| Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! | |
|
+94Stella Sunlight eternity panagiota pitsiriki Vanina robsten kiss ms. teylor lautner Bella Marie Swan xatisaga xrysanthi Emy+Robert Rosemarie Cullen valeria_robert dani antikleia LadyTaniaXd Aggelina Twilight saga!!!! i love edward 2 evac patrob xristos TeamEdward96 twilightsagaddicted twilightFOREVER !!!twilight!!! Mrs.Christina demi cullen athanasia_zap Christy_Twi_ mariatwilight $ofi@ + Edward Nantia Hale_Biers pretty witch sisaki gogo <3 <3 marina Deppy Team EJ izzy cullen T-NM-E-BD Dr_Rena_Hale di1996 maro gwgwka Edwart athina Lizzy Cullen dimitroula-robsessed JuliaCullen vikaki21 ioannaki-twilightaddicted d@n@e twilight! Mrs Edward Cullen pink Morena Bella Cullen12 niki evaki mR.Geo Ms Cullen breeze of wolf evi ntinaki adwnina Stellouko NICKY LaDy_SoVeReigN linaki magica michelle ΕΡΗ Jacob Black Fay1765 BELLA MARIE Ashley Greene Fotis333 sunrise Fallen Angel angepsi MARIA SWAN CULLEN Annoulini scarlet rose mariap I'm_not _dead WhiteQueen Edbel !~Twilighter~! Alexadruby the vampire Bella13 dolores!! volturi girl team edward Renesmi 98 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 15:37 | |
| καλε κ οι δυο αθανατοι ειναι!!!! η ρενεσμι θα σταματησει να αναπτυσεται οταν θα ειναι 17 σωματικα κ ο τζικομπ δε μεγαλωνει οσο μεταμορφωνεται τακτικα σε λυκο!!!! πυ το ειχες το μυαλο σου οταν διαβαζες??? θα σε μαλωσω! | |
|
| |
Annoulini New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 141 Registration date : 07/09/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 15:40 | |
| δεν το διαβασα ακομα στα ελληνικα .. διαβασα ενα μικρο κομματι στα αγγλικα! κατσε ρε καποια στιγμη ομως ο τζεικομπ θα σταματησει να μεταμορφωνετια σωστα? | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 15:43 | |
| αν θελει.... που δε θα θελει! μεταμορφωνεται οσο θελει! αλλα ειναι λιγο καλυτερα να το συζητουσαμε στην ενοτητα breαking dawn. αντε, σου ευχομαι να το διαβασεις συντομα! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 11:02 | |
| διαβασα οσα γραψατε και θα συμφωνησω με ολες! το τι καταθλιψη ενιωσα οταν τελειωσε δεν περιγραφεται! συμφωνω με την QUEEN μας οτι αυτο ειναι το ιδανικο τελος!και οτι ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν αλλα εγω ειμαι αχορταγη!θελω απελπισμενα και αλλο!εστω ενα βιβλιο ακομα ετσι για να δουμε λιγο ακομα την ζωη τους!α και φυσικα να μην αναφερθω καθολου στην αναγκη μου να τα δω ολα και απο την μερια του εντουαρντ!εχω ξεφυγει τελειως το ξερω αλλα νομιζω οτι εσεις η τουλαχιστον οι περισσοτερες απο εσας μπορειτε να με καταλαβετε.καθομουνα και εκενα διαφορες σκεψεις με το μυαλο μου και λεω εγω τωρα γιατι να περιεχει η χαραυγη ενα βιβλιο απο την μερια του τζεικομπ και οχι απο την μερια του εντουαρντ που θα ηταν και το πιο λογικο?μηπως γιατι καπου στο βαθος του μυαλου της εχει σκοπο να τα γραψει ολα απο την μερια του εντουαρντ?ικασιες κανω αλλα με βολευει πολυ να σκεφτομαι κατι τετοιο! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 11:04 | |
| Εντάξει παιδιά, ζωή να έχει η Στέφενι και ποτέ δεν ξέρουμε αν ίσως κάποια μέρα γράψει κάτι ακόμα σχετικά. Εγώ είμαι σίγουρη ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στο Φορκς! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 141 Registration date : 07/09/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 11:09 | |
| εγω αν και θελω να υπαρξει συνεχεια... δεν ξερω νομιζω πως μετα θα χαλασει ολο αυτο το ομορφο συναισθημα που εχει δημιουργηθει! θα ηθελα παρα πολυ να τα διαβασω απο την μερια του εντουαρντ εννοειται!!!! αλλα παρολο που μου φαινεται παραξενο που τελειωνει ετσι απλα και δεν θα ξανεχουμε νεα τους,,, ισως απλα πρεπει να το αφησουμε να τελειωσει ετσι οπως πρεπει... δεν θα τους ξεχασουμε ποτε αυτο εννοειται και παντα θα βλεπουμε τις ταινιες θα ξαναδιαβαζουμε τα βιβλια απο την αρχη ειμαι σιγουρη γι αυτο... αλλα αφου τελειωσε ετσι ισως πρεπει να το αποδεχτουμε και να το αφησουμε ετσι... σαν να τους αφηνουμε να συνεχισουν την ομορφη ζωη τους... | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ FORKS!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 30/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 11:43 | |
| Annoulini εχεις ένα δίκιο απο τη μερια σου αλλα απο την αλλη πεθαινω να δω ολες τις σκεψεις του Edward όταν την εγκατελειψε όταν ο Jacob φίλησε την Bella όταν της ζητησε να τον παντρευτει όταν παντρευτηκαν όταν έκαναν έρωτα όταν γεννησε , όταν αντίκρησε τη Ρενεσμι κτλ Πιστεύω πως όλοι μας θα σκωτόναμε για να μάθουμε αυτά που ένιωσε ο Edward αν κρινω απο το Midnight sun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 11:45 | |
| εννοειται γλυκια μου! και εγω θα πεθαινα να διαβασω ολη την ιστορια απο την μερια του εντουαρντ! και θα ηθελα να μαθω κατι τι εγινε και μετα... μια μικρη συνεχεια... αλλα ισως ειναι το καταλληλο τελος για να τους αφησουμε να συνεχισουν μονοι τους απο εδω και περα... | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ FORKS!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 30/09/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 12:03 | |
| Who knows??????ισως...O ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΙΞΕΙ!!!!!! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 12:55 | |
| Αχ παιδιά! Και εδώ, μια από τα ίδια... Το μόνο που έχω για παρηγοριά είναι ότι δεν έχω διαβάσει ακόμα το BD στα ελληνικά, οπότε έχω κάτι να περιμένω.... ΖΗΛΕΥΩ όσους αρχίζουν τώρα τη saga! Είναι ανυποψίαστοι, δεν ξέρουν ακόμα ότι κατά κάποιο τρόπο θα αλλάξει η ζωή τους... Το μόνο στραβό στην όλη ιστορία είναι αυτή η άτιμη η κατάθλιψη που λέτε και εσείς! Δεν αντέχεται... Αλλά φαντάζομαι ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα, αν ζούσαμε στο Αμέρικα με τόσους twilight πειρασμούς δίπλα μας και το Forks παραδίπλα μας... Εν τω μεταξύ ξεχνάμε ότι έχουμε να περιμένουμε και τον "επίσημο οδηγό της saga", που αν και έχει αργήσει να εκδοθεί, στο τέλος πιστεύω ότι θα μας ανταμείψει! | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 12:58 | |
| Δεν θα είναι το ιδιο οπως μια πέμπτη συνέχεια...αλλα θα περιμενουμε έστω κι αυτο... | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 17:26 | |
| βρε TWILIGHT να' ναι και ότι να'ναι που λέει και ο λαός!!!!!!!!!!!!Που καταντησαμε θεε μου~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 17:33 | |
| μια χαρα ειναι η καταντια μας, εμενα μου αρεσει, δε με χαλαει καθολου, μα καθολου | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 18:54 | |
| - team edward έγραψε:
- μια χαρα ειναι η καταντια μας, εμενα μου αρεσει, δε με χαλαει καθολου, μα καθολου
και εμενα μου αρεσει μια χαρα!!! δεν παραπονιεμαι! :afro: | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 19:10 | |
| βρε παιδια υπαρχει περιπτωση εγω να μην τη θελω αυτη τη "καταντια"???????????? ισα ισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( ΦΥΣΙΚΑ Οταν λεω καταντια εννοω οτι ας βγάλλουν κατι κ ας μην είναι το τελειοοοο,αρκει να το κανουν!!!) Απλα είναι τοσο παραξενο για μενα αυτο που μου εχει συμβει με το λυκοφως ,εννοω αυτη τη τεραστια εμμονη, που σκεφτομαι μερικες φορες οτι ισως υπερβαλλω λιγο........... (λεμε τωρααααααααααα!!!!) | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 19:46 | |
| εγω και αν υπερβαλω στο σχολειο ειμαι το Λυκοφως ετσι με φωναζουν τωρα οι περισσοτεροι φιλοι μου χιχιχιχι | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 6 Οκτ 2009 - 15:10 | |
| Έχουμε πάθει κανονικό κόλλημα.Ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα αντέξω όταν θα...πάπαλα.Μπορεί να μείνουν οι ταινίες και τα βιβλία αλλά και πάλι είναι...άστα βράστα και φασκελοκουκούλωστα!!! | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 6 Οκτ 2009 - 15:21 | |
| - Fay1765 έγραψε:
- Έχουμε πάθει κανονικό κόλλημα.Ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα αντέξω όταν θα...πάπαλα.Μπορεί να μείνουν οι ταινίες και τα βιβλία αλλά και πάλι είναι...άστα βράστα και φασκελοκουκούλωστα!!!
συφνωνω μαζι σου, καπως ετσι νιωθω και εγω...κολλημενη! τουλαχιστον θα εχουμε τις ταινιες και τα βιβλια για εχουμε κατι να μας θυμιζει αυτες τις μερες που περναμε τωρα αλλα ας μην το σκεφτομαστε ακομα ειναι πολυ νωρις.... | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 6 Οκτ 2009 - 15:32 | |
| Η ίδια απογοήτευση όπως και μετά τη συναυλία των acdc... Μετά από αυτό τι;;;;;;;;;; | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 6 Οκτ 2009 - 15:46 | |
| Εχουμε πάθει μια στερηση που τελιωσαν τα βιβλία..εχουμε κενο μεχρι τις ταινιές αν σκεφτουμε τι θα γινει οταν τελιώσουν κι αυτές θα μας στριψει..είναι η δικη μας εξαρτηση !!! | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 6 Οκτ 2009 - 17:11 | |
| εξαρτηση δεν λετε τπτ! εμενα οι δικοι μου ειχαν φρικαρει(ΠΑΛΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ?) άλλα και πάλι ξέρετε κάτι είναι αυτό που είπε η april τι να το κάνουμε εδώ πέρα τόλμη και γοητεία? ή ακόμα καλύτερά φιλαράκια? δεν ξερω αν με πιανετε αλλα το ριχνω στ χιουμορ για να μην στεναχοριεμαι! τωρα που το καλοσκεφτομαι ισωσ να ηταν μια πολυ καλη ιδεα για να μην ειναι τεεεεελοσ τελοσ την χαραυγη να την κανουν 3 ταινεσ ετσι για να εχουμε.. τι λεω ρε robert μου? | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 6 Οκτ 2009 - 19:45 | |
| κοιτα εγω πιστευω πως και να θέλουν να το κανουν σε μία ταινια,όλα αυτά τα στοιχεία που περιέχει η χαραυγή θα είναι αρκετα δυσκολο εως αδύνατο να τα βάλουν σε μία...Οποτε σίγουρα θα έχουμε 2!!!!(το ελπίζω δηλαδή~~~~!!!!!!!!!!!!~~~~) | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 6 Οκτ 2009 - 19:51 | |
| μπορεί να την κάνουν 3 μιας κι είναι κι 3 τα βιβλία. δηλαδί τα 3 βιβλία της χαραυγης. | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 6 Οκτ 2009 - 20:05 | |
| μακάρι απο το στόμα σου και στης Meyer το αυτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 6 Οκτ 2009 - 20:07 | |
| tι σχεση εχει η meyer βρε κοριτσια??? η ιδια εχει πει οτι επιθυμει να γινει σε δυο τουλαχιστον ταινιες για να καλυφθει ολη η υποθεση του βιβλιου!!! δεν ειναι δικη της αρμοδιοτητα!!!! κ ειστε το εχουμε συζητησει αυτο στο τοπικ breaking dawn the movie | |
|
| |
| Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! | |
|