| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|
+88niki Bitten Pillows Emy+Robert Marzaki Cullen xatisaga sisaki marina stavroulita michelle nantia01 LITSA0089 pegulini demi cullen daisyalicecullen MIKAELLA i love edward 2 Nantia Hale_Biers twi-Lydia Evans Jane Volturi izzy cullen angepsi Dr_Rena_Hale Mrs.Christina d@n@e twilight! Rozmari Rozali87 @Dark_Lord@ SULPICIA-phoive T-NM-E-BD twilightFOREVER nantiaki_twilight 4 ever MyrtoCullen despina aek EdwardCullen emerald eyes ΧΡΙΣΤΙΝΑ ed<3 AliceK fotini_loves_edward Lizzy Cullen ΕΡΗ evac dimitroula-robsessed AnaroseCullen edward17 pink athina di1996 Bella Cullen12 Mrs.Cullen team edward mR.Geo JuliaCullen maria23 Countess Twicula Ms Cullen vikaki21 ioannaki-twilightaddicted ntinaki Bella13 NICKY emma cullen pattinson John Cullen redbutterfly Ashley Greene stasia April matia* volturi girl Elenaki123408 ~!Cristi!~ dolores!! evaki evi RafaelaVolturi Fay1765 Isabella21 WhiteQueen pretty witch BELLA MARIE patrick bluesea Renée breeze of wolf christi_twilight linaki LaDy_SoVeReigN VLaSia =) 92 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 22 Μάης 2010 - 17:10 | |
| | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 22 Μάης 2010 - 17:12 | |
| ετσι εγινε με ολους τους Cullen..αποτυπωσαν? | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 22 Μάης 2010 - 17:17 | |
| Δεν υπάρχει αποτυποση στους βρικολακες, οπως ειπε και η νικη παραπάνω. Απλώς ερωτευτηκαν παντοτινα. Βρηκαν το αλλο τους μισο. Δεν ειναι αποτυπωση | |
|
| |
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 22 Μάης 2010 - 17:20 | |
| | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 23 Μάης 2010 - 9:32 | |
| ναι....
η μπελλα πόσες φορές είχε κάνει σεξ με τον εντ κατάνδιάρκεια που ήταν ακόμη άνθρωπος? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 23 Μάης 2010 - 10:26 | |
| Αυτό δεν διευκρινίζεται. Σίγουρα τρεις αλλά μετά αφήνει να εννοηθεί και περισσότερες. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 23 Μάης 2010 - 10:37 | |
| εγώ ήξερα αυτό που λες τρεις... αλλά μετα είχα ακούσει για άλλες δύο φορές... τεσπα... ευχαριστώ... | |
|
| |
redbutterfly New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 23 Μάης 2010 - 12:18 | |
| Να πω κατι κι εγω σχετικα με την αδερφη ψυχη των βρυκολακων, αν θυμαστε ο Carlisle ειχε πει πως οταν ενας βρυκολακας αγαπησει (η οταν κανει ερωτα με το αλλο του μισο) τοτε αλλαζει μεσα του, μπορει να γινει και αλλος ανθρωπος.... (λεμε τωρα), και για οσους εχεουν διαβασει το Midnight sun αυτο που ανεφερε ο carlisle, ο εντουαρντ το περιγραφει ακριβως!!! (δεν θελω να πω τι λεει γιατι μπορει να μην το εχει διαβασει καποιος!!) αχ τι μου θυμησατε τωρα!!! παω να πεσω με τα μουτρα στο ms........... | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 23 Μάης 2010 - 14:34 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- εγώ ήξερα αυτό που λες τρεις... αλλά μετα είχα ακούσει για άλλες δύο φορές... τεσπα... ευχαριστώ...
Απο που το άκουσες Παναγιώτη ? Τι πήγες εχεις ?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 23 Μάης 2010 - 14:38 | |
| 3 στη χαραυγη..στην εκλειψη ηταν σεξ? | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 23 Μάης 2010 - 14:42 | |
| Oχι στην εκλειψη δεν ηταν σεξ - Σπόιλερ:
Ηταν φασωμα!!!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 23 Μάης 2010 - 14:43 | |
| ρωτησα και εγω αυτο νομιζω.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 23 Μάης 2010 - 14:45 | |
| Αυτος αφου ηταν και ο ορος για να τον παντρευτει....Αλλιως θα σιγα μην τον αποκαταστουσε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 23 Μάης 2010 - 14:46 | |
| ναι αλλα στην εκλειψη δεν ηταν αυτο..στην χαραυγη ηταν σεξ..στο νησι της Εσμι.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 23 Μάης 2010 - 14:48 | |
| Στην Χαραυγη ναι....στην Εκλειψη απλως ξεπερασαν λιγο τα ορια που ειχε θεσει αναμεσα τους ο Εντ.... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Κυρ 23 Μάης 2010 - 15:19 | |
| Αυτο για τις αλλες δυο φορες πρωτη φορα το ακουω.....καλα και που αφηνει να εννοηθει για παραπάνω. Αφου εκεινες τις 2 μερες τις περιγραφει αναλυτικα οχι οπως τις 2 εβδομαδες που ηταν "distractions". Η 1η φορα, οταν ξυπναει κλαιγοντας και παρακαλαει με το 'νυχτικο' και την επομενη για να "καψει τις θερμιδες του πρωινου". Δεν θυμαμαι να ελεγε κατι αλλο...
Και ναι στην εκλειψη δεν ηταν.....απλά ειχαν αρχισει να ξεφευγουν και να θέλουν κατι παραπάνω απο ενα φιλι..... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 24 Μάης 2010 - 20:41 | |
| παιδια να ρωτησω κατι?στη νεα σεληνη η αλις δεν ειχε δει οτι θα γινοταν αυτο με το τζσπερ? | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 24 Μάης 2010 - 20:52 | |
| όχι... το να κοπεί η μπέλλα ήταν κάτι ξαφνικό. δεν το είχε σχεδιάσει και ούτε η ίδια το ήξερε μέχρι τη στιγμή που είδε το αίμα. άρα δεν μπορούσε να το δει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 26 Μάης 2010 - 9:01 | |
| - Rozali87 έγραψε:
- @Dark_Lord@ έγραψε:
- εγώ ήξερα αυτό που λες τρεις... αλλά μετα είχα ακούσει για άλλες δύο φορές... τεσπα... ευχαριστώ...
Απο που το άκουσες Παναγιώτη ? Τι πήγες εχεις ?? μια φίλη μου μου το είπε που είναι σε ένα γρουπ στο facebook... είπε ότι κάπου το είχε απαντήσει η στέφενι... τέσπα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 26 Μάης 2010 - 14:01 | |
| Ετσι σε θέλω Εντουαρντ!!! Και καθως τα σκεφτομουν ολα αυτα μου ηρθε μια απορια που την ειχα ξεχασει..... Την πρωτη νυχτα, στο νησι Εσμι, τελικά βγηκαν απο την θαλασσα για....ξερετε.....ή εμειναν εκει? Γιατι εχω διαβασει αρκετα φανφικ με αυτην την σκηνη αλλα ολα ηταν διαφορετικα φυσικα....Μηπως το εχει απαντησει και αυτο η Στεφανι?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 26 Μάης 2010 - 15:30 | |
| εε λογικα θα εβγαιναν λιγο απο το νερο για να αναπνευσει η Μπελλα..αλλα μολις τελειωσαν βγηκαν και πηγαν στο σπιτι..
τι εχει σπουδασει η Αλις? | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τρι 1 Ιουν 2010 - 20:21 | |
| πολλα... προσωπικά, δεν ξερω ακριβως τι αλλα εχει σπουσάσει πάνω από ένα επαγκέλματα... πρέπει να έχει σπουδάσει κάτι που να σχετίζεται με τη μόδα πάντος! αφούαυτή έκανεκαι το νυφικό της μπέλλα...
ξερει κανεις τι ακριβως συμβαίνει εάν εένας βρικόλακας σπάσει πχ τον αυχαίναενός άλλου? εννοώ, ξέρω οτι ενας διαμελισμένος βρικόλακας μπορεί να "ξανακολλήσει" αλλά εάν τους σπάσουν κάτι τι γίνεται? στους λυκανθρώπους κολλάνε πολλύ γρήγορα, αλλά στους βιρικόλακες που δεν μπορουν να δημιουργήσουν νέα κύτταρα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 2 Ιουν 2010 - 15:39 | |
| Φανταζομαι θα ξανακολλησει απλώς.....οπως στον Ραιλι που το χερι προσπαθουσε να ξανασυνδεθει με το σωμα.....αλλα κανεις δεν ξερει τι ακριβως γινεται φανταζομαι. Και μια απορια που μου την ρωτησαν κατι φιλοι μου (αγορια) και δεν ηξερα να την απαντησω. Τοσο χρονια ο Εντουαρντ δεν ειχε κανει ποτε σεξ και περιμενε την καταλληλη και ας πουμε οτι δεν τον ενδιεφερε καν αυτος ο τομεας. Απο τοτε ομως που γνωρισε την Μπελλα δεν ειχε..."ορμες"?? Οταν η Μπέλλα κοιμόταν και αυτος πήγαινε σπίτι ή καθόταν στο δωματιο του δεν εκανε μονος κατι για να του περάσουν οι ορμες?? - Σπόιλερ:
δεν μου βγαινει αλλιως....δεν αυνανιζοταν?? οσο πιο κοσμια μπορουσα
Οι φίλοι μου το ειπαν πολύ χειρότερα....καταλαβαινετε, νομιζω.... Φανταστειτε με να προσπαθω να τους λύσω αυτην την απορια!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 2 Ιουν 2010 - 16:46 | |
| κοιταξε το σιγουρο ειναι οτι με την μπελλα ηθελε να βρεθει ερωτικα απο την αρχη στο λυκοφως οταν η μπελλα τον ρωτα αν θα την ηθελε ποτε με αυτον τον τροπο αυτος απαντα μπορει να μην ειμαι ανθρωπος ειμαι ομως αντρας αυτο λεει πολλα πιστευω αν λαβεις υποψη το γεγονος οτι ειναι βρυκολακας και μπορει να καταπνιγε τα λιγοτερο πολιτισμενα αισθηματα του κυνηγωντας να ρωτησω εγω κατι τωρα μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως εκανε και που εμενε οταν ειχε χωρισει με την μπελλα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 2 Ιουν 2010 - 16:58 | |
| Κυνηγούσε την Βικτορια. Δεν εμενε κάπου συγκεκριμενα ολο τον καιρο.....
Αλλα και πάλι δεν μπορω να σκεφτω τον Εντουαρντ να κάνει κατι τετοιο....(για το δικο μου ερωτημα μιλάω) | |
|
| |
| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|