Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
ε όχι και να πω τα πάντα από την αρχή τι νόημα έχει εδώ έχω σχέδιο θα σας βάλω και να δείτε ένα μιούζικαλ για ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο για να είσαστε και προετοιμασμένοι πάντως θα μάθετε μέσα στην εβδομάδα το μικρό της όνομα
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Θυμήθηκα τι μου θυμίζει το όνομα Πίτερ είναι το όνομα του vampire απο το ΜS που ο Edward ανησυχούσε για την Bella αλλά τι σχέση έχει ο Πίτερ και η Charlotte σε όλο αυτό;;;;;;;;;; ΚΟΛΛΗΣΑ ΠΑΛΙ
όχι όχι καμία σχέση καλέ πολύ διαβασμένοι είσαστε πρέπει να ανησυχώ ούτε που θυμόμουν πως υπήρχε βρυκόλακας πίτερ στην χαραυγή ουφ είχατε δεν είχατε έκανα σπόιλερ υπομονή πάντως χαίρομαι που είσαστε διαβασμένες
Χαραυγη πια Χαραυγη δεν αναφερομε στη Χαραυγη αλλα στο Midnightsun Αλλοστε θα ηταν σε spoiler αν το γνωριζα αλλα δεν την εχω διαβασει τη Χαραυγη
Σπόιλερ:
21/9 12 μερες ακομα...
Δηλαδη τωρα θες να περιμενουμε μας κανεις πλακα αντε πες μας τουλαχιστον πιο μουσικαλ να δουμε, τουλαχιστον αυτο, γιατι δεν ξερω τι περειμενω με μεγαλητερη αγωνια και εφου τα εχεις γραψει γιατι μας το κανεις αυτο?????????γιατι??????
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Καλα εγω με λυγμους εκλαιγα..... ακριβωσ οπως οταν αποχαιρετουσε ο εντ την μπελλα..... απο τοτε εχω να κλαψω ετσι με τα κουταλακια με μαζευουν..... με το ζορι τη γλυτωνω την καταθληψη...... ΑΧ ΑΧ ΑΧ θελω και αλλο συντομα εκανες καταπληκτικη δουλεια παντως μπραβο σου... αχ συγκηνηθικα παλι
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
κορίτσια μη με βάζετε στη γωνία στο μυαλό μου ξέρω ακριβώς πως να το προχωρήσω αλλά πρέπει και να δακτυλογραφηθεί για αυτό που είπα για το μιούζικαλ θα είναι σύμφωνα με την ιστορία μετά από ένα μήνα οπότε έχουμε καιρό όταν θα είναι θα γράψω στα σχόλια ή στην επιλογή σημείωση πως θα έχετε homework το οποίο είναι πιο πολύ για να έχετε μια ιδέα για τα τραγούδια που όπως έχω πει το ψώνιο έχω κόλλημα να τα βάζω στο φαν φικ για να δημιουργώ ατμόσφαιρα θα δακτυλογραφήσω και άλλο σύντομα αλλά θέλω χρόνο για να αναρωτηθείτε πόση ώρα θέλετε να γράψετε μία έκθεση 2 σελίδων και ύστερα πείτε μου πόση ώρα να την δακτυλογραφήσετε έλπίζω να σας αρέσει θα ανεβάσω και άλλο στο τέλος της εβδομάδας
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Καλα Ελιζακι εχω μεινει με το στομα ανοιχτο... !!! Τι να πω... Καθε φορα και καλυτερο... Περιτο να πω πως περιμενω πως και πως για την συνεχεια της ιστοριας...
Και αυτη η Μαιρη, δεν ξερω, αλλα κατι μου φερνει στο μυαλο, καποιο αλλο προσωπο μου θυμιζει...
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
και μένα κάποια μου θυμίζει, αλλά δε μπορεί! στα βιβλία δεν υπάρχει αναφορά στη Γαλλία ή σε πρόσωπο που μένει εκεί όπως η Μαρία! δε μας έφτανε η ανυπομονισία μας για τη "χαραυγή" και τη "νέα σελήνη"....................
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Τώρα με μπέρδεψες τέλος πια είναι αυτή τη ρολό έχει σε όλοι την ιστορία πες μου ότι είναι ένα από τα ζωντανά όνειρα που βλέπει η μπέλλα δεν γίνεται να διαλέξει τον τζεικ οκ δεν μπορώ άλλο ποπό δηλαδή δεν μας λυπάσαι λίγο Παντός τέλειο τραγούδι Και τέλειο κείμενο Μην αργείς... Δεν μπορώ άλλο
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
λοιπόν αν ψάξατε καταλάθως το τραγούδι με το οποίο έκλεινα το προηγούμενο κεφάλαιο θα βλέπατε πως ήταν στοιχείο για το καινούριο κεφάλαιο αφού ανήκει στο soundrack του romeo + juliet με λεονάρντο ντι κάπριο και επίσης για να καταλάβετε τι εμφάνιση έχει η άννα ένα από τα καινούρια πρόσωπα στην επιλογή σας λέω πως είναι ολόιδια η taylor swift τέλος τον σεθ τον έχω κάνει λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία μικρότερος των 18 κάπου στα 16 και ο τζέικομπ είναι 18 απλώς λίγους μήνες μικρότερος για όσες απορούν πως γίνεται και μπορεί να παντρευτεί την μπέλα και καλά το καλοκαίρι
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
θα εχει και συνεχια;;; ειναι καταπληκτικο!!! παντα αναρωτιομουν πως θα ηταν αυτη η εκδοχη και αυτο που συμβαινει εδω εινα μαγευτικο. Σε παρακαλω Ελιζα μου μην αργεις σε υπερικετευω
kallia13 Twilight Human
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 30/06/2009
τι ρολο παιζει επιτελους αυτη η μαιρη??? καλα ειναι φοβερο.. ελιζα γραφεις πολυ ωραια και πραγματικα με κρατας σε αγωνια.. αντε γραψε κι αλλο... please.............
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
και βέβαια θα γράψω και άλλο στο τελευταίο κεφάλαιο έχω αφήσει στοιχεία για παρακάτω κοιτάξτε λίγο τα ονόματα στο google και κάποια θα βγάλουν στοιχεία για πράγματα που θα παιξουν παρακάτω ειδικά μουσικά κομμάτια επίσης ευχαριστώ την darkbella που μου τα βρήκε
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
ααααα ειναι Τελειο εμενα με ενδιαφερει τι θα γινει με το θεμα Εντουαρντ - Μπελλα τι τελειωαν εντελως ????ο Εντουαρντ θα παει στο γαμο της Μπελλα???? αααααχ θελω κι αλλο ααααααα Η Αλις τι θα κανει και που ξερει η Μαιρη τους Καλεν αααααα θελω κι αλλο ανυπομωνω αλλα αμα ειναι να το συμπλυρωσεις σε παρακαλω καργεισε αλλα βαλε 3 - 4 κεφαλεα σε παρακαλω ειναι τελειο .....
Σπόιλερ:
εχεις σκεφτει να γινεις συγγραφεας ???????