| Midnight Sun Translation! | |
|
+147valia 32 Eirini Pattinson Cullen nansypap Μπέλλα Νάντια xrysanthi Emmett sisaki Breaking_Dawn TeamEdward96 !!!twilight!!! pegulini AnnaTrueBlood T-NM-E-BD polinacreta demi cullen ranti breathless annaval mpellanti21 VickyPattinson Niki Patt Irma Hale mela xmaria Hollysort kain despina aek olgaa evi pink lia i love edward 2 AnaroseCullen Vera maraki3000 nora ed<3 Irene Cullen aries Morena Wonder Dr_Rena_Hale sofaki20 vikaki21 naomi athina ntinaki Lizzy Cullen peby Bella13 e+b λολιτα AST Mrs.Cullen Natasa efouskaedward eleftheria volturi girl lena mariap rtheoni MARIA SWAN CULLEN lina24 Isabella_Cullen Mrs Alice twilightFOREVER elli SpunK RansoM sissy DARCY maritca bloody swan didi Melia mitsukodf EIPHNH sknikoletta FohN bella_edward tarantoula d&k iona ev@ki92 emily_ttlg afrodith kanty xrisa_twilight TZENIPAN mikulia Rose @Dark_Lord@ mariebella anthian9 Isabella16 sunrise twilightfreak maraki13_10 MIKAELLA Kikitsa_twilight BELLA MARIE emma cullen pattinson akaliakoukou edward's victim selini BELLA22 *^*^Miss Cullen*^*^ Rosalie ΕΡΗ Vasiliki_Luvs_Vampires ippoluth chris-cullen LizCullen Lion's_Lamb Isabella21 .::Ελευθερία::. twilightergirl magic princess angepsi maraki-twilightholic April val Edward_ Breaking_ Dawn twilight_ec eimyeimy lionandlamp Alexadruby the vampire jate annabell Darkbella ClairDeLune Rozmari ev@ki katia_vika scarlet rose Neri vantela Rozali87 Ειrιnι emerald eyes SilverMusk nessie Princess spunkransom WhiteQueen DanaeCullen Vampire nasiatheslayer 151 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:11 | |
| | |
|
| |
selini Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : Μυτιληνη Αριθμός μηνυμάτων : 24 Registration date : 12/03/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:14 | |
| μπορω καπως να τα κατεβασω στο pc μου η να τα εκτυπωσω? | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:15 | |
| - selini έγραψε:
- ναι......
στειλε μ το mail σου να σ τα στειλω! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| κάντα κόπυ σε ένα έγγραφο του word και εκτύπωστα | |
|
| |
selini Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : Μυτιληνη Αριθμός μηνυμάτων : 24 Registration date : 12/03/2009
| email address has been removed | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:16 | |
| εγω τα χω αποθηκευσει στο Η/Υ μεσω του word! αυτο θα σ στειλω αβ θες....τωρα αν θα τα εκτιπωσεις δε ξερω ειναι πανω απο 100 σελιδες μεχρι στιγμης νομιζω! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:17 | |
| | |
|
| |
selini Twilight Human
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:18 | |
| mmmmmmm μιλας σε εναν ανθρωπο επιεικως ασχετο με τους υπολογιστες.πως θα το κανω copy?πρεπει να το κσερω κ αυτο για τα επομενα δε γινετε να σας ζαλιζω συνεχως. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:19 | |
| επιλειγεις ολο το κειμενο, δεξι κλικ, αντιγραφη και μετα κανεις επικολληση σε εγγραφο του word! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:19 | |
| εμένα με έχουν βγει γύρω στις 115 με 120 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:20 | |
| A, ok, sorry, εγω θυμαμαι το αγγλικο!(στα αγγλικα μεχρι το 8ο ειναι περιπου 170!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:21 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- Ναι ειναι γυρω στις 170
εγω τα χω βαλει με πιο μικρα γραμματα και ειναι γυρψ στις 115! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:21 | |
| - selini έγραψε:
- mmmmmmm μιλας σε εναν ανθρωπο επιεικως ασχετο με τους υπολογιστες.πως θα το κανω copy?πρεπει να το κσερω κ αυτο για τα επομενα δε γινετε να σας ζαλιζω συνεχως.
Στο εστειλα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:23 | |
| γιατί ζητάς συγνώμη βρε νάσια ναι μεν το μεταφράζεις ζητάς και συγνώμη που δεν θυμάσαι πόσες σελίδες είναι?? | |
|
| |
selini Twilight Human
| ευχαριστω παραπολυ.8α τα απο8ηκευσω οταν παω σπιτι γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια | |
|
| |
| Θα αφερέσω την δημοσευση με το μειλ σου τωρα selini γιατι ειναι "επικινδυνο"...(καλού κακου) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:26 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- γιατί ζητάς συγνώμη βρε νάσια ναι μεν το μεταφράζεις ζητάς και συγνώμη που δεν θυμάσαι πόσες σελίδες είναι??
Xi,xi καλά τοτε οχι sorry! Aπλά θυμαμαι μονο στα αγγλικά τις σελίδες γιατι ετσι "μαρκάρω" το που βρίσκομαι!Στα ελληνικα για καθε κεφαλαιο αλλάζω εγγραφο οποτε δεν τα εχω μετρησει συνολικα! | |
|
| |
selini Twilight Human
| οκ και παλι ευχαριστω παρα πολυ.κ νασια δε ξερεις ποσο ευγνομων σου ειμαι. | |
|
| |
| - selini έγραψε:
- ευχαριστω παραπολυ.8α τα απο8ηκευσω οταν παω σπιτι γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια
τπτ κοπελα μου! Παντως για να ξερεις: Σερνεις το ποντικι πατώντας αριστερο κλικ πανω στο κειμενο και μολις το επιλεξεις πατας δεξι κλικ και επιλεγεις το "αντιγραφη" ή copy! Μετα ανοιγεις το word πατας παλι δεξι κλικ και επιλεγεις "επικολληση" ή paste. και μετα πανω στο word πας στο "αρχειο"---) "αποθηκευση ως"! | |
|
| |
selini Twilight Human
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:32 | |
| ευχαριστω κ αν χρειαστητε ποτε συμβουλη με φαρμακα η γενηκα σε τετοιο τομεα εδω ειμαι.(να φανω κ εγω καπου χρησιμη μιας ειμαι ψιλοαχριστη σε ολα τα αλλα) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:32 | |
| | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Σαβ 14 Μαρ 2009 - 18:09 | |
| Εδώ και λίγες μέρες καταπιάστηκα με τα αγγλικά... Επειδή δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να έρθει ο Σεπτέμβριος, ξεκίνησα να μεταφράσω την Χαραυγή, το τελευταίο βιβλίο της σειράς. Ένα έχω να πω... Νάσια, είσαι εκπληκτική και για ακόμη μία φορά θέλω να σε ευχαριστήσω και να σου δώσω τα συγχαρητήριά μου!!!!! Πραγματικά, μονο τώρα που ξεκίνησα να μεταφράζω συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι να κάνει κανείς κάτι τέτοιο. Σε πάρα πολλά σημεία καταλαβαίνω τι λεει, αλλά μου είναι δύσκολο εώς αδύνατον να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να το μεταφέρω στη γλώσσα μας. Και πάλι μπράβο σου, είναι πολύ σπουδαίο αυτό που κάνεις και σε ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Σαβ 14 Μαρ 2009 - 18:13 | |
| Σε ευχαριστω παρα πολύ!!!και εγω στην αρχή πίστευα οτι θα ήταν εύκολο μιας και δεν υπήρχε κάτι που δεν καταλάβαινα, αλλά το ξεκίνησα και συνειδητοποίησα οτι τελικά ίσως να μην ήταν τόσο εύκολο....στην αρχη ειλικρινά σκέφτηκα να τα παρατήσω...αλλά επέμενα λίγο και βρηκα τελικά τον ρυθμό μου! | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Σαβ 14 Μαρ 2009 - 18:15 | |
| Ευτυχως.... και τωρα εμεις διαβαζουμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Σαβ 14 Μαρ 2009 - 18:23 | |
| Πραγματικά ενώ όταν το διαβάζεις καταλαβαίνεις σχεδόν όλα όσα λέει όταν πας να το μεταφράσεις είναι παναγία μου!!!! Πιστεύω ότι γίνετε αυτό γιατί όταν τα διαβάζουμε δεν χρησιμοποιούμε ακριβώς τις λέξεις που χρησιμοποιεί η Μέγιερ και γενικά πιάνουμε το κλίμα...!!!! | |
|
| |
| Midnight Sun Translation! | |
|