| Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! | |
|
+94Stella Sunlight eternity panagiota pitsiriki Vanina robsten kiss ms. teylor lautner Bella Marie Swan xatisaga xrysanthi Emy+Robert Rosemarie Cullen valeria_robert dani antikleia LadyTaniaXd Aggelina Twilight saga!!!! i love edward 2 evac patrob xristos TeamEdward96 twilightsagaddicted twilightFOREVER !!!twilight!!! Mrs.Christina demi cullen athanasia_zap Christy_Twi_ mariatwilight $ofi@ + Edward Nantia Hale_Biers pretty witch sisaki gogo <3 <3 marina Deppy Team EJ izzy cullen T-NM-E-BD Dr_Rena_Hale di1996 maro gwgwka Edwart athina Lizzy Cullen dimitroula-robsessed JuliaCullen vikaki21 ioannaki-twilightaddicted d@n@e twilight! Mrs Edward Cullen pink Morena Bella Cullen12 niki evaki mR.Geo Ms Cullen breeze of wolf evi ntinaki adwnina Stellouko NICKY LaDy_SoVeReigN linaki magica michelle ΕΡΗ Jacob Black Fay1765 BELLA MARIE Ashley Greene Fotis333 sunrise Fallen Angel angepsi MARIA SWAN CULLEN Annoulini scarlet rose mariap I'm_not _dead WhiteQueen Edbel !~Twilighter~! Alexadruby the vampire Bella13 dolores!! volturi girl team edward Renesmi 98 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 18 Οκτ 2010 - 19:10 | |
| | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 23 Οκτ 2010 - 11:17 | |
| α τοσο καλα παμε!!! | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 8 Νοε 2010 - 14:53 | |
| Κι εγώ θα ήθελα μια συνέχεια! Αλλά να αξίζει! Μην είναι καμιά βλα΄κεία και το καταστρέψει... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 22:14 | |
| Μέρες τώρα, προσπαθώ να σκεφτώ πώς θα νιώθω μετά τη Χαραυγή. Έχουμε δύο χρόνια μπροστά μας έως αυτές τις δύο πολυπόθητες ταινίες, αλλά θλίβομαι πάρα πολύ, και προσπαθώ επίσης να φανταστώ πώς θα είμαι εγώ μετά... Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της Έκλειψης, το καλοκαίρι, δεν είχα καμία ιδέα για το Λυκόφως. ¶κουγα, ήξερα για την ταινία, αλλά ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να διαβάσω κάτι σχετικά με αυτό. Ούτε να δω τις ταινίες αλλά σαφώς ούτε και να διαβάσω τα βιβλία. Υπό την επιμονή μιας φίλης μου, τέσσερις μέρες ακριβώς πριν από την πρεμιέρα, είδα το Λυκόφως και μετά τη Ν. Σελήνη. Αυτό ήταν λοιπόν! Έκανα τα αδύνατα τα δυνατά, ώστε να εξασφαλίσουμε θέσεις για την πρώτη προβολή και ευτυχώς τα κατάφερα. Διάβασα τη Ν.Σελήνη, το Λυκόφως, την Έκλειψη, και τώρα διαβάζω τη Χαραυγή. ¶ργησα πολύ να την ξεκινήσω αλλά η δικαιολογία είναι μία. Δεν την ξεκινούσα, γιατί απλά...δεν ήθελα. Δεν ήθελα, γιατί φοβόμουν πως μετά από αυτό, θα ήμουν χάλια. Το πιο περιεργο είναι πως δεν θέλω ακόμη, γιατί απλά...δεν θέλω να τελειώσει! Έχω δεθεί τόσο πολύ με αυτή την ιστορία. Την έχω αγαπήσει πραγματικά και παρατείνω όσο μπορώ το διάβασμα γιατί απλώς...σκέφτομαι...ότι ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΑΡΑΥΓΗ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ το τέλος. Και είναι κάτι δεν θέλω να σκεφτομαι καν. Φοβάμαι πως θα αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, ότι κάτι έχει χαθεί... Βλέπω το Λυκόφως και τη Ν.Σελήνη που είναι οι πρώτες ταινίες κατά τις οποίες οι δύο ήρωες Μπέλα-Έντουαρντ γνωρίζονται και μεγαλώνει η αγάπη τους, και σκέφτομαι από την άλλη τη Χαραυγή στην οποία πέφτουν οι τίτλοι του τέλους. Δεν θέλω να έρθει το τέλος. Θέλω να συνεχίσω να ελπίζω σε κάτι γι αυτή την ιστορία. Αυτή την υπέροχη ιστορία εξαιτίας της οποίας, ναι! πέρασα πολλά. ¶ρχισα να αντιμετωπίζω αλλιώς κάποια πράγματα, έμαθα καινούρια πράγματα, παρ'ολο που σχετίζεται με βρικόλακες και πολλοί γι αυτό το λόγο την κατακρίνουν. Το να δένεσαι τόσο πολύ με φανταστικές ιστορίες δεν είναι και το πιο "φρόνιμο" πράγμα. Δεν ξέρω, ίσως να φταίει η ηλικία μου και οι απόψεις. Ο καθένας δένεται διαφορετικά και βλέπει τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική γωνία. Όμως...είναι κάτι που στ' αλήθεια πιστεύω πως δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Θα μείνει πάντα μέσα μου και θα το φέρνω στο νου μου, όποτε κάνω κάτι και μου το θυμίζει. Οι μουσικές των ταινιών, οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες που λάτρεψα και ονειρεύτηκα (π.χ.Έντουαρντ!!!) δε νομίζω να ξεχαστούν ποτέ...Εύχομαι να μην ξεχαστούν ποτέ! Μέσα από αυτήν την ιστορία συγκινήθηκα, έκλαψα, θύμωσα, νευρίασα, λυπήθηκα και χάρηκα με αυτά που περνούσαν οι ήρωες. Μόνο όμορφες στιγμές μου χάρισε...!!! Σίγουρα θα υπάρχουν μερικοί που θα θεωρήσουν τις παραπάνω γραμμές ανόητες, κουτές και ανούσιες. Κάποιοι ίσως ισχυριστούν πως είναι απλά μια ιστορία, μια ταινία και ίσως να με χαρακτηρίσουν ως καμία ψυχοπαθή, τρελαμένη έφηβη που την ελκύουν οι φανταστικές καταστάσεις και ελπίζει σε ανύπαρκτα πράγματα, όμως δεν είναι έτσι! Οι ευαισθησίες του καθενός μας, εκδηλώνονται διαφορετικά! Είναι σκέψεις που από καιρό ήθελα να εκφράσω και το καταλληλότερο μέρος είναι πιστεύω αυτό. Ευχαριστώ πολύ όποιον διαβάσει τα παραπάνω, γιατί πραγματικά είχα ανάγκη να τα αναφέρω!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emy+Robert στις Κυρ 12 Δεκ 2010 - 22:23, 1 φορά | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 22:21 | |
| ερμιονη μ πραγματικα με συγκινησες και θελω να πω οτι νιωθω κι εγω τ ιδια οποτε μη φοβασαι εχεις συμπαρασταση.! απλα τ θεμα ειναι οπως εχω αναφερει και σε αλλο ποστ στ συγκεκριμενη θεματικη ενοτητα οτι για μενα μετα τη χαραυγη δεν ερχεται το τελος αλλα μια καινουρια αρχη.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 22:28 | |
| Αχ Φενια μου, πόσο χαίρομαι που με καταλαβαίνεις!!! Επίσης, σ'ευχαριστώ που έκατσες και διάβασες όλο το κατεβατό μου! Είχα κι άλλα να πω, αλλά θα μου έπαιρνε πολύ ώρα!! Έχω περασει πολύ όμορφα μέσω αυτής της ιστορίας, και έχω δεθεί πολύ...! Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω συμπαρασταση!! Μέρες τα σκεφτόμουν όλα αυτά, από τότε που ξεκίνησα τη ΧΑΡΑΥΓΗ και καθώς διαβάζω και περνούν οι σελίδες, στενοχωριέμαι...!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 22:30 | |
| ολα τα καλα καποτε τελειωνουν ετσι δεν ειναι.? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 22:35 | |
| Δυστυχώς!!! Γιατί???? Η ωραιότερες ταινίες, τα καλύτερα βιβλία να τελειώνουν??? Βέβαια, δε γινόταν να συνεχίζονταν περαιτέρω, γιατί θα καταντούσαν ίσως κουραστικά, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο! -τουλάχιστον σε μένα- Ακούω Muse...Paramore...συγκροτήματα που έχουν παίξει τα τραγούδια στις ταινίες και χοροπηδάω σαν την τρελή! Ακούω για Λυκόφως, και αμέσως σκέφτομαι την ταινία σε άσχετες στιγμές! Αχ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 22:37 | |
| lool...κι εγω ακριβως αυτο κανω..!!αλλα πρεπει να χαιρομαστε που μπηκε στ ζωη μας αυτη η σειρε τ βιβλια, οι ταινιες οι πρωταγωνιστες ...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 22:43 | |
| Έχεις δίκιο...Ώρες ώρες σκέφτομαι πώς θα ήμουν αν δεν είχα αυτό το κόλλημα. Τι θα έκανα...? Δεν θα με ενδιέφερε...δεν θα έδινα σημασία...δεν θα λιποθυμούσα όποτε έβλεπα αφίσα του Ρομπ...δεν θα συγκινούμουν όποτε έφερνα στο μυαλό μου την ιστορία αυτή...δεν θα είχα το φόρουμ στο οποίο μπαίνω καθημερινά...δεν θα.....δεν θα....... Τόσα πολλά ακόμη πραγματα...Τόσα πολλά...Εχω τελικά μεγαααααλη εμμονη......... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 22:45 | |
| κι εγω.!!!!αληθεια σου μιλαω κι εγω τ σκεφτομαι πολλες φορες αυτα.!!!! - Σπόιλερ:
μηπως ειμαστε λγ οφ τοπικ.?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 22:48 | |
| Λες??? Το βασικό πάντως είναι...πως δεν θέλω να τελειώσει...Νιώθω ότι έρχεται το τέλος με τη Χαραυγή...ότι έχει ολοκληρωθεί η ιστορία αγάπης τους, και...ζήσαν αυτοί καλά... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 23:23 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 23:44 | |
| Θα συμφωνισω με ολες! Ειναι κατι με το οποιο ειμαστε δεμενοι. Ο καθενας για διαφορετικο λογο. Ολοι πιστευω πως ταυιστικαμε με την Μπελλα η καποιον αλλο ηρωα της ιστοριας, Ειναι κατι μονοδικο που μας ενωνει ολους. Και τι θα γινει λοιπον οταν αφτο θα τελειωσει??? Καποιοι απο εμας περιμενουμε απο την Στεφανι να γραψει καποιο ακομα βιβλιο αλλα και να το γραψει τι θα γινει? Συνεχεια θα ζηταμε και αλλα και αλλο δεν μπορει ομως να γραΦει αιωνια βιβλια. Νομιζω πως τελικα μετα την χαραυγη οντως ηρθε το τελος. Ε και? Τι εγινε? Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ξοδεψα χρονο για να διαβασω τα βιβλια να δω τις ταινιες και δεν μετανοιωνω. Ηταν κατι που με βοηθησε να αλλαξω εντωλως τροπο σκεψεις να ζησω το ονειρο, να μαθω να προσπαθω και να ελπιζω για κατι καλυτερο. Οσο λοιπον και να στεναχωρηθω οσο και να κλαψω για αυτο το τελος θα ειναι παντω το πιο γλυκο κομματι της ζωης μου δεν θα το ξεχασω ποτε . Ειναι κατι το ομορφο κατι το φαναταστικο. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατοι καποιοι το κατακρινουν τοσο σκληρα χωρις καν να εχουν κανει την προσπαθεια να το ζησουν. Δεν λεω ναι και εγω το εκανα αυτο.Αλλα προσπαθησα να κοιταξω περα απο την εικονα το βρυκολακα βαθυτερα. Κοιταξα στην αγαπη στον ερωτα στην ευτυχια. Αυτα ειχα να πω αν και ολο αυτο το κατεβατο δεν μπορει να εκφρασει ολα αυτα που νιωθω . . . | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 13 Δεκ 2010 - 11:32 | |
| - sisaki έγραψε:
- Θα συμφωνισω με ολες! Ειναι κατι με το οποιο ειμαστε δεμενοι. Ο καθενας για διαφορετικο λογο. Ολοι πιστευω πως ταυιστικαμε με την Μπελλα η καποιον αλλο ηρωα της ιστοριας, Ειναι κατι μονοδικο που μας ενωνει ολους. Και τι θα γινει λοιπον οταν αφτο θα τελειωσει???
Καποιοι απο εμας περιμενουμε απο την Στεφανι να γραψει καποιο ακομα βιβλιο αλλα και να το γραψει τι θα γινει? Συνεχεια θα ζηταμε και αλλα και αλλο δεν μπορει ομως να γραΦει αιωνια βιβλια. Νομιζω πως τελικα μετα την χαραυγη οντως ηρθε το τελος. Ε και? Τι εγινε? Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ξοδεψα χρονο για να διαβασω τα βιβλια να δω τις ταινιες και δεν μετανοιωνω. Ηταν κατι που με βοηθησε να αλλαξω εντωλως τροπο σκεψεις να ζησω το ονειρο, να μαθω να προσπαθω και να ελπιζω για κατι καλυτερο. Οσο λοιπον και να στεναχωρηθω οσο και να κλαψω για αυτο το τελος θα ειναι παντω το πιο γλυκο κομματι της ζωης μου δεν θα το ξεχασω ποτε . Ειναι κατι το ομορφο κατι το φαναταστικο. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατοι καποιοι το κατακρινουν τοσο σκληρα χωρις καν να εχουν κανει την προσπαθεια να το ζησουν. Δεν λεω ναι και εγω το εκανα αυτο.Αλλα προσπαθησα να κοιταξω περα απο την εικονα το βρυκολακα βαθυτερα. Κοιταξα στην αγαπη στον ερωτα στην ευτυχια. Αυτα ειχα να πω αν και ολο αυτο το κατεβατο δεν μπορει να εκφρασει ολα αυτα που νιωθω . . . δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο Σισακι έγραψες ακριβώς αυτό που νιώθω και πολλά περισσότερα | |
|
| |
xatisaga New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : salonica Αριθμός μηνυμάτων : 172 Registration date : 10/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Tracking
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 13 Δεκ 2010 - 18:01 | |
| κορίτσια σιμφονώ με όλες σας!!!είναι ότ πιο ωραίο,ενδιαφέρων,τέλιο έχω σινανδλισει ποτέ μ!!!! είναι απο τα λίγα πράγματα π μένουν μέσα μας!!πάνδα θ θιμόμαστε ότι μικρες ίχαμε ένα τρελό κόλιμα μ την πιό όμορφι ιστορία μ το πιό όμορφο τέλος!!άλλα όσο κ ν τ κάνις δεν 8ες να τελιώσει με τίποτα...!!! στο μιαλό σ φτιάχνεις τιν σινέχια όποσ τιν θες...αλλά είναι διαφορετικό να είναι φτιαγμένο απο την δική μας φαντασία κ άλλο απο τισ Στεφαν!!!!άλλα πρέπι ν χερόμαστε π μπήκε στιν ζςη μασ αυτή ι τετραλογία!!!!γιατί απλά είναι ΗΠΕΡΟΧΗ!!!!! <Twilight Saga 4 ever!!!> | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 14 Δεκ 2010 - 19:34 | |
| | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 9 Σεπ 2011 - 19:39 | |
| Ούτε εγώ νιώθω ικανοποιημένη εντελώς από το τέλος της χαραυγής.Εν μέρει,η αποτύπωση του Τζέικομπ με ικανοποίησε ιδιαίτερα,αφού ο γλυκός μου λύκος δεν θα διανύσει μόνος του το μακρύ δρόμο της αιωνιότητας.Από την άλλη,η Στέφενι δεν μας δίνει και πολλά στοιχεία στο τέλος.Θα μπορούσε να συμπεριλάβει ένα κεφάλαιο με τίτλο "Έναν αιώνα αργότερα..." και να εξιστορεί τη συνύπαρξη της Μπέλλα και του Έντουαρντ με τον Τζέικομπ ως σύντροφο της κόρης τους και ίσως τον γάμο τους!Αναρωτιέμαι,η Στέφενι θα ολοκληρώσει κάποτε την ιστορία του Τζέικ και της Νέσσι; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 9 Σεπ 2011 - 19:56 | |
| Πιστευω πως θα το κανει... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 9 Σεπ 2011 - 19:59 | |
| Αναρωτιέμαι πότε... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:03 | |
| Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... Φαντάσου σε λίγα χρόνια ένα βιβλίο με τίτλο Το έπος του Λυκόφωτος- Τζέικομπ και Ρένεσμι | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:04 | |
| Δεν με νοιαζει ο τιτλος...μπορει να το πει οπως θελει...και παλι θα το διαβασω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:05 | |
| Ας το κάνει,όμως πρώτα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:08 | |
| Ας τελειωσει πρωτα το MS και μετα θα αρχισω να ελπιζω παλι.... | |
|
| |
| Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! | |
|