| Midnight Sun Translation! | |
|
+147valia 32 Eirini Pattinson Cullen nansypap Μπέλλα Νάντια xrysanthi Emmett sisaki Breaking_Dawn TeamEdward96 !!!twilight!!! pegulini AnnaTrueBlood T-NM-E-BD polinacreta demi cullen ranti breathless annaval mpellanti21 VickyPattinson Niki Patt Irma Hale mela xmaria Hollysort kain despina aek olgaa evi pink lia i love edward 2 AnaroseCullen Vera maraki3000 nora ed<3 Irene Cullen aries Morena Wonder Dr_Rena_Hale sofaki20 vikaki21 naomi athina ntinaki Lizzy Cullen peby Bella13 e+b λολιτα AST Mrs.Cullen Natasa efouskaedward eleftheria volturi girl lena mariap rtheoni MARIA SWAN CULLEN lina24 Isabella_Cullen Mrs Alice twilightFOREVER elli SpunK RansoM sissy DARCY maritca bloody swan didi Melia mitsukodf EIPHNH sknikoletta FohN bella_edward tarantoula d&k iona ev@ki92 emily_ttlg afrodith kanty xrisa_twilight TZENIPAN mikulia Rose @Dark_Lord@ mariebella anthian9 Isabella16 sunrise twilightfreak maraki13_10 MIKAELLA Kikitsa_twilight BELLA MARIE emma cullen pattinson akaliakoukou edward's victim selini BELLA22 *^*^Miss Cullen*^*^ Rosalie ΕΡΗ Vasiliki_Luvs_Vampires ippoluth chris-cullen LizCullen Lion's_Lamb Isabella21 .::Ελευθερία::. twilightergirl magic princess angepsi maraki-twilightholic April val Edward_ Breaking_ Dawn twilight_ec eimyeimy lionandlamp Alexadruby the vampire jate annabell Darkbella ClairDeLune Rozmari ev@ki katia_vika scarlet rose Neri vantela Rozali87 Ειrιnι emerald eyes SilverMusk nessie Princess spunkransom WhiteQueen DanaeCullen Vampire nasiatheslayer 151 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
iona Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Πεμ 23 Απρ 2009 - 14:49 | |
| καλησπέρα σε όλους! είμαι και εγώ φανατική με το TWILIGHT και μόλις χθες ανακάλυψα οτι στο συγκεκριμένο forum υπάρχει μετάφραση του midnight sun. Το έχω ήδη εκτυπώσει και είμαι στο 7 κεφάλαιο. Ανυπομονω να διαβάσω και τα υπόλοιπα 2 κεφάλαια. Ελπίζω να τα έχετε σύντομα έτοιμα και σας ευχαριστώ παρα πάρα πολύ για τη δυλεια που κάνετε! | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Πεμ 23 Απρ 2009 - 19:57 | |
| Ποτε θα ποσταρει η νασια το αλλο κεφαλαιο; | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Πεμ 23 Απρ 2009 - 20:05 | |
| | |
|
| |
iona Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Πεμ 23 Απρ 2009 - 21:40 | |
| καλως σας βρήκα όλους! !! πολύ χαίρομαι που βρίσκομαι στην παρέα σας! αλλιώς είναι να ανυπομονείς για κάτι μόνος σου και αλλιώς είναι να έχεις παρεά και εδώ βλέπω πως ήμαστε πολλές που ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει το midnight sun!!! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Πεμ 23 Απρ 2009 - 23:40 | |
| καλως ήρθες ιονα !! Ναι είμαστε πολλές αλλα ευτυχως εχουμε τηνη Νασια που μας το μεταφραζει !!! | |
|
| |
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 0:53 | |
| | |
|
| |
xrisa_twilight Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηρακλειο Αριθμός μηνυμάτων : 503 Registration date : 29/03/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 10:59 | |
| - bell_edw_anna έγραψε:
- kanty έγραψε:
- παιδια ψηφίζετε σε αυτο το link για να συνεχίσει η Mayer το Midnight Sun;
http://www.savemidnightsun.com/petition.aspx
κοριτσια τωρα το ειδα αυτο....ψηφισα και εγω....καλη αυτη η ιδεα.. κι εγω εχω φηφισει αλλα το θεμα ειναι να εχει αποτελεσμα......... | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 12:05 | |
| πιστευω να το βλεπει η Meyer και να ευαισθητοποιηθει... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 12:06 | |
| - xrisa_twilight έγραψε:
- bell_edw_anna έγραψε:
- kanty έγραψε:
- παιδια ψηφίζετε σε αυτο το link για να συνεχίσει η Mayer το Midnight Sun;
http://www.savemidnightsun.com/petition.aspx
κοριτσια τωρα το ειδα αυτο....ψηφισα και εγω....καλη αυτη η ιδεα.. κι εγω εχω φηφισει αλλα το θεμα ειναι να εχει αποτελεσμα......... ας κανουμεεμεις την προσπαθεια μας και ας ελπισουμε οτο θα εχει το επιθυμητο αποτελεσμα.τουλαχιστον θα ξερουμε οτι προσπαθησαμε.αν και νομιζω οτι ειναι απλα θεμα χρονου να το εκδοσει. | |
|
| |
Lion's_Lamb Eclipse Bitten
Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα-Καστοριά.......Μια εδώ μια εκεί! Αριθμός μηνυμάτων : 318 Registration date : 01/03/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 12:12 | |
| Υπέγραψα κι εγω!! Μακάρι να ευαισθητοποιηθει η Stephenie.... | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 12:20 | |
| κι εγω αυτο πιστευω! ξέρει ουτως η αλλως οτι η επιτυχια ειναι εξασφαλισμενη... κι εμεις δε χανουμε τιποτα να ριχνουμε ψηφους καθημερινα να δειξουμε ποσο πολυ λαχταραμε αυτο το βιβλιο... | |
|
| |
d&k Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 30/03/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 12:37 | |
| γεια σας.... ρε κοριτσια ξερει καμια σας σε τι φαση ειναι η νασια με τη μεταφραση??? οπως καταλαβαινετε.... εχω τρελαθει... ¨ | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 13:51 | |
| Αχ κορίτσια (και αγορια) ξέρω σας έχω κρατησει σε αγωνία... απλά αν και διακοπές, ειχα πολύυυ φορτωμένο προγραμμα (φροντιστηρια, προβες κτλ) σημερα ελπιζω να το τελειωσω.... Συγνωμη και παλι!!Ελπίζω τουλάχιστον η αναμονη να αξίζει! | |
|
| |
d&k Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 30/03/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 13:55 | |
| τελειααααααααααα!!!! κ συγνωμη αν σε εχω πριξει.... | |
|
| |
edward's victim New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : giannena Αριθμός μηνυμάτων : 143 Registration date : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 13:56 | |
| αχχ ναι να το τελειωσεις...βεβαια δεν σε πιεζουμε..αλλα pleaseeeeeeeeeeeeeeee... χαχα..σιγουρα θα αξιζει τον κοπο..οπως αξιζαν και οι προηγουμενες μεταφρασεις...!! κ παλι ...!!! καλη συνεχεια..!! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηρακλειο Αριθμός μηνυμάτων : 503 Registration date : 29/03/2009
| |
| |
TZENIPAN Twilight Human
Ηλικία : 40 Τόπος : ΧΑΝΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 07/04/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 15:12 | |
| σιγουρα θα ειναι φοβερη οπως και οι προηγουμενες!!!! παντως ομολογω πως δεν αντεξα και διαβασα τα 2 επομενα κεφαλαια στα αγγλικα.... τωρα περιμενω να το διαβασω και στα ελληνικα... αλλη αισθηση βρε παιδι μου... | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 16:09 | |
| αυτο ειναι ενα αποσπασμα απο μια συνεντευξη της meyer για το minight sun: EW: Το Midnight Sun εξακολουθεί να είναι τελειωμένη υπόθεση για σένα ή μπορείς να φανταστείς να το τελειώνεις και να το εκδίδεις στο μέλλον; Stephenie Meyer: Είναι πραγματικά πολύ πολύπλοκο, γιατί τώρα είναι σαν να βρίσκονται οι πάντες στη θέση του οδηγού, και να έχουν άποψη: «Λοιπόν, εγώ πιστεύω πως αυτό πρέπει να γίνει, εγώ πιστεύω πως αυτό πρέπει να κάνει». Δεν αισθάνομαι πια μόνη μου με το χειρόγραφο. Και δεν μπορώ να γράψω όταν δεν αισθάνομαι μόνη μου. ΄Έτσι ο στόχος μου είναι, να πάω για, δεν ξέρω, γύρω στα δύο χρόνια χωρίς να ξανακούσω τις λέξεις Midnight Sun. Και όταν θα είμαι σίγουρη πως όλοι το έχουν ξεχάσει, νομίζω πως θα μπορέσω να ξαναβρεθώ στην κατάσταση όπου θα αισθάνομαι μόνη μαζί του. Τότε θα μπορέσω να μπω μέσα κρυφά και να ξαναδουλέψω σ’ αυτό. πιστευετε να κανει κατι τετοιο???? θα τρελαθω | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
edward's victim New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : giannena Αριθμός μηνυμάτων : 143 Registration date : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 16:19 | |
| 2 ΧΡΟΝΙΑ??????? NOWAY...πως θα αντεξουμε τοσο πολυ?? γιατι να μας το κανει αυτο η στεφανι...?? δεν σκεφτεται καθολου τους φανς?..αχχ μακαρι να μν της ειχαν κλεψει το κομματι...και να το τελειωνε γρηγορα...και τ draft γαμωτο σταματαει στο καλυτερο σημειο λες και τ εκανε επιτειδες... ..! | |
|
| |
Rose New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 239 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 16:19 | |
| Δυο χρόνια όμως!! έμπνευση οκ αλλά σε απογοητεύει με αυτό που κάνει... τόση υπομονή δύσκολα κάνεις..... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 16:23 | |
| - edward's victim έγραψε:
- 2 ΧΡΟΝΙΑ???????
NOWAY...πως θα αντεξουμε τοσο πολυ?? γιατι να μας το κανει αυτο η στεφανι...?? δεν σκεφτεται καθολου τους φανς?..αχχ μακαρι να μν της ειχαν κλεψει το κομματι...και να το τελειωνε γρηγορα...και τ draft γαμωτο σταματαει στο καλυτερο σημειο λες και τ εκανε επιτειδες... ..! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ!!ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ????ΛΕΩ...ΝΑ...Η ΝΑΣΣΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ..ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΚΙΕΝΗ ΣΑΝ ΦΑΝΦΙΞΙΟΝ...ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ!!! ΤΟ ΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!! :cheers: :cheers: :cheers: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Παρ 24 Απρ 2009 - 16:24 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Midnight Sun Translation! | |
|