Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 02/09/2010
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 3 Σεπ 2010 - 23:55
Όντως όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν...
Και τα 4 βιβλία τα διάβασα σε 4 μέρες...είχα ταυτιστεί τελείως με την Bella...τρελό αλλά...συνέβη...αφού νόμιζα ότι είχα πρόβλημα...κατάθλιψη η Bella επειδή την χώρισε ο Edward....;Κατάθλιψη και εγώ...Σε δίλημμα η Bella με ποιόν θα συνέχιζε την ζωή της...;το ίδιο και εγώ...
Όταν τελείωσα την Χαραυγή είχα πανικοβληθεί κυριολεκτικά...για τις επόμενες 10 μέρες περίπου έβλεπα σε καθημερινή βάση τις 2 πρώτες ταινίες και είχα αρχίσει να ξαναδιαβάζω την τετραλογία απ'την αρχή...
Μακάρι η Στέφανι να συνεχίσει το μυθιστόρημα...όπως λέτε κι εσείς να δούμε πώς εξελίσσεται η σχέση του Τζέικ με της Νέσι...με τους Βολτούρι...θα ήταν υπέροχο πραγματικά...
Δεν το ήξερα αυτό για το Midnight sun...όταν έγινε μέλος εδώ το διάβασα και χάρηκα πάρα πολύ...τουλάχιστον από το τίποτα είναι κάτι αρκετό...
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 4 Σεπ 2010 - 0:08
Μπορει ολα τα ωραια να τελειωνουν καποια στιγμη αλλα τουλαχιστων θα εχουμε ευχαριστηθει μια ωραια τετραλογια απο βιβλια και απο ταινιες!(αν και η χαραυγη θα χωριστει σε 2 ταινιες)
και μαζι με αυτες θα εχουμε νιωσει διαφορα συνεσθηματα, θα εχουμε ταυτιστει με καποιους χαρακτηρες μεχρι το τελος του twilight saga!
αλλα δεν πρεπει να στεναχωρομαστε που τελειωνει! απο την αλλη θα πρεπει να χαιρομαστε που αγαπημενοι μας ηθοποιοι θα ξεκουραστουν και λιγο και που οι αγαπημενοι μας χαρακτηρες θα εχουν μια ωραια (φανταστικη) ζωη!
λοιπον ας μην λυπομαστε απο τωρα για κατι που θα τελειωσει σε 2 χρονια! εχουμε καιρο για αποχαιρετισμους ακομα!
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 4 Σεπ 2010 - 2:41
Μπορεί να έρθει το τέλος αλλά δεν νομίζω να ξεχαστούν όλα αυτά.. Κι αν θέλετε να μάθετε η Χαραυγή θα είναι ένα νέο ξεκίνημα γιατί όπως θα έχετε παρατηρήσει πολλοί παραγωγοί βγάζουν ταινίες με βαμπιρ και ίσως μετά από αυτά να βρεθεί κάποιο άλλο βιβλίο ή ταινία που να μας προσφέρει τέτοιες όμορφες στιγμές..
Twilight saga!!!! Twilight Human
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 03/09/2010
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 5 Σεπ 2010 - 2:21
Πραγματικα κανενα δεν συγκρινεται με αυτα τα βιβλια και αυτες τις ταινιες!!!! Δν προκειται να ξαναβγουν τετοιες επιτυχιες!!!!!
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Πεμ 9 Σεπ 2010 - 14:50
Μην το λες....Κι εγω ετσι ειχα πει με το που διαβασα Harry Potter....Και μετα ειπα το Χογκουαρτς Φορκς.....
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Πεμ 9 Σεπ 2010 - 16:12
δεν ξερω τι να σε πωεγω παντως δεν πιστευω οτι θα ερθει το τελος ματα την χαραυγη
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Πεμ 9 Σεπ 2010 - 16:22
Κι εγω το πιστευω αυτο!!!!
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Πεμ 9 Σεπ 2010 - 21:17
ο καθενας εχει την γνωμη τι να πω? κοιταξτε τωρα και γω στη αρχη ημουνχαλια ειχα πλανταξει στο κλαμα <<ολα τελιωσαν>> ελεγα στη κολλητη μ και να με τωρα που λεω το αντιθετο!! τιποτα δεν τελειωσε ολα αρχιζουν ΤΩΡΑ!!!
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Πεμ 9 Σεπ 2010 - 21:17
ο καθενας εχει την γνωμη τι να πω? κοιταξτε τωρα και γω στη αρχη ημουνχαλια ειχα πλανταξει στο κλαμα <<ολα τελιωσαν>> ελεγα στη κολλητη μ και να με τωρα που λεω το αντιθετο!! τιποτα δεν τελειωσε ολα αρχιζουν ΤΩΡΑ!!!
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Πεμ 9 Σεπ 2010 - 21:59
σιγουρα καποια εκπληξη θα εχει η στεφανι μετα τη χαραυγη δεν πιστευω οτι ειναι το τελοσ!!!!!!!!!!!! μπορει ομως η εκπληξη να αργδησει ομως για να ηρεμισουν τ πραγματα
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 10 Σεπ 2010 - 20:51
ενοεις ολη αυτη η μανια με την saga ε? να η αληθεια ειναι οτι εχει γινει χαμος απο τοτε που βγηκε το twilight ! τεσπα η στεφανι δδεν θα μας αφησει ετσι ολο και κατι θα γραψει δεν υπαρχει λογος να ανησηχουμε!!
antikleia Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Γιαννιτσα Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 08/09/2010
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 11 Οκτ 2010 - 23:18
παιδια γεια σασ μπορει καποιοσ να μου πει αν ξερει ποτε θα βγει η 4αρτη τενια?α κ οι προταγονηστεσ φοβερη δν το σηζιταμε..
dani Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 12 Οκτ 2010 - 0:46
θα βγει 18 νοεμβριου αν δεν κανω λαθος αλλα δεν με πειραζεινα περιμενω μεχρι τοτε να δω οταν θα τελειωσει τι θα κανουμε οσο το σκεφτομαι τρελαινομαι
antikleia Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Γιαννιτσα Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 08/09/2010
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 12 Οκτ 2010 - 17:42
ευχαριστω για την αμεση απαντηση.οταν λεσ 18νοεμβριου λεσ του 2011 ελπιζω οχι,εχω δει κ της 3τενιεσ πανω απο 10φορες τη θα κανουμε 1χρονο..
antikleia Twilight Human
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 12 Οκτ 2010 - 17:59
αχ συγνωμη αν γινομε κουραστηκη μια ειδεα το τι γηνετε την χαραυγη..περιμενω πως κ πως να κυκλοφορησει κ μακαρυ να μην τελειονε ποτε..τι θα κανουμε μετα..
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 12 Οκτ 2010 - 18:04
Renesmi έγραψε:
Ξέρω πως ίσως για πολλούς αυτό θα θεωρηθεί υπερβολικό όμως εγώ ειλικρινά πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρξει συνέχεια του Twilight,δεν εννοώ το midnight sun εννοώ μια κανονική συνέχεια του. Δεν ξέρω νιώθω πως κάτι μου λείπει ακόμα και τώρα που τέλειωσε αυτή η τετραλογία και παρόλο που έχω διαβάσει πολλές τριλογίες,τετραλογίες κ.τ.λ. δεν έχω ξανανιώσει τόσο έντονα ότι θέλω μια συνέχεια σε όλο αυτό......Δεν ξέρω ίσως τα λόγια μου να φαίνονται βαρετά αλλά ήδη μου έχει λείψει όλη αυτή η ζωντάνια που μου έδινε το να ξυπνάω και να κοιμάμαι με το twilight στο μυαλό μου....¶λλωστε για να πώ την αλήθεια μου, έχω ανάγκη να ξέρω τι θα γίνει αργότερα με την Renesmi και τον Jacob,πως θα συνεχιστεί η ύπαρξη της Bella και του Edward, τι θα γίνει τελικά με την μητέρα της όταν μάθει τι της συνέβει,πώς ενδεχομένως θα ξανααντιμετωπίσουν τους Βολτούρι όταν πάλι αυτοί θα βρούν μια πρόφαση για να τους σκοτώσουν ώστε να καταφέρουν να πάρουν αυτά τα μοναδικά χαρίσματα της οικογένειας Καλεν κ.τ.λ. Και φυσικά όλα αυτά θέλω να τα μάθω απο την συγγραφέα όχι απο την άρρωστημενη φαντασία μου!Ίσως να είμαι υπερβολικά κολλημένη, ίσως πάλι να αγάπησα τόσο πολύ το φαινόμενο Twilight που τελικά τώρα που τέλειωσε δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό!Πάντως ότι και να γίνει ποτέ δεν θα ξεχάσω όλα αυτά που μου έδωσε...Και φυσικά ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ανταποκριθούν στο καλεσμα μου! Αν πάλι με ενδιαφέρει μόνο εμένα αυτό το μικρό αλλά πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μου, τότε μάλλον θα είμαι πολύ εθισμένη!(Οπότε το καλύτερο θα ήταν να κλειδωθεί αυτός ο μονόλογος της τρέλας αμέσως!!!! )
[img][/img]
νομιζω πως εχεις δικιο,ειναι κριμα να τελιωσει τοσο νωρις,θα μας αφησει τοσς κενα..
antikleia Twilight Human
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 12 Οκτ 2010 - 22:21
κ μενα θα μου ληψη αλλα δν μπορουμε να κανουμε τπτ δυστηχωσ..δν εχω διαβαση το βιβλιο μονο τησ τενιεσ εχω δει.. Κ θελω πολυ να μαθω τη θα γινει στο τελωσ..αν ξερει καποιοσ ασ μου απαντηση πληζ.
valeria_robert Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 28/08/2010
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 18 Οκτ 2010 - 18:56
και εγω μολις γυρισα στην τελευταια σελιδα και ειδα το ΤΕΛΟΣ αρχισα να κλαιω τοσο πολυ ηταν και ξημερωματα νυσταζα κιολας αλλα απο το πολυ κλαμα δεν μπορεσα να κοιμηθω μετα αρχισα να διαβαζω ξανα και ξανα την τελευταια προταση και ξαναρχιζα να κλαιω πραγματικα εσεις μπορειτε να καταλαβαιτε το αισθημα που ενιωθα. τελος παντων ελπιζω να βγει και αλλο βιβλιο ¨)
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 18 Οκτ 2010 - 19:01
Eμενα με πιανουν τα κλαματα μονο που το σκεφτομαι....Στις τελευταιες σελιδες πλανταξα πραγματικα.....νιωθω τοσο ευτυχισμενη καθε φορα μα παντα με πιανει και μια γλυκεια μελαγχολια....οντως μακαρι να βγουν κι αλλα βιβλια....