| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|
+86Ms Natalie Pattinson MARIA SWAN CULLEN I'm_not _dead silenceprincess Zafrina Neri elli niki tarantoula ev@ki92 gianna x. Mrs Alice hiddenfantasy selini robsten mariap angepsi kanty annabell Efst@thi@ vampiroula Vampiroua EVA!!! Ελενα Georgia P. C Isabella_Cullen Ashley Greene demi breeze of wolf T-NM-E-BD kollhmenh Filio twilightFOREVER soula22 akaliakoukou April christi_twilight Fay1765 Athanasia.Pattinson emma cullen pattinson Mrs Pattinson Alexadruby the vampire georgiaole ΕΡΗ BELLA MARIE michelle SpunK RansoM dolores!! !~Twilighter~! scarlet rose Isabella21 bella litsaki_kourkoubinaki elizaki :P didi sunrise M@rIa volturi girl Jacob Black nonipas300 Nemesis Of Bellin alicebella Edward_ Breaking_ Dawn linaki Mrs.Cullen MIKAELLA WhiteQueen team edward Kristen Stewart maria1989 jenaki VLaSia =) an8i Connie Cullen LaDy_SoVeReigN bluesea Bella + Edward love SilverMusk Ms Cullen ev@ki edward_bella Renée Fotis333 Rozmari Bella13 twiligter 90 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 2 Σεπ 2009 - 22:39 | |
| Ναι μακαρι οπως εγινε και με την εκλειψη | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 2 Σεπ 2009 - 23:20 | |
| δεν νομιζω να τελειωσουν με τοσα βιβλιωπολεια που υπαρχουν παντως καλου κακου ζητησα να μου κρατησουν ενα αντιτυπο!!! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 3 Σεπ 2009 - 0:55 | |
| οι δικοι μας παντως ειναι απιστευτοι... εχουμε 2 βιβλιοπωλεια απο τα μεγαλα στην πολη μου και στο ενα εστειλα εμαιλ ποτε θα το εχουν και μου ειπαν ισως λιγο νωριτερα απο τις 21... τελος παντων, περασα και απο το αλλο και εχουν μεινει ακομα οτι καπου στον Σεπτεμβρη θα ερθει.... Ελεος επρεπε να παμε η φιλη μου και εγω να τους πουμε οτι επισημοποιησανε την ημερομηνια εκδοσης... ανευθυνοι.. | |
|
| |
Athanasia.Pattinson Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 02/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Tracking
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 3 Σεπ 2009 - 10:55 | |
| ευχαριστω κοριτσια περινενω πως και πως αλλες 18 μερες!! | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 3 Σεπ 2009 - 11:24 | |
| Τίποτα!!!Αύριο ρε κορίτσια δεν είναι ο διαγωνισμός της Πλατύπους για τις χαραυγές που θα δώσουν σε αυτούς που πήρα το Αγώνες Πείνας?? | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 3 Σεπ 2009 - 21:51 | |
| Είναι σίγουρη η ημερομηνία, μολις μου ήρθε το παρακάτω μάιλ, σας το αντιγράφω! ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΧΑΡΑΥΓΗΣ Το Λυκόφως προκάλεσε τη φαντασία… Η Νέα Σελήνη έκανε τους αναγνώστες να διψάνε για περισσότερο… Η Έκλειψη μετέτρεψε τη σειρά σε παγκόσμιο φαινόμενο. Και τώρα το βιβλίο που όλοι περιμένουν… Η Χαραυγή, το τελευταίο βιβλίο του Έπους του Λυκόφωτος ,της Νο 1 σειράς βιβλίων σε όλο τον κόσμο, θα σας κόψει την ανάσα. Με μεγάλη χαρά, επικοινωνούμε μαζί σας σήμερα για να σας ενημερώσουμε για την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της Χαραυγής της Stephenie Meyer, του πολυαναμενόμενου τέταρτου βιβλίου του Έπους του Λυκόφωτος που ολοκληρώνει την αγαπημένη μας τετραλογία βιβλίων: Η Χαραυγή θα βρίσκεται σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009. Για να αποφύγετε καθυστερήσεις στην παραλαβή της Χαραυγής, ενημερώστε τους βιβλιοπώλες σας εγκαίρως ώστε να μπορέσουν να κάνουν καλύτερο προγραμματισμό και να έχουν επαρκή αντίτυπα για να σας εξυπηρετήσουν μόλις κυκλοφορήσει. Και μέχρι να έρθει η 21η Σεπτεμβρίου μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση της Χαραυγής στην ιστοσελίδα μας www.platypus.gr. Και πάλι σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα βιβλία των εκδόσεών μας. Φιλικά, ΠΛΑΤΥΠΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 3 Σεπ 2009 - 21:54 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 3 Σεπ 2009 - 21:59 | |
| αντε επιτελους!! να μπει και το τελευταιο ως τωρα διαμαντι στην βιβλιοθηκη μου!! αντε επιτελους!!!! ΓΙΟΥΠΙ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ! | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 1:44 | |
| επιτέλους δε λες τίποτα. η αναμονή είναι ότι χειρότερο. τουλάχιστον τώρα ξέρουμε. | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 2:03 | |
| Aυριο θα παω και εγω στο βιβλιοπολια, να πω να μου κρατησουν...Θα στηθω εκει και θα περιμενω.... | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 2:44 | |
| ουιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Και εγω!!! Στο βιβλιοπωλειο θα την βγαλω αυριο!!! Και ετσι και μου πουν οτι δεν μπορουν να μου το κρατησουν,θα τους δειρω!!! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 9:32 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 15:51 | |
| μου ρθε και μενα το ιδιο email ευτυχως εχω ζητησει να μου το κρατησουν εδω και καιρο οποτε δεν ενησυχω καθολου. | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 15:55 | |
| κ εμενα μου ηρθε αυτο το e-mail. εγω μαλλον θα το παραγγειλω απο το παπασωτηριου το οποιο λεει πως μαλλον θα το εχει διαθεσιμο απο τις 14, τους ειχα στειλει e-mail.... | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 16:08 | |
| | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 16:10 | |
| χεχε, εχω κανει ερευνα, τους εχω τρελανει ολους για την ακριβεια, στελνω συνεχως e-mail για να μαθω νεοτερα.... δεν ειναι σιγουρο για τις 14 απλως ειπαν πως για τοτε ειναι η τελευταια ενημερωση του εκδοτη αλλα οτι μπορω να το παραγγειλω μονο μολις το εχουν διαθεσιμο... | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 18:30 | |
| μήπως ξέρει καμία κάτι για τον Ιανό στη Θεσσαλονίκη; αν ενδέχεται και αυτός να το έχει πιο νωρίς;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 19:19 | |
| Λέτε και στη Ρόδο να έρθει πιο νωρίς???ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!! | |
|
| |
nonipas300 Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 42 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 20:20 | |
| να σας πω το καλυτερο;το βιβλιοπωλειο της γειτονιας μου λεει οτι θα φερει μονο 5 αντιτυπα για να δει πως θα κυλησει το θεμα.καλα που ζουν δεν βλεπουν τη ζητηση που εχει το βιβλιο; | |
|
| |
georgiaole Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : KAΛAMATA Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 18/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 20:46 | |
| | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 21:05 | |
| παιδια ξερω πως εχουμε κουρασει πολυ τους διαχειριστες, και γενικα εχει κουραστει το θεμα απλα θελω να πω κατι παλι πανω στην ημερομηνια κυκλοφοριας. Εστειλα εμαιλ στον Παπασωτηριου της πολης μας για κρατηση βιβλιου και μου ειπανε το εξης (ειδικα για τα ατομα που αναρωτιονταν αν μπορουν να κανουν κρατηση) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ , Οταν θα παραλάβουμε το βιβλίο θα σας ενημερώσουμε και θα κρατήσουμε 1 αντίτυπο για εσας. Απλώς να γνωρίζετε οτι η επίσημη κυκλοφορία του είναι στις 21 Σεπτεμβρίου (ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ), και απλώς μπορεί να ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ 1-2 ημέρες, όπως καταλαβαίνετε μέχρι να το πάρουμε εμείς στην Κόρινθο. Σας ευχαριστούμε πολύ, Φιλικά (με κεφαλαια εχω την ουσια) Αυτα απλα για τις κοπελες που ειχαμε αυτες τις αποριες, 1-2 μερες επιπλεον αντεχουμε εμεις στην επαρχια νομιζω.. | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 21:32 | |
| καλά θέλουν να μας τρελάνουν; έχει καταντήσει γελοίο. ας τους δώσει κάποιος τη διεύθυνση αυτού του φόρουμ για να καταλάβουν τι γίνεται. υποτίθεται ότι αυτή είναι η δουλειά τους. ευτυχώς η Θεσσαλονίκη έχει πολλά βιβλιοπωλεία. βλέποντας όμως τι γίνεται μάλλον θα κάνω μία επίσκεψη στον ΙΑΝΟ να τεστάρω τη κατάσταση. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 22:01 | |
| ευτυχως εμεις εδω στη αθηνα δεν εχουμε προβλημα θα ναι σιγουρα στις 21 εδω!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 22:06 | |
| εγω μενω επαρχια κ οταν η κολλητη μου (twilighter) πηγε να ρωτησει σε ενα βιβλιοπωλειο για το ποτε κυκλοφορει ειπαν μετα τα χριστουγεννα!!!!! αν ειναι δυνατον!!!! αρα δε μπορουμε να βασιστουμε κ πολυ στο να μας το φερουν στην ωρα του... | |
|
| |
nonipas300 Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 42 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 22:07 | |
| παιδια αφου περιμενουμε που περιμενουμε δεν ξαναδιαβαζουμε τα προηγουμενα μπας και περασουν γρηγορα αυτες οι μερες? | |
|
| |
| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|