| Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! | |
|
+94Stella Sunlight eternity panagiota pitsiriki Vanina robsten kiss ms. teylor lautner Bella Marie Swan xatisaga xrysanthi Emy+Robert Rosemarie Cullen valeria_robert dani antikleia LadyTaniaXd Aggelina Twilight saga!!!! i love edward 2 evac patrob xristos TeamEdward96 twilightsagaddicted twilightFOREVER !!!twilight!!! Mrs.Christina demi cullen athanasia_zap Christy_Twi_ mariatwilight $ofi@ + Edward Nantia Hale_Biers pretty witch sisaki gogo <3 <3 marina Deppy Team EJ izzy cullen T-NM-E-BD Dr_Rena_Hale di1996 maro gwgwka Edwart athina Lizzy Cullen dimitroula-robsessed JuliaCullen vikaki21 ioannaki-twilightaddicted d@n@e twilight! Mrs Edward Cullen pink Morena Bella Cullen12 niki evaki mR.Geo Ms Cullen breeze of wolf evi ntinaki adwnina Stellouko NICKY LaDy_SoVeReigN linaki magica michelle ΕΡΗ Jacob Black Fay1765 BELLA MARIE Ashley Greene Fotis333 sunrise Fallen Angel angepsi MARIA SWAN CULLEN Annoulini scarlet rose mariap I'm_not _dead WhiteQueen Edbel !~Twilighter~! Alexadruby the vampire Bella13 dolores!! volturi girl team edward Renesmi 98 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xristos Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Agia Varvara Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 20/08/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 20 Αυγ 2010 - 4:35 | |
| ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΠΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΣΥΖΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ TWILIGHT,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑ ΜΕ ΕΣΑΣ..!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ..!ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΕ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ..ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ TWILIGHT ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ..ΙΣΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ..ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.. | |
|
| |
patrob Twilight Human
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 18/08/2010
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 20 Αυγ 2010 - 9:45 | |
| Γεια σας, θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να σας πω τα συναισθηματα μου για την τετραλογια αυτη που κυριολεκτικα με μαγεψε. Ξεκινησα να διαβαζω το πρωτο βιβλιο χωρις να εχω δει τις ταινιες,και πραγματικα ηταν μαγεια...Μου ξυπνησε συναισθηματα που ειχα ξεχασει,το εντονο φτερουγισμα οταν ερωτευεσαι απολυτα και ζεις μονο την στιγμη χωρις να σε νοιαζει οτιδηποτε αλλο,την ομορφια αυτου του συναισθηματος που ισως πολλοι απο εσεις δεν εχετε ζησει ακομη,λογο ηλικιας,ειμαι 34,και χωρις να το καταλαβω σε 3 μερες ειχα διαβασει και τα 4 βιβλια και ειχα δει και τις 3 ταινειες. Το συναισθημα αυτο δεν με εγκατελειψε ουτε στιγμη,ποσο ομορφο....Τελειωνοντας με εγκαταλειπει και το συναισθημα αυτο,και δεν μου αρεσει καθολου μπορω να σας πω.ΕΡΩΤΑΣ απιστευτο πραγμα...... Συμφωνω με ολους σας,ισως ειναι απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ποτε,και περιμενω με αγωνια την συνεχεια..... Για μενα τελος δεν υπαρχει,μονο μια νεα αρχη,και ελπιζω σε συνεχεια..... | |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 20 Αυγ 2010 - 11:28 | |
| πιστευω οτι θα εχει και συνεχεια....δεν μπορει ...πρεπει να εχει και συνεχεια..... | |
|
| |
xristos Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Agia Varvara Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 20/08/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 20 Αυγ 2010 - 18:02 | |
| ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..!ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..??ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ..?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ..!ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ..ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ..![img][/img] | |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 20 Αυγ 2010 - 18:41 | |
| | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 20 Αυγ 2010 - 19:43 | |
| Αι στο καλό σας με κάνατε να κλαίω! Ένα είναι σίγουρο για μένα! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗ SAGA!Έχω αλλάξει τόσο πολύ από τότε που διάβασα τα βιβλία και αυτό μου έχει μείνει ως στίγμα...Δεν μπορώ μια μέρα να μην σκεφτώ ας πούμε για το βασανιστήριο που λέγεται ΕΡΩΤΑΣ! Κάθομαι και σκέφτομαι τι θα γίνει αν μετά από 10 χρόνια δω τις ταινίες και διαβάσω τα βιβλία ξανά... Πως θα νιώσω; ΔΕΝ μπορώ να πιστέψω πως όλο αυτό τελειώνει σε 2 χρόνια. Ή καλύτερα δεν μπορώ να το δεχτώ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ! Ή το άλλο, σκέφτομαι τι θα κάνουμε όταν μια μέρα μετά από 40-50 χρόνια ακούσουμε πως ο Ρομπ ή η Κρίστεν πέθαναν!Παιδιά πραγματικά κλαίω αυτή τη στιγμή... Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτό που νιώθω... Χαίρομαι που η Στέφενι μας έδωσε την δυνατότητα να ζήσουμε έστω και για λίγο σ'έναν τόσο υπέροχο κόσμο αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι και λυπάμαι γιατί η saga φτάνει στο τέλος της. Όπως είπε και η Φένια, δεν τελειώνουμε εδώ, Από εδώ αρχίζουμε!Και στον κόσμο θα βγούμε με πιο πολύ συναίσθημα και πιο πολύ αγάπη για τους συνανθρώπους μας.Μέσα από αυτή τη σειρά μάθαμε να αγαπάμε πραγματικά, παντοτινά. Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί πως η Στέφενι δεν θα μας αφήσει έτσι και θα γράψει και όλα τα βιβλία από την μεριά του Έντουαρντ! Και μην ξεχνάτε, όπου κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 20 Αυγ 2010 - 19:52 | |
| χριδτινακι μου+φωνω απολυτα..
| |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 20 Αυγ 2010 - 23:20 | |
| εγω παντως δεν στεναχωριεμε που τελειωσε η Χαραυγη....το πολλυ πολλυ αν μου λειψει το ξαναδιαβασω ολο το Saga απο την αρχη και ετσι ειναι σαν να μην περασε ουτε μια μερα... | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τετ 25 Αυγ 2010 - 8:26 | |
| Παιδια ειμαι πολυ στεναχωριμενη αλλα και πολυ χαρουμενη ταυτοχρονα!!! Στεναχωριθηκα παρα πολυ οταν τελιωσα την χαραυγη αλλα τπτ δεν με πτοησε! Συνεχεια σκεφτομαι διαφορες εκδοχες για το πως θα τελειωνε η χαραυγη, η ακομα αν τελειωνε διαφορετικα το λυκοφως , η νεα σεληνη , η εκλειψη. . . Η αληθεια να λεγετε μετα τις 16 νοεμβριου του 2012 θα ερθει η καταστροφη του κοσμου! ΝΟ TWILIGHT NO FUTURE! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 28 Αυγ 2010 - 0:50 | |
| δεν νομιζω μετα τη χαραυγη να ερθει το τελος ολο και καποιο βιβλιο θα μας ξανα χαρισει η στεφανι εγω εχω μερικες αποριες ακομα ετσι θα μεινουν????μν ξεχναμε οτι και αυτους θ τους συμφερει γιατι θα βγαλουν περισσοτερα χρηματα ολοι τ θελουν αυτο και δεν θελω να φανταστω πως θα ειναι ο ρομπ η κριστεν και ολοι οι πρωταγωνιστες με τα απο 30 40 χρονια....εγω πιστευω οτι θ υπαρξει κ αλλο βιβλιο στο μελλον δεν μπορει....... i love twilight | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 28 Αυγ 2010 - 1:54 | |
| Πρέπει να ήταν γύρω στις 4 το πρωί όταν τελείωσα για πρώτη φορά την Χαραυγή!!Και έκλαιγα...Λυπόμουν που τελείωσε.Όμως πιο πολύ έκλαιγα από χαρά!!Που η πιο υπέροχη ιστορία που διάβασα πότε είχε αυτό το καταπληκτικό φινάλε!!Ένιωθα την απόλυτη ευτυχία που ένιωθαν οι αγαπημένοι μου ήρωες,τους οποίους αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Ξέρω ότι αν μπορούσαν θα έκλαιγαν κι αυτοί.Δε ξέρω πως θα νιώθω μετά από μερικά χρόνια.Τώρα μόνο χαρά που αυτό το καταπληκτικό έπος μπήκε στη ζωή μου.Τίποτα δε τελείωσε!!!! | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 29 Αυγ 2010 - 14:39 | |
| Μετά απο τόσο δυνατές ιστορίες πάντα κάτι μένει | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 29 Αυγ 2010 - 16:44 | |
| μενει η αναμνηση οτι αυτη η ιστορια ηταν κατι το μαγικο και σου περνει παντα πολυ καιρο για να διαβασεις μια ιστορια που θα σου κινησει το ενδιαφερον εστω και στο μισο απο οτι το twilight saga | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 31 Αυγ 2010 - 22:32 | |
| Προφανώς θα βασιζόταν στην σχέση του Τζέικ με την Ρένεσμι.. Και για λίγο δράση θα είχαμε και κάποια "επίθεση" ενάντια στην σχέση τους... Νομίζω ότι δεν θα κούραζα άλλο το ζευγαράκι μας, θα παρέμεναν μαζί no matter what | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τετ 1 Σεπ 2010 - 10:57 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τετ 1 Σεπ 2010 - 11:04 | |
| μην λες τετοια μονο στν ιδεα πλανταζω στο κλαμα το κουκλι μας να πεθαινε???με αποτελειωσες.καλυτερα να πεθαινε ο σκυλος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τετ 1 Σεπ 2010 - 11:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τετ 1 Σεπ 2010 - 11:13 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τετ 1 Σεπ 2010 - 11:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τετ 1 Σεπ 2010 - 11:28 | |
| δες λιγο ρομπερτ δες λιγο λυκοφως και θα συνελθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παντως πιατευω οτι η χαραυγη ειναι τελεια και εχει φοβερο τελοσ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τετ 1 Σεπ 2010 - 11:29 | |
| εχει πολυ αποτομο τελος η χαραυγη
| |
|
| |
Twilight saga!!!! Twilight Human
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 03/09/2010
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 3 Σεπ 2010 - 9:30 | |
| Πραγματικα δν μπορω να περιμενω 440 ημερες, 15 ωρες, 29 λεπτα και 20 δευτερολεπτα!!!! Θα τα παιξω τελειως!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 3 Σεπ 2010 - 9:57 | |
| δεν εισαι η μονη που θα τα παιξει . . . | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 3 Σεπ 2010 - 10:21 | |
| κοριτσια δειτε το και αλλιως...μετα την χαραυγη και μετα την ολοκληρωση της ταινιας δεν θα ξερουμε πια με τι να ασχοληθουμε...θα μας λειψει το λυκοφως και τα παντα που ειναι γυρω απο αυτο...αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι η αναμονη πραγματικα ΑΞΙΖΕΙ!!!! | |
|
| |
| Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! | |
|