Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

Πήγαινε κάτω 
    +94
    Stella Sunlight
    eternity
    panagiota
    pitsiriki
    Vanina
    robsten kiss
    ms. teylor lautner
    Bella Marie Swan
    xatisaga
    xrysanthi
    Emy+Robert
    Rosemarie Cullen
    valeria_robert
    dani
    antikleia
    LadyTaniaXd
    Aggelina
    Twilight saga!!!!
    i love edward 2
    evac
    patrob
    xristos
    TeamEdward96
    twilightsagaddicted
    twilightFOREVER
    !!!twilight!!!
    Mrs.Christina
    demi cullen
    athanasia_zap
    Christy_Twi_
    mariatwilight
    $ofi@ + Edward
    Nantia Hale_Biers
    pretty witch
    sisaki
    gogo <3 <3
    marina
    Deppy
    Team EJ
    izzy cullen
    T-NM-E-BD
    Dr_Rena_Hale
    di1996
    maro
    gwgwka
    Edwart
    athina
    Lizzy Cullen
    dimitroula-robsessed
    JuliaCullen
    vikaki21
    ioannaki-twilightaddicted
    d@n@e twilight!
    Mrs Edward Cullen
    pink
    Morena
    Bella Cullen12
    niki
    evaki
    mR.Geo
    Ms Cullen
    breeze of wolf
    evi
    ntinaki
    adwnina
    Stellouko
    NICKY
    LaDy_SoVeReigN
    linaki
    magica
    michelle
    ΕΡΗ
    Jacob Black
    Fay1765
    BELLA MARIE
    Ashley Greene
    Fotis333
    sunrise
    Fallen Angel
    angepsi
    MARIA SWAN CULLEN
    Annoulini
    scarlet rose
    mariap
    I'm_not _dead
    WhiteQueen
    Edbel
    !~Twilighter~!
    Alexadruby the vampire
    Bella13
    dolores!!
    volturi girl
    team edward
    Renesmi
    98 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    xristos
    Twilight Human
    Twilight Human
    xristos

Άντρας Καρκίνος
    Τόπος : Agia Varvara
    Αριθμός μηνυμάτων : 2
    Registration date : 20/08/2010

Forks Student Profile
    Team:
    Special ability Special ability:

Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010 - 4:35

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΠΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΣΥΖΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ TWILIGHT,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑ ΜΕ ΕΣΑΣ..!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ..!ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΕ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ..ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ TWILIGHT ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ..ΙΣΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ..ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ..
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    https://bellandedward.forumgreek.com/index.htm
    patrob
    Twilight Human
    Twilight Human
    patrob

Θηλυκό Sagittarius
    Αριθμός μηνυμάτων : 6
    Registration date : 18/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010 - 9:45

Γεια σας,
    θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να σας πω τα συναισθηματα μου για την τετραλογια αυτη που κυριολεκτικα με μαγεψε.
    Ξεκινησα να διαβαζω το πρωτο βιβλιο χωρις να εχω δει τις ταινιες,και πραγματικα ηταν μαγεια...Μου ξυπνησε συναισθηματα που ειχα ξεχασει,το εντονο φτερουγισμα οταν ερωτευεσαι απολυτα και ζεις μονο την στιγμη χωρις να σε νοιαζει οτιδηποτε αλλο,την ομορφια αυτου του συναισθηματος που ισως πολλοι απο εσεις δεν εχετε ζησει ακομη,λογο ηλικιας,ειμαι 34,και χωρις να το καταλαβω σε 3 μερες ειχα διαβασει και τα 4 βιβλια και ειχα δει και τις 3 ταινειες.
    Το συναισθημα αυτο δεν με εγκατελειψε ουτε στιγμη,ποσο ομορφο....Τελειωνοντας με εγκαταλειπει και το συναισθημα αυτο,και δεν μου αρεσει καθολου μπορω να σας πω.ΕΡΩΤΑΣ απιστευτο πραγμα......
    Συμφωνω με ολους σας,ισως ειναι απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ποτε,και περιμενω με αγωνια την συνεχεια.....
    Για μενα τελος δεν υπαρχει,μονο μια νεα αρχη,και ελπιζω σε συνεχεια.....
    evac
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    evac

Θηλυκό Ιχθύς
    Αριθμός μηνυμάτων : 704
    Registration date : 20/02/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010 - 11:28

πιστευω οτι θα εχει και συνεχεια....δεν μπορει ...πρεπει να εχει και συνεχεια.....
    Crying or Very sad
    xristos
    Twilight Human
    Twilight Human
    xristos

Άντρας Καρκίνος
    Τόπος : Agia Varvara
    Αριθμός μηνυμάτων : 2
    Registration date : 20/08/2010

Forks Student Profile
    Team:
    Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010 - 18:02

ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..!ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..??ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ..?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ..!ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ..ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ..![img][/img]
    https://bellandedward.forumgreek.com/index.htm
    evac
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    evac

Θηλυκό Ιχθύς
    Αριθμός μηνυμάτων : 704
    Registration date : 20/02/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010 - 18:41

μπα ειμαστε πολλοι....
    Mrs.Christina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 1682
    Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010 - 19:43

Αι στο καλό σας με κάνατε να κλαίω! Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 206202 lol!

Ένα είναι σίγουρο για μένα! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗ SAGA!Έχω αλλάξει τόσο πολύ από τότε που διάβασα τα βιβλία και αυτό μου έχει μείνει ως στίγμα...Δεν μπορώ μια μέρα να μην σκεφτώ ας πούμε για το βασανιστήριο που λέγεται ΕΡΩΤΑΣ! Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 98735 Κάθομαι και σκέφτομαι τι θα γίνει αν μετά από 10 χρόνια δω τις ταινίες και διαβάσω τα βιβλία ξανά... Πως θα νιώσω; ΔΕΝ μπορώ να πιστέψω πως όλο αυτό τελειώνει σε 2 χρόνια. Ή καλύτερα δεν μπορώ να το δεχτώ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ! Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 4736 Ή το άλλο, σκέφτομαι τι θα κάνουμε όταν μια μέρα μετά από 40-50 χρόνια ακούσουμε πως ο Ρομπ ή η Κρίστεν πέθαναν!Παιδιά πραγματικά κλαίω αυτή τη στιγμή... Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτό που νιώθω... Χαίρομαι που η Στέφενι μας έδωσε την δυνατότητα να ζήσουμε έστω και για λίγο σ'έναν τόσο υπέροχο κόσμο αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι και λυπάμαι γιατί η saga φτάνει στο τέλος της.

Όπως είπε και η Φένια, δεν τελειώνουμε εδώ, Από εδώ αρχίζουμε!Και στον κόσμο θα βγούμε με πιο πολύ συναίσθημα και πιο πολύ αγάπη για τους συνανθρώπους μας.Μέσα από αυτή τη σειρά μάθαμε να αγαπάμε πραγματικά, παντοτινά.

Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί πως η Στέφενι δεν θα μας αφήσει έτσι και θα γράψει και όλα τα βιβλία από την μεριά του Έντουαρντ! Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 691689 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 577643

Και μην ξεχνάτε, όπου κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο!Wink

Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 906998
    http://www.christianemarie.blogspot.com/
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010 - 19:52

χριδτινακι μου+φωνω απολυτα..
    Nantia Hale_Biers
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Nantia Hale_Biers

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Singapore
    Αριθμός μηνυμάτων : 1764
    Registration date : 08/03/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010 - 23:20

εγω παντως δεν στεναχωριεμε που τελειωσε η Χαραυγη....το πολλυ πολλυ αν μου λειψει το ξαναδιαβασω ολο το Saga απο την αρχη και ετσι ειναι σαν να μην περασε ουτε μια μερα... lol!
    http://antallaksetokiesu.forumgreek.com/forum.htm
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 25 Αυγ 2010 - 8:26

Παιδια ειμαι πολυ στεναχωριμενη αλλα και πολυ χαρουμενη ταυτοχρονα!!!
    Στεναχωριθηκα παρα πολυ οταν τελιωσα την χαραυγη αλλα τπτ δεν με πτοησε! Συνεχεια σκεφτομαι διαφορες εκδοχες για το πως θα τελειωνε η χαραυγη, η ακομα αν τελειωνε διαφορετικα το λυκοφως , η νεα σεληνη , η εκλειψη. . . Η αληθεια να λεγετε μετα τις 16 νοεμβριου του 2012 θα ερθει η καταστροφη του κοσμου! ΝΟ TWILIGHT NO FUTURE!
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2219
    Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 28 Αυγ 2010 - 0:50

δεν νομιζω μετα τη χαραυγη να ερθει το τελος ολο και καποιο βιβλιο θα μας ξανα χαρισει η στεφανι εγω εχω μερικες αποριες ακομα ετσι θα μεινουν????μν ξεχναμε οτι και αυτους θ τους συμφερει γιατι θα βγαλουν περισσοτερα χρηματα ολοι τ θελουν αυτο και δεν θελω να φανταστω πως θα ειναι ο ρομπ η κριστεν και ολοι οι πρωταγωνιστες με τα απο 30 40 χρονια....εγω πιστευω οτι θ υπαρξει κ αλλο βιβλιο στο μελλον δεν μπορει....... Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 98735 i love twilight Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 616544
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : κόρινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 3084
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 28 Αυγ 2010 - 1:54

Πρέπει να ήταν γύρω στις 4 το πρωί όταν τελείωσα για πρώτη φορά την Χαραυγή!!Και έκλαιγα...Λυπόμουν που τελείωσε.Όμως πιο πολύ έκλαιγα από χαρά!!Που η πιο υπέροχη ιστορία που διάβασα πότε είχε αυτό το καταπληκτικό φινάλε!!Ένιωθα την απόλυτη ευτυχία που ένιωθαν οι αγαπημένοι μου ήρωες,τους οποίους αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Ξέρω ότι αν μπορούσαν θα έκλαιγαν κι αυτοί.Δε ξέρω πως θα νιώθω μετά από μερικά χρόνια.Τώρα μόνο χαρά που αυτό το καταπληκτικό έπος μπήκε στη ζωή μου.Τίποτα δε τελείωσε!!!!
    Morena
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Morena

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Κορυδαλλός
    Αριθμός μηνυμάτων : 1227
    Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 29 Αυγ 2010 - 14:39

Μετά απο τόσο δυνατές ιστορίες πάντα κάτι μένει Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 150320
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 29 Αυγ 2010 - 16:44

μενει η αναμνηση οτι αυτη η ιστορια ηταν κατι το μαγικο και σου περνει παντα πολυ καιρο για να διαβασεις μια ιστορια που θα σου κινησει το ενδιαφερον εστω και στο μισο απο οτι το twilight saga
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 30 Αυγ 2010 - 21:39

αχ παιδια ...... ειχα ξαναρωτησει αλλα κανεις δεν μου απαντησε! πως θα συνεχιζατε την χαραυγη????
    Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 274215 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 626465
    Morena
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Morena

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Κορυδαλλός
    Αριθμός μηνυμάτων : 1227
    Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010 - 22:32

Προφανώς θα βασιζόταν στην σχέση του Τζέικ με την Ρένεσμι.. Και για λίγο δράση θα είχαμε και κάποια "επίθεση" ενάντια στην σχέση τους... Νομίζω ότι δεν θα κούραζα άλλο το ζευγαράκι μας, θα παρέμεναν μαζί no matter what Wink
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 10:57

πειτε με κακια η τρελη εγω αν συνεχιζα την χαραυγη θα σκοτωνα τον εντουαρτ! Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 80711 αλλα δεν ξερω γιατι μου βγαινει ετσι . . . ο εντουαρτ ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας τον λατρευω !!! τον ερωτευτικα απο τοτε που ανοιξα το λυκοφως . . .. απλα δεν μου αρεσουν τα happy ends . . . .. Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 80711 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 80711 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 80711
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 11:04

μην λες τετοια μονο στν ιδεα πλανταζω στο κλαμα Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 206202 το κουκλι μας να πεθαινε???με αποτελειωσες.καλυτερα να πεθαινε ο σκυλος Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 474260
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 11:11

πραγματικα δεν ξερω γιατι δεν με σκοτωσατε ακομα με τετοια κακια που ξεστομισα!!! εχω αλλαξει τελιωσ γνωμη για το ποιοσ πρεπει να πεθανει και αυτος δεν ειναι ο εντουαρτ !! αρα ποιος μας μενει αραγε???? Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 474260 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 474260 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 474260 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 474260 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 490517 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 490517 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 490517
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 11:13

τωρα μαλιτσα σε παραδεχομαι χα χα!!!!!!!!! Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 474260 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 474260 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 474260 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 21223
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 11:25

αααααααα!!! σημερα με εχει πιασει μια κακια απο το πρωι δεν ξερω γιατι!!!! lol! lol! faint !!!! τι λυση προτεινετε για να φυγει αυτη η κακουργα απο μεσα μου???? Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 558691 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 558691 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 558691 faint faint faint faint
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 11:28

δες λιγο ρομπερτ δες λιγο λυκοφως και θα συνελθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol! παντως πιατευω οτι η χαραυγη ειναι τελεια και εχει φοβερο τελοσ Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 6512
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 11:29

εχει πολυ αποτομο τελος η χαραυγη
    Twilight saga!!!!
    Twilight Human
    Twilight Human

Θηλυκό Καρκίνος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4
    Registration date : 03/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 3 Σεπ 2010 - 9:30

Πραγματικα δν μπορω να περιμενω 440 ημερες, 15 ωρες, 29 λεπτα και 20 δευτερολεπτα!!!! Θα τα παιξω τελειως!!!!
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 3 Σεπ 2010 - 9:57

δεν εισαι η μονη που θα τα παιξει . . . faint
    Nantia Hale_Biers
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Nantia Hale_Biers

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Singapore
    Αριθμός μηνυμάτων : 1764
    Registration date : 08/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 3 Σεπ 2010 - 10:21

κοριτσια δειτε το και αλλιως...μετα την χαραυγη και μετα την ολοκληρωση της ταινιας δεν θα ξερουμε πια με τι να ασχοληθουμε...θα μας λειψει το λυκοφως και τα παντα που ειναι γυρω απο αυτο...αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι η αναμονη πραγματικα ΑΞΙΖΕΙ!!!!
    http://antallaksetokiesu.forumgreek.com/forum.htm

Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 9 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Twilight Saga one shots by evi

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: The Twilight Saga - Τα Βιβλία-
    Μετάβαση σε: