Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
ase eimai sto tsak na parathsw to diavasma kai na arxisw t vivlio alla exe xarh poy arxizw eksetastikh!!!!xaxaxaxax dystyxws nomizw oti tha s parei ligh wra na rtheis sthn perioxh m!!!! .....pantws den kserw pws t kanei ayth h kopela....den to kanei mono sta sygkekrimena vivlia...se ola panta t xei pio nwris....apo oti m pe ekeinh o promhtheytiths (kai syzhgos ths0 einai tsakali....
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Η Αγγλική έκδοση κυκλοφορεί σε πολλά καταστήματα. Κυρίως στα Public - Fnac κ.τ.λ. Τα έχω δει πάρα πολλές φορές τους τελευταίου μήνες όσες φορές πήγα. Και το Breaking Dawn έχουν. Βέβαια δεν είναι η έκδοση της Little Brown αλλά τέλος πάντων το κείμενο είναι το ίδιο. Αλλά η Ελληνική έκδοση της Πλατύπους είναι άλλο θέμα. Μου κάνει εντύπωση να έχουν ήδη δώσει αντίτυπα σε βιβλιοπωλεία. Σίγουρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δώσουν βέβαια για να εξοπλίσουν τα βιβλιοπωλεία ώστε στις 3 του μήνα που είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας να είναι έτοιμοι.
katia_vika New Moon Victim
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Registration date : 13/01/2009
koita apo t aggliko exei ferei polla antitypa apo oti eida...alla to ellhniko efere dyo(kai gia thn krh ths)koita apo oti exw katalavei den prepei na akoloythei kai tis pio nomimes diadikasies gia ola....tespa
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
koita apo t aggliko exei ferei polla antitypa apo oti eida...alla to ellhniko efere dyo(kai gia thn krh ths)koita apo oti exw katalavei den prepei na akoloythei kai tis pio nomimes diadikasies gia ola....tespa
Δεν είναι θέμα νόμιμου ακριβώς. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και αν έχει ήδη το βιβλίο κανονικά δεν θα έπρεπε να το πουλάει πριν τις 3 του μήνα που δίνει πλέον επίσημα την άδεια ο εκδότης. Ίσως να κάνει την εξυπηρέτηση αυτή σε πολύ "δικούς" της πελάτες που έτσι κι αλλιώς αρκετοί το κάνουν για δικούς τους. Το θέμα είναι να μη διαρρεύσει!
Ένα άλλο κουφό που συμβαίνει και το πρόσεξα τώρα με τα συγκεκριμένα βιβλία είναι το θέμα των τιμών. Η Πλατύπους δίνει μία μαρκέ τιμή για το κάθε βιβλίο αλλά υπάρχουν βιβλιοπωλεία που θα το πουλάνε πολύ φθηνότερα όπως έγινε και με τα δύο προηγούμενα.
emena ayto m to dwse ligo pio akriva na s pw thn alhtheia apo ta alla dyo!!!!alla den eipa tpt giati h kopela skistike kai tha tan ligo asxhmo na tis thn mpw....
emena ayto m to dwse ligo pio akriva na s pw thn alhtheia apo ta alla dyo!!!!alla den eipa tpt giati h kopela skistike kai tha tan ligo asxhmo na tis thn mpw....
Νομίζω ότι στο έδωσε στην κανονική τιμή, αυτή που δίνει ο εκδότης. Αν δεν κάνω λάθος 24 ευρώ έχει δώσει η Πλατύπους. Κάθε βιβλίο και πιο ακριβά...
Το πρώτο βιβλίο είχει τιμή 20 ευρώ. Το είχα πάρει 18 από τον Παπασωτηρίου και μετά βρήκα ένα άλλο βιβλιοπωλείο (για όποιον θέλει όνομα μόνο σε πμ) που το είχε 15. Τη Νέα Σελήνη την κοστολόγισαν 22. Εγώ την πήρα 20 από την Πολιτεία και στο άλλο βιβλιοπωλείο 17. Και τώρα απ' ότι βλέπω πλασάρουν την Έκλειψη για προπαραγγελία στα 24 ευρώ. Οπότε ο Παπασωτηρίου κ.τ.λ. θα την έχει γύρω στα 22 με τη νόμιμη έκπτωση και οι άλλοι γύρω στα 20. Αλλά επειδή την παρείγγειλα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς που πουλάει στις μαρκέ τιμές θα το πληρώσω σίγουρα 24. Αλλά εντάξει μη τα θέλω και όλα δικά μου γιατί αυτό είναι δίπλα στην πόρτα μου. Ενώ για τα άλλα ή θα πρέπει να πάω στο κέντρο ή να περιμένω κάνα δύο μέρες παραπάνω και δεν έχω καμία όρεξη. Σιγά τώρα μη περιμένω κι άλλο για δύο ευρώ!
Πάντως προετοιμαστείτε ψυχολογικά! Η Χαραυγή θα έχει 26 με 27 ευρώ όταν θα βγει και θυμηθείτε τη μέρα που σας το λέω!
Εκμετάλλευση...
nai 24 m to dwse opote m t dwse swsta....tha ginomoyn kai rezili an elega tpt
Εντάξει ρεζίλι δεν θα γινόσουν αλλά τουλάχιστον να ξέρεις ότι δεν φταίει αυτή επειδή π.χ. ήθελε να βγάλει παραπάνω. Τόσο το έχει κοστολογίσει η Πλατύπους.
e entaksei tote....gt otan phgaina sxoleio kai thelame vivlia px agglikws poy eprepe na t agorasoyme panta ta eixe pio akriva apo alla vivliopwleia omws einai poly organomenh opote thn protimw!!!!pantws ayto poy eipes pio panw gia tis times ennoeitai pws den xreiazetai na perimeneis parapanw gia 2 eyrw pio katw.....afoy einai dipla s to allo....ase poy na trexeis ekei katw.....talaipwria einai
e entaksei tote....gt otan phgaina sxoleio kai thelame vivlia px agglikws poy eprepe na t agorasoyme panta ta eixe pio akriva apo alla vivliopwleia omws einai poly organomenh opote thn protimw!!!!pantws ayto poy eipes pio panw gia tis times ennoeitai pws den xreiazetai na perimeneis parapanw gia 2 eyrw pio katw.....afoy einai dipla s to allo....ase poy na trexeis ekei katw.....talaipwria einai
Ναι ακριβώς έτσι σκέφτομαι κι εγώ! Η αλήθεια είναι ότι το παρακάνω μερικές φορές αλλά όλοι μας έχουμε τα χόμπι μας και τα κολλήματα μας στα οποία δίνουμε και ένα ευρώ παραπάνω.
Όταν είχε βγει η Νέα Σελήνη, ήθελα να την έχω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας αλλά τότε δεν την είχα παραγγείλει. Θυμάμαι είχε τηλεφωνήσει η φίλη μου η Claire De Lune σε κάνα δύο βιβλιοπωλεία που θα μου την έφερναν σε πολύ καλή τιμή αλλά δεν την είχαν, θα την παράγγελναν και θα την είχαν στην καλύτερη περίπτωση την επόμενη μέρα. Αλλά εγώ δεν κρατιόμουν! Μου λέει τότε η Claire, Τι κάνεις έτσι! Αφού το έχεις διαβάσει στα Αγγλικά και ξέρεις τι γίνεται. Κάνε μία μέρα υπομονή, αύριο θα στο φέρω εγώ η ίδια μου λέει.
Αλλά εγώ εκεί... Το ίδιο απόγευμα, μόλις ήρθε ο καλός μου τον πήρα και πήγαμε κατευθείαν στο κέντρο! Και ευτυχώς που με πήγε δηλαδή γιατί έπιασε μετά μία βροχή σκέτος καταρράκτης!
Μερικές φορές συμπεριφέρομαι σαν κακομαθημένο μωρό το ξέρω! Αλλά αυτή είναι και η έννοια του φαν ρε παιδιά!
oxi kala kaneis kai gw mazi s!!!!ma ayta einai poy aksizoyn.....xreiazetai ligh trela poy kai poy etsi den einai????kai gw t idio tha kana sth thesh s!!!!
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
παιδια!!!ξέρω έλειψα αλλά για την έκλειψη έχω νέα από έγκυρες πηγές πως τα βιβλιοπωλεία θα τα έχουν νωρίτερα τα βιβλία απλώς θα τα πουλήσουν στην επίσημη ημερομηνία μίλησα με τον ιδιοκτήτη ενός βιβλιοπωλείου στη γειτονιά μου (που κάνει και καλύτερες τιμές) και μου είπε πως μάλλον θα το έχουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας 27-28 θα τον πάρω τηλέφωνο να σας πω και τιμή δε ξέρω για σας αλλά λέω να το πάρω νωρίτερα το θέλει η μαμά...
παιδια!!!ξέρω έλειψα αλλά για την έκλειψη έχω νέα από έγκυρες πηγές πως τα βιβλιοπωλεία θα τα έχουν νωρίτερα τα βιβλία απλώς θα τα πουλήσουν στην επίσημη ημερομηνία μίλησα με τον ιδιοκτήτη ενός βιβλιοπωλείου στη γειτονιά μου (που κάνει και καλύτερες τιμές) και μου είπε πως μάλλον θα το έχουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας 27-28 θα τον πάρω τηλέφωνο να σας πω και τιμή δε ξέρω για σας αλλά λέω να το πάρω νωρίτερα το θέλει η μαμά...
Που χάθηκες καλέ; Είχα αρχίσει να ανησυχώ!
Αχ... Κι εγώ περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο από το βιβλιοπωλείο. Της είπα ότι έχω ακούσει πως τα βιβλιοπωλεία θα μπορέσουν να τα προμηθευτούν νωρίτερα και μου είπε θα με πάρει τηλέφωνο. Για να δούμε...
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
ισχύει αυτό που σου είπε η κοπέλα.Ασε έχω κολλήσει και διαβάζω τα φαν φίκτιον αυτή την περίοδο βυθίζομαι στην ακολασία έχω λατρέψει το blue moon πιστεύω είναι από τα καλύτερα
ισχύει αυτό που σου είπε η κοπέλα.Ασε έχω κολλήσει και διαβάζω τα φαν φίκτιον αυτή την περίοδο βυθίζομαι στην ακολασία έχω λατρέψει το blue moon πιστεύω είναι από τα καλύτερα
Όταν λέμε ακολασία;;; Τα έχω εγώ αυτά τα λινκ;;;
είναι αυτά που είχε ποστάρει η δήμητρα και τα άλλα κορίτσια ένα από αυτά λέγεται blue moon και δείχνει ένα ταξίδι που κάνουν αρραβωνιασμένοι μόνοι σε ένα σπίτι με τζάκι και όπου δεν παιρνούν την ώρα παίζοντας επιτραπέζια
είναι αυτά που είχε ποστάρει η δήμητρα και τα άλλα κορίτσια ένα από αυτά λέγεται blue moon και δείχνει ένα ταξίδι που κάνουν αρραβωνιασμένοι μόνοι σε ένα σπίτι με τζάκι και όπου δεν παιρνούν την ώρα παίζοντας επιτραπέζια
Επανάληψη του link παρακαλώ! Η βόλτα που κανονίζαμε ματαιώθηκε και θα μείνω μέσα Σάββατο βράδυ!
Καταλαβαίνεις...
θα πρέπει να τα έχεις είχε ποστάρει η δήμητρα και κάποια άλλη κοπέλα είχες πει τότε στην δήμητρα να στα στείλει σε πμ αν ήταν πολύ προκλητικά θα ψαξω να βρω που έιχαν γίνει τα ποστ μέσα στο φόρουμ
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009