Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα

Πήγαινε κάτω 
+52
puremetall
Mrs.Cullen
Filio
emma cullen pattinson
Mrs Alice
BELLA22
edward's victim
annabell
Vasiliki_Luvs_Vampires
zout
ippoluth
scarlet rose
magic princess
chris-cullen
ev@ki92
April
val
keeper
Rose
Rozmari
natalia
Irenaki
Isabella21
emerald eyes
katia_vika
Mary Jane
ev@ki
bedward__
twilightergirl
angepsi
maraki-twilightholic
Alexadruby the vampire
Edward_ Breaking_ Dawn
Rozali87
LizCullen
ClairDeLune
Ειrιnι
Darkbella
Velvet_Vamp
Gωgω-Twilighter
Amalia
hobo
spunkransom
nessie
nasiatheslayer
SilverMusk
WhiteQueen
Neri
olympia-Mikel-Robert
Princess
Vampire
DanaeCullen
56 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
twilightergirl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightergirl

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : salonika city
Αριθμός μηνυμάτων : 1141
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Project Thoughts

Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 19 Φεβ 2009 - 17:23

Mary Jane έγραψε:
twilightergirl έγραψε:
OMG μαθηματικα...σας λυπαμαι κοριτσια.Κι εγω ομως εχω εξετασεις βιολιου στις 4/3(το προτιμω παρα να εχω μαθηματικα Razz)

ΟΜΕ βιολί???? Δύσκολο ε??
Αν κ εγώ θα το προτιμούσα από τα μαθηματικά!!!!!
ναι δυσκολο ειναι αλλα μαρεσει πολυ(εξαλλου 9χρονια παιζω Razz )
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Velvet_Vamp
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Velvet_Vamp

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 965
Registration date : 29/11/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 19 Φεβ 2009 - 17:23

twilightergirl έγραψε:
Velvet_Vamp έγραψε:
twilightergirl έγραψε:
OMG μαθηματικα...σας λυπαμαι κοριτσια.Κι εγω ομως εχω εξετασεις βιολιου στις 4/3(το προτιμω παρα να εχω μαθηματικα Razz)

Παιζεις βιολι??Τυχερη!!

Ειναι ενα αποθυμενο που εχω, να μαθω καποια στιγμη βιολι!!Δεν το κοβω να συμβαινει αλλα τεσπα...!!:S
ναι παιζω...το λατρευω!!!Μπορεις να το ξεκινησεις ποτε δεν ειναι αργα Razz

Καποια μερα,αν το παρω αποφαση θα αρχισω μαθηματα!!!
Αλλιως θα αγορασω κανενα βιολι να το εχω να το κοιταω!! tongue
twilightergirl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightergirl

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : salonika city
Αριθμός μηνυμάτων : 1141

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 19 Φεβ 2009 - 17:27

Razz αν και αμφιβαλλω οτι θα αντεξεις μονο να το βλεπεις
Velvet_Vamp
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Velvet_Vamp

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 965
Registration date : 29/11/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 19 Φεβ 2009 - 17:32

twilightergirl έγραψε:
Razz αν και αμφιβαλλω οτι θα αντεξεις μονο να το βλεπεις

lol Ε θα αρχισω εκει να το γρατζουναω(θα κανω πως παιζω Mozart),το πολυ πολυ να σπασω τα νευρα των αλλων...!! tongue

Εχω κολλημα παντως με το βιολι ,γι'αυτο κολλησα και με την κλασικη μουσικη...!!! Wink
katia_vika
New Moon Victim
New Moon Victim
katia_vika

Θηλυκό Δίδυμος
Αριθμός μηνυμάτων : 168
Registration date : 13/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 19 Φεβ 2009 - 19:15

paidia ena exw na pw!!!!!me phran apo t vivliopwleio ths geitonias m kai m pan oti irthe t vivlio kai sta agglika kai sta ellhnika!!!ennoeitai oti t krathsa kai tha paw ayrio!!!!!h xara m den legetai!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 19 Φεβ 2009 - 19:20

katia_vika έγραψε:
paidia ena exw na pw!!!!!me phran apo t vivliopwleio ths geitonias m kai m pan oti irthe t vivlio kai sta agglika kai sta ellhnika!!!ennoeitai oti t krathsa kai tha paw ayrio!!!!!h xara m den legetai!!!

:affraid: :affraid: :affraid:

Κιόλας;;; Μήπως πρέπει να πάω κι εγώ στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου αύριο κιόλας;
http://www.jokastia.blogspot.com
katia_vika
New Moon Victim
New Moon Victim
katia_vika

Θηλυκό Δίδυμος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 19 Φεβ 2009 - 19:23

phgaine na rwthseis....pote den ksereis!!!egw thn kopela thn kserw xronia kai epeidh kseirei thn trela m m fernei t vivlia pio nwris...t idio ekane kai me t 2 prohgoymena!!!!apla ayh thn fora den iksera an thela to aggliko h' to ellhniko kai m t fere kai t 2!!!kanonika ta polla antitypa tha t ferei thn trith
Ειrιnι
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Ειrιnι

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : xalandri
Αριθμός μηνυμάτων : 407

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 19 Φεβ 2009 - 21:21

δηλαδη μεγαλα βιβλιοπωλια θα το εχουν???
katia_vika
New Moon Victim
New Moon Victim
katia_vika

Θηλυκό Δίδυμος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 19 Φεβ 2009 - 21:25

den kserw!!!ayto poy lew egw pantws den einai megalo!!!!ena vivliopwleio panw ston kentriko dromo ths perioxhs mhn fantasteis tpt to idiaitero!!!!!den xaneis pantws kati an rwthseis!!!!
Ειrιnι
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Ειrιnι

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : xalandri
Αριθμός μηνυμάτων : 407

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 19 Φεβ 2009 - 21:26

δεν χανω αλλα θα γινω ρεζιλι xD τους εχω πριξει πηγαινω καθε μερα σχεδον=ρ
αλλα νομιζω αξιζει Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 4947
katia_vika
New Moon Victim
New Moon Victim
katia_vika

Θηλυκό Δίδυμος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 19 Φεβ 2009 - 21:38

nai mwre siga....apo thn stigmh poy plhrwneis de mpa na lene????kai gw thn kopela ayth thn eixa priksei panw apo ena mhna prin ase....
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 778
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 19 Φεβ 2009 - 21:44

αυριο θα παω να ρωτησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι να το εχουν φερει!!!!
Mary Jane
New Moon Victim
New Moon Victim
Mary Jane

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : California...
Αριθμός μηνυμάτων : 190
Registration date : 13/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 19 Φεβ 2009 - 22:31

Μπράβοοο!!!!Αυτό είναι τέλειο νέο!!!
Σε ειδοποιούν τα βιβλιοπωλεία? Γίνεται αυτό??
Καλή φάση!
katia_vika
New Moon Victim
New Moon Victim
katia_vika

Θηλυκό Δίδυμος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 19 Φεβ 2009 - 22:36

nai bre ginetai!!!eidika an den einai kai poly megalo me poly doyleia kai tetoia mporeis na afhseis kai to thl s na s paroyn thl kai na sto krathsoyn!!!
maraki-twilightholic
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
maraki-twilightholic

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 1047
Registration date : 12/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 20 Φεβ 2009 - 3:46

τυχερηηηηηη! θελω κι εγωωωωωωω!!
Alexadruby the vampire
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Alexadruby the vampire

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός μηνυμάτων : 839
Registration date : 31/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 20 Φεβ 2009 - 15:10

Ειμαι λιγο Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 41616 αλλα θελω να πω κατι !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mary Jane η υπογραφη σου ειναι τελεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειδικα οι στιχοι απο το τραγουδι ''secret smile'' που εχεις νομιζω πως τεριαζουν τελεια με τον Edward και το στραβο του χαμογελο Wink !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/index.htm?sid=8086
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 20 Φεβ 2009 - 15:21

Λοιπόν πήγα κι εγώ σήμερα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου και ενημέρωσα την καλή μου βιβλιοπώλη ότι θέλω να παραγγείλω το βιβλίο. Μου λέει αν είναι 3 του μήνα θα στο έχω εδώ. Της λέω ρίξε μία ματιά γιατί έμαθα ότι κάποια βιβλιοπωλεία το έχουν ήδη. Μου λέει δεν νομίζω, άντε να το έχουμε από το προηγούμενο βράδυ γιατί και με τον Χάρυ Πότερ κάπως έτσι γινόταν.
Τέλος πάντων με τα πολλά της άφησα το τηλ μου και μου λέει μην ανησυχείς ότι νεότερο έχω θα σε ενημερώσω. Βασικά την εμπιστεύομαι γιατί την ξέρω και με ξέρει χρόνια. Πιστεύω πως στην χειρότερη περίπτωση 3 του μήνα θα το έχω έτσι κι αλλιώς.
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 2205

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 20 Φεβ 2009 - 15:34

Κορίτσια τον φάγαμε τον γάιδαρο η ουρά μας έμεινε υπομονή και άντε εμείς που είμαστε από επαρχία μπορεί να μας το καθυστερήσουν και κανα δυο μέρες παραπάνω αλλά θα αντέξουμε Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 413121
maraki-twilightholic
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
maraki-twilightholic

Θηλυκό Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 20 Φεβ 2009 - 15:37

αυτη η ουρα πια στο λαιμο μου χει σταθει και δε λεει να κατεβει!! δε μπορω να περιμενωωωωωωω
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 20 Φεβ 2009 - 15:46

SilverMusk έγραψε:
Κορίτσια τον φάγαμε τον γάιδαρο η ουρά μας έμεινε υπομονή και άντε εμείς που είμαστε από επαρχία μπορεί να μας το καθυστερήσουν και κανα δυο μέρες παραπάνω αλλά θα αντέξουμε Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 413121

Κοίτα εσύ δεν είσαι και πολύ μακριά. Αν στείλεις κάποιον 3 του μήνα στην Αθήνα σε κάποιο κεντρικό βιβλιοπωλείο θα το έχει στάνταρ. Όλα τα μεγάλα θα το έχουν από την πρώτη στιγμή όπως έγινε και με τη Νέα Σελήνη.
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 2205

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 20 Φεβ 2009 - 16:09

Η αλήθεια είναι πως την έχω κάνει και εγώ την κράτηση μου και μου είπαν πως το πιο πιθανό είναι να το έχουν στις 3 και αυτοί οπότε lol! lol!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 20 Φεβ 2009 - 16:29

SilverMusk έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως την έχω κάνει και εγώ την κράτηση μου και μου είπαν πως το πιο πιθανό είναι να το έχουν στις 3 και αυτοί οπότε lol! lol!

Ναι βρε γιατί να μην το έχουν. Αφού τους έχεις ενημερώσει έγκαιρα και εκτός αυτού, τώρα θα είναι και αυτοί καλύτερα ενημερωμένοι. Γιατί όταν κάτι αρχίζει να γίνεται γνωστό και το ζητάει κι άλλος κόσμος τους ενδιαφέρει και αυτούς να σε ευχαριστήσουν. Να πουλήσουν θέλουν άλλωστε.
katia_vika
New Moon Victim
New Moon Victim
katia_vika

Θηλυκό Δίδυμος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 20 Φεβ 2009 - 16:36

koritsia kai omws egw to phra opws sas eipa!!!!stis apothhkes exei ftasei to vivlio!!!kai mena panta h kopela ta xei prin thn kanonikh hmeromhnia poy vgainoyn!!!!to xw kai to koitaw alla dystyxws den mporw na t diavasw gt dinw mathhma kai xw diavasma!!!!to xei parei h mana m kai t diavazei!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 20 Φεβ 2009 - 16:41

katia_vika έγραψε:
koritsia kai omws egw to phra opws sas eipa!!!!stis apothhkes exei ftasei to vivlio!!!kai mena panta h kopela ta xei prin thn kanonikh hmeromhnia poy vgainoyn!!!!to xw kai to koitaw alla dystyxws den mporw na t diavasw gt dinw mathhma kai xw diavasma!!!!to xei parei h mana m kai t diavazei!!!

Δηλαδή το έχεις ήδη πάρει και το έχεις στα χέρια σου την Ελληνική έκδοση; :affraid:
Τι να πω.. Μου κάνει εντύπωση. Ήξερα ότι τα βιβλιοπωλεία προμηθεύονται σίγουρα κάπως νωρίτερα αυτές τις νέες κυκλοφορίες αλλά μιλάμε για δέκα μέρες νωρίτερα!
maraki-twilightholic
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
maraki-twilightholic

Θηλυκό Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 20 Φεβ 2009 - 16:42

Εισαι οσο τυχερη! Για την ακριβεια η μαμα σου lol! !!!
Απο που εισαι??μηπως και ειμαστε γειτονισσες και το παρω κι εγω!!! χαχαχαχα

Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 19Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: The Twilight Saga - Τα Βιβλία-
Μετάβαση σε: