| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|
+88niki Bitten Pillows Emy+Robert Marzaki Cullen xatisaga sisaki marina stavroulita michelle nantia01 LITSA0089 pegulini demi cullen daisyalicecullen MIKAELLA i love edward 2 Nantia Hale_Biers twi-Lydia Evans Jane Volturi izzy cullen angepsi Dr_Rena_Hale Mrs.Christina d@n@e twilight! Rozmari Rozali87 @Dark_Lord@ SULPICIA-phoive T-NM-E-BD twilightFOREVER nantiaki_twilight 4 ever MyrtoCullen despina aek EdwardCullen emerald eyes ΧΡΙΣΤΙΝΑ ed<3 AliceK fotini_loves_edward Lizzy Cullen ΕΡΗ evac dimitroula-robsessed AnaroseCullen edward17 pink athina di1996 Bella Cullen12 Mrs.Cullen team edward mR.Geo JuliaCullen maria23 Countess Twicula Ms Cullen vikaki21 ioannaki-twilightaddicted ntinaki Bella13 NICKY emma cullen pattinson John Cullen redbutterfly Ashley Greene stasia April matia* volturi girl Elenaki123408 ~!Cristi!~ dolores!! evaki evi RafaelaVolturi Fay1765 Isabella21 WhiteQueen pretty witch BELLA MARIE patrick bluesea Renée breeze of wolf christi_twilight linaki LaDy_SoVeReigN VLaSia =) 92 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 19 Μάης 2010 - 20:26 | |
| αυτο δεν το θυμαμαι αλλα πολλες! | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 19 Μάης 2010 - 20:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 19 Μάης 2010 - 20:51 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 19 Μάης 2010 - 20:52 | |
| ναι και μετα η μπελλα τον ρωτησε απο ποτε ενδιαφερεται για τον μαικ. | |
|
| |
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Πεμ 20 Μάης 2010 - 20:21 | |
| ευχαριστω για τις πληροφοριες..! | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 9:32 | |
| να ρωτήσω κάτι? πριν έκανα μια ερώτηση και μου απάντησαν ότι τα κύτταρα και όλα τα άλλα είναι νεκρά μέσα τους.. στου βρυκόλακες εννοώ... ωραία.... τότε πως κ.......ε στον εντ ξέρω εγώ και κάνει σεξ με την μπέλλα... αφού όταν κ.........ί σημαίναιει ότι έχει παει πολύ αίμα.. αφού δεν έχει αίμα τι γίνεται...?
Edit by Rozmari: Θα παρακαλουσα να χρησιμοποιεις καλυτερες εκφρασεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 9:49 | |
| τι διαβαζω πρωι πρωι..... τι να σου πω μπορει να μην δουλευει η καρδια αλλα ολα τα αλλα δουλευουν μια χαρα (και ολονυχτια) αφου κινουντε και δεν μενουν ασταθεις νομιζω δεν θα υπαρχει προβλημα....7τωρα απο βιολογικης αποψης τι να σου πω ... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 9:59 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 10:00 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 10:05 | |
| δεν πειράζει... απλά η καρδιά δεν δουλεύει.. τότε πως πάει το αίμα εκεί.... ασε ντώρα μην μιλήσω για όταν ξέρετε που αυτό γινετε από τον πολύ γρήγορο χτύπο της αρτηρίας που υπάρχει εκεί... θέλω απάντηση... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 12:53 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- να ρωτήσω κάτι? πριν έκανα μια ερώτηση και μου απάντησαν ότι τα κύτταρα και όλα τα άλλα είναι νεκρά μέσα τους.. στου βρυκόλακες εννοώ... ωραία.... τότε πως κ.......ε στον εντ ξέρω εγώ και κάνει σεξ με την μπέλλα... αφού όταν κ.........ί σημαίναιει ότι έχει παει πολύ αίμα.. αφού δεν έχει αίμα τι γίνεται...?
Edit by Rozmari: Θα παρακαλουσα να χρησιμοποιεις καλυτερες εκφρασεις Κατι αποριες που εχεις και εσυ!!! Ωραια θα σου λύσω εγω την απορία!!! Αντι για αιμα, αυτοι λειτουργουν με το δηλητηριο. Οπότε για να γίνει αυτο που λες συσσωρευτηκε πολύ δηλητηριο σε εκεινη την περιοχη αντι για αιμα. Ελπίζω να σε κάλυψα και να χρησιμοποιησα κοσμιες εκφρασεις.... | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 12:59 | |
| @Dark_Lord@ δεν θελω να σε νευριασω...κι αλλο (λολ) αλλα σε μια παρομοια ερωτηση ενος φαν, η ιδια η Στεφανι ειχε ετοιμη την απαντηση, η οποια ουτε εμενα (που ειχα την ιδια απορια) με καλυψε: Στην παραθετω (do not shoot) - Σπόιλερ:
It's fiction, guys!
Η γυναικα ουτε περι κυτταρων αναφερθηκε ουτε περι αιματος ουτε περι σπερματοζωαριων ουτε περι οτιδηποτε αλλου....Το δικαιολογησε με ενα ''it's fiction'' και υποθετω εχει και δικιο... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 13:04 | |
| Εγω πάντως πιστευω οτι η θεωρια μου εχει καποια λογική. Γιατι και αυτοι να μην μπορουν να κάνουν οτι και οι ανθρωποι?? Υποτιθεται στην ιστορια της βρισκονται στην κορυφη της τροφικης πυραμιδας. Γιατι οι ανθρωποι να ευχαριστιουνται περισσοτερο σε αυτον τον τομεα??? | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 13:13 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- Εγω πάντως πιστευω οτι η θεωρια μου εχει καποια λογική. Γιατι και αυτοι να μην μπορουν να κάνουν οτι και οι ανθρωποι?? Υποτιθεται στην ιστορια της βρισκονται στην κορυφη της τροφικης πυραμιδας. Γιατι οι ανθρωποι να ευχαριστιουνται περισσοτερο σε αυτον τον τομεα???
Γιατι οι ανθρωποι δεν ειναι νεκροι -_- Παντως, θα μπορουσε να ισχυει η θεωρια σου αν λεγαμε οτι οπως το αιμα στους βρυκολακες ειναι αντιστοιχο με την τροφη στους ανθρωπους ετσι και το δηλητιριο ειναι αντιστοιχο ΟΛΩΝ των λειτουργιων του αιματος/κυτταρου...τι να πω... Παντως ουτε καν η Στεφ δεν ειχε απαντηση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 13:16 | |
| Ε ναι γιατι πως γινεται και αλλαζει το χρωμα των ματιων τους, κουνιεται και εστιαζει. Ολα λειτουργουν με το δηλητηριο, όπως και αυτο που ρωτησε ο Παναγιωτης. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 22:46 | |
| ποια ειναι η ταχυτερη στην οικογενεια?(με σειρα και χωρις την Bella) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 23:11 | |
| ευχαρισ΄τω παιδιά... καλύφτηκα... σόρρυ rozmari για την απερισκεψεία μου...
μυρτώ δεν νομίζω να ανεφέρθηκε πουθενά στο βιβλίο κάτι τέτοιο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 23:30 | |
| Ποια ή ποιος??? Γιατι ο Εντουαρντ ειναι ο γρηγοροτερος. Και μαλιστα το αναφερει αρκετες φορες. Τωρα που δεν θυμάμαι. Μια τουλάχιστον στο ms.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 23:33 | |
| λέει ποια είανι η ταχήτερη και τις θέλει με σειρά.. | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 23:45 | |
| Η ταχύτερη....??Ποιος ξέρει.... Όσο για την παραπάνω απορία,εμένα με καλύπτει η απάντηση της Stephenie,κι εγώ το ίδιο θα απαντούσα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 23:51 | |
| Πιστευω οτι ειναι Αλις, Ροουζ, Εσμι. Ετσι οπως ηταν στην χαραυγη που τρεχανε για να βρουν την αλις. και την αλις την εβαλα 1η επειδη ειναι μικροκαμωμενη και ο εντουαρντ την εμπιστευοταν με την μπελλα αρα θα μπορουσε να τρεξει και να ξεφυγει γρηγορα. Καπως ετσι το σκεφτηκα...... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 23:56 | |
| Η Alice δεν είναι τόσο γρήγορη,απλά έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να δει τι θα κάνει ο άλλος...Όταν τους προετοίμαζε ο Jasper για την μάχη το έλεγε ο Edward στην Bella... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Παρ 21 Μάης 2010 - 23:58 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 22 Μάης 2010 - 0:01 | |
| Νομίζω αυτή είναι μια καλή σειρά... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Σαβ 22 Μάης 2010 - 0:02 | |
| Σπαζοκεφαλιές βραδιάτικα? | |
|
| |
| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|