| Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα | |
|
+52puremetall Mrs.Cullen Filio emma cullen pattinson Mrs Alice BELLA22 edward's victim annabell Vasiliki_Luvs_Vampires zout ippoluth scarlet rose magic princess chris-cullen ev@ki92 April val keeper Rose Rozmari natalia Irenaki Isabella21 emerald eyes katia_vika Mary Jane ev@ki bedward__ twilightergirl angepsi maraki-twilightholic Alexadruby the vampire Edward_ Breaking_ Dawn Rozali87 LizCullen ClairDeLune Ειrιnι Darkbella Velvet_Vamp Gωgω-Twilighter Amalia hobo spunkransom nessie nasiatheslayer SilverMusk WhiteQueen Neri olympia-Mikel-Robert Princess Vampire DanaeCullen 56 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 21:15 | |
| Δαναη μαζι σου εκφραζεσαι για ολες μας μην το παρεξηγεις αυτο που ειπε η Μαρια. Ααα μου χαλασατε την εκπληξη του Fire and Ice.... Aλλα χαρηκα κιολας χιχι | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 21:47 | |
| Πάντως παρότι ο Edward gets the girl, εγώ θα ήθελα να είναι η Bella πιο ξεκάθαρη κ πιο σίγουρη για τα συναισθήματα της. Δν λέω οτι φταίει αλλά όταν τη φίλησε την 1η φορά ο Jacob καλά του'κανε!!! Έπρεπε στη συνέχεια να είναι πιο αυστηρή κ να μην τον λυπάται.... Πιστεύω το να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου είναι πιο τίμιο απ'το να δίνεις ψεύτικες ελπίδες. Κ ο Jacob όμως το παρατράβηξε!!!!! Είπαμε πολιορκία όχι κ έτσι!!!!!! Δν θα μου τη γλυτώσει, μου φαίνεται..... | |
|
| |
ippoluth Twilight Human
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 21:59 | |
| λοιπον γεια σας..εχω καιρο να μπω με εχει φαει η δοθλεια..τελειωσα την εκλειψη στα ελληνικα..ειναι απλα τελεια..αχ αυτος ο εντουαρτ,τι παιδι χριστε μου...χαζομαρα της μπελλα που επεσε στην παγιδα του τζεικομπ που δεν λεει να καταλαβει οτι δεν θα την εχει ποτε του..κ αυτος ο εντουαρτ,τι καλος,την δικαιολογει κ της συγχωρει τα παντα..α ρε τι κανουν οι τυψεις που νιωθει... | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 23:14 | |
| Δήμητρα συμφωνφ απόλυτα μαζίσου με κάλυψες πλήρως σε ολα τα ποστ είχα σκοπό να γράψω και εγώ ένα κατεβατό για το πως μου φάνηκε η έκλειψη και οι συμπεριφορές των ηρώων μας γενικά αλλά διαβάζονταςόσδα γράψατε έκρινα πως ταυτίζομαι απόλυτα 'η σχεδόν με αυτά που έγραψες. Κορίτσια δηλαδή θέλετε να πείτε πως καμιά δεν συγκινήθηκε και δεν λυπήθηκε τον Τζέικ στο τέλος?? Γιατί ρε παιδιά ίπως και να το κάνουμε άνθρωπος ερωτευμένος στο φουλ ήταν και αυτός και ο τρόπος που τον απέρριψε στο τέλος ήταν πολύ σκληρός... δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί μπορεί να υπάρχουν και άτομα που δεν το έχουν διαβάσει. Δεν τον δικαιολογώ αλλά δεν τον μισώ κι όλας ίσα ίσα τον λυπάμαι πάρα πολύ. Τα έχω πάρει στο κρανίο με την Μπέλλα για όλα όσα έκανα αλλά και για τον τρόπο που του το ξέκοψε θα μπορούσε πολύ άνετα να μην ειπωθούν μερικά πράγματα που ειπώθηκαν. όσο για τον Έντουαρντ πραγματιά τώρα που το διάβασα και στα ελληνικά κατάλαβα ότι όντως φέρθηκε πολύ έξυπνα με την ανωτερότητα που έδειξε και την ανιδιοτέλεια του. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 23:30 | |
| Κι εγώ θα συμφωνήσω με τη Silver Musk και τη Scarlet Rose φυσικά. Το μεγαλύτερο λάθος του Τζέηκομπ αν θες τη γνώμη μου είναι που πίστεψε ότι είχε ελπίδες σε μία τέτοιου είδους μάχη με τον Έντουαρντ. Επίσης θεωρώ πως και η Μπέλλα τις έκανε τις βλακείες της! Αλλά εντάξει, νέα και άνθρωπος. Αλλά τον Τζέικ δεν μπορώ να τον κατηγορήσω επειδή ερωτεύτηκε. Τέλος πάντων, πόνταρε, έπαιξε και έχασε. Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα το βιβλίο στα Ελληνικά αλλά θα συμφωνήσω ότι και ο Τζέηκομπ υποφέρει. Και ας μη ξεχνάμε ποιος στήριξε την Μπέλλα όταν εκέινη ήταν μαύρο χάλι. Και όσο και αν μετανιώνει ο Έντουαρντ την έκανε τη πατάτα του. Anyway, τα έχουμε ξαναπεί αυτά λίγο έως πολύ. Για εμένα σαν σύνολο όλη η ιστορία είναι υπέροχη. Ο Τζέηκομπ έπαιξε τον ρόλο του, δοκίμασε την τύχη του και στο τέλος όλα πήγαν μία χαρά με τον καλύτερο τρόπο. Το Breaking Dawn είναι απλά η ολοκλήρωση για την ιστορία, για τους χαρακτήρες και η ικανοποίηση του αναγνώστη! Και μη μου πείτε, όλους μία χαρά τους βόλεψε, κανέναν δεν άφησε παραπονεμένο και γελάσαμε και με την ψυχή μας με τον Τζέηκομπ! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 26 Φεβ 2009 - 23:32 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Δήμητρα συμφωνφ απόλυτα μαζίσου με κάλυψες πλήρως σε ολα τα ποστ είχα σκοπό να γράψω και εγώ ένα κατεβατό για το πως μου φάνηκε η έκλειψη και οι συμπεριφορές των ηρώων μας γενικά αλλά διαβάζονταςόσδα γράψατε έκρινα πως ταυτίζομαι απόλυτα 'η σχεδόν με αυτά που έγραψες.
Κορίτσια δηλαδή θέλετε να πείτε πως καμιά δεν συγκινήθηκε και δεν λυπήθηκε τον Τζέικ στο τέλος?? Γιατί ρε παιδιά ίπως και να το κάνουμε άνθρωπος ερωτευμένος στο φουλ ήταν και αυτός και ο τρόπος που τον απέρριψε στο τέλος ήταν πολύ σκληρός... δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί μπορεί να υπάρχουν και άτομα που δεν το έχουν διαβάσει. Δεν τον δικαιολογώ αλλά δεν τον μισώ κι όλας ίσα ίσα τον λυπάμαι πάρα πολύ. Τα έχω πάρει στο κρανίο με την Μπέλλα για όλα όσα έκανα αλλά και για τον τρόπο που του το ξέκοψε θα μπορούσε πολύ άνετα να μην ειπωθούν μερικά πράγματα που ειπώθηκαν. όσο για τον Έντουαρντ πραγματιά τώρα που το διάβασα και στα ελληνικά κατάλαβα ότι όντως φέρθηκε πολύ έξυπνα με την ανωτερότητα που έδειξε και την ανιδιοτέλεια του. Και εγω συμφωνω μαζι σου!!!Και εγω τον λυπαμαι!!!Ενα 16χρονο παιδι ειναι που ερωτευτηκε και πονεσε και αυτος παρα πολυ!!!Σκεφτομαι και την δικη του θεση!!!Στα καλα του καθουμενου αναγκαζεται να γινει λυκανθρωπος ενω δεν το θελει και θεωρει υπευθυνους την οικογενεια Καλεν τους οποιους επειδη δεν τους γνωριζει τους θεωρει επικινδυνους!!!Πιστευει οτι ο Εντουαρντ μπορει ανα πασα στιγμη ειτε να σκοτωσει την Μπελλα είτε να την παρατησει παλι στα κρυα του λουτρου και εκεινη να καταρρευσει για αλλη μια φορα!!Αυτος ειναι αλλος ενας ακομη λογος που συνεχιζει να την διεκδικει!!!Τα κινητρα του ειναι αγνα γι'αυτο και δεν μπορω ουτε εγω να τον αντιπαθησω!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 0:38 | |
| ναι αλλά πήγε να μπει ανάμεσα σε κάτι πιο δυνατό όταν τα δικά του αισθήματα δεν ήταν του ίδιου επιπέδου όσοι έχουν διαβάσει το 4ο βιβλίο μπορούν να με καταλάβουν και νομίζω πως δεν μπορεί να αντικρούσει κάποιος αυτό το επιχείρημα όποιος τολμήσει :maniac: αστειεύομαι.... | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 0:51 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- ναι αλλά πήγε να μπει ανάμεσα σε κάτι πιο δυνατό όταν τα δικά του αισθήματα δεν ήταν του ίδιου επιπέδου όσοι έχουν διαβάσει το 4ο βιβλίο μπορούν να με καταλάβουν και νομίζω πως δεν μπορεί να αντικρούσει κάποιος αυτό το επιχείρημα όποιος τολμήσει
:maniac: αστειεύομαι.... Ελιζακι εμεις γνωριζουμε τα συναισθηματα του Εντουαρντ και της Μπελλα επειδη τα μαθαινουμε απο πρωτο χερι!!Ο Τζεικ καποια πραγματα ειναι αδυνατον να τα γνωριζει!!!!!16χρονων παιδι ειναι ,δεν μπορουμε να τον κρινουμε αυστηρα σαν να ειναι ωριμος ενηλικας!!Και αυτος θεωρει απο την πλευρα του οτι τα συναισθηματα του ειναι εξισου δυνατα!!!Ετσι γινεται συνηθως σε αυτην ηλικια!!Ερωτευτηκε για πρωτη φορα και πιστευει οτι δεν θα ξαναγαπησει ετσι ποτε και μπλα μπλα μπλα!!!Ολοι ετσι δεν καναμε σταα 16 ή μηπως κανω λαθος? | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 1:08 | |
| ναι αλλά πες μία αλήθεια πόσες φορές στο 2ο βιβλίο έχεις περάσει το μισό βιβλίο επειδή σε εκνευρίζουν οι σκηνές με τον τζέηκομπ για να πας στο σημείο στην βολτέρα μη μου πεις πως δεν το εχεις κανει θα σε βάλω να πάρεις όρκο στον ρομπ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 1:09 | |
| ή στο τρίτο εγώ στο τρίτο δε μπορώ να διαβάσω την σκηνή του φιλιού με σκοτώνει είχα τελειώσει το βιβλίο και ήμουν σε κατάσταση σοκ δεν ούρλιαζα αλλά ένιωθα λες και είχα φάει χαστούκα η συμπεριφορά του είναι υπερβολική εγωιστική μπορεί να είναι 16 αλλά με χαλάει γενικώς η συμπεριφορά του αυτό είναι όλο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 1:38 | |
| Eλιζακι θα παρω ορκο στο Ρομπ και θα σου πω με απολυτη ειλικρινεια οτι δεν προσπερασα κανενα σημειο στο 2ο βιβλιο!!!Στο τριτο βιβλιο προσπερασα μονο το κομματι με τους θρυλους γιατι ηταν ανευ σημασιας και βαρεθηκα να το διαβασω!!! Στο ορκιζομαι!!!Ειμαι απολυτα ειλικρινης!!!
Και αυριο που θα τα πουμε απο κοντα θα σου εξηγησω γιατι η συμπεριφορα δεν ειναι τοσο εγωιστικη οσο πιστευεις!!Βαριεμαι να τα ξαναγραφω!!!
ΜΗΝ τον πετροβολειτε!!!Ουτε εμενα μ'αρεσει που ακουμπαει την Μπελλα αλλα του αναγνωριζω τουλαχιστον οτι δεν εχει κακο κινητρο!! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 12:13 | |
| Εγω τον τζεηκομπ δεν το λυπηθηκα καθολου. Αντιθετα ηθελα να δουμε μια σκηνη που να σφαδαζει απο τον πονο και την μπελλα να μην την νοιαζει. Οσο σκυλα και χαμηλου επιπεδου κ αν φαινομαι αυτη ειναι γνωμη μου. Αυτος που ειναι πραγματικα για λυπηση ειναι ο Εντουαρντ. Μην πω οι αναγνωστες που μας ειχε τρελανει η μπελλα με το ποσο αγαπουσε τον Εντουαρντ για να τα ξεχασει ολα με το που τη φιλησε ο τζεηκομπ. Δεν συνεχιζω γιατι τα νευρα μου δεν ειναι πολυ καλα και φοβαμαι πως στο τελος θα καταληξω να βριζω εσας. | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 12:38 | |
| Δαναη, κατι πρεπει να κανουμε!!!! Η κατασταση εχει ξεφυγει!!! Διαβαζω τα μηνυματα και φρικαρω!!! Προς τι αυτη η ανεκτικότητα για τον σκυλο?????? Τον καημενο τον Εντουαρντ που ξαναεζησε τη σκηνη του φιλιου καρε-καρε μεσα απο τις σκεψεις του Σεθ δεν τον λυπαστε καθολου??? Και το παιδακι μου τετοια ανεκτικότητα που έδειξε....ήρωας, ήρωας!! Εκει φαίνεται ο πραγματικός αντρας!!!!! Όχι το κουταβι που εκμεταλλευεται καθε παραθυράκι κ κανει την Μπέλλα συνεχεια να πονάει. Κι αυτη δεν το κανει επίτηδες. Δε θέλει να πληγώσει κανεναν απο τους 2 και αυτο ο σκυλος το εκμεταλευεται στο επακρο!!!!! Κ μην ακουσω αλλο τη δικαιολογια για την ηλικια του, γιατι και η Μπελλα μόνο 1 χρονο μεγαλυτερη είναι , ουτε βεβαια η ηλικια πρεπει να αποτελει αλλοθι όταν πληγωνεις καποιους!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 14:33 | |
| | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 15:27 | |
| Kαλα μολισ διαβασα το κεφαλαιο με το πρωτο...... Τι τελειος ο Εντουαρτ ετσι ετσι καλα του ειπε.Ποπο εχω χαρει τοοοοοσοοοοοο αντε πια με τον ηλιθιο τον Τζεικ. Δεν μπορει να ηταν ετσι η Μπελλα σε ολα τα κεφαλαια? Το ξερω πως θα τσαντιστω απιστευτα μετα αλλα τωρα ειμαι πολυ χαρουμενη με τον Εντ και την Μπελλα.
Edward -> :maniac: <- Jacob | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 15:29 | |
| Και εγω ευχομαι στο τελος να μην τσαντιστω πολυ... γιατι τοτε θα ναι
Δαναη---> :maniac: <--- Μεγιερ | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 15:46 | |
| Κουράγιο Δανάη, κ εγώ κάπως έτσι ήμουν μόλις τελείωσα την Έκλειψη. Είχα τέτοια νεύρα.....Σκεφτόμουν, μα τι γράφει???? Είμαστε καθόλου καλά???? Τώρα που προχώρησα λιγάκι το BD τα πράγματα πάνε καλύτερα!! Υπομονή.... Που θα πάει, θα στρώσει...... | |
|
| |
Rose New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 239 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 15:50 | |
| - Isabella21 έγραψε:
- Κουράγιο Δανάη, κ εγώ κάπως έτσι ήμουν μόλις τελείωσα την Έκλειψη. Είχα τέτοια νεύρα.....Σκεφτόμουν, μα τι γράφει???? Είμαστε καθόλου καλά???? Τώρα που προχώρησα λιγάκι το BD τα πράγματα πάνε καλύτερα!! Υπομονή.... Που θα πάει, θα στρώσει......
Εχεις και το BD??? Στα αγγλικα φανταζομαι... ποσο το πηρες? | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 16:47 | |
| - Rose έγραψε:
- Isabella21 έγραψε:
- Κουράγιο Δανάη, κ εγώ κάπως έτσι ήμουν μόλις τελείωσα την Έκλειψη. Είχα τέτοια νεύρα.....Σκεφτόμουν, μα τι γράφει???? Είμαστε καθόλου καλά???? Τώρα που προχώρησα λιγάκι το BD τα πράγματα πάνε καλύτερα!! Υπομονή.... Που θα πάει, θα στρώσει......
Εχεις και το BD??? Στα αγγλικα φανταζομαι... ποσο το πηρες? Δν το έχω αγοράσει ακόμα, αλλά μάλλον θα το αγοράσω στα αγγλικά!! Μου το στείλανε μέσω msn, γιατί ρώτησα παντού για το βιβλίο κ είναι εξαφανισμένο!!! Πάντως επειδή ρώτησα για τιμή μου είπανε κάπου στα 25-30, αλλά δν είναι σίγουρο... | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 16:51 | |
| Ειδα σημερα για πρωτη φορα το βιβλιο στο βιβλιοπωλειο!!! | |
|
| |
zout Twilight Human
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 17:31 | |
| Ρε παιδια τι γίνεται? Έχω χάσει επεισόδια? Ειμαι σε περίοδο εξεταστικής και έτσι δεν έχω βγει για το κυνήγι του βιβλίου!!! Ξεκίνησε η κυκλοφορία του?? Αφού η 3η Μαρτίου είχε οριστεί σαν ημέρα κυκλοφορίας! Πως το έχετε όλες πια!! Ααα ναι ξέχασα και να χαιρετήσω! Γεια σας είμαι νέο μέλος στο forum… | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 17:41 | |
| καλωσηρθες ζουτ... να βγηκε πιο νωρις | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 17:45 | |
| Βγηκε νωριτερα, αυτο μας φτανει! Χιχι! | |
|
| |
zout Twilight Human
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 18:01 | |
| Καλώς σας βρήκα!! Αχ ναι με ενημέρωσε η κολλητή τώρα!!! Τις είχα πει να μην μου πει τίποτα για να μην επηρεαστώ και αφήσω το διάβασμα της εξεταστικής!!!! :silent: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 27 Φεβ 2009 - 18:04 | |
| | |
|
| |
| Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα | |
|