Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

Πήγαινε κάτω 
    +94
    Stella Sunlight
    eternity
    panagiota
    pitsiriki
    Vanina
    robsten kiss
    ms. teylor lautner
    Bella Marie Swan
    xatisaga
    xrysanthi
    Emy+Robert
    Rosemarie Cullen
    valeria_robert
    dani
    antikleia
    LadyTaniaXd
    Aggelina
    Twilight saga!!!!
    i love edward 2
    evac
    patrob
    xristos
    TeamEdward96
    twilightsagaddicted
    twilightFOREVER
    !!!twilight!!!
    Mrs.Christina
    demi cullen
    athanasia_zap
    Christy_Twi_
    mariatwilight
    $ofi@ + Edward
    Nantia Hale_Biers
    pretty witch
    sisaki
    gogo <3 <3
    marina
    Deppy
    Team EJ
    izzy cullen
    T-NM-E-BD
    Dr_Rena_Hale
    di1996
    maro
    gwgwka
    Edwart
    athina
    Lizzy Cullen
    dimitroula-robsessed
    JuliaCullen
    vikaki21
    ioannaki-twilightaddicted
    d@n@e twilight!
    Mrs Edward Cullen
    pink
    Morena
    Bella Cullen12
    niki
    evaki
    mR.Geo
    Ms Cullen
    breeze of wolf
    evi
    ntinaki
    adwnina
    Stellouko
    NICKY
    LaDy_SoVeReigN
    linaki
    magica
    michelle
    ΕΡΗ
    Jacob Black
    Fay1765
    BELLA MARIE
    Ashley Greene
    Fotis333
    sunrise
    Fallen Angel
    angepsi
    MARIA SWAN CULLEN
    Annoulini
    scarlet rose
    mariap
    I'm_not _dead
    WhiteQueen
    Edbel
    !~Twilighter~!
    Alexadruby the vampire
    Bella13
    dolores!!
    volturi girl
    team edward
    Renesmi
    98 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    volturi girl
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : London, UK
    Αριθμός μηνυμάτων : 3819
    Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 16 Φεβ 2010 - 20:39

Παιδια εγω δεν εχω τετοια ψυχολογικα! Ολα τα καλα καποτε τελειωνουν το πολυ πολυ παλι το χερι και ισως το ποδι της Δωρας να πληρωση την στιγμη που θα εχω νευρα.....
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Κορινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2465
    Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 16 Φεβ 2010 - 20:49

χαχαχα η απολυτη ενσαρκοση τησ Τζειν!!!!!
    ποιος ειδε την Ρενα και δεν την φοβηθηκε???

Τεσπα και εγω εχω αρχισει να το παιρνω αποφαση ετσι και αλλιως
    Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν αλλα ερχονται αλλα, ακομα καλυτερα στην θεση τους
    Αισιοδοξια!
    d@n@e twilight!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    d@n@e twilight!

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά
    Αριθμός μηνυμάτων : 1570
    Registration date : 01/11/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 16 Φεβ 2010 - 20:50

niki έγραψε:
    χαχαχα η απολυτη ενσαρκοση τησ Τζειν!!!!!
    ποιος ειδε την Ρενα και δεν την φοβηθηκε???

Τεσπα και εγω εχω αρχισει να το παιρνω αποφαση ετσι και αλλιως
    Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν αλλα ερχονται αλλα, ακομα καλυτερα στην θεση τους
    Αισιοδοξια!

Ετσι!!!θετικη ενεργεια πανω απολα!!!!
    Ashley Greene
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2295
    Registration date : 12/09/2009

Forks Student Profile
    Team: Switzerland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 16 Φεβ 2010 - 20:53

δανάη μου θα κάτσεις εσύ από την άλλη μεριά μην χαίρεσαι....
    http://downey-got-lokid.tumblr.com/
    volturi girl
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : London, UK
    Αριθμός μηνυμάτων : 3819
    Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 16 Φεβ 2010 - 20:54

Χωρις πλακα σε ολες τις ταινιες σε αυτη ξεσπαω! Ρωτηστε την! (ή οποιος ειναι διπλα μου σιγα...)
    http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
    Morena
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Morena

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Κορυδαλλός
    Αριθμός μηνυμάτων : 1227
    Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 16 Φεβ 2010 - 22:14

niki έγραψε:
    Αισιοδοξια!

Αυτό είναι πολύ σωστό. Εξάλλου είναι καλύτερα να τελειώνει ωραία κάτι παρά να το βαρεθούμε Wink

Βέβαια εγώ έχω μείνει ακόμα με την μελαγχολία γιατί μου είναι πρόσφατα τα βιβλία και γιατί δεν περνάω και την καλύτερη φάση της ζωής μου! Τι να κάνουμε όμως, το παλεύουμε Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 876749
    mR.Geo
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    mR.Geo

¶ντρας Λέων
    Τόπος : City of Glass
    Αριθμός μηνυμάτων : 2745
    Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 16 Φεβ 2010 - 22:28

Την Κυριακή το τέλειωσα Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 16320
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
    Αριθμός μηνυμάτων : 64746
    Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 16 Φεβ 2010 - 23:19

Απο την μια ειτε τελειωσαν ειτε καποια στιγμη θα τελειωσουν γτ τιποτα δεν κραταει για παντα....Αλλα απο την αλλη πιστευω πως εχουν ριζωσει τοσο πολυ μεσα μας που πραγματικα αυτο που μας κανουν να νιωθουμε δεν θα φθαρει ποτε.....Γιατι το Λυκοφως δεν ειναι μια παροδικη τρελα που θα χαθει μεσα στις σελιδες του χρονου.....Ειναι κατι κλασσικο.....Ειναι η απολυτη ενσαρκωση ερωτα και φαντασιας με εναν παθιασμενο αλλα και συναμα αθωο τροπο.....Ειμαι σιγουρη πως μετα απο 100 χρονια τα βιβλια της Στεφανι θα ειναι κατι αναλογο με τα βιβλια της Τζειν Οστεν.......Ενα ονειρο που ολη το αποζηταμε κι ας ξερουμε πως μπορει να μην το ζησουμε ποτε.....
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
    Morena
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Morena

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 16 Φεβ 2010 - 23:23

evi έγραψε:
    Ειμαι σιγουρη πως μετα απο 100 χρονια τα βιβλια της Στεφανι θα ειναι κατι αναλογο με τα βιβλια της Τζειν Οστεν.......Ενα ονειρο που ολη το αποζηταμε κι ας ξερουμε πως μπορει να μην το ζησουμε ποτε.....

Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 603117 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 603117 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 603117 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 620541 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 620541

θα συμφωνήσω...
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Athens
    Αριθμός μηνυμάτων : 1251
    Registration date : 02/03/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 17 Φεβ 2010 - 1:00

evi έγραψε:
    Απο την μια ειτε τελειωσαν ειτε καποια στιγμη θα τελειωσουν γτ τιποτα δεν κραταει για παντα....Αλλα απο την αλλη πιστευω πως εχουν ριζωσει τοσο πολυ μεσα μας που πραγματικα αυτο που μας κανουν να νιωθουμε δεν θα φθαρει ποτε.....Γιατι το Λυκοφως δεν ειναι μια παροδικη τρελα που θα χαθει μεσα στις σελιδες του χρονου.....Ειναι κατι κλασσικο.....Ειναι η απολυτη ενσαρκωση ερωτα και φαντασιας με εναν παθιασμενο αλλα και συναμα αθωο τροπο.....Ειμαι σιγουρη πως μετα απο 100 χρονια τα βιβλια της Στεφανι θα ειναι κατι αναλογο με τα βιβλια της Τζειν Οστεν.......Ενα ονειρο που ολη το αποζηταμε κι ας ξερουμε πως μπορει να μην το ζησουμε ποτε.....

Και εγω ειμαι απολυτα σιγουρη γι'αυτο...και ετσι ακριβως το αντιμετωπιζω... Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 150320
    vikaki21
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2263
    Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 17 Φεβ 2010 - 1:14

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 945889 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 945889
    Ashley Greene
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 17 Φεβ 2010 - 18:45

ναι ήρθε...... και δεν εκδίδουνε και το midnight sun.....αααααααααααααααααααααααααααα..... έχω τελειώσει την Χαραυγή από τότε που βγήκε.... δεν αντέχεται....
    JuliaCullen
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    JuliaCullen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : In Edwards hug..
    Αριθμός μηνυμάτων : 198
    Registration date : 16/02/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 17 Φεβ 2010 - 22:00

Δεν μου αρεσει καθολου που τελειωνει γμτο!!!
    Εγω τωρα τελειωνω τν εκλεψη και να πω την αληθεια το αργοπορω οσο μπορω..ΛΟΛ
    δεν ξέρω..παλι καλα που εχουμε να περιμένουμε τις ταινιες!!..
    και το μισώ που αργούν και το προτιμώ..δν ξέρω xD
    http://twitter.com/Liljeje
    dimitroula-robsessed
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dimitroula-robsessed

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 833
    Registration date : 06/02/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 17 Φεβ 2010 - 23:29

ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
    evi έγραψε:

Και εγω ειμαι απολυτα σιγουρη γι'αυτο...και ετσι ακριβως το αντιμετωπιζω... Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 150320

εβι ειμαστε αδελφες ψυχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συμφωνω απολυτως!!!!!!!!!!!!!!!

η στεφανι μας ξυπνησε αυτο που ολοι ψαχνουμε κ πλεον ολοι εχουμε ξεχασει γιατι δν υπαρχει πια!!!! ισως αυτος να ειναι κ ο λογος που μου αρεσε (εμενα προσωπικα τλχ) αρχικα η σειρα κ μετα την αγαπησα γιατι εψαχνα αυτο το απολυτο,το τελειο που ψαχνουμε ολοι μας αλλα ουσιαστικα δν ηξερα τι εψαχνα!!
    ο εντ ειναι ο αντρας που ολες θελουμε και
    η ιστορια αγαπης τους ειναι αυτη που ολοι θα θελαμε να ζησουμε!!!!!

η στεφανι ειναι αυτη που μας ανοιξε τα ματια και μπορει να μν το ζησουμε αλλα τλχ τωρα ξερουμε......
    Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 616544 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 616544 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 616544 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 616544 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 616544 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 616544 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 616544 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 616544 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 616544 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 98735 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 98735 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 98735 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 98735 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 98735 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 98735 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 98735 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 98735 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 98735
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 17 Φεβ 2010 - 23:58

Συμφωνω απολυτα....Η σχεση τους ειναι κατι το απολυτο....τοσο δυνατο που δεν μπορεις να ξεφυγεις....Ακομα και τα συναισθηματα που ενιωσε η Μπελλα για τον Τζεικ δεν την εβαλαν καν σε σκεψεις για το αν πρεπει να ειναι με τον Εντουαρντ η οχι.....Τιποτα δεν θα μπορουσε να την κρατησει μακρια του,ουτε καν ο κινδυνος της ιδιας της ζωης της.Η Στεφενι δεν μας ανοιξε μονο τα ματια....μας εδωσε την δυναμη να ονειρευτουμε σε μια εποχη που ο εξανιδεικευμενος ερωτας εχει εκλειψει.....
    Morena
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Morena

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 18 Φεβ 2010 - 9:24

Σίγουρα μιλάμε για το απόλυτο! Καθώς πολλές φορές τα έντονα συναισθήματα οδηγούν σε έντονα πάθη και σε αρρωστημένα εξαρτόμενες σχέσεις.. Κι όμως εδώ μιλάμε για τα πιο αγνά, ανεπιτήδευτα, απόλυτα συναισθήματα. Δηλαδή δεν υπάρχει αυτό πουθενά στον κόσμο. Πραγματικά μου κάνει τόσο εντύπωση το πως με έχει επιρεάσει αυτή η ιστορία.. Γιατί και το έρωτας σαν βροχή της Λένας Μαντά με ισοπέδωσε (ως προς το μέγεθος της αγάπης) αλλά δεν το εχώ διαβάσει 500 φορές όπως αυτά τα βιβλία. Επειδή δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι στην αγάπη που νιώθουν, ακόμα - όπως σωστά ανέφερε η Evi - κι όταν η Μπέλλα παραδέχτηκε κάποια συναισθήματα για τον Τζέικ, δεν διανοήθηκε να μείνει μακριά απο τον Έντουαρντ no matter what!

Ήρθε το τέλος δυστυχώς μοιραστήκαμε υπέροχα συναισθήματα ευτυχώς Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 150320
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Camp Half Blood
    Αριθμός μηνυμάτων : 5908
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 18 Φεβ 2010 - 10:56

πω πω!!!! τι ωραια αυτα που ειπατε!!!!!

Οσο και αν δεν το εχω αποδεχτει ακομα (6 μηνες μετα!!) η ιστορια εχει τελειωσει και μαλιστα σε ενα "happily ever after"

Εχω διαβασει πολλες ιστοριες για το τι μπορει να γινει μετα την χαραυγη και γραφω και εγω μια γτ δεν με ικανοποιησε καμια.....

Η μια ελεγε κατι για βολτουρι και οτι τελικα οι καλλεν παιρνουν την θεση τους!!!!!
    Αν ειναι δυνατον!

Τεσπα συμφωνω με καποια που ειπε οτι καλυτερα που τελειωσε με ενα ευχαριστο τελος παρα να το βαρεθουμε

Δεν νομιζω ομως οτι εχει τελειωσει
    Η σειρα (το επος τωρα πια) ζει μεσα μας. Την καναμε κομματι του εαυτου μας!!!
    Τιποτα δεν εχει τελειωσει!!!!!! Ο καθενας σκεφτεται τις δικες του εναλλακτικες.....

THE TWILIGHT SAGA WILL STAY ALIVE FOREVER AND FOREVER AND FOREVER
    (IN ITS OWN HAPPY FOREVER)
    TWILIGHT=IMMORTAL (like the characters)

(προσπαθησα να σας μεταφερω λιγο απο την χαραυγη-ελπιζω να το καταφερα)

the end
    Ashley Greene
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 19 Φεβ 2010 - 15:35

αχ αυτό το έντ αχ αυτό το έντ..... δεν αντέχω.....αλλά το έπος έχει μείνει ριζομένο για πάντα στις καρδιές μας.... αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει αν δούμε την τελευταία ταινία του έπους...
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 19 Φεβ 2010 - 15:45

Θα πεσει πολυ κλαμα και ειδικα στην τελευταια σκηνη....Γιατι δεν υπαρχει τπτ παρομοιο με αυτο...Καθ'ολη την διαρκεια της ζωης μου εχω διαβασει παραπανω απο 200 βιβλια και τιποτα δεν με εχει αγγιξει τοσο.Ακομα κι οταν σαν παιδι ειχα κολλημα με τον Harry Potter δεν συγκρινεται....Και μετα απο τοσα χρονια που εχουν περασει θεωρω τον Harry κατι σαν παιδικο μου φιλο που θα μπορω παντα να τον βρω στις σελιδες ενος ξεχασμενου βιβλιου,καπου μεσα μου.....Μετα απο[πολλα] χρονια καποια παρομοια θεση θα εχει και ο Edward στην ψυχη μου.Ο παραμυθενιος πριγκιπας που ξεφευγει απο τα συνηθισμενα κατεστημενα γιατι για την αγαπημενη του δεν τα βαζει μονο με ολους,με την ιδια την φυση αλλα και με τον ιδιο του τον εαυτο.....Αυτος που μπορει να σου προσφερει τα παντα.....και κατι παραπανω.......
    pink
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    pink

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1257
    Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
    Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
    Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 19 Φεβ 2010 - 15:55

ετσι εχουν τα πραγματα evi!!!! ειναι ο πραγματικος ερωτας, ο παραλογος που για να κανει το η την συντροφο του ευτυχισμενη/ο παει κοντρα σε οποιονδηποτε και σε οποιαδηποτε κατασταση..... δεν ξερω και εγω πραγματικα αν θα ειχα αυτη την δυναμη.... ειναι τελειος αυτος ο ερωτας και ας ελπισουμε να τον βρουμε καποτε.... Smile
    Ashley Greene
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 19 Φεβ 2010 - 15:58

όλα τα καλά κάποτε τελειώνουνε.....γιατί όμως?????
    athina
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    athina

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : germany
    Αριθμός μηνυμάτων : 669
    Registration date : 29/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 19 Φεβ 2010 - 16:35

Μαλλον επειδη αμα δεν τελειωναν θα βαριομασταν....Αλλα πως ειναι δυνατο να βαρε8εις το twilight? Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 691775 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 879660 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 603117 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 603117 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 616544 Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 616544
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 19 Φεβ 2010 - 18:45

Toυλαχιστον μπορουμε να το απολαμβανουμε πλεον οοκληρωμενο....
    Mrs Edward Cullen
    Twilight Human
    Twilight Human
    Mrs Edward Cullen

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Forks
    Αριθμός μηνυμάτων : 62
    Registration date : 28/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 19 Φεβ 2010 - 19:55

και φυσικα κανεις δεν μπορει να βαρεθει το λυκοφως.ειναι αδιανοητοοο..
    Edwart
    Twilight Human
    Twilight Human
    Edwart

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Κατερινη
    Αριθμός μηνυμάτων : 75
    Registration date : 07/01/2010

Forks Student Profile
    Team:
    Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!   Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 21 Φεβ 2010 - 14:48

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΩ!!! Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! - Σελίδα 5 174341

Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 5 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Twilight Saga one shots by evi

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: The Twilight Saga - Τα Βιβλία-
    Μετάβαση σε: