Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα

Πήγαινε κάτω 
+52
puremetall
Mrs.Cullen
Filio
emma cullen pattinson
Mrs Alice
BELLA22
edward's victim
annabell
Vasiliki_Luvs_Vampires
zout
ippoluth
scarlet rose
magic princess
chris-cullen
ev@ki92
April
val
keeper
Rose
Rozmari
natalia
Irenaki
Isabella21
emerald eyes
katia_vika
Mary Jane
ev@ki
bedward__
twilightergirl
angepsi
maraki-twilightholic
Alexadruby the vampire
Edward_ Breaking_ Dawn
Rozali87
LizCullen
ClairDeLune
Ειrιnι
Darkbella
Velvet_Vamp
Gωgω-Twilighter
Amalia
hobo
spunkransom
nessie
nasiatheslayer
SilverMusk
WhiteQueen
Neri
olympia-Mikel-Robert
Princess
Vampire
DanaeCullen
56 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 2205
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Future Telling

Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 25 Φεβ 2009 - 22:41

διαβάστε ασυζητητή εκτός και αν έχετε την υπομονή να περιμένετε μέχρι τον Σεπτέμβριο lol!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 25 Φεβ 2009 - 22:56

Παιδιά, κάπου εδώ θα βρίσκομαι κι εγώ, συνεχίζω την Έκλειψη εννοείται! Razz
http://www.jokastia.blogspot.com
Neri
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Neri

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Registration date : 11/01/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 25 Φεβ 2009 - 22:58

εμενα ο άντρας μου δεν το βρήκε το βιβλίο σήμερα και στον Ελυθερουδάκη... Οι κάμπιες δεν το είχαν φέρει ακομα!!!
twilightergirl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightergirl

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : salonika city
Αριθμός μηνυμάτων : 1141
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 25 Φεβ 2009 - 23:01

παιδια εγω σημερα που βγηκα ειδα τυχαια στη βιτρινα την εκλειψη σε ενα βιβλιοπωλειο.Ηθελα να παω να το παρω αλλα ηταν κλειστο Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 872396 παντως μπραβο τους το βγαλανε πιο νωρις απ΄οτι ειχαν πει Smile
magic princess
New Moon Victim
New Moon Victim
magic princess

Θηλυκό Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 292
Registration date : 15/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 25 Φεβ 2009 - 23:26

Ζηλεύω !! Θέλω και εγώ το βιβλίο… Τα βιβλιοπωλεία στην Καρδίτσα δεν το έχουν φέρει ακόμα… το παρήγγειλα χθες από το e-shop … ελπίζω να μου το φέρουν αύριο… Θα τρελαθώ μέχρι να το διαβάσω… cry cry cry
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 2769
Registration date : 12/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 25 Φεβ 2009 - 23:40

twilightergirl έγραψε:
παιδια εγω σημερα που βγηκα ειδα τυχαια στη βιτρινα την εκλειψη σε ενα βιβλιοπωλειο.Ηθελα να παω να το παρω αλλα ηταν κλειστο Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 872396 παντως μπραβο τους το βγαλανε πιο νωρις απ΄οτι ειχαν πει Smile

Τι έγινε κυκλοφόρησε ???
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4477
Registration date : 03/12/2008

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 25 Φεβ 2009 - 23:45

Ναι, χθες! Wink
https://www.youtube.com/user/nasiatheslayer0
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 2769
Registration date : 12/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 25 Φεβ 2009 - 23:53

Αχ θεε μου και δεν πείρα χαμπάρι ......και δεν έχω και λεφτα giggle giggle
Rozmari
Golden Eyed Vampires
Rozmari

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 1723
Registration date : 26/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 10:29

Kαλημερα!!!
Λοιπον να σας πω κι εγω τι επαθα μαρτυριο μεχρι να παρω την εκλειψη στα χερια μου.
Πηγα στο βιβλιο οπου ειχα ζητησει να μου το κρατησουν και μου ειπε οτι δεν το ειχε ακομα και κατεβασα μουτρα...Οταν του ειπα οτι αλλοι το εχουν παρει μου ειπε οτι μαλλον κανουν κουτσουκελα τα αλλα βιβλιοπωλεια γιατι κανονικα το δινουν στις 3/3 .Ειπε επισης οτι δεν ειναι σωστο να το δινουν νωριτερα και οτι οταν ειχε βγει το ΗΡ ενω παρακαλουσαν αυτοι μεχρι την κανονικη ημερομηνια δεν το εδιναν..Με λιγα λογια καταλαβα οτι και να το ειχε το βιβλιο δεν θα μου το εδινα.Παλι μουτρα και φευγοντας σκεφτομαι κατσε να ρωτησω σε ενα αλλο βιβλιοπωλειο να δω και ναι ο ανθρωπος το ειχε..ειχε παει την προηγουμενη μερα και πηρε μονο ενα για ν α το διαβασει και ο ανθρωπος τι καλος μου το πουλησε και την επομενη μερα θα εφερνε αλλα.Αλλα ηταν να το αγορασω με πιστωτικη και κατι ειχε το μηχανημα του και δεν δουλευε...τα νευρα μου σκεφτηκα...εντελλει θυμηθηκα οτι ειχα τα τελευταια μου 30 ευρω και για χαρη του βιβλιου τα εδωσα.
Εχω μεινει μονο με 6 ευρω τωρα αλλα δεν πειραζει χαλαλι...
Rozmari
Golden Eyed Vampires
Rozmari

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 1723
Registration date : 26/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 10:49

Σας ειπα τι επαθα μεχρι να το παρω....τωρα θα σας πω την γνωμη μου.

Εχω διαβασει μεχρι το κεφαλαιο 8...με νυχια και με δοντια κρατιεμαι να το κρατησω παραπανω απο δυο μερες και να μην το τελειωσω κατευθειαν.

Εχω να δηλωσω οτι μου την δινει ο Τζεικ που ολο βριζει τον Εντ και ολο την πεφτει στην Μπελλα.Δεν μπορει να φερθει πολιτισμενα οπως και ο Εντ απεναντι του...με λιγα λογια ειναι ΑΝΩΡΙΜΟΣ και ηλιθιος εννοειτε.

Ο Εντ μου την δινει λιγακι που πια ειναι τοσο υπερπροστατευτικος αλλα μου την δινει περισσοτερο που ειναι τοσο ηρεμος και ανεκτικος και δεν φωναζει στην Μπελλα για το βρωμοσκυλο.Ας της δωσει 2 χαστουκια να στανιαρει.

Αλλα πιο πολυ μου την σπαει η Μπελλα.Ειναι χαζη που πληγωνει τον Εντ και τον κανει να τρομοκρατειτε μην την χασει.Πιο χαζη ειναι που αφηνει τον Τζεικ να την ακουμπαει και να την πλησιαζει επικνυνδα.
Και που να φτασω στο φιλι καταλαβαινω τωρα γιατι η Δαναη δεν κρατιεται .

Οσο για την μεταφραση δεν ειναι καλη κατα την γνωμη μου αλλα στα ελληνικα ειναι πιο ευκολο το διαβασμα απο οτι στα αγγλικα.
Darkbella
Golden Eyed Vampires
Darkbella

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ELFland
Αριθμός μηνυμάτων : 1464
Registration date : 27/11/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 13:06

Welcome to the club Rozmari! Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 577643

Εγω ακομα την Εκλειψη δεν την πηρα αλλα θα παω να την παρω το απογευαμα! boogie
Alexadruby the vampire
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Alexadruby the vampire

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός μηνυμάτων : 839
Registration date : 31/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 14:39

Isabella21 έγραψε:
Λοιπόν, εγώ το διάβασα κιόλας.... Ούτε 24 ώρες δν έκανα, ευτυχώς δν είχα κ σχολή..... Όπου να'ναι θα το ξανάδιαβάσω ή καλύτερα θα ξεκινήσω το Breaking Dawn στα αγγλικά!!! Είναι πολύ ωραίο αλλά έχει υπερβολικά πολύ Jacob για τα γούστα μου!!!!

Αχ !!!!!!!!!! Αληθεια ???
Τι τυχερη που εισαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδω στη Κερκυρα ακομα να το φερουν !!!!!! Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 951556
Οσο για τον Jacob ενα μονο εχω να πω : :maniac:
http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/index.htm?sid=8086
Isabella21
The Volturi
Isabella21

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Volterra, Italia!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2087
Registration date : 18/02/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 15:05

Alexadruby the vampire έγραψε:
Isabella21 έγραψε:
Λοιπόν, εγώ το διάβασα κιόλας.... Ούτε 24 ώρες δν έκανα, ευτυχώς δν είχα κ σχολή..... Όπου να'ναι θα το ξανάδιαβάσω ή καλύτερα θα ξεκινήσω το Breaking Dawn στα αγγλικά!!! Είναι πολύ ωραίο αλλά έχει υπερβολικά πολύ Jacob για τα γούστα μου!!!!

Αχ !!!!!!!!!! Αληθεια ???
Τι τυχερη που εισαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδω στη Κερκυρα ακομα να το φερουν !!!!!! Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 951556
Οσο για τον Jacob ενα μονο εχω να πω : :maniac:
Alex μου, μην ανησυχείς κ κυρίως μην αγχώνεσαι γιατί κ εγώ δν μπορούσα να περιμένω με τπτ!!!! Εφ'όσον ήρθε πιο νωρίς εδώ θα έρθει πιο νωρίς κ εκεί!!!!!! Ελπίζω τώρα να κατάλαβαν τι παίζει κ να βγάλουν κ τη Χαραυγή νωρίτερα...
twilightergirl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightergirl

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 18:37

Rozali87 έγραψε:
twilightergirl έγραψε:

Τι έγινε κυκλοφόρησε ???
ναι κυκλοφορησε και σημερα αμεσως μετα το σχολειο πηγα και το πηρα!!!κρατιεμαι κι εγω πως και πως να μην τελειωσει γρηγορα.Αφηστε που εχω και πολυ διαβασμα αυτον τον καιρο Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 872396 ποιος την ακουει την μαμα μετα Razz
LizCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LizCullen

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Διπλα στον Edward....
Αριθμός μηνυμάτων : 2237
Registration date : 25/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 18:42

Εχει κυκλοφορησει αλλα στην πολη μου δεν βγηκε ακομη στις βιτρινες.Γκρ...
http://twilightsaga.forumotion.net/forum.htm
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 778

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 18:52

εγω δεν ξερω αν εχει κυκλοφορησει αλλα και να θελω να παω να το παρω δεν μπορω...εχει χαλια καιρο!!! Sad
LizCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LizCullen

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Διπλα στον Edward....
Αριθμός μηνυμάτων : 2237
Registration date : 25/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 18:55

Αληθεια; Λογω καιρου δηλαδη;
http://twilightsaga.forumotion.net/forum.htm
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 19:06

ναι...ειμαι και αρρωστη...πηρα τηλεφωνο για να παω να το παρω την τριτη...τους ειπα να μου κρατησουν ενα γιατι μπορει να εχει εξαντληθει!!!!!!φανταζεστε τι περναω????ειναι εκλειψη στην πολη μου και δεν μπορω να την παρω!!!!!!μενω καπως μακρια απο το κεντρο και δεν με αφηνουν να κατεβω..τα χαλια μου εχω!!!!!!!! Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 206202
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 19:10

Rozmari έγραψε:
Kαλημερα!!!
Λοιπον να σας πω κι εγω τι επαθα μαρτυριο μεχρι να παρω την εκλειψη στα χερια μου.
Πηγα στο βιβλιο οπου ειχα ζητησει να μου το κρατησουν και μου ειπε οτι δεν το ειχε ακομα και κατεβασα μουτρα...Οταν του ειπα οτι αλλοι το εχουν παρει μου ειπε οτι μαλλον κανουν κουτσουκελα τα αλλα βιβλιοπωλεια γιατι κανονικα το δινουν στις 3/3 .Ειπε επισης οτι δεν ειναι σωστο να το δινουν νωριτερα και οτι οταν ειχε βγει το ΗΡ ενω παρακαλουσαν αυτοι μεχρι την κανονικη ημερομηνια δεν το εδιναν..Με λιγα λογια καταλαβα οτι και να το ειχε το βιβλιο δεν θα μου το εδινα.Παλι μουτρα και φευγοντας σκεφτομαι κατσε να ρωτησω σε ενα αλλο βιβλιοπωλειο να δω και ναι ο ανθρωπος το ειχε..ειχε παει την προηγουμενη μερα και πηρε μονο ενα για ν α το διαβασει και ο ανθρωπος τι καλος μου το πουλησε και την επομενη μερα θα εφερνε αλλα.Αλλα ηταν να το αγορασω με πιστωτικη και κατι ειχε το μηχανημα του και δεν δουλευε...τα νευρα μου σκεφτηκα...εντελλει θυμηθηκα οτι ειχα τα τελευταια μου 30 ευρω και για χαρη του βιβλιου τα εδωσα.
Εχω μεινει μονο με 6 ευρω τωρα αλλα δεν πειραζει χαλαλι...

Βασικά δεν βρίσκεις άκρη... Κι εγώ εκνευρίστηκα κατά κάποιο τρόπο...

Κανονικά, το βιβλίο θα έπρεπε να ξεκινήσει να πωλείται στις 3-3. Υποτίθεται βέβαια ότι τα βιβλιοπωλεία προμηθεύονται νωρίτερα ώστε να είναι έτοιμα στις 3-3. Από εκεί και πέρα σχεδόν όλα τα βιβλιοπωλεία επειδή υπάρχει πολύ ζήτηση, έτρεξαν να τα πουλήσουν αμέσως και να εξυπηρετήσουν ταυτόχρονα τους γνωστούς - άγνωστους.

Στη δική μου περίπτωση ενώ προσπάθησα να μην τη πατήσω, τελικά δεν μου πήγαν και τόσο καλά τα πράγματα...

Όταν είχε κυκλοφορήσει η Νέα Σελήνη, τους είχε πάρει όλους ο ύπνος, καμία σχέση με τον τωρινό χαμό και έτσι τότε, την επίσημη μέρα κυκλοφορίας, πήγα απλά στο κέντρο, στην Πολιτεία και πήρα το βιβλίο.

Σκέφτηκα αυτή τη φορά και αφού είχε γίνει γνωστό το πράγμα να πάω κι εγώ στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου που με ξέρουν κιόλας για να εξυπηρετηθώ καλύτερα.
Όταν πήγα λοιπόν για να παραγγείλω το βιβλίο, εξήγησα ότι είχα ακούσει πως πιθανότατα τα βιβλιοπωλεία θα το είχαν νωρίτερα. Αυτή εκεί μου είπε πως μάλλον όχι, στην καλύτερη περίπτωση λέει θα το έχουμε το προηγούμενο βράδυ. Εγώ επέμενα ευγενικά και της άφησα το τηλέφωνο μου για κάθε περίπτωση.

Τελικά δεν με πήρε ποτέ... Έτσι, την Τρίτη που έγινε η φρενίτιδα και είχαν όλοι το βιβλίο, έτυχε και με πήρε μία φίλη μου που και αυτή την είχε πάρει τηλέφωνο ο βιβλιοπώλης της να περάσει να το πάρει. Τα πήρα στο κρανίο... Για να μη σας τα πολυλογώ, έβαλα τη φίλη μου και πήρε και για εμένα ένα και πήγα μέχρι την άλλη άκρη της πόλης για να το πάρω στα χέρια μου.
Και το ωραίο της υπόθεσης είναι, ότι το βιβλιοπωλείο μου το έχει φέρει το βιβλίο γιατί όπως περνούσα με το αμάξι, είδα και τις αφίσσες αλλά και τα πολλά αντίτυπα που είχε στη βιτρίνα... Τώρα το γιατί δεν με πήραν τηλέφωνο πραγματικά δεν ξέρω γιατί. Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 686606
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 19:17

εγω στην νεα σεληνη εψαχνα παντου αλλα ολοι μου ελεγαν οτι εχει εξαντληθει απο αθηνα...πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο και το παραγγειλα..μου ειπαν σε μια βδομαδα...την επομενη πηγα ρεθυμνο στην αδερφη μου και το βρηκα αμεσως(και με 5 ευρω εκπτωση γιατι ειναι φοιτητρια Razz )και το πηρα αμεσως και ακυρωσα την αλλη παραγγελια !!!!ακομα θυμαμαι αυτην την τελεια μερα!!!!!
DanaeCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
DanaeCullen

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 901
Registration date : 28/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 19:45

Τελικα δεν αντεξα και αρχισα να το διαβαζω... εφτασα στο κεφαλαιο 14 και δηλωνω εκπληκτη με τον εαυτο μου! την πρωτη φορα οπου εβλεπα το ονομα του τζεηκομπ μου ρχοταν να κουτουλησω το κεφαλι μου σε κανενα τοιχο... αυτη τη φορα ομως δεν με πλημμυρισε κανενα συναισθημα... μενω εντελως απαθης!!!!!! Το βιβλιο το βαριεμαι πααααρα πολυ στα σημεια που ειναι ο τζεηκομπ... εκει με τους μυθους το 1/3 διαβασα...χριστε μου βαρεμαρα με το ''μπασταρδοσκυλο'' οπως λεει και ο Εντουαρντ! Επισης μου τη δινει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ το πως εκμεταλευεται καθε ευκαιρια για να αγκαλιαζει και γενικα να αγγιζει τη μπελλα! ωστοσο ο Εντουαρντ μου την εχει δωσει λιγο με την υπερπροστευτικοτητα του!
Δεν ξερω αμα το παρατηρησε καμια αλλα η στεφενι περιγραφει τις συναντησεις με τον τζεηκομπ ''τοσο διασκεδαστικες και αστειες και βλεπουμε μια αλλη μπελλα ξεχνιαστη και μπλα μπλα μπλα''! τι ναι αυτο ρε παιδια προπαγανδα υπερ του κωλοσκυλου?! δλδ ελεος περιγραφει λες και η μπελλα ειναι πιο χαρουμενη με τον τζεηκομπ λες και ηταν καλυτερα οταν ελειπεο εντουαρντ. δοξα συ ο θεος που δεν το ειχα πιασει αυτο το ''νοημα'' και την πρωτη φορα...!!!

και κατι τελευταιο δεν ξερω για σας αλλα η ιδεα πως θα πρεπει να περασω παλι τα ιδια συναισθηματα με την μπελλα να καταλαβαινει τον ερωτα της με τον τζεηκομπ και τον εντουαρντ να καθεται να την παρηγορει αντι να της χωσει 2 μπατσονια να ρθει στη θεση της, ειλικρινα με κουραζουν. δεν ξερω αμα θα κατσω να το τελειωσω το βιβλιο στα ελληνικα... ειμαι στο κεφαλαιο 14 και εχω ηδη ψυχοπλακωθει.
twilightergirl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightergirl

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 19:48

Shocked αχχχ σοβαρα;εγω ειμαι ακομα στο 2 κεφαλαιο.Τι δλδ δεν ειναι ωραιο; :scratch:
DanaeCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
DanaeCullen

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 901
Registration date : 28/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 19:49

κοιτα η πλεοψηφια λεει πως ειναι το καλυτερο βιβλιο της σειρας... εγω δεν συμφωνω.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 19:55

Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς. Δηλαδή για να είμαι ειλικρινής για εμένα το καλύτερο νομίζω ότι είναι το Breaking Dawn τελικά.

Όχι όμως πως δεν είναι ωραίο το βιβλίο.

Από την άλλη, γιαυτό που λες Δανάη ότι όποτε η Μπέλλα είναι με τον Τζέηκομπ πως δείχνει χαρούμενη κ.τ.λ. εγώ δεν μπορώ να το κακοχαρακτηρίσω.
Ο Τζέηκομπ είναι φίλος της, όλοι περνάμε ωραία με τους φίλους μας και διασκεδάζουμε άσχετα από τους συντρόφους μας.

Και ας μην ξεχνάμε ότι πέρα από αυτά τα "άσχημα" σημεία υπάρχουν στην Έκλειψη ένα σωρό όμορφες, ερωτικές και ρομαντικές στιγμές ανάμεσα στην Μπέλλα και τον Έντουαρντ. Και άλλα που δεν θα αποκαλύψω για να μη "χαλάσω" και όσους δεν έχουν διαβάσει ακόμα τη συνέχεια.
Ειrιnι
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Ειrιnι

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : xalandri
Αριθμός μηνυμάτων : 407

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 19:57

η αληθεια δαναη μου ειναι οτι συμφωνω σε καποια σημεια ειναι αρκετα βαρετο αλλα ακομα συμπαθω πολυ τν τζεικομπ.

[εγω εφτασα στο 19 Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 13 274215 ]

Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 13 από 19Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: The Twilight Saga - Τα Βιβλία-
Μετάβαση σε: