| Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! | |
|
+94Stella Sunlight eternity panagiota pitsiriki Vanina robsten kiss ms. teylor lautner Bella Marie Swan xatisaga xrysanthi Emy+Robert Rosemarie Cullen valeria_robert dani antikleia LadyTaniaXd Aggelina Twilight saga!!!! i love edward 2 evac patrob xristos TeamEdward96 twilightsagaddicted twilightFOREVER !!!twilight!!! Mrs.Christina demi cullen athanasia_zap Christy_Twi_ mariatwilight $ofi@ + Edward Nantia Hale_Biers pretty witch sisaki gogo <3 <3 marina Deppy Team EJ izzy cullen T-NM-E-BD Dr_Rena_Hale di1996 maro gwgwka Edwart athina Lizzy Cullen dimitroula-robsessed JuliaCullen vikaki21 ioannaki-twilightaddicted d@n@e twilight! Mrs Edward Cullen pink Morena Bella Cullen12 niki evaki mR.Geo Ms Cullen breeze of wolf evi ntinaki adwnina Stellouko NICKY LaDy_SoVeReigN linaki magica michelle ΕΡΗ Jacob Black Fay1765 BELLA MARIE Ashley Greene Fotis333 sunrise Fallen Angel angepsi MARIA SWAN CULLEN Annoulini scarlet rose mariap I'm_not _dead WhiteQueen Edbel !~Twilighter~! Alexadruby the vampire Bella13 dolores!! volturi girl team edward Renesmi 98 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 16 Φεβ 2010 - 20:39 | |
| Παιδια εγω δεν εχω τετοια ψυχολογικα! Ολα τα καλα καποτε τελειωνουν το πολυ πολυ παλι το χερι και ισως το ποδι της Δωρας να πληρωση την στιγμη που θα εχω νευρα..... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 16 Φεβ 2010 - 20:49 | |
| χαχαχα η απολυτη ενσαρκοση τησ Τζειν!!!!! ποιος ειδε την Ρενα και δεν την φοβηθηκε???
Τεσπα και εγω εχω αρχισει να το παιρνω αποφαση ετσι και αλλιως Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν αλλα ερχονται αλλα, ακομα καλυτερα στην θεση τους Αισιοδοξια! | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 16 Φεβ 2010 - 20:50 | |
| - niki έγραψε:
- χαχαχα η απολυτη ενσαρκοση τησ Τζειν!!!!!
ποιος ειδε την Ρενα και δεν την φοβηθηκε???
Τεσπα και εγω εχω αρχισει να το παιρνω αποφαση ετσι και αλλιως Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν αλλα ερχονται αλλα, ακομα καλυτερα στην θεση τους Αισιοδοξια! Ετσι!!!θετικη ενεργεια πανω απολα!!!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 16 Φεβ 2010 - 20:53 | |
| δανάη μου θα κάτσεις εσύ από την άλλη μεριά μην χαίρεσαι.... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 16 Φεβ 2010 - 20:54 | |
| Χωρις πλακα σε ολες τις ταινιες σε αυτη ξεσπαω! Ρωτηστε την! (ή οποιος ειναι διπλα μου σιγα...) | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 16 Φεβ 2010 - 22:14 | |
| - niki έγραψε:
- Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν αλλα ερχονται αλλα, ακομα καλυτερα στην θεση τους
Αισιοδοξια! Αυτό είναι πολύ σωστό. Εξάλλου είναι καλύτερα να τελειώνει ωραία κάτι παρά να το βαρεθούμε Βέβαια εγώ έχω μείνει ακόμα με την μελαγχολία γιατί μου είναι πρόσφατα τα βιβλία και γιατί δεν περνάω και την καλύτερη φάση της ζωής μου! Τι να κάνουμε όμως, το παλεύουμε | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 16 Φεβ 2010 - 22:28 | |
| Την Κυριακή το τέλειωσα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 16 Φεβ 2010 - 23:19 | |
| Απο την μια ειτε τελειωσαν ειτε καποια στιγμη θα τελειωσουν γτ τιποτα δεν κραταει για παντα....Αλλα απο την αλλη πιστευω πως εχουν ριζωσει τοσο πολυ μεσα μας που πραγματικα αυτο που μας κανουν να νιωθουμε δεν θα φθαρει ποτε.....Γιατι το Λυκοφως δεν ειναι μια παροδικη τρελα που θα χαθει μεσα στις σελιδες του χρονου.....Ειναι κατι κλασσικο.....Ειναι η απολυτη ενσαρκωση ερωτα και φαντασιας με εναν παθιασμενο αλλα και συναμα αθωο τροπο.....Ειμαι σιγουρη πως μετα απο 100 χρονια τα βιβλια της Στεφανι θα ειναι κατι αναλογο με τα βιβλια της Τζειν Οστεν.......Ενα ονειρο που ολη το αποζηταμε κι ας ξερουμε πως μπορει να μην το ζησουμε ποτε..... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τρι 16 Φεβ 2010 - 23:23 | |
| | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τετ 17 Φεβ 2010 - 1:00 | |
| - evi έγραψε:
- Απο την μια ειτε τελειωσαν ειτε καποια στιγμη θα τελειωσουν γτ τιποτα δεν κραταει για παντα....Αλλα απο την αλλη πιστευω πως εχουν ριζωσει τοσο πολυ μεσα μας που πραγματικα αυτο που μας κανουν να νιωθουμε δεν θα φθαρει ποτε.....Γιατι το Λυκοφως δεν ειναι μια παροδικη τρελα που θα χαθει μεσα στις σελιδες του χρονου.....Ειναι κατι κλασσικο.....Ειναι η απολυτη ενσαρκωση ερωτα και φαντασιας με εναν παθιασμενο αλλα και συναμα αθωο τροπο.....Ειμαι σιγουρη πως μετα απο 100 χρονια τα βιβλια της Στεφανι θα ειναι κατι αναλογο με τα βιβλια της Τζειν Οστεν.......Ενα ονειρο που ολη το αποζηταμε κι ας ξερουμε πως μπορει να μην το ζησουμε ποτε.....
Και εγω ειμαι απολυτα σιγουρη γι'αυτο...και ετσι ακριβως το αντιμετωπιζω... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τετ 17 Φεβ 2010 - 18:45 | |
| ναι ήρθε...... και δεν εκδίδουνε και το midnight sun.....αααααααααααααααααααααααααααα..... έχω τελειώσει την Χαραυγή από τότε που βγήκε.... δεν αντέχεται.... | |
|
| |
JuliaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : In Edwards hug.. Αριθμός μηνυμάτων : 198 Registration date : 16/02/2010
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τετ 17 Φεβ 2010 - 22:00 | |
| Δεν μου αρεσει καθολου που τελειωνει γμτο!!! Εγω τωρα τελειωνω τν εκλεψη και να πω την αληθεια το αργοπορω οσο μπορω..ΛΟΛ δεν ξέρω..παλι καλα που εχουμε να περιμένουμε τις ταινιες!!.. και το μισώ που αργούν και το προτιμώ..δν ξέρω xD | |
|
| |
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τετ 17 Φεβ 2010 - 23:29 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Τετ 17 Φεβ 2010 - 23:58 | |
| Συμφωνω απολυτα....Η σχεση τους ειναι κατι το απολυτο....τοσο δυνατο που δεν μπορεις να ξεφυγεις....Ακομα και τα συναισθηματα που ενιωσε η Μπελλα για τον Τζεικ δεν την εβαλαν καν σε σκεψεις για το αν πρεπει να ειναι με τον Εντουαρντ η οχι.....Τιποτα δεν θα μπορουσε να την κρατησει μακρια του,ουτε καν ο κινδυνος της ιδιας της ζωης της.Η Στεφενι δεν μας ανοιξε μονο τα ματια....μας εδωσε την δυναμη να ονειρευτουμε σε μια εποχη που ο εξανιδεικευμενος ερωτας εχει εκλειψει..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Πεμ 18 Φεβ 2010 - 9:24 | |
| Σίγουρα μιλάμε για το απόλυτο! Καθώς πολλές φορές τα έντονα συναισθήματα οδηγούν σε έντονα πάθη και σε αρρωστημένα εξαρτόμενες σχέσεις.. Κι όμως εδώ μιλάμε για τα πιο αγνά, ανεπιτήδευτα, απόλυτα συναισθήματα. Δηλαδή δεν υπάρχει αυτό πουθενά στον κόσμο. Πραγματικά μου κάνει τόσο εντύπωση το πως με έχει επιρεάσει αυτή η ιστορία.. Γιατί και το έρωτας σαν βροχή της Λένας Μαντά με ισοπέδωσε (ως προς το μέγεθος της αγάπης) αλλά δεν το εχώ διαβάσει 500 φορές όπως αυτά τα βιβλία. Επειδή δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι στην αγάπη που νιώθουν, ακόμα - όπως σωστά ανέφερε η Evi - κι όταν η Μπέλλα παραδέχτηκε κάποια συναισθήματα για τον Τζέικ, δεν διανοήθηκε να μείνει μακριά απο τον Έντουαρντ no matter what! Ήρθε το τέλος δυστυχώς μοιραστήκαμε υπέροχα συναισθήματα ευτυχώς | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Πεμ 18 Φεβ 2010 - 10:56 | |
| πω πω!!!! τι ωραια αυτα που ειπατε!!!!! Οσο και αν δεν το εχω αποδεχτει ακομα (6 μηνες μετα!!) η ιστορια εχει τελειωσει και μαλιστα σε ενα "happily ever after" Εχω διαβασει πολλες ιστοριες για το τι μπορει να γινει μετα την χαραυγη και γραφω και εγω μια γτ δεν με ικανοποιησε καμια..... Η μια ελεγε κατι για βολτουρι και οτι τελικα οι καλλεν παιρνουν την θεση τους!!!!! Αν ειναι δυνατον! Τεσπα συμφωνω με καποια που ειπε οτι καλυτερα που τελειωσε με ενα ευχαριστο τελος παρα να το βαρεθουμε Δεν νομιζω ομως οτι εχει τελειωσει Η σειρα (το επος τωρα πια) ζει μεσα μας. Την καναμε κομματι του εαυτου μας!!! Τιποτα δεν εχει τελειωσει!!!!!! Ο καθενας σκεφτεται τις δικες του εναλλακτικες..... THE TWILIGHT SAGA WILL STAY ALIVE FOREVER AND FOREVER AND FOREVER (IN ITS OWN HAPPY FOREVER) TWILIGHT=IMMORTAL (like the characters) (προσπαθησα να σας μεταφερω λιγο απο την χαραυγη-ελπιζω να το καταφερα) the end | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 19 Φεβ 2010 - 15:35 | |
| αχ αυτό το έντ αχ αυτό το έντ..... δεν αντέχω.....αλλά το έπος έχει μείνει ριζομένο για πάντα στις καρδιές μας.... αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει αν δούμε την τελευταία ταινία του έπους... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 19 Φεβ 2010 - 15:45 | |
| Θα πεσει πολυ κλαμα και ειδικα στην τελευταια σκηνη....Γιατι δεν υπαρχει τπτ παρομοιο με αυτο...Καθ'ολη την διαρκεια της ζωης μου εχω διαβασει παραπανω απο 200 βιβλια και τιποτα δεν με εχει αγγιξει τοσο.Ακομα κι οταν σαν παιδι ειχα κολλημα με τον Harry Potter δεν συγκρινεται....Και μετα απο τοσα χρονια που εχουν περασει θεωρω τον Harry κατι σαν παιδικο μου φιλο που θα μπορω παντα να τον βρω στις σελιδες ενος ξεχασμενου βιβλιου,καπου μεσα μου.....Μετα απο[πολλα] χρονια καποια παρομοια θεση θα εχει και ο Edward στην ψυχη μου.Ο παραμυθενιος πριγκιπας που ξεφευγει απο τα συνηθισμενα κατεστημενα γιατι για την αγαπημενη του δεν τα βαζει μονο με ολους,με την ιδια την φυση αλλα και με τον ιδιο του τον εαυτο.....Αυτος που μπορει να σου προσφερει τα παντα.....και κατι παραπανω....... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 19 Φεβ 2010 - 15:55 | |
| ετσι εχουν τα πραγματα evi!!!! ειναι ο πραγματικος ερωτας, ο παραλογος που για να κανει το η την συντροφο του ευτυχισμενη/ο παει κοντρα σε οποιονδηποτε και σε οποιαδηποτε κατασταση..... δεν ξερω και εγω πραγματικα αν θα ειχα αυτη την δυναμη.... ειναι τελειος αυτος ο ερωτας και ας ελπισουμε να τον βρουμε καποτε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 19 Φεβ 2010 - 15:58 | |
| όλα τα καλά κάποτε τελειώνουνε.....γιατί όμως????? | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 19 Φεβ 2010 - 16:35 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 19 Φεβ 2010 - 18:45 | |
| Toυλαχιστον μπορουμε να το απολαμβανουμε πλεον οοκληρωμενο.... | |
|
| |
Mrs Edward Cullen Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 62 Registration date : 28/01/2010
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παρ 19 Φεβ 2010 - 19:55 | |
| και φυσικα κανεις δεν μπορει να βαρεθει το λυκοφως.ειναι αδιανοητοοο.. | |
|
| |
Edwart Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Κατερινη Αριθμός μηνυμάτων : 75 Registration date : 07/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Κυρ 21 Φεβ 2010 - 14:48 | |
| ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΩ!!! | |
|
| |
| Kαι μετα τη Χαραυγη.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! | |
|