Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Η τέτοια, πως-τη-λένε που τραβάει τα χαρτάκια με τα ονόματα πολύ φάση, αυτή δεν είναι που αλλάζει περούκες; Η Κάτνις που πάει να προσφερθεί ως φόρος, δε μ'άρεσε έτσι όπως το είδα κι είναι μια σκηνή που περίμενα αγωνιοδώς να δω. Ο Πίτα χάλια. Αυτά.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ανακοινώθηκε επίσημα το πρώτο τραγούδι του soundtrack...
Όταν είδα ότι το τραγουδαει η Taylor Swift δεν ήμουν και τόσο σίγουρος...Η Taylor δεν τραγουδάει το είδος της μουσικής που ακούω...Μόλις όμως άκουσα το τραγούδι...Είναι πολύ όμορφο..Και οι στοιχοι, ταιριάζουν τόσο
Σπόιλερ:
για τον θάνατο της Ρου όσο και για την σκηνή στην σπηλιά...
Lyrics: I remember tears streaming down your face when I said I’ll never let you go/ When all the shadows almost killed your light. I remember you said don’t leave me hear alone/ But all that stayed is gone and past tonight/ Just close your eyes, the sun is going down. You’ll be all right/ No one can hurt you now/ Come morning light, you and I’ll be safe and sound. Don’t you dare look out your window, darling’s everythings on fire/ War outside our door keeps raging on. Hold on to this lullaby/ Even when the music’s gone, gone/ Just close your eyes, sun is going down. You’ll be all right, no one can hurt you now. Come morning light, you and I’ll be safe and sound/ ~ Just close your eyes/ You’ll be all right. Come morning light/ You and I’ll be safe and sound.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
σχετικα με τουσ αγωνεσ πεινασ.... αχ... πολυ ωραιο βιβλιο, "δυνατο" βιβλιο ειναι απο τα λιγα αυτα βιβλια που σε κρατανε ξαγριπνει που θεσ κιαλω δεν χορτενεισ...προσοπικα εγω προτημησα τον γκειλ οχι τον πιτα αλλα τι να κανουμε..
evi The Volturi
Όσο πλησιάζει η ταινία έχουμε και περισσότερα νέα. Καταρχάς αυτή την περίοδο η Taylor Swift γυρίζει το video clip του safe & sound από το οποίο δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία.
Σπόιλερ:
Επίσης την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η απονομή των people choice awards στα οποία παρευρέθηκαν και η Τζενιφερ και ο Τζος και ο Λιαμ.
Σπόιλερ:
Δημοσιεύτηκαν επίσης τρεις νέες φωτογραφίες η μια με την Έφι ,η άλλη είναι μάλλον από την σκηνή που ανακοινώθηκε η βαθμολογία και η τελευταία από την σκηνή πριν μπουν ο Πίτα και η Κατνις στο στάδιο της τελετής έναρξης.
Σπόιλερ:
evi The Volturi
αυτό το τραγούδι μου ήρθε αυτόματα. Αν και ήξερα ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα γίνει, ήλπιζα ότι κάτι θα γίνει και θα αλλάξει . Από τις πιο συγκινητικές στιγμές όλων των βιβλίων που έχω διαβάσει...
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Κωνσταντίνε άρχισες του αγώνες πείνας; Εκπληκτική σειρά...Αν δεν το έχεις ήδη κάνει σε συμβουλεύω να αγοράσεις από τώρα και τα επόμενα δύο βιβλία της τριλογίας (Φωτιά & Κοτσυφόκισσα) γιατί δεν θα αντέξεις την αναμονή μέχρι να ξαναπάς στο βιβλιοπωλείο....
Η σκηνή που αναφέρεις είναι από τις πιο συγκινιτικές και γενικά η σειρά είναι γεμάτη τέτοιες. Προσωπικά η δική μου αγαπημένη είναι από την Κοτσυφόκκισα....
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Ναι, είμαι προς το τέλος. Δεν ξέρω, γενικά δεν συγκινούμαι (μόνο στο Χάρι Πότερ όταν ο Ντόπι πεθαίνει) αλλά ίσως το συνδύασα με το τραγούδι και με συγκίνησε...
ΕΡΗ The Volturi
Εγω συγκινούμαι σχετικα ευκολα....ειμαι ολιγον κλαψιαρα σε κατι τετοια αλλα αυτη η σειρα εχει πολυ εντονες στιγμες.Ειδικα το τριτο οπως λεει και ο Γερασιμος.
Εμενα μου στοιχισε υπερβολικα ο θανατος του Φινικ.Κια οι αλλοι βεβαια αλλα αυτος για καποιον λογο με κανε κομματια. Και η αποτομη αποχωρηση τοιυ Γκειλ στο τελος.Αυτα τα δυο μου στοιχισαν τοσο πολυ που δεν μπορω να ξαναπιασω το τριτο βιβλιο μου δημιουργει μελανχολια.
Eρη το τρίτο προσωπικά είναι το αγαπημένο μου από την τριλογία. Οι περισσότεροι το θεωρούν το λιγότερο ωραίο της σειράς αλλά εγώ απλά το λατρεύω. Θεωρώ εφυέστατο το τέλος και είναι το πιο συναισθηματικά φορτισμένο βιβλίο στην σειρά.
Spoiler για την Κοτσυφόκισσα:
Ο θάνατος του Φοίνικ είναι από τις πιο δυνατές σκηνές που έχω διαβάσει σε βιβλίο. Ο Φοίνικ ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από όλη την σειρά και ο θάνατος του μου στοίχισε απίστευτα. Και η αναφορά στον επίλογο για το παιδί του με αποτελειώσε. Για το Γκειλ είναι ένα θέμα που το έχουμε συζητήσει επι ώρες πολλές φορές, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο τρόπους που έφυγε ήταν δικαιολογημένος. Πριν ξεκίνησω την κουτσυφόκισσα κίολας, δεν είχα διαβάσει ούτε ένα μικρο μικρό spoilerακι και οι ανατροπές μου ήρθαν κεραμίδες!
ΕΡΗ The Volturi
Οι ανατροπες ηταν η μια πιο δυνατη απο την αλλη.Μεχρι να τελειωσει το βιβλιο ειχαμε αποτελειωθει και εμεις μαζι.Οσο για τον Γκειλ οσες φορες και να συζητησουμε εγω δεν το ξεπερναω.Ηταν ο αγαπημενος μου ηρωας και η δικη του αποχωρηση μου στοιχισε αφανταστα.Καπου ειχα διαβασει οτι σε αυτη την σειρα κανενας δεν πηρε τελικα αυτο που ηθελε....η Κατνις ηθελε να σωσει την Πριμ και δεν τα καταφερε,ο Πιτα ηθελε να μεινει ο εαυτός του και τελικα τον <καταστρεψανε>,ποτε δεν θα ηταν ο ιδιος, και τελος ο Γκειλ ηθελε την Κατνις και δεν την ειχε. Ψυχολογια λοιπον μηδεν!!
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Συμφωνω...ο θανατος του Φοινικ και της Πριμ με γονατισαν...αλλα η αποχωρηση του Γκειλ ηταν το τελειωτικο χτυπημα...ακομη και στις τελευταιες σειρες του τριτου ββλιου δακρυζω...