| Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα | |
|
+52puremetall Mrs.Cullen Filio emma cullen pattinson Mrs Alice BELLA22 edward's victim annabell Vasiliki_Luvs_Vampires zout ippoluth scarlet rose magic princess chris-cullen ev@ki92 April val keeper Rose Rozmari natalia Irenaki Isabella21 emerald eyes katia_vika Mary Jane ev@ki bedward__ twilightergirl angepsi maraki-twilightholic Alexadruby the vampire Edward_ Breaking_ Dawn Rozali87 LizCullen ClairDeLune Ειrιnι Darkbella Velvet_Vamp Gωgω-Twilighter Amalia hobo spunkransom nessie nasiatheslayer SilverMusk WhiteQueen Neri olympia-Mikel-Robert Princess Vampire DanaeCullen 56 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τετ 25 Φεβ 2009 - 22:41 | |
| διαβάστε ασυζητητή εκτός και αν έχετε την υπομονή να περιμένετε μέχρι τον Σεπτέμβριο | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τετ 25 Φεβ 2009 - 22:56 | |
| Παιδιά, κάπου εδώ θα βρίσκομαι κι εγώ, συνεχίζω την Έκλειψη εννοείται! | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τετ 25 Φεβ 2009 - 22:58 | |
| εμενα ο άντρας μου δεν το βρήκε το βιβλίο σήμερα και στον Ελυθερουδάκη... Οι κάμπιες δεν το είχαν φέρει ακομα!!! | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τετ 25 Φεβ 2009 - 23:01 | |
| παιδια εγω σημερα που βγηκα ειδα τυχαια στη βιτρινα την εκλειψη σε ενα βιβλιοπωλειο.Ηθελα να παω να το παρω αλλα ηταν κλειστο παντως μπραβο τους το βγαλανε πιο νωρις απ΄οτι ειχαν πει | |
|
| |
magic princess New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τετ 25 Φεβ 2009 - 23:26 | |
| | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τετ 25 Φεβ 2009 - 23:45 | |
| Ναι, χθες! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| |
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 10:29 | |
| Kαλημερα!!! Λοιπον να σας πω κι εγω τι επαθα μαρτυριο μεχρι να παρω την εκλειψη στα χερια μου. Πηγα στο βιβλιο οπου ειχα ζητησει να μου το κρατησουν και μου ειπε οτι δεν το ειχε ακομα και κατεβασα μουτρα...Οταν του ειπα οτι αλλοι το εχουν παρει μου ειπε οτι μαλλον κανουν κουτσουκελα τα αλλα βιβλιοπωλεια γιατι κανονικα το δινουν στις 3/3 .Ειπε επισης οτι δεν ειναι σωστο να το δινουν νωριτερα και οτι οταν ειχε βγει το ΗΡ ενω παρακαλουσαν αυτοι μεχρι την κανονικη ημερομηνια δεν το εδιναν..Με λιγα λογια καταλαβα οτι και να το ειχε το βιβλιο δεν θα μου το εδινα.Παλι μουτρα και φευγοντας σκεφτομαι κατσε να ρωτησω σε ενα αλλο βιβλιοπωλειο να δω και ναι ο ανθρωπος το ειχε..ειχε παει την προηγουμενη μερα και πηρε μονο ενα για ν α το διαβασει και ο ανθρωπος τι καλος μου το πουλησε και την επομενη μερα θα εφερνε αλλα.Αλλα ηταν να το αγορασω με πιστωτικη και κατι ειχε το μηχανημα του και δεν δουλευε...τα νευρα μου σκεφτηκα...εντελλει θυμηθηκα οτι ειχα τα τελευταια μου 30 ευρω και για χαρη του βιβλιου τα εδωσα. Εχω μεινει μονο με 6 ευρω τωρα αλλα δεν πειραζει χαλαλι... | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 10:49 | |
| Σας ειπα τι επαθα μεχρι να το παρω....τωρα θα σας πω την γνωμη μου.
Εχω διαβασει μεχρι το κεφαλαιο 8...με νυχια και με δοντια κρατιεμαι να το κρατησω παραπανω απο δυο μερες και να μην το τελειωσω κατευθειαν.
Εχω να δηλωσω οτι μου την δινει ο Τζεικ που ολο βριζει τον Εντ και ολο την πεφτει στην Μπελλα.Δεν μπορει να φερθει πολιτισμενα οπως και ο Εντ απεναντι του...με λιγα λογια ειναι ΑΝΩΡΙΜΟΣ και ηλιθιος εννοειτε.
Ο Εντ μου την δινει λιγακι που πια ειναι τοσο υπερπροστατευτικος αλλα μου την δινει περισσοτερο που ειναι τοσο ηρεμος και ανεκτικος και δεν φωναζει στην Μπελλα για το βρωμοσκυλο.Ας της δωσει 2 χαστουκια να στανιαρει.
Αλλα πιο πολυ μου την σπαει η Μπελλα.Ειναι χαζη που πληγωνει τον Εντ και τον κανει να τρομοκρατειτε μην την χασει.Πιο χαζη ειναι που αφηνει τον Τζεικ να την ακουμπαει και να την πλησιαζει επικνυνδα. Και που να φτασω στο φιλι καταλαβαινω τωρα γιατι η Δαναη δεν κρατιεται .
Οσο για την μεταφραση δεν ειναι καλη κατα την γνωμη μου αλλα στα ελληνικα ειναι πιο ευκολο το διαβασμα απο οτι στα αγγλικα. | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 13:06 | |
| Welcome to the club Rozmari! Εγω ακομα την Εκλειψη δεν την πηρα αλλα θα παω να την παρω το απογευαμα! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 14:39 | |
| - Isabella21 έγραψε:
- Λοιπόν, εγώ το διάβασα κιόλας.... Ούτε 24 ώρες δν έκανα, ευτυχώς δν είχα κ σχολή..... Όπου να'ναι θα το ξανάδιαβάσω ή καλύτερα θα ξεκινήσω το Breaking Dawn στα αγγλικά!!! Είναι πολύ ωραίο αλλά έχει υπερβολικά πολύ Jacob για τα γούστα μου!!!!
Αχ !!!!!!!!!! Αληθεια ??? Τι τυχερη που εισαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εδω στη Κερκυρα ακομα να το φερουν !!!!!! Οσο για τον Jacob ενα μονο εχω να πω : :maniac: | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 15:05 | |
| - Alexadruby the vampire έγραψε:
- Isabella21 έγραψε:
- Λοιπόν, εγώ το διάβασα κιόλας.... Ούτε 24 ώρες δν έκανα, ευτυχώς δν είχα κ σχολή..... Όπου να'ναι θα το ξανάδιαβάσω ή καλύτερα θα ξεκινήσω το Breaking Dawn στα αγγλικά!!! Είναι πολύ ωραίο αλλά έχει υπερβολικά πολύ Jacob για τα γούστα μου!!!!
Αχ !!!!!!!!!! Αληθεια ??? Τι τυχερη που εισαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εδω στη Κερκυρα ακομα να το φερουν !!!!!! Οσο για τον Jacob ενα μονο εχω να πω : :maniac: Alex μου, μην ανησυχείς κ κυρίως μην αγχώνεσαι γιατί κ εγώ δν μπορούσα να περιμένω με τπτ!!!! Εφ'όσον ήρθε πιο νωρίς εδώ θα έρθει πιο νωρίς κ εκεί!!!!!! Ελπίζω τώρα να κατάλαβαν τι παίζει κ να βγάλουν κ τη Χαραυγή νωρίτερα... | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 18:37 | |
| | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 18:42 | |
| Εχει κυκλοφορησει αλλα στην πολη μου δεν βγηκε ακομη στις βιτρινες.Γκρ... | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 18:52 | |
| εγω δεν ξερω αν εχει κυκλοφορησει αλλα και να θελω να παω να το παρω δεν μπορω...εχει χαλια καιρο!!! | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 18:55 | |
| Αληθεια; Λογω καιρου δηλαδη; | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 19:06 | |
| ναι...ειμαι και αρρωστη...πηρα τηλεφωνο για να παω να το παρω την τριτη...τους ειπα να μου κρατησουν ενα γιατι μπορει να εχει εξαντληθει!!!!!!φανταζεστε τι περναω????ειναι εκλειψη στην πολη μου και δεν μπορω να την παρω!!!!!!μενω καπως μακρια απο το κεντρο και δεν με αφηνουν να κατεβω..τα χαλια μου εχω!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 19:10 | |
| - Rozmari έγραψε:
- Kαλημερα!!!
Λοιπον να σας πω κι εγω τι επαθα μαρτυριο μεχρι να παρω την εκλειψη στα χερια μου. Πηγα στο βιβλιο οπου ειχα ζητησει να μου το κρατησουν και μου ειπε οτι δεν το ειχε ακομα και κατεβασα μουτρα...Οταν του ειπα οτι αλλοι το εχουν παρει μου ειπε οτι μαλλον κανουν κουτσουκελα τα αλλα βιβλιοπωλεια γιατι κανονικα το δινουν στις 3/3 .Ειπε επισης οτι δεν ειναι σωστο να το δινουν νωριτερα και οτι οταν ειχε βγει το ΗΡ ενω παρακαλουσαν αυτοι μεχρι την κανονικη ημερομηνια δεν το εδιναν..Με λιγα λογια καταλαβα οτι και να το ειχε το βιβλιο δεν θα μου το εδινα.Παλι μουτρα και φευγοντας σκεφτομαι κατσε να ρωτησω σε ενα αλλο βιβλιοπωλειο να δω και ναι ο ανθρωπος το ειχε..ειχε παει την προηγουμενη μερα και πηρε μονο ενα για ν α το διαβασει και ο ανθρωπος τι καλος μου το πουλησε και την επομενη μερα θα εφερνε αλλα.Αλλα ηταν να το αγορασω με πιστωτικη και κατι ειχε το μηχανημα του και δεν δουλευε...τα νευρα μου σκεφτηκα...εντελλει θυμηθηκα οτι ειχα τα τελευταια μου 30 ευρω και για χαρη του βιβλιου τα εδωσα. Εχω μεινει μονο με 6 ευρω τωρα αλλα δεν πειραζει χαλαλι... Βασικά δεν βρίσκεις άκρη... Κι εγώ εκνευρίστηκα κατά κάποιο τρόπο... Κανονικά, το βιβλίο θα έπρεπε να ξεκινήσει να πωλείται στις 3-3. Υποτίθεται βέβαια ότι τα βιβλιοπωλεία προμηθεύονται νωρίτερα ώστε να είναι έτοιμα στις 3-3. Από εκεί και πέρα σχεδόν όλα τα βιβλιοπωλεία επειδή υπάρχει πολύ ζήτηση, έτρεξαν να τα πουλήσουν αμέσως και να εξυπηρετήσουν ταυτόχρονα τους γνωστούς - άγνωστους. Στη δική μου περίπτωση ενώ προσπάθησα να μην τη πατήσω, τελικά δεν μου πήγαν και τόσο καλά τα πράγματα... Όταν είχε κυκλοφορήσει η Νέα Σελήνη, τους είχε πάρει όλους ο ύπνος, καμία σχέση με τον τωρινό χαμό και έτσι τότε, την επίσημη μέρα κυκλοφορίας, πήγα απλά στο κέντρο, στην Πολιτεία και πήρα το βιβλίο. Σκέφτηκα αυτή τη φορά και αφού είχε γίνει γνωστό το πράγμα να πάω κι εγώ στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου που με ξέρουν κιόλας για να εξυπηρετηθώ καλύτερα. Όταν πήγα λοιπόν για να παραγγείλω το βιβλίο, εξήγησα ότι είχα ακούσει πως πιθανότατα τα βιβλιοπωλεία θα το είχαν νωρίτερα. Αυτή εκεί μου είπε πως μάλλον όχι, στην καλύτερη περίπτωση λέει θα το έχουμε το προηγούμενο βράδυ. Εγώ επέμενα ευγενικά και της άφησα το τηλέφωνο μου για κάθε περίπτωση. Τελικά δεν με πήρε ποτέ... Έτσι, την Τρίτη που έγινε η φρενίτιδα και είχαν όλοι το βιβλίο, έτυχε και με πήρε μία φίλη μου που και αυτή την είχε πάρει τηλέφωνο ο βιβλιοπώλης της να περάσει να το πάρει. Τα πήρα στο κρανίο... Για να μη σας τα πολυλογώ, έβαλα τη φίλη μου και πήρε και για εμένα ένα και πήγα μέχρι την άλλη άκρη της πόλης για να το πάρω στα χέρια μου. Και το ωραίο της υπόθεσης είναι, ότι το βιβλιοπωλείο μου το έχει φέρει το βιβλίο γιατί όπως περνούσα με το αμάξι, είδα και τις αφίσσες αλλά και τα πολλά αντίτυπα που είχε στη βιτρίνα... Τώρα το γιατί δεν με πήραν τηλέφωνο πραγματικά δεν ξέρω γιατί. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 19:17 | |
| εγω στην νεα σεληνη εψαχνα παντου αλλα ολοι μου ελεγαν οτι εχει εξαντληθει απο αθηνα...πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο και το παραγγειλα..μου ειπαν σε μια βδομαδα...την επομενη πηγα ρεθυμνο στην αδερφη μου και το βρηκα αμεσως(και με 5 ευρω εκπτωση γιατι ειναι φοιτητρια )και το πηρα αμεσως και ακυρωσα την αλλη παραγγελια !!!!ακομα θυμαμαι αυτην την τελεια μερα!!!!! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 19:45 | |
| Τελικα δεν αντεξα και αρχισα να το διαβαζω... εφτασα στο κεφαλαιο 14 και δηλωνω εκπληκτη με τον εαυτο μου! την πρωτη φορα οπου εβλεπα το ονομα του τζεηκομπ μου ρχοταν να κουτουλησω το κεφαλι μου σε κανενα τοιχο... αυτη τη φορα ομως δεν με πλημμυρισε κανενα συναισθημα... μενω εντελως απαθης!!!!!! Το βιβλιο το βαριεμαι πααααρα πολυ στα σημεια που ειναι ο τζεηκομπ... εκει με τους μυθους το 1/3 διαβασα...χριστε μου βαρεμαρα με το ''μπασταρδοσκυλο'' οπως λεει και ο Εντουαρντ! Επισης μου τη δινει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ το πως εκμεταλευεται καθε ευκαιρια για να αγκαλιαζει και γενικα να αγγιζει τη μπελλα! ωστοσο ο Εντουαρντ μου την εχει δωσει λιγο με την υπερπροστευτικοτητα του! Δεν ξερω αμα το παρατηρησε καμια αλλα η στεφενι περιγραφει τις συναντησεις με τον τζεηκομπ ''τοσο διασκεδαστικες και αστειες και βλεπουμε μια αλλη μπελλα ξεχνιαστη και μπλα μπλα μπλα''! τι ναι αυτο ρε παιδια προπαγανδα υπερ του κωλοσκυλου?! δλδ ελεος περιγραφει λες και η μπελλα ειναι πιο χαρουμενη με τον τζεηκομπ λες και ηταν καλυτερα οταν ελειπεο εντουαρντ. δοξα συ ο θεος που δεν το ειχα πιασει αυτο το ''νοημα'' και την πρωτη φορα...!!!
και κατι τελευταιο δεν ξερω για σας αλλα η ιδεα πως θα πρεπει να περασω παλι τα ιδια συναισθηματα με την μπελλα να καταλαβαινει τον ερωτα της με τον τζεηκομπ και τον εντουαρντ να καθεται να την παρηγορει αντι να της χωσει 2 μπατσονια να ρθει στη θεση της, ειλικρινα με κουραζουν. δεν ξερω αμα θα κατσω να το τελειωσω το βιβλιο στα ελληνικα... ειμαι στο κεφαλαιο 14 και εχω ηδη ψυχοπλακωθει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 19:48 | |
| αχχχ σοβαρα;εγω ειμαι ακομα στο 2 κεφαλαιο.Τι δλδ δεν ειναι ωραιο; :scratch: | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 19:49 | |
| κοιτα η πλεοψηφια λεει πως ειναι το καλυτερο βιβλιο της σειρας... εγω δεν συμφωνω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 19:55 | |
| Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς. Δηλαδή για να είμαι ειλικρινής για εμένα το καλύτερο νομίζω ότι είναι το Breaking Dawn τελικά. Όχι όμως πως δεν είναι ωραίο το βιβλίο. Από την άλλη, γιαυτό που λες Δανάη ότι όποτε η Μπέλλα είναι με τον Τζέηκομπ πως δείχνει χαρούμενη κ.τ.λ. εγώ δεν μπορώ να το κακοχαρακτηρίσω. Ο Τζέηκομπ είναι φίλος της, όλοι περνάμε ωραία με τους φίλους μας και διασκεδάζουμε άσχετα από τους συντρόφους μας. Και ας μην ξεχνάμε ότι πέρα από αυτά τα "άσχημα" σημεία υπάρχουν στην Έκλειψη ένα σωρό όμορφες, ερωτικές και ρομαντικές στιγμές ανάμεσα στην Μπέλλα και τον Έντουαρντ. Και άλλα που δεν θα αποκαλύψω για να μη "χαλάσω" και όσους δεν έχουν διαβάσει ακόμα τη συνέχεια. | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 19:57 | |
| η αληθεια δαναη μου ειναι οτι συμφωνω σε καποια σημεια ειναι αρκετα βαρετο αλλα ακομα συμπαθω πολυ τν τζεικομπ. [εγω εφτασα στο 19 ] | |
|
| |
| Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα | |
|