλλά πιο μετά πρέπει να υπάρξει η ψυχολογική προετοιμασία και το παιδί πάντοτε χρειάζεται τον χρόνο του όταν είχε λείψει στην Αλάσκα όταν δεν της μιλούσε πιο μετά Μη μου τα θυμίζεις το επόμενο λογικά θα είναι Μπέλα pov | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 16 Οκτ 2009 - 0:08 | |
| Καλά Ελιζάκι έγραψες πάλι. Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα για τις ατάκες του Έμετ αλλά και για τα τραγούδια. Απορώ και εγώ που πας και τα βρίσκεις και τα κολλάς στα κατάλληλα σημεία. Περιττό να πω πως κοντεύω να φάω τα λυσσακά μου με την Μαίρη και τα ντεζα βου που νιώθει η Μπέλλα. Να υποθέσω πως θέλει να γυρίσει την ιστορία της Μπέλλα και του Έντ σε ταινία η σειρά??? Και να υποθέσω επίσης πως πρέπει να έχει φιλιές με κάποιον βρικόλακα??? Ανυπομονούμε για το επόμενο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 16 Οκτ 2009 - 14:49 | |
| Καλα Ελιζα μου Θεικο το νεο κεφαλεο !!!! Δωσε μας και για το επομενο μερικα στοιχια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 18 Οκτ 2009 - 11:40 | |
| | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 1 Νοε 2009 - 18:24 | |
| Ναι ρε Ελιζα ελεος πια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 9 Νοε 2009 - 23:41 | |
| Αφού διάβασα τα special fanfictions της mrs Alice μου ήρθε η έμπνευση και έγραψα αυτό την αστεία ιστορία με της mod & admin του φόρουμ και κάποιες άλλες κοπέλες. Προσπαθώ να ακολουθήσω το μοτίβο της mrs Alice σε αυτό το σημείο και να βγήκε αρκετά αστεία η ιστορία. Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για ότι λάθη υπάρχουν στο κείμενο αλλά το έγραψα βιαστικά. Όπως θα δείτε στο κείμενο έχω λόγο. Απολαύστε την... Υποσημείωση κάποια από τα γεγονότα στηρίζονται σε πραγματικά γεγονότα. Μη ρωτάτε δε λέω ποια | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Νοε 2009 - 0:01 | |
| Εντάξει, η πιο κορυφαία ατάκα ήταν αυτή με τη τσίχλα καρπούζι! Όχι ότι δεν είχε και άλλα καλά σημεία φυσικά αλλά εκεί γέλασα περισσότερο. Για όλα τα υπόλοιπα τι να πω... ας κρατήσω το στόμα μου κλειστό! Το μόνο που έχω να πω είναι ότι παρέλειψες μερικά dakiri, κάτι fast forwad και rewind συν τον konitsa Haruhiko! Όσο για το τέλος, ήταν το καλύτερο σημείο! Ναι, τελικά νομίζω ότι με ικανοποιεί το δωράκι που μου κάνεις! Ελιζάκι, ευχαριστούμε πολύ για την τρελούτσικη ιστοριούλα. Το διασκέδασα πάρα πολύ! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Νοε 2009 - 0:19 | |
| | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|