Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Πως και πως την περιμενω την συγκεκριμενη ταινια!!!! Ειναι απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει και πιστευα παντα οτι θα μπορουσε να γινει ακομα καλυτερη ταινια!!!
μακαρι να εχουν κανει καλη δουλεια γιατι πραγματικα εχουν μια πολυ δυνατη ιστορια στα χερια τους και αν της εχουν δωσει την πρεπουσα σημασια η ταινια θα απογειωθει!!!
Ανυπομονω!!Πραγματικα ανυπομονω!!!!
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Οντως!!!!! Ευτυχως βασικα που εχουν αφησει ολες τις καλες στιγμες εκτος τρειλερ γιατι δεν θα αντεχα για αλλη μια φορα να βλεπαμε μια περιληψη της ταινιας σε 2 λεπτα!!!!
Σε πολλες ταινιες μας εχουν σποιλεριασει ασχημα!!!
Μαρτιο ειπαμε εεε???Αντε να δουμε!!!Ελπιζω να το φερουν οντως τοτε και να μην μας κρατησουν σε αγωνια!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Δεν νομιζω...ειναι απο αυτεςε τις ταινιες που θα σπασουν ταμεια...μου αρεσε που απο την αρενα δεν εδειξαν σχεδον τπτ....αρκετα μονο για να σου εξαψουν το ενδιαφερον....
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
και μονο για τον μελαχροινο...ανυπομονω να ερθει ο μαρτιος... αν δεν κανω λαθος αυτος πρεπει να ναι ο γκειλ... βρε κοριτσια...επειδη δεν εχω διαβασει βιβλιο... μηπως μπορει να μου καποια περιληπτικα περι τινος προκειται ???
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
και μονο για τον μελαχροινο...ανυπομονω να ερθει ο μαρτιος... αν δεν κανω λαθος αυτος πρεπει να ναι ο γκειλ... βρε κοριτσια...επειδη δεν εχω διαβασει βιβλιο... μηπως μπορει να μου καποια περιληπτικα περι τινος προκειται ???
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Από τα ερείπια ενός μέρους που κάποτε ήταν γνωστό ως Βόρεια Αμερική έχει αναδυθεί το έθνος της Πάνεμ, με τη λαμπερή Κάπιτολ που περιβάλλεται από δώδεκα απομακρυσμένες Περιοχές. Η Κάπιτολ είναι σκληρή και αμείλικτη και κρατά τις Περιοχές υπό τον έλεγχό της αναγκάζοντάς τις να στέλνουν από ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ για να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση.
Για την δεκαεξάχρονη Κάτνις Έβερντιν, που ζει με τη μητέρα και τη μικρότερη αδερφή της, η απόφαση να πάρει εθελοντικά τη θέση της αδερφής της στους Αγώνες δεν διαφέρει και πολύ από μια θανατική ποινή. Όμως η Κάτνις έχει φτάσει κι άλλη φορά κοντά στο θάνατο –και η επιβίωση είναι δεύτερη φύση για εκείνη. Χωρίς να το επιδιώκει πραγματικά, διεκδικεί σοβαρά τη νίκη. Αλλά για να νικήσει, θα πρέπει να αρχίσει να κάνει επιλογές που φέρνουν σε σύγκρουση την επιβίωση με την ανθρωπιά και τη ζωή με τον έρωτα.
ΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ. ΗΤΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Να συμπληρώσω; Φυσικά στους αγώνες συνδέεται με το αγόρι της περιοχής της...Όχι ερωτικά αλλά δημιουργείται μια σχέση περίεργη την οποία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα η Πάνεμ καθώς η Κάτνις εξολοθρεύει έναν έναν τους άλλους παίκτες. Το τέλος των αγώνων είναι δραματικό. Η νίκη ήταν τελικά η καλύτερη επιλογή για την Κάτνις; Ο μελαχροινούλης - δυστυχώς- δεν έχει μεγάλο ρόλο στα βιβλία. Αλλά, αν κρίνω από το τρέιλερ, ίσως ο ρόλος του να έχει μεγαλώσει λιγουλάκι!
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Σου προτείνω με την πρώτη ευκαιρία να διαβάσεις τουλάχιστον το πρώτο βιβλίο. Για τα υπόλοιπα μην το σκέφτεσαι. Θα κολλήσεις και θα τα διαβάσεις κι αυτά αμέσως! Θα σου αρέσουν πάρα πολύ και δεν είναι καθόλου κουραστικά!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Το trailer τα σπάει!!! Το είδα την δευτέρα και από τότε το έχω δει πενήντα φορές....Έδειξαν λίγο από του σημαντικότερους χαρακτήρες και μου αρέσει που έδειξαν σκηνές μόνο από το πρώτο μισό της ταινίας..Πήραμε και ένα μικρούλι teaser από την τελετή έναρξης!!! όλοι οι χαρακτήρες είναι ακριβώς όπως του φανταζόμουν...Ακόμη και για τον Σίνα που είχα ενστάσεις είμαι ευχαριστήμενος...Θα πεθάνω από ανυπομονησία μέχρι το Μάρτιο!!! Ο stanley tucci με μπλε μαλλιά ήταν τέλειος....
evi The Volturi