| Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! | |
|
+94Stella Sunlight eternity panagiota pitsiriki Vanina robsten kiss ms. teylor lautner Bella Marie Swan xatisaga xrysanthi Emy+Robert Rosemarie Cullen valeria_robert dani antikleia LadyTaniaXd Aggelina Twilight saga!!!! i love edward 2 evac patrob xristos TeamEdward96 twilightsagaddicted twilightFOREVER !!!twilight!!! Mrs.Christina demi cullen athanasia_zap Christy_Twi_ mariatwilight $ofi@ + Edward Nantia Hale_Biers pretty witch sisaki gogo <3 <3 marina Deppy Team EJ izzy cullen T-NM-E-BD Dr_Rena_Hale di1996 maro gwgwka Edwart athina Lizzy Cullen dimitroula-robsessed JuliaCullen vikaki21 ioannaki-twilightaddicted d@n@e twilight! Mrs Edward Cullen pink Morena Bella Cullen12 niki evaki mR.Geo Ms Cullen breeze of wolf evi ntinaki adwnina Stellouko NICKY LaDy_SoVeReigN linaki magica michelle ΕΡΗ Jacob Black Fay1765 BELLA MARIE Ashley Greene Fotis333 sunrise Fallen Angel angepsi MARIA SWAN CULLEN Annoulini scarlet rose mariap I'm_not _dead WhiteQueen Edbel !~Twilighter~! Alexadruby the vampire Bella13 dolores!! volturi girl team edward Renesmi 98 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 6 Οκτ 2009 - 20:20 | |
| παιδια πως ενοιθε η Νπελλα καπω λεω καπως ετσι νιωθω ...... μετα απο ολα αυτα ααααααααααααααααχχ | |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 18:43 | |
| οσα βιβλια και να εγραφε πανω σε αυτη την ιστορια δεν θα μου αρκουσαν!love you edward | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 20:57 | |
| οντως μακαρι να εβγαζε ποτε ποτε κανενα εξτρα η κανενα outtake για να επιβιωνουμε κ εμεις μονο που βλεπω το ονομα του τοπικ παθαινω καταθλιψη..... δε μπορει να ειναι το τελος... τουλαχιστον εχουμε τις ταινιες βρε παιδια, αλλιως να βλεπαμε τι θα καναμε.... οταν τελειωσουν αυτες τι? (αυτο το ερωτημα θα το θεσουμε μαλλον ξανα σε κατι χρονια αρα ακυρο ) | |
|
| |
adwnina Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Cerrec Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 11/12/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 22:07 | |
| +fwnw mazi cac... makari n min eixe telooccc.. ka9e 6mino na evgaine k apo ena 100celido vivlio me mia ictoriaa.. ein toco anektimiti i agapi tc... :D ein katapliktiko olo auto..!! makari n mn teleionee... :/ opoc eipe k i kopelia pio prin.. cimacia exei oti iparxun k oi taineic..:D t kanun pio paractatiko..:D | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 28 Δεκ 2009 - 17:42 | |
| εγω κοριτσια τωρα που τελειωσε η σειρα νιωθω χαλια ενοω οτι ειμαι πολυ στεναχωρεμενη και ετσι καθομαι και τα διαβαζω ολα απο την αρχη. αν και οι γονεις μου θυμωνουν εμενα δεν με νιαζει ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ , ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΧΙ. ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ Ή ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ROBERT PATTINSON :groupdribble για να πω την αληθεια οταν διαβαζα την χαραυγη εκλαιγα ολη την ωρα και μετα αυτα που διαβαζα τα εβλεπα στον υπνομου ,γιατι τη διαβαζα απο νωρις το απογευμα ως αργα το βραδυ | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 28 Δεκ 2009 - 17:44 | |
| Μπορει να μην τελειωσε.... Μπορει να γραψει κι αλλα...Σε καταλαβαινω απολυτα....διαβαζω παρα πολλα βιβλια αλλα τιποτα δεν καλυπτει το αισθημα κενου που νιωθω μετα την χαραυγη.... | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 28 Δεκ 2009 - 17:47 | |
| | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 28 Δεκ 2009 - 17:50 | |
| Εγω μετα την αρχικη χαρα αρχισα να κλαιω!!!Νιωθεις ενα κενο...που δεν γεμιζει!Αλλα μενεις με την πεποιθηση οτι ειναι ολοι τους εκει εξω και θα ειναι για το υπολοιπο της αιωνιοτητας. | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 28 Δεκ 2009 - 17:51 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Δεν εισαι η μονη και μενα μου λειπει δεν ειναι δυνατον να τελειωσε αγαπημενη μου παρεα θα σας κανω μια ερωτηση μολις τελειωσει και η τελευταια ταινια τι θα κανουμε εμεις εκτος απο επαναλυψεις;;;;
Επαναλήψεις; | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 28 Δεκ 2009 - 17:53 | |
| Εννοει οτι θα τα διαβαζουμε ξανα και ξανα!Τιποτα....θα τα θυμομαστε για παντα και θα μυουμε καινουριους σε αυτον τον μαγικο κοσμο της Στεφ μας!(Πω πω,θα κλαψω!) | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 28 Δεκ 2009 - 17:56 | |
| Καλά εντάξει...Εμένα μου την σπάει που θες να μάθεις το τέλος και μόλις το μαθαίνεις έυχαισε να ήσουν ακόμη στην μέσα.
Εγώ ακόμη στην Χαραυγή είμαι. Αλλά αν κάνω λάθος διαψεύστε με. | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 28 Δεκ 2009 - 17:56 | |
| εγώ όταν τελείωσα τη χαραυγή αισθάνθηκα χαρά γιατί έμαθα επιτέλους ότι το αγαπημένο μου ζευγάρι θα ζήσει για πάντα χαρούμενο και ευτυχισμένο χωρίς άλλες δυσκολίες.. από την άλλη πάλι αισθάνθηκα και συνεχίζω να αισθάνομαι λύπη που η ιστορία αυτή τελείωσε.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 28 Δεκ 2009 - 17:58 | |
| Παιδια,ζω αυτο το δραμα απο τον προηγουμενο Φεβρουαριο.Και πιστεψτε με,οσο εχουμε κατι να περιμενουμε ειναι οκ.Μετα τι γινεται....... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 28 Δεκ 2009 - 18:04 | |
| Εχεις δικιο τωρα εχουμε να περιμενουμε τισ ταινιες... Οταν τελειωσουν και αυτες τι θα κανουμε?????? Γιατι αμα ειναι να περιμενουμε απο την Στεφανι να θυμηθει το Midnight sun σοθηκαμε..... | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 30 Ιαν 2010 - 13:25 | |
| Η ιστορία για μένα άρχισε πρίν 1 χρόνο...Δεν μπορώ να σκευώ τίποτα άλλο εκτός από ο "The Twilight Saga".Είμαι εθισμένη σε αυτό.Κι όταν θα τελιώσουν όλα, τι θα γίνει???Τι γίνεται μετά όταν θα τελιώσει η χαρά της ζωής μου???Δεν θυμάμε την ζωή μου πρίν το Twilight και δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου μετά από αυτό... | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Σαβ 30 Ιαν 2010 - 13:26 | |
| αχ με εκφράζεις απόλυτα... και εγώ αυτό αναρωτιέμαι... | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 15 Φεβ 2010 - 20:10 | |
| Όντως μετά την Χαραυγή το τέλος... Πόσο τέλεια πέρασα σε αυτόν τον κόσμο της Στέφανι και πόσο δεν θέλω να φύγω Θα μου λείψουν όλοι πάρα πολύ, ευτυχώς έχω να περιμένω τις ταινίες Μπορώ και να τα ξαναδιαβάσω θα μου πείτε αλλά ουσιαστικά έχει τελείωσει το story την συμπαράσταση σας παρακαλώ | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 15 Φεβ 2010 - 21:51 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 15 Φεβ 2010 - 23:07 | |
| Μην κανεται ετσι.....Δεν ηρθε το τελος.....Κατι μου λεει πως θα βγαλει κι αλλα βιβλια....Δεν γινεται κτ τοσο τελειο να τελειωσει τοσο γρηγορα.....Δεν το θελει ουτε ο θεος..... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
Mrs Edward Cullen Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 62 Registration date : 28/01/2010
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Δευ 15 Φεβ 2010 - 23:45 | |
| συμφωνω με την evi.εφοσον,βγαζει η στεφενι τοσα κερδη απο τα βιβλια,και τα θελει ο κοσμος και τα αγοραζει,πιστευω πως δεν ηρθε το τελος. | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 16 Φεβ 2010 - 10:28 | |
| Ναι απλά μετά υπάρχει και ο κίνδυνος να χαθεί όλη αυτή η μαγεία αν αναλώθει στην ίδια ιστορία. Γι' αυτό και δεν το συνέχισε νομίζω. Είναι που μας έχει μείνει η μελαγχολία όταν κάτι ωραίο τελειώνει και έχουμε παραμείνει κολλημένοι Τουλάχιστον ας τελείωσει το Midnight Sun ένα βιβλίο γεμάτο Έντουαρντ απο την αρχή μέχρι το τέλος - Σπόιλερ:
Παρεμπιπτόντως μου άρεσε που η μάχη με τους Βολτούρι ήταν πνευματική και όχι σώμα με σώμα γιατί όπως έχει πει και η ίδια θα έπρεπε να υπάρχουν απώλειες κάτι που δεν θα το άντεχα στην συγκεκριμένη ιστορία. Ούτε μια τρίχα απο τα μαλλιά τους δεν ήθελα να πειραχτεί!!!!!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 16 Φεβ 2010 - 14:21 | |
| Ειναι οτι πιο τελειο εχεο γραφτει ποτε....Και ειμαι σιγουρη πως αμα αποφασισει να συνεχισει την σειρα θα βρει τον τροπο να γραψει κατι εξισου τελειο.... | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 16 Φεβ 2010 - 20:35 | |
| πάντα υπάρχει κάποιο τέλος.....παντού είτε το θέλουμε είτε όχι.....απλά θα έρθει το τέλος....πιστέψτε εκείνη την ημέρα της ανακοίνωσης θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος και ο πρώτος twilight πόλεμος..... θα πάω να πηδηχτώ από το παράθυρο.......αααααααααααααααα.....οσο το σκέφτομαι τόσο μελαγχολώ....... | |
|
| |
| Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! | |
|