| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|
+88niki Bitten Pillows Emy+Robert Marzaki Cullen xatisaga sisaki marina stavroulita michelle nantia01 LITSA0089 pegulini demi cullen daisyalicecullen MIKAELLA i love edward 2 Nantia Hale_Biers twi-Lydia Evans Jane Volturi izzy cullen angepsi Dr_Rena_Hale Mrs.Christina d@n@e twilight! Rozmari Rozali87 @Dark_Lord@ SULPICIA-phoive T-NM-E-BD twilightFOREVER nantiaki_twilight 4 ever MyrtoCullen despina aek EdwardCullen emerald eyes ΧΡΙΣΤΙΝΑ ed<3 AliceK fotini_loves_edward Lizzy Cullen ΕΡΗ evac dimitroula-robsessed AnaroseCullen edward17 pink athina di1996 Bella Cullen12 Mrs.Cullen team edward mR.Geo JuliaCullen maria23 Countess Twicula Ms Cullen vikaki21 ioannaki-twilightaddicted ntinaki Bella13 NICKY emma cullen pattinson John Cullen redbutterfly Ashley Greene stasia April matia* volturi girl Elenaki123408 ~!Cristi!~ dolores!! evaki evi RafaelaVolturi Fay1765 Isabella21 WhiteQueen pretty witch BELLA MARIE patrick bluesea Renée breeze of wolf christi_twilight linaki LaDy_SoVeReigN VLaSia =) 92 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τρι 13 Απρ 2010 - 22:06 | |
| Βασικα καλο το ερωτημα εγω πιστευω αφου σωματικα ειναι τοσο δυνατοι μηπως κ οι τριχες τους ειναι αρκετα σκληρες για να κοπουν...Τωρα ζουν τοσους αιωνες το κουρεμα θα βαρεθουν;Εγω θα βαριομουνα την ζωη μου.Κ αν το βαρεθουν το ψαλιδιζουν λιγο οπως εκαναν με του Εντουαρντ το μαλλι...κ ειναι πιο κοντο απο το λυκοφως. ΔΕν ξερω αν σε διαφωτισα! | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 14 Απρ 2010 - 18:04 | |
| και αν τα θελουν πιο μακρια????? (λεω τωρα?) ναι με σιαφωτισες! ευχαριστω πολλυ! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| |
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| |
| |
EdwardCullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 24/12/2009
Forks Student Profile Team: Demetri Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 24 Απρ 2010 - 12:52 | |
| ρε παιδια εγω δεν μπορω να καταλαβω.. οταν η μπελλα ηταν εγγυος ο εντ δεν ηθελε την νεσυ την ελεγε πραγμα κπλ μετα πως γινεται να την αγαπησε με την μια ? | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 24 Απρ 2010 - 13:11 | |
| - EdwardCullen έγραψε:
- ρε παιδια εγω δεν μπορω να καταλαβω..
οταν η μπελλα ηταν εγγυος ο εντ δεν ηθελε την νεσυ την ελεγε πραγμα κπλ μετα πως γινεται να την αγαπησε με την μια ? Κοιτα να δεις πως εχει το πραγμα.... Αρχικα κανεις απο τους Καλεν δεν ηξερε εαν αυτο το ''πραγμα'' που μεγαλωνε μεσα στην Μπελα ηταν καλο ή κακο... Απο την ζημια που εβλεπαν οτι της εκανε σωματικα, επομενο ηταν να το μισησουν. Ομως, οπως ξερουμε, η Ροζαλι και η ιδια η Μπελα θεωρουσαν τη Νεσι ως ενα κανονικο μωρο -η κα8ε μια για τους λογους της- και την προστατευαν... Οσο μεγαλωνε ομως μεσα στην κοιλια, και σχηματιζοταν η σκεψη/το σωμα και γινοταν ον, ο Εντουαρντ μπορουσε να ακουει τις σκεψεισ τισ και ετσι καταλαβε πως η Νεσι την αγαπουσε την Μπελα και ολους εκει μεσα και πως οι πονοι που προκαλουσε στην μητερα της δεν ηταν επιτηδες... Ε, και ετσι, αρχιζαν και τη συμπαθουσαν ολοι, υστερα ηρθε και στον κοσμο και τα λοιπα και τα λοιπα. Ελπιζω να βοηθησα και | |
|
| |
EdwardCullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 24/12/2009
Forks Student Profile Team: Demetri Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 17:28 | |
| α ναι..δικιο εχεις ευχαριστω! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 17:39 | |
| εμενα παλι μου εχει κολλησει αλλη απορια.δεν ξερω αν μπορει καποιος να μου τη λυσει αλλα θα ρωτησω.ο Τσαρλυ στο τελος εμαθε οτι η μπελλα ειναι βρικολακας? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 17:45 | |
| οχι δεν το εμαθε αυτο.ωστοσο καταλαβαινε οτι δεν ειναι η ιδια μπελλα δεν ηξερε τι ακριβως ηταν δεν ηθελε να μαθει. | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 17:51 | |
| δεν μου αρεσουν αυτα τα μυστηρια.μου τη δινει λιγο η meyer σε αυτο.σου αφηνει ερωτηματικα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 17:54 | |
| σε πολλα σημεια αφηνει ερωτηματικα γιατι θα ηθελα να ηξερα κι αλλα για τον εντουαρντ που δεν φαινονται μονο απο της περιγραφες της μπελλας αλλα κ για αλλα προσωπα μεσα απο το βιβλιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 17:57 | |
| ελπιζω μονο να το καταλαβει και να κανει μια παρεμβαση να μας λυσει κανενα μυστηριο τουλαχιστον στην ταινια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 17:58 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 18:27 | |
| αγαπες μου, εχω guestion: ο τζασπερ αισθανεται τα συνεσθηματα των γυρω του και μπορει να επεμβει σε αυτα. στο βιβλιο εει πως ΄μπορει να ηρεμισει ενα εξαγριομενο πληθος΄ ή κατι παρομοιο. κι εδω ερχεται το μπερδεμα: η δυναμη του ειναι σαν του αλεκ, δηλ. δρα σε πολους μαζι ή μπορει να επιρεασει μονο αυτους που ο ιδιος θελει? και επιπλεον: μπορει να ηρεμισει τους μισους και να εξαγριωσει τους υπολειπους? | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 18:32 | |
| Νομίζω οχι...... πλημμυρίζει το δωματιο στο οποιο βρισκεται με οποιο αισθημα θέλει. Αλλα οχι να επηρεασει καποιον και οχι αυτον που βρίσκεται δίπλα του, ενω ο Αλεκ μπορει αν το θέλει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 18:44 | |
| αχ, ευχαριστω πολυ! και κατι ακομα: μπορει να νιωσει τα αισθηματα των αλλων, μπορει να καταλαβει και την αιτια αυτων των συναισθηματων? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 18:48 | |
| οχι. Η αιτια εχει σχεση με τι κρύβαται πισω απο το μυαλο του κάθε ανθρωπου. Αν το χαρισμα του δουλευε ετσι δεν θα μπορουσε να επηρεαζει την Μπέλλα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 18:50 | |
| σωστη!... δεν το ειχα σκεφτει ετσι... | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 20:12 | |
| θελω να ρωτησω και εγω κατι...(για οσους εχουν διαβασει τη χαραυγη)
ο αμουν πως ηξερε οτι ο μπεντζαμιν θα ειχε μια ξεχωριστη ικανοτητα?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 20:20 | |
| Ναι.....κοιτα και εγω εχω αυτη την απορια...... ισως απλα να ηταν το ενστικτο του. Αλλιως δεν εξηγειται..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 20:21 | |
| λογικα ηταν καποιο ενστικοτο... ποια ειναι η δηναμη του αμουν ειπαμε? ισως η δυναμη του μπεντζαμιν να ηταν τοσο μεγαλη ακομα και οταν ηταν ανθρωπος που ο αμουν την ειχε καταλαβει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 20:26 | |
| Ο Αμουν δεν εχει κάποια ιδιαιτερη δηναμη. Τωρα και αυτο που λες γινεται και το εχω ηδη σκεφτει..... Σκεψου, ακομα και στο κόσμο της Μειερ θα ηταν δυνατον ενας ανθρωπος να επηρεαζει τα στοιχεια της φυσης?? Μου φαινεται λιγο περιεργο..... Ισως κάποιος συγγενης του Μπεν να ειχε μεταμορφωθει ηδη απο κάποιον και να ειχε χάρισμα οποτε πίστευε οτι θα εχει και εκεινος. Ολα αυτα ομως ειναι απλως εικασιες...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 20:32 | |
| ισως... αλλα οκ, ειπαμε, βιβλιο ειναι... δεν γινεται να ειναι και ολα απολυτως λογικα... για την ακριβεια ειναι αρκετα τα μη λογικα πραγματα στον κοσμο της μειερ... οχι οτι μας χαλαει αυτο! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 20:48 | |
| Σαν κοινή-θνητή κι εγω έχω μια απορία.... Στη Νέα Σελήνη, κεφάλαιο 5 ( Ζαβολιάρα), -πιο κατατοπιστικά- στην σκηνή που είναι η Τζέσικα με την Μπέλλα στο αμάξι με προορισμό το Πορτ ¶ντζελες, η Μπέλλα αναφέρεται σε ένα τραγούδι το οποίο της ήταν επώδυνο να ακούει και μάλιστα γι αυτό το λόγω ζήτησε απο την Τζεσ να αλλάξει ραδιοφωνικό σταθμό! .....και λέω εγώ τώρα: Τι παρελθόν έχει αυτό το song άρεγε-ς??? Μήπως έχει σχέση με Έντουαρντ + '50s?? Σας έκανε κι εσάς εντύπωση και αν 'ναι' έχετε κάτι να πείτε...? (Αυτό το τελευταίο ακούστικε πολύ επίσημο & σαν εκφώνηση ερώτησης αλλά ειλικρινά λατρεύω την οποιαδήποτε αναφορά του Έντουαρντ στη Σάγκα και ειδικά στη Νέα Σελήνη... ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 26 Απρ 2010 - 20:50 | |
| μηπως ηταν καποιο απο τα τραγουδια που ειχαν ακουσει μαζι με τον εντουαρντ καποτε? ή ηταν καποιο παλιο τραγουδου που της θυμιζε τον παλιο εντουαρντ... (λεω εγω τωρα, μια υποθεση κανω...) | |
|
| |
| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|