| Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! | |
|
+94Stella Sunlight eternity panagiota pitsiriki Vanina robsten kiss ms. teylor lautner Bella Marie Swan xatisaga xrysanthi Emy+Robert Rosemarie Cullen valeria_robert dani antikleia LadyTaniaXd Aggelina Twilight saga!!!! i love edward 2 evac patrob xristos TeamEdward96 twilightsagaddicted twilightFOREVER !!!twilight!!! Mrs.Christina demi cullen athanasia_zap Christy_Twi_ mariatwilight $ofi@ + Edward Nantia Hale_Biers pretty witch sisaki gogo <3 <3 marina Deppy Team EJ izzy cullen T-NM-E-BD Dr_Rena_Hale di1996 maro gwgwka Edwart athina Lizzy Cullen dimitroula-robsessed JuliaCullen vikaki21 ioannaki-twilightaddicted d@n@e twilight! Mrs Edward Cullen pink Morena Bella Cullen12 niki evaki mR.Geo Ms Cullen breeze of wolf evi ntinaki adwnina Stellouko NICKY LaDy_SoVeReigN linaki magica michelle ΕΡΗ Jacob Black Fay1765 BELLA MARIE Ashley Greene Fotis333 sunrise Fallen Angel angepsi MARIA SWAN CULLEN Annoulini scarlet rose mariap I'm_not _dead WhiteQueen Edbel !~Twilighter~! Alexadruby the vampire Bella13 dolores!! volturi girl team edward Renesmi 98 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 1:27 | |
| - Renesmi έγραψε:
- κοιτα σε νιωθω γιατι κ εγώ εχω ταυτιστει με όλη αυτή την κατασταση αν και καινουργιο μελος ηδη εχω κλεισει αρκετες ωρες εδω μεσα μονο και μονο για να νιωθω κοντα σε αυτους του ηρωες.........Δεν ξερω αν με καταλαβενετε παιδια αλλα δεν αντέχω μακρια τουςςςςςςςςςς!!!!!!!!
σε καταλαβαινω απολυτα, το ιδιο ισχυει και για μενα. ας ελπισουμε να βγει κι αλλο βιβλιο καποια στιγμη... | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ FORKS!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 30/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 1:31 | |
| ξερεις υπάρχει ένα ρητο "η ελπιδα πεθαίνει παντα τελευταια" και καθως το ονομα μ ειναι ελπιδα ,οπως καταλαβαινεις με συμφέρει να το πιστεύω αυτο!!!!!! bb | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 1:38 | |
| Αχ ρενεσμι νομιζω οτι ολοι σε καταλαβαινουμε και πιστεψε με δεν εισαι η μονη που το κολλημα της με τη saga ειναι τοσο μεγαλο... Εγω παιδια απο την πρωτη στιγμη που ειδα την ταινια ''επεσα σε μια δινη'' διαβασα ολα τα βιβλια μεσα σε μια εβδομαδα και μετα επεσα στην γνωστη σε ολους καταθλιψη Ηθελα να μεινω στον μαγικο κοσμο του Φορκς οπου δεν υπηρχαν τα καθημερινα μου προβληματα......ολο αυτο κρατησε 1 ολοκληρο μηνα οπου προσπαθουσα μεσω των φανφικ να συνεχισω αυτη την ιστορια Ωσπου ηρθε το φορουμ και τα μελη του με τα οποια αλληλοβοηθηκαμε και η κατασταση εφτιαξε Το κολλημα παρεμεινε αλλα αυτη η ''καταθλιψη'' μετα το τελος των βιβλιων εφυγε Και οι καινουργιες περιπετειες ξεκινησαν!!!! Φυσικα κατακαιρους ξανακυλαω οταν διαβαζω καποια απο τα βιβλια και παλι νιωθω αυτο το ''κενο''... Με το τελος της saga ειμαι κατι παραπανω απο ευχαριστημενη αλλα οπως ειπατε και παραπανω τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα! Φυσικα και θα ηθελα να μαθω και τη συνεχεια για το πως ζησανε, τι εγινε μεταξυ νεσι και τζεικ και κυριως το τι εκαναν ο εντουαρτ και η μπελλα Πραγματικα θα μπορουσα να διαβασω ενα βιβλιο ακομα και απλα αν ελεγε το τι κανανε καθημερινα και για την ευτυχια τους χωρις δραση και χωρις τπτ απλα να μιλαει για τη αγαπη τους Οπως ολοι καταλαβατε το κολλημα μου ειναι αγιατρευτο Οποτε ναι μετα τη χαραυγη κατα καποιο τροπο ηρθε το τελος,φυσικα κια στεναχωρεθηκα παρα πολυ γτ μια ιστορια που τοσο αγαπησα και με επηρεασε εφτασε στο τελος της (ακομα και αν αυτο το τελος ηταν ιδανικο)!!! Πραγματικα ελπιζω στο μελλον να θελησει η Στεφανι να ασχοληθει ξανα με τον κοσμο του Φορκς η τουλαχιστον να τελειωσει το Midnight Sun | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 1:48 | |
| το μονο σιγουρο ειναι οτι ολες εχουμε πολυ περιεργα συναισθηματα...! Χαρουμενα γιατι τελειωσε πολυ ομορφα η ιστορια του...αλλα κ λειπει γιατι δεν θα μαθουμε ποτε τι εγινε αυτο το υπεροχο ζευγαρι... Δεν ξερω ομως αν η Meyer θα καταφερνε να γραψει κατι εξισου καλο...!!πολλες φορες οι συγγραφεις θελουν το χρονο τους για να συνεχισουν κατι...κ πολλες φορες δεν τους βγαινει κ τοσο καλο και κουραζει τον κοσμο...(οπως με τις σειρες στην τηλεοραση καποια στιγμη κουραζεσε λιγο) Συμφωνω απολυτα με αυτα που ειπε η WhiteQueen...!! το ξερω οτι θα σας φανει περιεργο αλλα εμενα μου αρεσε λιγο που τελειωσε εδω... οπως κ στα παραμυθια που δεν ξερουμε καμια συνεχεια κ απλα φανταζομαστε τη συνεχεια του...!! (ποιος ξερει αν οντως εζησε καλα η Σταχτοπουτα... ή η Χιονατη... παντα το φανταζομαστε...!!) μου αρεσει που μου εχει μεινει η απορεια...!!κ δεν ξερω τη συνεχεια...!! ετσι μπορω καθε φορα που θελω να τους φανταστω τι μπορει να κανουν...!! που μπορει να ζουνε...τι αλλο εξωφρενικα ωραιο εχει κανει ο Εντουαρντ για την αγαπη της ζωης του.... οχι οτι αν θα εγραφε ενα ακομα βιβλιο δεν θα το διαβαζα...αλλα ετσι μπορω να τους φανταζομαι για μια ζωη μαζι...!! ξερω οτι μπορουν να ακουστουν λιγο περιεργα ολα αυτα αλλα ενταξει ειναι κ ετσι...!! (οχι οτι δεν την επαθα την καταθληψουλα μου... τετοιος ερωτας που...πουθενα κ ποτε... οποτε...!!)αχ...δεν πειραζει...!! καποια στιγμη μπορει να βρω κατι......Μπορει...!!! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 2:12 | |
| εγω οταν τελειωσα την χαραυγη ειπα ''τι τελειωσε, αυτο ηταν, τελος η ιστορια ενουαρντ & μπελλα?'' τουλαχιστον εχουμε ακομα τις ταινιες, το χειροτερο θα ειναι οταν τελειωσουν και οι ταινιες που δεν θα δουμε ξανα τον ρομπ να παιζει τον εντουαρντ εκει να δειτε πως θα νιωσουμε οτι ταινια και να κανει ο ρομο πιστευω θα περιμενουμε αν τον δουμε στον ρολο του εντουαρντ ας ελπισουμε η μεγιερ να κανει τα βιβλια απο την μερια του εντουαρντ | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ FORKS!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 30/09/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 2:21 | |
| κοριτσια διακρινω και των 2 τις οπτικες πλευρές για ένα όμως που είμαι σιγουρη είναι πώς η λαχταρα μου για τη ζωντανια αυτου του φαινομενου που λεγεται twilight ειναι χειρότερη κ απο τη διψα του Edward όταν πρωτοείδε την Bellla...ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ!ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ:ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η Ε+Β=L ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣΣΣΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ.............Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΠΟΛΥ!!!! Γιατι όπως δήλωσα απο την αρχή μπορεί για μας με την χαραυγή να ήρθε το ΤΕΛΟΣ αλλα για την Bella και τον Edward ήρθε μια νέα αρχή, κ για αυτους και για τη Νεση! | |
|
| |
Annoulini New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 141 Registration date : 07/09/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 9:26 | |
| βασικα κι εγω χαρηκα που τελειωσε εδω.. σε αφηνει με ενα μυστηριο και μπορεις να το συνεχισεις εσυ στο μυαλο σου οσο θελεις! αλλα και παλι και μονο στη σκεψη οτι δεν θα ξαναακουσεις κατι ακινουργιο γι αυτα τα δυο ατομα που τοσο αγαπησες.. ειναι λιγο παραξενο... κι οχι μονο για αυτους τους δυο.. εγω θα ηθελα να μαθω τι εγιναν ολοι.. ο τζεικ οι γονεις τις μπελλα οι υπολοιποι Cullen.. αλλα ενταξει τελειωνει εδω... αν και δεν πιστευω οτι θα βγει αλλο βιβλιο γτ μετα θα ειναι υπερβολη... αλλα μακαρι να μαθουμε εστω κατι μικρο καινουργιο γι αυτους... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 9:37 | |
| εγω εχω μια απορια αμα ο Εντουαρντ μετα ας πουμε δαγκωνε τον Τζεικ τι θα γινοταν ??? και μετα θα μπορουσε να κανει παιδια η Ρενεσμι??? | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 141 Registration date : 07/09/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 9:46 | |
| αμα τον δαγκανε θα γινοταν βρυκολακας μονο που στον ηλιο αντι να γυαλιζει θα γινοταν λυκος! χχιχιχιχιχι.... παιδια επειδη εγω δεν το διαβασα ακομα το χαραυγη.. μπορειτε να μου πειτε λιγο τι γινεται με τιν ρενεσμε? ειναι βρυκολακακι ή οχι? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 9:48 | |
| | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 10:25 | |
| λοιπον η Ρενεσμι ειναι παιδι της θνητης Bella και του βρικολακα Edward με αποτελεσμα να είναι άμεσα μιση ανθρωποσ και κατα συνεπεια να κοιμαται να πιναει κλ όμωσ είναι και βρικολακακι οποτε το πινει το αιματακι της αλλα κ εχει και χαρισματα υπερφυσικα.Δλδ μπορει να δειξει σε αλλους ανθρωπους εικονες με τις σκεψεις της ακομα και αφοτοθ γεννηθηκε μονο και με την αφη...Απο οσο ξερουμε θα φτασει μεχρι την εφηβεια στο περιπου ηλικιακα αλλα το μυαλο της ηδη θα ειναι μεσηλικα και τοτε θα σταματησει τελειως η αναπτυξη της..Οπότε οπως καταλαβαινεις διαλεξα ένα πολυ ξεχωριστό πλασματακι για να παρω το ονομα του! Παντως και εγω συμφωνω θα προτιμουσα πιο αργοτερα για το τι έγινε για ολους.... αυτο που θα ηθελα για το αμεσο μελλον ομως είναι να εδηδοταν μια σειρα με τη διηγηση Edward (midnight sun κτλ) διοτι μας δειχνει μια τελειως διαφορετικη οπτικη των πραγματων. | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 12:03 | |
| - vambire girl έγραψε:
- εγω εχω μια απορια αμα ο Εντουαρντ μετα ας πουμε δαγκωνε τον Τζεικ τι θα γινοταν ???
Αν τον δάγκωνε δεν θα πέθανε???Έτσι δεν έλεγε στο βιβλίο αν θυμάμαι καλά??? Ότι το δηλητήριο των βρικολάκων είναι θανατηφόρο για τους Λύκους.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 12:35 | |
| | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 13:41 | |
| τι ενοεις τελοσ τελεία τελοσ τέλοσ τα παντα | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 13:49 | |
| θεματακι... αχ...η αληθεια ειναι οτι μολις τελειωσα την χαραυγη στα αγγλικα σε pdf ηξερα οτι θα την ακουγα σε οντιο μπουκ...οποτε δεν μου εκανε κατι ασχημα..λεω οκ μπελλα..εχει και αλλο!! μολις τελειωσα με τα οντιο μπουκς ειναι αυτο που λεει και η συνονοματη...it was like a huge hole has been stuck through my chest! δεν ηθελα να αφησω το ι ποντ... δεν το πιστευα οτι μεσα σε 5 μηνες και πολυ λεω ειχε τελειωσει αυτο για το οποιο αγωνιουσα...οτι πλεον αυτο το little but perfect piece of forever τους εγω δεν θα το διαβαζα πια!!! και ειχα σοκαριστει...απο την μια λυπηθηκα που τελειωσε το ονειρο για μενα*(γιατι για τους αλλους τωρα αρχιζει) αλλα χαρηκα συναμα για το χαρουμενο τελος που δωθηκε... τελικα καταντησα να γραφω φανφικτς και να διαβαζω μπας και βρω καταφυγιο!!! πσ! ΝΑΣΙΑΑΑΑ!! ΣΩΣΕ ΜΑΣ!!! ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΣΥ ΤΟ ΜΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!!!
ΤΟ ΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΟΥΛΑΚΗΣ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 14:17 | |
| ακριβως αυτο! αυτα τα λογια το: small but perfect piece of forever... απιστευτο... μενεις ετσι και λες ποιο ηταν αυτο το κομματι? τι εγινε μετα? πως συνεχισαν την ζωη τους?? απιστευτο! εχουμε ταυτιστει τοσο πολυ με αυτους τους χαακτηρες που δεν μπορουμε να τους αποχωριστουμε με τιποτα... φανταστειτε τι κλαμα εχει να πεσει οταν τελειωσουν και οι ταινιες! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 14:22 | |
| Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος/α; Αν η Renesmee και ο Jacob κάνουν "παιδάκια"αυτά τι θα είναι; Α)Βρικολακάκια; Β)Ανθρωπάκια; ή Γ)Λυκάκια; ΟΕΟ; | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 14:25 | |
| Aχ Αννoulini μου μην μου το θυμίζεις.. Εγώ όμως έχω βρει τη λύση.. Απλά θα τις βλέπω όλες από την αρχή..!! Εδώ δεν βαρέθηκα το Λυκόφως που το χω δει 20 φορές και ξέρω τους διαλόγους απέξω κι ανακατωτά..!! Φαίη μου κι εγώ αυτήν την απορία έχω.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 14:29 | |
| χαχαχ... εχεις απολυτο δικιο! σιγα μη το βαρεθουμε ποτε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 14:29 | |
| Ισως αναμηκτα μαλλον θα κανουν εναν βρικολακα που να χτυπαει η καρδια του και ναα ειναι 3 μετρα ψυλο χιχιχι | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 15:11 | |
| παιδια κατα τα ψεματα αυτο το twilight μας έχει στειλει ολοι μας εχουμε κανει ΤΙΣ υπερβολες κ ομως οπως παει κανενας μας δεν προκειται να ξεκολλησει αυτο είναι το μόνο σίγουρο!!!!!!!!!!!!!! σε αφηνει με αυτη την απορεια για αυτο το παντα τους που σου ερχεται να αρχισεις να βαρας τους τοίχους...........................ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 15:20 | |
| | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 15:23 | |
| | |
|
| |
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 15:32 | |
| - Fay1765 έγραψε:
- Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος/α;
Αν η Renesmee και ο Jacob κάνουν "παιδάκια"αυτά τι θα είναι; Α)Βρικολακάκια; Β)Ανθρωπάκια; ή Γ)Λυκάκια; ΟΕΟ; θα ειναι μισα βρικολακακια μισα λυκανθρωπακια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 15:35 | |
| παιδια δεν υπαρχει λογος να κανουν παιδια! αλλωστε αμα το καλοσκεφτειτε ο τζεικ δεν ειναι αθανατος!!!!!! αρα καποια στιγμη πεθαινει.. το καημενο το παιδακι θα μεινει ορφανο! τωρα βεβαια δεν ξερω για την ρενεσμε αυτη ειναι αθανατη? κι αν ειναι μεχρι ποσο θα μεγαλωσει εμφανισιακα? | |
|
| |
| Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! | |
|