Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ενα απο τα πιο συγκινιτικα βιντεο που εχω δει ποτε σχετικα με τους αγωνες πεινας, για μια απο της πιο συγκινιτικες ιστοριες σε ολη την τριλογια. Απο τις καλυτερες δευτερευουσες ιστοριες που εχω διαβασει ποτε.
Σπόιλερ:
Ελειξε τοσο αδοξα ο ερωτας μεταξυ τους και πραγματικα παροτι στεναχωριεμαι απιστευτα με το πικρο τελος αυτης της ιστοριας, η κολινς διαμεσου αυτης μας εδωσε να καταλαβουμε οτι ο πολεμος δεν φευγει ποτε και αφηνει παντα πισω του απομειναρια της καταστροφης...
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Ενα απο τα πιο συγκινιτικα βιντεο που εχω δει ποτε σχετικα με τους αγωνες πεινας, για μια απο της πιο συγκινιτικες ιστοριες σε ολη την τριλογια. Απο τις καλυτερες δευτερευουσες ιστοριες που εχω διαβασει ποτε.
Σπόιλερ:
Ελειξε τοσο αδοξα ο ερωτας μεταξυ τους και πραγματικα παροτι στεναχωριεμαι απιστευτα με το πικρο τελος αυτης της ιστοριας, η κολινς διαμεσου αυτης μας εδωσε να καταλαβουμε οτι ο πολεμος δεν φευγει ποτε και αφηνει παντα πισω του απομειναρια της καταστροφης...
Πρώτον, μόλις είδα το topic!!
Kαι δεύτερον, το video είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ με ΟΛΗ τη σημασία της λέξης!!! Η ιστορία του Φίνικ και της ¶ννι είναι από τις πιο όμορφες ιστορίες που έχω ακούσει! Περιττό να πω ότι όταν πέθανε ο Φίνικ δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα, καθώς ήμουν σε μια φάση ύπνου, αλλά, όταν ξαναδιάβασα εκείνη την παράγραφο... τα πήρα ΤΟΣΟ πολύ με την Collins... Mα τόσο πολύ όμως, που μου ήρθε να πετάξω το βιβλίο στον τοίχο!! (Αλλά δε το έκανα, καθώς ήθελα να συνεχίσω το διάβασμα!
Αλλά τέσπα! Μια γενική εκτίμηση: Τα βιβλία είναι καταπληκτικότατα! Να φανταστείτε, τελείωσα τους "Αγώνες Πείνας" σε 2 μέρες (8ο με 27ο κεφάλαιο σε ένα βράδυ 12 με 4.30 το πρωί!), τη "Φωτιά" το ίδιο (σε 2 μέρες), και επειδή ήταν διακοπές Χριστουγέννων, ζήτησα από τους γονείς μου να πάρω την "Κοτσυφόκισσα"! Δεν με άφησαν, λόγω διαβασμάτων!! Ε, μετά από μια μεγάάάλη συζήτηση, πήρα την "Κοτσυφόκισσα"
Σπόιλερ:
(Ε, βέβαια, αν η "Φωτιά" τελειώνει σε σημείο "Κάτνις, δεν υπάρχει Περιοχή 12", ΛΟΓΙΚΟ είναι να μην περιμένεις μέχρι το επόμενο βιβλίο!! )
Έτσι, τελειώνοντας την "Κοτσυφόκισσα" μέσα στην περίοδο της μιας βδομάδας, λόγω σχολείου κλπ, και ρίχνοντας το κλάμα που δεν έχω ρίξει ΠΟΤΕ σε ένα βιβλίο για κανένα λόγο, τώρα τα έχω στο ράφι μου και τα καμαρώνω!!
Είναι περιττό να πω ότι σκέφτομαι να τα ξαναρχίσω λίαν συντόμως..
Αυτά τα λίγα...
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Ε λοιπον εγω αυτα τα βιβλια δεν τα εχω διαβασει!Πηγα να τα αγορασω με το ζορι επειδη ακουω καλες κριτικες και τα τρια πριν μερικες μερες και ξεφυλλισα το πρωτο και δεν μου εκανε καθολου αυτο το κλικ που παθαινω με οσα βιβλια μου αρεσουν..! Ισως ξανα προσπαθησω στο μελλον...
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Το ξεφυλισσες ενοεις προφανως οτι ξεκινησες και το διαβαζες; Μπορει οντως στην αρχη να φενεται κουραστικο για καποιους γιατι ουσιαστικα το πρωτο μερος του πρωτου βιβλιου μας εντασει στην ιστορια αλλα ειναι τοσα αυτα που γινονται μετα...
Μεσα απο ολη την τριλογια εξελισεται μια φοβερη ιστορια αγαπης και δειχνει οτι ο πολεμος αφηνει παντα πισω του την καταστροφη...Εχει φοβερους δευτερευοντες χαρακτηρες, ενα καταπληκτικα πλασμενο κοσμο και πολυ καλη γραφη. Αξιζει κατα την γνωμη μου να τα διαβασεις και πιστευω πως θα κολησεις...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Aυτη η τριλογια θα ειναι παντα μια απο τις αγαπημενες μου....Το αισθημα της δρασης ειναι καταπληκτικο καθως και η ιστορια αγαπης που φιλοξενει στις σελιδε του χωρις ομως να σε κουραζει και να σε αφηνει με κομμενη την ανασα μεχρι το τελος...
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
Eννοω πως την ωρα που πηγαινα να το αγορασω το κοιταξα λιγο μεσα και μου φανηκε αδιαφορο.Αλλα αν λετε πως ειναι καλο θα παω να το παρω την Δευτερα.Το εχετε διαβασει κατι παραπανω θα ξερετε. Ισως να μην πετυχα και εγω καλη σκηνη...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Οτι και να πουμε για τον Πιττα ειναι λιγο παρε τα βιβλια ειναι πολυ καλα ετσι και αρχησεις το πρωτο δεν θα σταματησεις μεχρι να τελειωσεις και τα τρια.
evi The Volturi