Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 20:48
Ξέρω πως ίσως για πολλούς αυτό θα θεωρηθεί υπερβολικό όμως εγώ ειλικρινά πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρξει συνέχεια του Twilight,δεν εννοώ το midnight sun εννοώ μια κανονική συνέχεια του. Δεν ξέρω νιώθω πως κάτι μου λείπει ακόμα και τώρα που τέλειωσε αυτή η τετραλογία και παρόλο που έχω διαβάσει πολλές τριλογίες,τετραλογίες κ.τ.λ. δεν έχω ξανανιώσει τόσο έντονα ότι θέλω μια συνέχεια σε όλο αυτό......Δεν ξέρω ίσως τα λόγια μου να φαίνονται βαρετά αλλά ήδη μου έχει λείψει όλη αυτή η ζωντάνια που μου έδινε το να ξυπνάω και να κοιμάμαι με το twilight στο μυαλό μου....¶λλωστε για να πώ την αλήθεια μου, έχω ανάγκη να ξέρω τι θα γίνει αργότερα με την Renesmi και τον Jacob,πως θα συνεχιστεί η ύπαρξη της Bella και του Edward, τι θα γίνει τελικά με την μητέρα της όταν μάθει τι της συνέβει,πώς ενδεχομένως θα ξανααντιμετωπίσουν τους Βολτούρι όταν πάλι αυτοί θα βρούν μια πρόφαση για να τους σκοτώσουν ώστε να καταφέρουν να πάρουν αυτά τα μοναδικά χαρίσματα της οικογένειας Καλεν κ.τ.λ. Και φυσικά όλα αυτά θέλω να τα μάθω απο την συγγραφέα όχι απο την άρρωστημενη φαντασία μου!Ίσως να είμαι υπερβολικά κολλημένη, ίσως πάλι να αγάπησα τόσο πολύ το φαινόμενο Twilight που τελικά τώρα που τέλειωσε δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό!Πάντως ότι και να γίνει ποτέ δεν θα ξεχάσω όλα αυτά που μου έδωσε...Και φυσικά ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ανταποκριθούν στο καλεσμα μου! Αν πάλι με ενδιαφέρει μόνο εμένα αυτό το μικρό αλλά πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μου, τότε μάλλον θα είμαι πολύ εθισμένη!(Οπότε το καλύτερο θα ήταν να κλειδωθεί αυτός ο μονόλογος της τρέλας αμέσως!!!! )
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 20:55
ταν τελειωσα τη χαραυγη κ διαβασα τον επιλογο εκλαιγα γιατι τελειωσαν.......... οσο τρελο κ αν ακουγεται................ για αυτο καταλαβαινεισ συμφωνω οπωσδηποτε μαζι σου, περιμενουμε το επομενο!!!!!!! πηραμε κ μια γευση απο αυτο κ δε μπορουμε να μην το περιμενουμε ολοκληρο τελικα!!!!
Renesmi Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ FORKS!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 30/09/2009
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 20:58
ma pws na mhn to perimeneis to klama pou exw rixei se ola ta vivlia den metrietai alla den xerw an me katalavaineis exw minei me to parapono th laxtara pws to lene!!!!!!
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 20:59
να σου θυμισω πως απαγορευονται τα greeklish μια κ εισαι καινουρια! κιολας!
Renesmi Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ FORKS!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 30/09/2009
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 22:14
Δεν εισαι η μονη και μενα μου λειπει δεν ειναι δυνατον να τελειωσε αγαπημενη μου παρεα θα σας κανω μια ερωτηση μολις τελειωσει και η τελευταια ταινια τι θα κανουμε εμεις εκτος απο επαναλυψεις;;;;
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 22:24
Εγω οταν τελειωσα τη Χαραυγη ενιωσα απαισια!!!!ειπα αυτο ηταν?γιατι να τελειωσει?επρεπε να βγαλει κιαλλο!!!!οσο το σκεφτομαι νιωθω στενοχωρια! ολα τα ομορφα πραγματα τελειωνουν γρηγορα!!!γιατι???εβελπιστω να τελειωσει το midnight sun!!!! τωρα μονο οι ταινιες εμειναν!!!
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 22:29
εγω το εχω ριξει στα fanmade και δεν εισαι η μονη εδω τεριαζει αυτο που ειχε πει η bella •Όταν η ζωή σου προσφέρει ένα όνειρο πέρα από τις προσδοκίες σου, δεν είναι τόσο λογικό να πενθείς όταν έρχεται σε ένα τέλος.
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 22:36
Ax Renesmi δεν εισαι η μονη που τωρα νιοθεις ενα μεγαλο κενι μεσα σου... Και εγω τα ιδια νιωθω... Και μαλιστα και εγω εκλαιγα οταν τελιωσα το βιβλιο... Δεν μπορει να τελιωσε σκευτομουν, δεν γινεται να τελιωσε, και τωρα τι, εχο μονο την φαντασια μου... ? Το τι κλαμα εριξα δεν λεγεται... Ισως αν μαζευαμε υπογραφες να το συναιχιζε...
Αλλα μην ανοισηχεις... Εδω εχουμε πολλα κοριτσια που ειναι μεγαλα ταλεντα και γραφουν δικες τους ιστοριες σχετικα με τον Εντουαρτ και την Μπελλα... Σου συνηστω να τις διαβασεις... Ειναι πολυ ωραιες και μπορουν να καλυψουν καπως το κενο που νιωθεις...
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 23:21
Αχ.. Κι εγώ που τη διάβασα στα αγγλικά και την τελείωσα λέω ''Τέλος.. ΤΕΛΟΣ..??!! ΟΧΙ..!!'' Αλλά από την άλλη μου ερχόταν να ουρλιάξω, γτ μου υπεράρεσε..!! (Ηταν και 3.30 το βράδυ..!) Μου ερχόταν να κλάψω, αλλά δεν έκλαιγα.. Ενιωθα ολόκληρη, αλλά άδεια..!! Χαρούμενη, αλλά λυπημένη..!!! Δεν ήξερα ούτε εγώ τι ένιωθα..!! Ηταν τόσο μπερδεμένα τα συναισθήματά μου, που.. Αχ.. Αχ.. Αχ.. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..!!!
Edbel Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 27/09/2009
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 23:28
Είναι από τα βιβλία που ενώ θέλεις να συνεχίσεις να διαβάζεις, γιατί φυσικά δεν μπορείς να πεις α σήμερα θα διαβάσω λιγάκι...τώρα που τελείωσει μ' έχει πιάσει μιαααα στεναχώρια που απ' οτι βλέπω έχει πιάσει κ εσάς....! Συμφωνώ στο θέμα του κένου που κατα την γνώμη μ, δυυυυυυυυυσκολα θα γεμήσει....ΘΕΛΩ κ άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..!!!!!
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 23:49
Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν...
Εγώ θα πω πως τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Σίγουρα δεν θα με χάλαγε καθόλου να υπήρχε και συνέχεια. Θα το ευχαριστιόμουν ακόμα και αν είχε άλλα 15 βιβλία!
Ακόμα και αν ήταν ας πούμε οι περιπέτειες της Μπέλλα και του Έντουαρντ σε καθημερινή βάση! Και σίγουρα υπάρχουν πολλά θέματα που θα μπορούσε να συνεχίσει. Π.χ Τζέηκομπ και Ρένεσμι κ.τ.λ.
Αλλά από την άλλη η ιστορία έχει αποδείξει ότι όταν κάτι παρατραβάει κουράζει και στο τέλος καταντάει ανούσιο. Δηλαδή αν η Μπέλλα και ο Έντουαρντ γίνονταν Τολμη και γοητεία θα χανόταν η μαγεία και η ομορφιά νομίζω.
Εδώ που τα λέμε κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο έπρεπε να ολοκληρωθεί η ιστορία. Μη ξεχνάτε πως η Στέφενι είχε στο μυαλό της αρχικά δύο βιβλία τα οποία τελικά έγιναν τέσσερα.
Και κατά κάποιο τρόπο μου αρέσει να φαντάζομαι στο δικό μου μυαλό ότι ο Έντουαρντ και η Μπέλλα είναι κάπου εκεί έξω μαζί και ευτυχισμένοι για πάντα. Τα πιο δύσκολα πέρασαν έτσι κι αλλιώς.
Νομίζω ότι αυτό που θα με ικανοποιούσε περισσότερο θα ήταν όταν μετά από μερικά χρόνια εκεί που δεν θα το περιμένω, ξαφνικά να αποφάσιζε η Στέφενι να γράψει ας πούμε ένα ακόμα βιβλίο. Ή έστω και ένα κεφάλαιο, έτσι για να μάθω τι κάνει το αγαπημένο μου ζευγάρι.
Τέλος πρέπει να πω ότι είμαι ικανοποιημένη με τον τρόπο που εξελίχθηκε και ολοκληρώθηκε η ιστορία.
Όλα τα παραμύθια τελειώνουν με ευτυχισμένο τέλος. Η Σταχτοπούτα και ο πρίγκηπας έζησαν καλά και εμείς καλύτερα. Η πεντάμορφη και το τέρας το ίδιο. Η ωραία κοιμωμένη, η Χιονάτη κ.τ.λ. Και κάπως έτσι νιώθω και για τον Έντουαρντ με τη Μπέλλα.
Και κάτι άσχετο. Συχνά, πυκνά αναλογίζομαι όλα αυτά τα παραμύθια και ανακαλύπτω συνέχεια το πόσα πολλά αλληγορικά μηνύματα κρύβουν και το πόσο πολλά κοινά έχουν με το Twilight. Η ωραία κοιμωμένη που κοιμόταν για πολύ, πολύ καιρό και ξύπνησε με ένα φιλί, η Χιονάτη που μετά το δάγκωμα του μήλου (μήλο! σας θυμίζει κάτι ήταν σαν πεθαμένη και ξύπνησε με το φιλί του πρίγκηπα... Χμ... σαν να είχαν πεθάνει δηλαδή... και γύρισαν από τους νεκρούς...
Ξέρω, ξέφυγα... Για σκεφτείτε το όμως; Πόσο διαφέρουν από την ιστορία της Μπέλλα;
Edbel Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 27/09/2009
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 23:59
Μα δεν διαφερούν πολύ....ίσα ίσα! Πάντως ακόμα κι αν έχεις δίκιο οτι θα έχανε την μαγεία του αν το συνέχιζε σε όλους μας θα μας λείψει πολυ!!!!!!!!! (ευτυχώς που αναμένουμε τις ταινιές και τα βιβλία των ταινιών)
Renesmi Twilight Human
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 0:01
whiteQueen σε καταλαβαίνω απόλιτα έχεις δίκιο σε ότι είπες.Πράγματι εάν συνεχιζόταν τώρα ισως να γινόταν αυτή η γραφική σαπουνόπερα που όλους μας κουράζει.Όμως η προοπτικη της μελλοντικής συγγραφής ενός 5ου βιβλίου για την συνέχεια των ηρώων μας όταν σχετικά θα είχε ξεχαστεί πιστεύω πως θα ήταν ένα απίστευτο come back!!!Και φυσικά θα μας άφηνε όλους με το στόμα ανοιχτό!!!!!
I'm_not _dead New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 22/07/2009
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 0:01
!~Twilighter~! έγραψε:
Αχ.. Κι εγώ που τη διάβασα στα αγγλικά και την τελείωσα λέω ''Τέλος.. ΤΕΛΟΣ..??!! ΟΧΙ..!!'' Αλλά από την άλλη μου ερχόταν να ουρλιάξω, γτ μου υπεράρεσε..!! (Ηταν και 3.30 το βράδυ..!) Μου ερχόταν να κλάψω, αλλά δεν έκλαιγα.. Ενιωθα ολόκληρη, αλλά άδεια..!! Χαρούμενη, αλλά λυπημένη..!!! Δεν ήξερα ούτε εγώ τι ένιωθα..!! Ηταν τόσο μπερδεμένα τα συναισθήματά μου, που.. Αχ.. Αχ.. Αχ.. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..!!!
αχ ακριβως το ιδιο ενιωθα κ εγω με εσενα απο τη μια χαιρομαι που τελειωσε ετσι ηταν το πιο ωραιο happy ending που θα μπορουσε κανεις να γραψει για τη μπελλα κ τιν εντ απο την αλλη ειμαι μια εθισμενη που μολισ με βαλαν σε βιαιη αποξινωση!τι να κανω??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την I'm_not _dead στις Σαβ 3 Οκτ 2009 - 0:05, 1 φορά
Renesmi Twilight Human
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 0:28
Για τρία πράγματι είμαι σιγουρη πρώτον μου άρεσε απιστευτα που ειχε τελεια καταλιξη δευτερον ήταν η πιο ωραία ιστορία που έχω διαβάσει και δει στη ζωή μου και τριτον εχω τοσο κενό που τελειώσε που δεν έχω ορεξη να αρχισω οτιδήποτε άλλο...
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 0:38
Παιδια σας καταλαβαινω απολυτα !!!!Και μενα τα δικα μου συναισθημετα ειναι αναμεικτα!!!Το ιδιο ενιωθα και οταν την τελειωσα στα αγγλικα αλλα τουλαχιστον τοτε ειχα αφησει ενα κομματι αδιαβαστο για να εχω κατι να περιμενω!!!Τωρα δεν εχω τιποτα!!!Και απο την μια χαιρομαι για το ευτυχισμενο τελος απο την αλλη λογω της ταυτισης με την Μπελλα στενοχωριεμαι που αυτα ειναι αδυνατον να συμβουν στην πραγματικοτητα!!!
Παντως και εγω θα ηθελα να μαθω τι γινεται μετα!!!Το φορκς εχει πολυ ψωμι ακομα!!!Η ιστορια του Τζεικ και της Ρενεσμε τωρα ξεκινησε!!!Φανταστειτε για παραδειγμα ενα υβριδιο μεταξυ αυτων των δυο!!!Σιγουρα θα ειχε πολυ ενδιαφερον!!!Ας ελπισουμε οτι η Μεγιερ θα ξεκουραστει και θα ξεκινησει παλι το γραψιμο για το Φορκς!!!
Μου λειπει το Φορκς!!!Ξαναξεκινησα για αλλη μια φορα το Λυκοφως!!!Ακουω παλι το σαουντρακ ολη μερα της ταινιας!!!Μετα την Χαραυγη παρουσιαζω παλι τα σημαδια μελαγχολιας που ειχα το χειμωνα μετα την πρωτη αναγνωση του Saga!!!Θελω να εχω συνεχεια κατι μαζι μου που να με βαζει στο κοσμο του Φορκς!!!Υποτροπιασα παλι!!!!Δεν ειναι κατασταση αυτη!!Αχ!!!Να βγει και η δευτερη ταινια να ησυχασουμε καπως!!!!(Λεμε τωρα)
Renesmi Twilight Human
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 0:42
Σε καταλαβαίνω καθώς όταν ξεκίνησα αυτή τη συζήτηση είχα ακριβώς τα ίδια συναισθάματα με σένα.... Δεν μπορώ να ξεκολλήσω τι αλλο να κάνω?????????? δεν αντέχω δε παλεύεται καθε μερα στο σχολειο ακουω στο κινητο όλα τα τραγουδια το βραδυ ονειρεύομαι καπαιες πιθανες συνεχειες.....κ.τ.λ. Μαλλον έχω ΤΡΕΛΑΘΕΕΙΙΙ!!!!!!!!!!!!
Annoulini New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 141 Registration date : 07/09/2009
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 0:43
οταν διαβασα την τελευταια σελιδα.. στη ναρχη χαρηκα που τελειωσε ομορφα και τοσο γλυκα... αλλα αυτα τα λογια που ελεγε ... πιαστηκε η καρδια μου στην σκεψη οτι δεν θα μαθουμε τιποτα ποια γι αυτους! το πως συνεχισαν την ζωη τους.. και μπορει καποιοι να λενε οτι ειναι προσωπα της φαντασιας αλλα νομιζω πως για μενα.. για ολες μας εδω ειναι κατι παραπανω απο φαντασια! τους εχουμε αγαπησει.. τους εχουμε πονεσει! ειναι η ΜΠελλα και ο Εντουαρντ!!!! μαθαμε τοσα γι αυτους.. .και τωρα ξαφνικα κενο... ειναι μεγαλη απελπισια...
Renesmi Twilight Human
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 1:06
κοιτα σε νιωθω γιατι κ εγώ εχω ταυτιστει με όλη αυτή την κατασταση αν και καινουργιο μελος ηδη εχω κλεισει αρκετες ωρες εδω μεσα μονο και μονο για να νιωθω κοντα σε αυτους του ηρωες.........Δεν ξερω αν με καταλαβενετε παιδια αλλα δεν αντέχω μακρια τουςςςςςςςςςς!!!!!!!!