| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|
+88niki Bitten Pillows Emy+Robert Marzaki Cullen xatisaga sisaki marina stavroulita michelle nantia01 LITSA0089 pegulini demi cullen daisyalicecullen MIKAELLA i love edward 2 Nantia Hale_Biers twi-Lydia Evans Jane Volturi izzy cullen angepsi Dr_Rena_Hale Mrs.Christina d@n@e twilight! Rozmari Rozali87 @Dark_Lord@ SULPICIA-phoive T-NM-E-BD twilightFOREVER nantiaki_twilight 4 ever MyrtoCullen despina aek EdwardCullen emerald eyes ΧΡΙΣΤΙΝΑ ed<3 AliceK fotini_loves_edward Lizzy Cullen ΕΡΗ evac dimitroula-robsessed AnaroseCullen edward17 pink athina di1996 Bella Cullen12 Mrs.Cullen team edward mR.Geo JuliaCullen maria23 Countess Twicula Ms Cullen vikaki21 ioannaki-twilightaddicted ntinaki Bella13 NICKY emma cullen pattinson John Cullen redbutterfly Ashley Greene stasia April matia* volturi girl Elenaki123408 ~!Cristi!~ dolores!! evaki evi RafaelaVolturi Fay1765 Isabella21 WhiteQueen pretty witch BELLA MARIE patrick bluesea Renée breeze of wolf christi_twilight linaki LaDy_SoVeReigN VLaSia =) 92 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 20:52 | |
| Την ίδια απορία είχα και εγώ αλλά δεν νομίζω να το γνωρίζει κανείς οπότε δεν τ ρώτησα!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 20:56 | |
| Ναι και εγω αναρωτιόμουν....αλλα γενικά δεν εχω τεράστιο κολλημα με την μουσικη οποτε το αφησα....αλλα τωρα που το λες, ναι δεν ξερουμε πιο τραγουδι ηταν καν.....
ξερετε τι σκέφτηκα?? (αμα δεν σας πω πως θα ξερετε? ουτε ο Εντουαρντ δεν θα καταλάβαινε)
Κάποια στιγμή που θα έχουμε πολλα αναπάντητα ερωτηματα να τα μαζέψουμε και να τα στειλουμε στη Μειερ....ειναι η μόνη που μπορει να μας δωσει λύση | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 20:58 | |
| ηταν ενα απο τα κοινα αγαπημενα τους τραγουδια | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 20:59 | |
| - MyrtoCullen έγραψε:
- ηταν ενα απο τα κοινα αγαπημενα τους τραγουδια
το λεει στο βιβλιο? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 21:03 | |
| ναι αλλα και αυτο που λέτε να ειναι, ποιο??? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 21:05 | |
| τι να σου πω... πολλα θες κι εσυ ... | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 21:08 | |
| | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 21:23 | |
| Παιδιά, 1000 thanks για το γεγονός και μόνο ότι κι εσείς το παρατηρίσατε! Αν δεν το έχει αναφέρει η ίδια η Meyer όλα τα άλλα είναι υποθέσεις μας και το συγκεκριμένο ερώτημα θα μίνει όντως αναπάντητο εκτός και αν εφαρμόσουμε την τέλεια ιδέα της Μαρίνας! Προσωπικά έχω άλλη μία απορία ΚΑΙ ΠΑΛΙ σχετικά με τη μουσική... Στην Έκλειψη, στο πάρτι αποφοίτισης, η Άλις ρωτάει τον Έντουαρντ κάτι σαν ''Να μίνουμε στο πρωτότυπο ή να τους δείξουμε τι θα πει ποιοτική μουσική'' (αναφερόμενη στους θαμώνες του παρτι) και τελικά/δυστυχώς ο Έντουαρντ τη συμβουλεύει να ακολουθήσουν τα γούστα της εποχής! Κρίμα, γιατί, αν ακολουθούσαν την 2η επιλογή θα μαθαίναμε τι στυλ τραγουδιών αρέσει και στο Αλισάκι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 21:25 | |
| ναι... λογικα ομως ενοει την μουσικη που ακουει και ο εντουαρντ... (πω πω, σε αυτη τη σκινη η αλις φαινεε πολυ τρελουλα...) | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 21:25 | |
| Η ο Εντ θα αρχισε να τρεχει τα θεικα του δαχτυλακια πανω στο πιανο..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 21:28 | |
| μου ακουγεται λιγουλακι αουτ για παρτυ αποφυτησης και με το στολισμο που εκανε η αλις... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 21:29 | |
| Το ξερω ειναι....αλλα μιλαμε για καποια αλλη εποχη....Αν και την Αλις την εχω στο μυαλο μου να ακουει λιγο απο ολα..... | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 28 Απρ 2010 - 20:00 | |
| δεν ειναι αναπαντητο ερωτημα αλλα η rosalie δεν ειναι η δευτερη καλυτερη μουσικος στην οικογενεια? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 28 Απρ 2010 - 20:10 | |
| - MyrtoCullen έγραψε:
- δεν ειναι αναπαντητο ερωτημα αλλα η rosalie δεν ειναι η δευτερη καλυτερη μουσικος στην οικογενεια?
Ναι... | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 28 Απρ 2010 - 20:34 | |
| σορρυ κιολας,αλλα πρεπει να μαθω,οι βρικολακες πανε τουαλετα? | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 28 Απρ 2010 - 20:43 | |
| το λεει εμεσα στην χαραυγη οταν η μπελα ηταν βρυκολακας (τριτο βιβλιο) και θα ερχοταν ο τσαρλι που τη συμβουλευαν οι καλλεν να κανει ανθρωπινα πραγματα και τις εβαλαν φακους επαφης ομως επειδη ελλιωναν απο το δηλητηριο επρεπε να πηγαινει στο μπανιο να τους αλλαζει οποτε τις ειπε η αλις οτι ετσι θα φενεσε και περισσοτερο ανθρωπινη επειδη οι ανθρωποι πανε συχνα στην τουαλετα αν οι βρυκολακες πανε στην τουαλετα θα χρειαζοταν να κανει αυτη την κινιση για να μοιαζει ανθρωπινη αφου ετσι κιαλλιως θα χρειαζοταν να πηγαινε αν πηγαιναν και οι βρυκολακες :-) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 28 Απρ 2010 - 20:48 | |
| Ναι!!! Αλλα το λέει και σε άλλο σημείο, πιο αγαπημένο μου (!), η 1η νυχτα της Μπέλλα ως βρικόλακας, η 1η διανυχτέρευση στο cottage, ο 2ος μήνας του μέλιτος αν καταλαβαίνετε τι θέλω νσ πω...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 28 Απρ 2010 - 20:51 | |
| αααα ναι και εκει το λεει μπραβο το ειχα ξεχασει......( μαρινα σε λενε ;;;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 28 Απρ 2010 - 20:52 | |
| oui γερασιμε!!! ειναι απο τις αγαπημένες μου σκηνες!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 28 Απρ 2010 - 20:54 | |
| συμφωνω και εμενα τη συγκεκριμενη φραση δεν θυμομουν......( τελικα μαρινα σε λενε ;;;;; ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 28 Απρ 2010 - 21:09 | |
| εχω μια ακομη απορια: γιατι η αλις δεν ειχε προβλεψει την μπελλα? αφου ηταν σιγουρο το οτι θα παει στο λυκειο του φορκς και η δυναμη της υπηρχε παντα (δηλ., δεν αλλαξε κατι) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 28 Απρ 2010 - 21:13 | |
| την ειχε προβλεψει καλε σιγουρα αφου νομιζω στο λυκοφως ο εντουαρντ και στην ταινια ακομα λεει η αλις σε ειχε προβλεψει.....αν δεν την ειχε προβλεψει (δεν ειμαι σιγουρος θυμαμαι οτι την ειχε προβλεψει τι να σου πω εδω δεν θυμαμαι τι εφαγα χθες) λοιπον ελεγα..αν δεν την ειχε προβλεψει προφανως φταιει οτι δεν ειχε παρει ακομα η μπελα την αποφαση να παει στο φορκς γιατι η αλις διαβαζει το μελλον αναλογα με την αποφαση που περνουμε αν αλλαξουμε γνωμη αλλαζει και το μελλον.... | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 28 Απρ 2010 - 21:15 | |
| Αν θυμαμαι καλα και εγω ναι πρεπει να την ειχε προβλεψει!!Αλλα και ετσι να μην ηταν η Αλις δεν παρακολουθει ολο τον κοσμο...μονο ατομα που σχετιζονται μ'εκεινη και την οικογενεια της...επομενως αν κανεις τους ακομα δεν ηξερε την υπαρξη της μπελλα δεν θα εβλεπε τι επιφυλλασει το μελλον γι'αυτους... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 28 Απρ 2010 - 21:16 | |
| Το εχω σκεφτει και εγω (ναι, η Μαρίνα!) και κατέληξα στο συμπέρασμα οτι για να μπουν τα πράγματα στην πορεια που πηραν θα έπρεπε πρωτα να δημιουργηθει μια σχεση αναμεσα τους. Ισως να ειχε δει οτι θα ερχοταν μια καινουρια μαθητρια που θα της μυριζε ωραια..... | |
|
| |
| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|