| Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα | |
|
+52puremetall Mrs.Cullen Filio emma cullen pattinson Mrs Alice BELLA22 edward's victim annabell Vasiliki_Luvs_Vampires zout ippoluth scarlet rose magic princess chris-cullen ev@ki92 April val keeper Rose Rozmari natalia Irenaki Isabella21 emerald eyes katia_vika Mary Jane ev@ki bedward__ twilightergirl angepsi maraki-twilightholic Alexadruby the vampire Edward_ Breaking_ Dawn Rozali87 LizCullen ClairDeLune Ειrιnι Darkbella Velvet_Vamp Gωgω-Twilighter Amalia hobo spunkransom nessie nasiatheslayer SilverMusk WhiteQueen Neri olympia-Mikel-Robert Princess Vampire DanaeCullen 56 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 19:59 | |
| Οντως υπαρχουν τετοιες στιγμες και πανω που παμε να χαρουμε να σου παλι ο τζεηκομπ πεταγεται σαν την...... Εμενα το μονο βιβλιο που μαρεσε ολοκληρο ειναι το λυκοφως. Απο τα αλλα μικρα αποσπασματα με πειθουν πως μαλλον ειμαι φαν της σειρας και οχι μονο του πρωτου βιβλιου. Δεν ξερω αν φαινεται απο τον τονο μου αλλα ειμαι να πεσω να πεθανω... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:02 | |
| Καλα δαναη δεν ξερω αν διαβασες στην προηγουμενη σελιδα την γνωμη μου αλλα τα ιδια λεμε.. για την υπερπροστατευτικοτητα και να της δωσει 2 χαστουκια να ισιωσει. Και το ποσο μου την δινει ο Τζεικ που ολο την αγγιζει και αυτη ακαθεκτη. Επισης συμφωνω μαζι σου για το πως μας δειχνει οτι φερεται η μπελλα με τον Τζεικ λες και ειναι πιο χαρουμενη...Λες και ειναι ερωτευμενη με Τζεικ αλλα αγαπει Εντ. Εγω δεν ειχα διαβασει την εκλειψη ολη στα αγγλικα οποτε θα την συνεχισω για να νευριασω πιο πολυ οταν πεσει το..... (ξερετε τι εννοω)!!! Μα καλα κι αυτη δεν σκεφτεται την Αλις και ολους τους αλλους που την αγαπανε απλα και μονο για ενα καπριτσιο.....Δεν μπορω αλλιως να δικαιολογησω το πως φερεται. Οκ ανθρωπος ειναι και θελει τους φιλους της αλλα για την φιλια με το σκυλο κανει σαν χαζη.... Αν και χαιρομαι με την Μπελλα οταν επιτελους σηκωνεται και φευγει απο το κωλοσκυλο στο κεφαλαιο 8.Εκει εχω μεινει απο χθες και θα το συνεχισω σε λιγο. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:04 | |
| Βασικα στην Εκλειψη ολοι οι ηρωες ερχονται στα ορια τους εξαιτιας του τριγωνου(Εντ-Μπελλα-Τζεικ) και εχει ενδιαφερον αν θες να τους μελετησεις σαν χαρακτηρες!!!Εχει σασπενς οταν ειναι και οι τρεις τους μαζι!!Ειδικα οταν ο Εντουαρντ την λεει στον Τζεικ!Εμενα μου αρεσε!!!Ειχε και τις καλυτερες σκηνες μαχης βασικα!!!Θα γουσταρα τρελα να την διαβασω απο την πλευρα του Εντ!!!
Οσο για το γιατι η Μεγιερ τονιζει καθε φορα οτι η Μπελλα ειναι ξεγνοιαστη με τον Τζεικ ,εγω απλα πιστευω οτι το κανει για να δειξει το φιλικο δεσιμο μεταξυ τους!!!Η Μπελλα δεν ειχε πολλους αληθινους φιλους στο Φορκς ,ο μονος με τον οποιο περνουσε πραγματικα καλα και ηταν αληθινη μαζι του και ανετη ηταν ο Τζεικ!!Με τον Εντουαρντ δεν ηταν τοσο ανετη γιατι ηταν ερωτευμενη και οταν ερωτευεσαι τις πεταλουδες στο στομαχι τις εχεις μονιμα!!!Αλλιως αισθανεσαι με τους φιλους σου και αλλιωςς με αυτον που αγαπας!!!Δεν συγκρινονται ,ειναι και τα δυο απαραιτητα!!!!
Για οσες δεν το εχετε διαβασει ακομα ,αυτο που εχω να δηλωσω ειναι : Οτι και αν διαβασετε,ακομα και αν χασετε την ψυχραιμια σας, ΜΗΝ καταστρεψετε το βιβλιο εν βρασμω ψυχης!!Παρτε βαθιες ανασες και οταν ηρεμησετε θα δειτε τα γεγονοτα με αλλο ματι-πιο αντικειμενικα!!!Αυτα!!!
Αυριο επιτελους θα το εχω και εγω στα χερια μου!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την scarlet rose στις Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:47, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:08 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς. Δηλαδή για να είμαι ειλικρινής για εμένα το καλύτερο νομίζω ότι είναι το Breaking Dawn τελικά.
Όχι όμως πως δεν είναι ωραίο το βιβλίο. Από την άλλη, γιαυτό που λες Δανάη ότι όποτε η Μπέλλα είναι με τον Τζέηκομπ πως δείχνει χαρούμενη κ.τ.λ. εγώ δεν μπορώ να το κακοχαρακτηρίσω. Ο Τζέηκομπ είναι φίλος της, όλοι περνάμε ωραία με τους φίλους μας και διασκεδάζουμε άσχετα από τους συντρόφους μας. Και ας μην ξεχνάμε ότι πέρα από αυτά τα "άσχημα" σημεία υπάρχουν στην Έκλειψη ένα σωρό όμορφες, ερωτικές και ρομαντικές στιγμές ανάμεσα στην Μπέλλα και τον Έντουαρντ. Και άλλα που δεν θα αποκαλύψω για να μη "χαλάσω" και όσους δεν έχουν διαβάσει ακόμα τη συνέχεια. Συμφωνω μαζι σου εν μερει ολοι περναμε καλα με τους φιλους μας αλλα δεν φερομαστε κι ετσι. Δηλαδη εχω αγορι και ολο πιανομαι χερακι χερακι με αλλους η πλησιαζω το πρωσοπο μου αρκετα λες και θα φιληθω???Ε οχι κι ετσι.... Ας ειναι φιλη μαζι του αλλα να μην φερεται ετσι και του δινει θαρρος. Αν και δεν φταει μονο αυτη την πιεζε λιγο παραπανω ο Εντ με το αγχος του.... Περισσοτερο φταιει ο Τζεικ που δεν παιρνει χαμπαρι οτι αυτη θελει τον Εντ και οχι αυτον | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:09 | |
| Τι να σου πω whitequeen εγω την κατασταση μου τη βρισκω για κλαμματα και οχι για γελια...
rozmari τωρα το διαβασα το ποστ σου και περριτω να προσθεσω πως συμφωνω 1000%... καλο κουραγιο με τη συνεχεια... ακομα δεν εχεις δει τιποτα! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:10 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Βασικα στην Εκλειψη ολοι οι ηρωες ερχονται στα ορια τους εξαιτιας του τριγωνου(Εντ-Μπελλα-Τζεικ) και εχει ενδιαφερον αν θες να τους μελετησεις σαν χαρακτηρες!!!Εχει σασπενς οταν ειναι και οι τρεις τους μαζι!!Ειδικα οταν ο Εντουαρντ την λεει στον Τζεικ!Εμενα μου αρεσε!!!Ειχε και τις καλυτερες σκηνες μαχης βασικα!!!Θα γουσταρα τρελα να την διαβασω απο την πλευρα του Εντ!!!
Οσο για το γιατι η Μεγιερ τονιζει καθε φορα οτι η Μπελλα ειναι ξεγνοιαστη με τον Τζεικ ,εγω απλα πιστευω οτι το κανει για να δειξει το φιλικο δεσιμο μεταξυ τους!!!Η Μπελλα δεν ειχε πολλους αληθινους φιλους στο Φορκς ,ο μονος με τον οποιο περνουσε πραγματικα καλα και ηταν αληθινη μαζι του και ανετη ηταν ο Τζεικ!!Με τον Εντουαρντ δεν ηταν τοσο ανετη γιατι ηταν ερωτευμενη και οταν ερωτευεσαι τις πεταλουδες στο στομαχι τις εχεις μονιμα!!!Αλλιως αισθανεσαι με τους φιλους σου και αλλος με αυτον που αγαπας!!!Δεν συγκρινονται ,ειναι και τα δυο απαραιτητα!!!!
Για οσες δεν το εχετε διαβασει ακομα ,αυτο που εχω να δηλωσω ειναι : Οτι και αν διαβασετε,ακομα και αν χασετε την ψυχραιμια σας, ΜΗΝ καταστρεψετε το βιβλιο εν βρασμω ψυχης!!Παρτε βαθιες ανασες και οταν ηρεμησετε θα δειτε τα γεγονοτα με αλλο ματι-πιο αντικειμενικα!!!Αυτα!!!
Αυριο επιτελους θα το εχω και εγω στα χερια μου!!! Συμφωνώ σε όλα 100% με τη Scarlet. Με κάλυψες απόλυτα dear. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:12 | |
| - scarlet rose έγραψε:
Αυριο επιτελους θα το εχω και εγω στα χερια μου!!! Διαφωνω καθετα. Εχω διαβασει την εκλειψη 4 φορες και τις 3 απο αυτες κατεστρεψα το βιβλιο. Οχι βεβαια πως ειμαι νορμαλ η παραδειγμα προς μιμηση αλλα εδω που τα λεμε το να βλεπεις κατι αντικειμενικα θελει μια καποια ωριμοτητα... κατι που δεν εχουν ολοι... (π.χ εγω) | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:14 | |
| - Rozmari έγραψε:
- Καλα δαναη δεν ξερω αν διαβασες στην προηγουμενη σελιδα την γνωμη μου αλλα τα ιδια λεμε..
για την υπερπροστατευτικοτητα και να της δωσει 2 χαστουκια να ισιωσει. Βασικα ο Εντ ειναι πανεξυπνος !!Δεν θα συμπεριφεροταν ποτε σαν ενα κοινο ζηλοφθονο παιδαρελι!!!Κανει κατι παρα πολυ εξυπνο!!!Δειχνει κατανοηση,ειναι ψυχραιμος και βασικα με αυτο τον τροπο της δινει ενα σωρο κινητρα για τον λατρεψει περισσοτερο!!!Συμπεριφερεται ωριμα και για αλλη μια φορα αποδεικνυει την τελειοτητα του!!!Διαφερει απο ολους τους αντρες!!Ειναι ανωτερος και το δειχνει ακολουθωντας ετσι μια αντισυμβατικη στρατηγικη διεκδικησης!!!!!!Μαγκια του!!!Τον παραδεχομαι!!! | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:15 | |
| αχ επιτελους το πηρα κι εγω!!! Σημερα ερχιζωωωωω!! αλλα επιτρεπω στον εαυτο μου 70-80 σελιδες τη μερα! μην τελειωσει και αμεσως γτ δε μπορωωωωωω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:21 | |
| - Rozmari έγραψε:
Συμφωνω μαζι σου εν μερει ολοι περναμε καλα με τους φιλους μας αλλα δεν φερομαστε κι ετσι. Δηλαδη εχω αγορι και ολο πιανομαι χερακι χερακι με αλλους η πλησιαζω το πρωσοπο μου αρκετα λες και θα φιληθω???Ε οχι κι ετσι.... Ας ειναι φιλη μαζι του αλλα να μην φερεται ετσι και του δινει θαρρος. Αν και δεν φταει μονο αυτη την πιεζε λιγο παραπανω ο Εντ με το αγχος του.... Περισσοτερο φταιει ο Τζεικ που δεν παιρνει χαμπαρι οτι αυτη θελει τον Εντ και οχι αυτον Ο Τζεικ η αληθεια να λεγεται την διεκδικει συνεχεια!!!Δεν φταιει αυτος που δεν καταλαβαινει!!!Βασικα φταει η Μπελλα που δεν ηταν τοσο ξεκαθαρη οσο επρεπε!!Προφανως ισως να εβλεπε και ο Τζεικ καποια υποσυνειδητα σημαδια ανταποκρισης και γι'αυτο επεμενε τοσο!!!Ασε που πιστευε οτι η Μπελλα κινδυνευει με τον Εντουαρντ!!!Θεωρει απο την πλευρα του οτι ο Εντ δεν ειναι τοσο καλος για εκεινη!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:25 | |
| οχι βρε Δημητρα μου...ναι δειχνει ανωτεροτητα και ειναι πιο πολιτισμενος απο τον Τζεικ αλλα αντρας ειναι και αυτος.Πιστευω οτι αν ποτε κυκλοφορησει η εκλειψη απο την μερια του θα ξεσπαει στα καημενα τα πουμα με πολυ μισος.Θα διαλυει δεντρα και τοιχους γι αυτο και εχει αυτοσυγκρατησει για να μην πλακωσει το σκυλι.... Δεν ξερω νευριαζω καπως γιατι θα επρεπε να δειξει λιγο περισσοτερο στην μπελλα οτι τον ενοχλει το ολο σκηνικο αλλα με διαφορετικο τροπο οχι να την κραταει ομηρο η αλις. Συμφωνω πολυ μαζι σου οτι ερχονται ολοι στα ορια τους.Αν καταλαβες δεν μου την δινει μονο ενας αλλα και οι τρεις ο καθενας για διαφορετικο λογο. Το θεμα θελει πολυ συζητηση βασικα για να εκφραστω σωστα και να δικαιολογησω τι με ενοχλει και τι δεν με ενοχλει.Τι βρισκω σωστο και τι οχι...γιατι και στους τρεις δικαιολογω και δεν δικαιολογω συμπεριφορες και πραξεις. Με λιγα λογια μας εχουν τρελανει το μυαλο στην εκλειψη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:26 | |
| Την μπελλα βρε κοριτσια τι την κατηγορειτε? και αυτη ερωτευμενη ηταν... δλδ γτ αυτο ειναι ελεφριντικο για τν τζεηκομπ και για την μπελλα οχι?! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:36 | |
| Εγώ νομίζω πάλι ότι ο Έντουαρντ φέρεται πάρα πολύ έξυπνα. Όχι ότι του είναι ευχάριστο αλλά πραγματικά είναι ανώτερος και αν θα κάνετε μία σύγκριση στις αντιδράσεις του σε σχέση με αυτές του Τζέηκοπμ κάνει μπαμ η διαφορά τους! Επίσης κάπου το έχω ξαναπεί, ότι το κεφάλαιο Fire and Ice, η συζήτση που κάνουν ο Τζέηκομπ με τον Έντουαρντ είναι όλα τα λεφτά! Δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί στα Ελληνικά βέβαια. Το πάω κι εγώ, σιγά, σιγά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:36 | |
| - DanaeCullen έγραψε:
- Την μπελλα βρε κοριτσια τι την κατηγορειτε? και αυτη ερωτευμενη ηταν... δλδ γτ αυτο ειναι ελεφριντικο για τν τζεηκομπ και για την μπελλα οχι?!
Κοιταξε ο Τζεικ ηταν ερωτευμενος με την Μπελλα και την διεκδικει την Μπελλα-μονο την Μπελλα!!! Η Μπελλα ηταν ερωτευμενη με τον Εντουαρντ,τι δουλεια ειχε να....τον Τζεικ? Τοσο πια δεν μπορουσε να συγκρατησει τις ορμονες της? Γι'αυτο την κατηγορω!!!Ουτε ξακαθαρη ηταν ,ουτε πιστη!!Εδω καλα καλα δεν ηξερε τι ηθελε!!Θα μπορουσε καποια πραγματα να τα ειχε αποφυγει!!!Στο χερι της ηταν!!! Ροζμαρι μου ο Εντ με την στρατηγικη που ακολουθησε τα καταφερε μια χαρα!!!Σιγουρα ηθελε να τον στραγγαλισει τον αλλον αλλα για αλλη μια φορα φερθηκε σαν ανωτερο πλασμα και οχι σαν ανθρωπος!!Αυτη ειναι η διαφορα του και το μεγαλυτερο του προτερημα ταυτοχρονα!!! Σημασια εχει οτι στο τελος και νικητης βγηκε και εμεις τον λατρεψαμε περισσοτερο!!! Whitequeen συμφωνω μαζι σου απολυτα!!! :flower:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την scarlet rose στις Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:44, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:42 | |
| Εννοειτε οτι ειναι ανωτερος.Συγκρινονται τα pet με τους βρυκολακες? Ο Εντ ειναι κλασσης ανωτερος απο τον Τζεικ και οπως ειπα το πρωι ο Τζεικ ειναι ανωριμος γι αυτο και φερεται ετσι...σαν παιδι. Αλλα η Μπελλα ξερει τι θελει οποτε δεν θα επρεπε να του δινει θαρρος.
ΑΑΑΑ θελω κι εγω να φτασω σε εκεινο το σημειο σιγουρα ο Εντ του δινει να καταλαβει ε? ε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:43 | |
| Εγω θα το χαιρομουν παααρα πολυ αν ο εντ εδειχνε στη μπελλα ποσο ποναγε και μετα αυτη πεθαινε απο τυψεις! γτ ο τζεηκομπ μυξοκλαιγε συνεχεια... καλο θα ταν να δει η μπελλα τι ζημια κανει στον εντ... και φυσικα αν ο εντουαρντ απλωνε χερι πανω της... βασικα ο εντουαρντ δεν θα απλωνε ποτε χερι πανω της οποτε τι τα συζηταμε?! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:44 | |
| - Rozmari έγραψε:
- Εννοειτε οτι ειναι ανωτερος.Συγκρινονται τα pet με τους βρυκολακες?
Ο Εντ ειναι κλασσης ανωτερος απο τον Τζεικ και οπως ειπα το πρωι ο Τζεικ ειναι ανωριμος γι αυτο και φερεται ετσι...σαν παιδι. Αλλα η Μπελλα ξερει τι θελει οποτε δεν θα επρεπε να του δινει θαρρος.
ΑΑΑΑ θελω κι εγω να φτασω σε εκεινο το σημειο σιγουρα ο Εντ του δινει να καταλαβει ε? ε? εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κοιτα δεν θα σε συγχισω.... αλλα ενα κουτακι υπογλωσσια να τα χεις μαζι σου καλου κακου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:46 | |
| Πιο πολυ την Μπελλα κατηγορω γιατι αυτη ειναι στην μεση και τα προκαλει ολα. Στο κυριο σημειο που ....... δεν εχω φτασει αλλα συμφωνω μαζι σου Σκαρλετ μου υποτιθεται οτι ξερει τι θελει τι μαλακιες (σορρυ για την εκφραση) και κουρουφεξαλα παει να πει να τον ....γιατι ο Τζεικ ειναι χαζος και δεν σκεφτεται τι κανει.Αμα ηταν ετσι θα επιανα οποιν με γουσταρει και θα του εδινα ενα για να μην τους στεναχωρησω. Αρε Μπελλα.... | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:47 | |
| - DanaeCullen έγραψε:
- Δεν ξερω αμα το παρατηρησε καμια αλλα η στεφενι περιγραφει τις συναντησεις με τον τζεηκομπ ''τοσο διασκεδαστικες και αστειες και βλεπουμε μια αλλη μπελλα ξεχνιαστη και μπλα μπλα μπλα''! τι ναι αυτο ρε παιδια προπαγανδα υπερ του κωλοσκυλου?! δλδ ελεος περιγραφει λες και η μπελλα ειναι πιο χαρουμενη με τον τζεηκομπ λες και ηταν καλυτερα οταν ελειπεο εντουαρντ. δοξα συ ο θεος που δεν το ειχα πιασει αυτο το ''νοημα'' και την πρωτη φορα...!!!
To ειχα προσεξει τη δευτερη φορα που διαβασα το βιβλιο στα αγγλικα και χαλαστηκα τελειως. Ενταξει κολλητος της ειναι ο Τζεικομπ αλλα δεν παιρναει και καλυτερα οταν ειναι μαζι του και οχι με τον Εντουαρντ..Μπορει βεβαια να ηθελε να δειξει οτι ειναι διαφορετικα τα συναισθηματα της οταν ειναι με τον Τζεικομπ και διαφορετικα οταν ειναι με τον Εντουαρντ αλλα οπως ειπες και ετσι οπως το λεει σε κανει να καταλαβεις οτι με τον Τζεικομπ παιρναει πολυ καλυτερα.. Εγω κοριτσια δεν το εχω αρχισει ακομα το βιβλιο γιατι ξερω οτι αμα το αρχισω θα το διαβαζω συνεχεια μεχρι να το τελειωσω, θα το εχω συνεχεια μεσα στο μυαλο μου οπως ειχε γινει και με το BD γι' αυτο λεω να το διαβασω το Σαββατοκυριακο.. Οσο για το αλλο που λεγατε, εμενα μου ειναι δυσκολο να ξεχωρισω καποιο βιβλιο. Μου αρεσει ολο, σαν ιστορια, σαν σειρα και δεν μπορω να διαλεξω. Ισως να ειναι το Breaking Dawn ή το Λυκοφως αλλα και παλι δεν ξερω..Ολα εχουν κατι μαγικο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:49 | |
| Εγώ επιμένω! Αυτή η σκηνή είναι όλα τα λεφτά! Μ' αρέσει γιατί ο Έντουαρντ είναι πολύ ειλικρινής και μπορείς να καταλάβεις απόλυτα τα συναισθήματα του επιτέλους. Από την άλλη πάλι, κολλάει τον Τζέικ στον τοίχο χωρίς ούτε καν να σηκώσει το μικρό του δαχτυλάκι! Νομίζω ότι η Έκλειψη είναι το βιβλίο που κατλαβαίνουμε για άλλη μία φορά πόσο ανώτερο και υπέροχο πλάσμα είναι ο Έντουαρντ! Αχ... Έντουαρντ.... Θάνατος στο μπασταρδόσκυλο! χα χα χα! Πάει, το έριξα το επίπεδο μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:51 | |
| δλδ εγω που λεω συνεχεια την γνωμη μου για τον τζεηκομπ εχω επιπεδο 2ο υπογειο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 20:58 | |
| - Rozmari έγραψε:
- Πιο πολυ την Μπελλα κατηγορω γιατι αυτη ειναι στην μεση και τα προκαλει ολα.
Στο κυριο σημειο που ....... δεν εχω φτασει αλλα συμφωνω μαζι σου Σκαρλετ μου υποτιθεται οτι ξερει τι θελει τι μαλακιες (σορρυ για την εκφραση) και κουρουφεξαλα παει να πει να τον ....γιατι ο Τζεικ ειναι χαζος και δεν σκεφτεται τι κανει.Αμα ηταν ετσι θα επιανα οποιν με γουσταρει και θα του εδινα ενα για να μην τους στεναχωρησω. Αρε Μπελλα.... Συμφωνουμε!!!Βασικα στα ερωτικα τριγωνα αυτος που εχει το μεγαλυτερο κομματι της ευθυνης ειναι αυτος που ειναι στο κεντρο!!!Αρα η Μπελλα!!Οχι οτι ειχε κακη προθεση η κοπελα ,απλα δεν ηταν τοσο δυνατη οσο επρεπε!Δεν ηταν τοσο συνειδητοποιημενη!!Λογικο απο μια πλευρα αν εξετασουμε την ηλικια της,παραλογο αν μετρησουμε το μεγεθος των συναισθηματων της για τον Εντ!!!Τεσπα τελος καλο,ολα καλα!!! Whitequeen μου το κεφαλαιο που λες ειναι απο τα αγαπημενα μου!!!Μ'αρεσει και αυτο που του λεει οτι θα τον κανει να τρεχει με τρια ποδια!!!Πω!Πω!Τρελαινομαι να βλεπω τον Εντουαρντ να τα παιρνει στο κρανιο και να κολλαει στον τοιχο οποιν βρεθει στον δρομο του!!!Αχ!Τι αντρας!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 21:08 | |
| - DanaeCullen έγραψε:
- δλδ εγω που λεω συνεχεια την γνωμη μου για τον τζεηκομπ εχω επιπεδο 2ο υπογειο...
Βρε Δανάη μου ποιος είπε τέτοιο πράγμα; Εγώ το είπα αυτό επειδή δεν συνηθίζω να εκφράζομαι έτσι. | |
|
| |
| Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα | |
|