Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 22:12
εγω τα χω διαβασει τοσες φορες που δεν λεει να τα ξαναδιαβασει ψαχνω στο σπιτι να δω κανενα βιβλιο που να μ αρεσει για να διαβασω!! μηπως και ξεχαστω.
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 22:14
Και που θα τα διαβάσουμε νομίζεις πως μόλις τελειώνει η έκλειψη θα σταματήσουμε να σκεφτόμαστα τη χαραυγή???Που την περιμένουμε πάνω από μισό χρόνο???Τα έχουμε διαβάσει τόσες φορές που τα έχουμε σχεδόν μάθει απέξω...Τους συγχωρέσαμε για την ημερομηνία που αντί να το στείλουνε αρχές το στέλνουνε τέλη αλλά όχι και να περιμένουμε καμιά βδομάδα αργότερα...Ας τολμήσουν και θα γίνει...
nonipas300 Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 42 Registration date : 24/08/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 22:38
ασχετο!!σκεφτομαι την αντιδραση του βιβλιοπωλη σημερα και γαλαω μονη μου.μολις τον ρωτησα για το βιβλιο γουρλωσε τα ματια και μου ειπε καλα τι εχετε παθει ολοι με αυτο το βιβλιο αλλη δουλεια δεν εχετε να κανετε!!αχ!!που να ξερει οτι κοιμομαστε και ξυπναμε σκεφτομενοι το βιβλιο.το κολλημα!!!!
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 22:39
Έτσι σου είπε???Έχω πεθάνει στα γέλια...Α,ρε και να'ξερε ο φουκαράς...
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 22:41
καλα που ζει αυτος? εγω οταν πηγα στο βιβλιωπολειο παπασωτηρειου δεν χρειαστηκε να πως οτι θελω την χαραυγη το μαντεψε η κοπελα οταν της ειπα οτι θελω να κανω μια κρατηση!!!
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 22:43
Κι εγώ μόλις πηγαίνω στο βιβλιοπωλείο με παίρνουνε είδηση...και κάθομαι και συζητάω με την κοπέλα εκεί πέρα που είναι και αυτή φαν!!!
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 22:45
και αυτη θα εχει σιγουρα ενα αντιτυπο πιο νωρις!!!! τα καλα του επαγγελματος!!!
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 22:46
Σίγουρα...Λέω να πάω να της κάνω μία επίσκεψη...
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 22:47
εγω θα θελα να μουν κορη του διευθηντη της εκδοτικης platypous αυτη και αν εχει ενα αντιτυπο!!!
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 22:49
Και ποια δεν θα ήθελε...να παίρνει τα βιβλία αμέσως και να έχει και πρόσβαση σε αυτή που τα μεταφράζει...
nonipas300 Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 42 Registration date : 24/08/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 22:59
δεν ξερω για σας αλλα για τη χαραυγη εχω σταματησει πλεον να μιλω σε γνωστους γιατι θα με περασουν για τρελη.αυτοι δεν εχουν εθιστει ποτε για κανενα αλλο βιβλιο?
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:00
Σε καταλαβαίνω!!!Τι δούλεμμα τρώω...αλλά κάτσε να ασχοληθούνε λίγο και μετά τα λέμε...
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:01
αυτην την απορια την εχω και εγω αυτοι δεν πορωνονται με κανενα βιβλιο? παντως στην ελλαδα ειμαστε γκαντεμιδες ολα ερχονται τελευταια εδω
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:03
Αυτό πια είναι γεγονός...και να μην παριμένουμε να φέρουν και κανένα goodies εδώγ π.χ. τα οικόσημα των Κάλεν ή έστω κανένα άλμπουμ...
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:05
α ζητας πολλαη τελευταοι των τελευταιων ειμαστε παντα! 17 μερες εχουμε ακομα παρολα αυτα δεν ειναι ευκολο να περιμενεις!!
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:06
Το ξέρω ότι ζητάω ΠΑΡΑΑΑ πολλά αλλά τι να κάνω ο βρικόλακας..?Ναι.μείνανε 17 μερούλες που ελπίζω να περάσουνε γρήγορα!!!!
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:07
δοκιμασε να διαβασεις καποιο αλλο βιβλιο ξεχνιεσαι καπως!!!
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:09
Έχεις να μοθ προτείνεις κάτι???Το σάγκα δεν είναι και πολύ καλή ιδέα γιατί πιο πολύ θα σκέφτομαι για χαραυγή!Τι λες για τον Πότερ?
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:10
ναι τα χω διαβσει ολα ειναι μια καλη επιλογη εμενα μ αρεσε περισσοτερα απο τα αλλα το 7 ειναι πιο ωραιο. εγω διαβαζω ενα βιβλιο που μου προτεινε η αδερφη μου για να ξεχασω οτι απομενουν λιγες ακομα μερες
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:11
Κι εμένα το 7 μου άρεσε...για να το αρχίσω λοιπόν να δω ακόμα μια φόρα πώς πεθαίνει ο Βόλντι!!!