Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα

Πήγαινε κάτω 
+52
puremetall
Mrs.Cullen
Filio
emma cullen pattinson
Mrs Alice
BELLA22
edward's victim
annabell
Vasiliki_Luvs_Vampires
zout
ippoluth
scarlet rose
magic princess
chris-cullen
ev@ki92
April
val
keeper
Rose
Rozmari
natalia
Irenaki
Isabella21
emerald eyes
katia_vika
Mary Jane
ev@ki
bedward__
twilightergirl
angepsi
maraki-twilightholic
Alexadruby the vampire
Edward_ Breaking_ Dawn
Rozali87
LizCullen
ClairDeLune
Ειrιnι
Darkbella
Velvet_Vamp
Gωgω-Twilighter
Amalia
hobo
spunkransom
nessie
nasiatheslayer
SilverMusk
WhiteQueen
Neri
olympia-Mikel-Robert
Princess
Vampire
DanaeCullen
56 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Rozmari
Golden Eyed Vampires
Rozmari

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 1723
Registration date : 26/01/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 21:15

Δαναη μαζι σου εκφραζεσαι για ολες μας μην το παρεξηγεις αυτο που ειπε η Μαρια.
Ααα μου χαλασατε την εκπληξη του Fire and Ice....
Aλλα χαρηκα κιολας χιχι
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Isabella21
The Volturi
Isabella21

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Volterra, Italia!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2087
Registration date : 18/02/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 21:47

Πάντως παρότι ο Edward gets the girl, εγώ θα ήθελα να είναι η Bella πιο ξεκάθαρη κ πιο σίγουρη για τα συναισθήματα της. Δν λέω οτι φταίει αλλά όταν τη φίλησε την 1η φορά ο Jacob καλά του'κανε!!! Έπρεπε στη συνέχεια να είναι πιο αυστηρή κ να μην τον λυπάται.... Πιστεύω το να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου είναι πιο τίμιο απ'το να δίνεις ψεύτικες ελπίδες. Κ ο Jacob όμως το παρατράβηξε!!!!! Είπαμε πολιορκία όχι κ έτσι!!!!!! Δν θα μου τη γλυτώσει, μου φαίνεται.....
ippoluth
Twilight Human
Twilight Human
ippoluth

Θηλυκό Δίδυμος
Αριθμός μηνυμάτων : 19
Registration date : 31/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 21:59

λοιπον γεια σας..εχω καιρο να μπω με εχει φαει η δοθλεια..τελειωσα την εκλειψη στα ελληνικα..ειναι απλα τελεια..αχ αυτος ο εντουαρτ,τι παιδι χριστε μου...χαζομαρα της μπελλα που επεσε στην παγιδα του τζεικομπ που δεν λεει να καταλαβει οτι δεν θα την εχει ποτε του..κ αυτος ο εντουαρτ,τι καλος,την δικαιολογει κ της συγχωρει τα παντα..α ρε τι κανουν οι τυψεις που νιωθει...
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 2205
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 23:14

Δήμητρα συμφωνφ απόλυτα μαζίσου με κάλυψες πλήρως σε ολα τα ποστ είχα σκοπό να γράψω και εγώ ένα κατεβατό για το πως μου φάνηκε η έκλειψη και οι συμπεριφορές των ηρώων μας γενικά αλλά διαβάζονταςόσδα γράψατε έκρινα πως ταυτίζομαι απόλυτα 'η σχεδόν με αυτά που έγραψες.
Κορίτσια δηλαδή θέλετε να πείτε πως καμιά δεν συγκινήθηκε και δεν λυπήθηκε τον Τζέικ στο τέλος?? Γιατί ρε παιδιά ίπως και να το κάνουμε άνθρωπος ερωτευμένος στο φουλ ήταν και αυτός και ο τρόπος που τον απέρριψε στο τέλος ήταν πολύ σκληρός...
δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί μπορεί να υπάρχουν και άτομα που δεν το έχουν διαβάσει. Δεν τον δικαιολογώ αλλά δεν τον μισώ κι όλας ίσα ίσα τον λυπάμαι πάρα πολύ. Τα έχω πάρει στο κρανίο με την Μπέλλα για όλα όσα έκανα αλλά και για τον τρόπο που του το ξέκοψε θα μπορούσε πολύ άνετα να μην ειπωθούν μερικά πράγματα που ειπώθηκαν.
όσο για τον Έντουαρντ πραγματιά τώρα που το διάβασα και στα ελληνικά κατάλαβα ότι όντως φέρθηκε πολύ έξυπνα με την ανωτερότητα που έδειξε και την ανιδιοτέλεια του.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 23:30

Κι εγώ θα συμφωνήσω με τη Silver Musk και τη Scarlet Rose φυσικά. Το μεγαλύτερο λάθος του Τζέηκομπ αν θες τη γνώμη μου είναι που πίστεψε ότι είχε ελπίδες σε μία τέτοιου είδους μάχη με τον Έντουαρντ. Επίσης θεωρώ πως και η Μπέλλα τις έκανε τις βλακείες της! Αλλά εντάξει, νέα και άνθρωπος. Αλλά τον Τζέικ δεν μπορώ να τον κατηγορήσω επειδή ερωτεύτηκε. Τέλος πάντων, πόνταρε, έπαιξε και έχασε.
Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα το βιβλίο στα Ελληνικά αλλά θα συμφωνήσω ότι και ο Τζέηκομπ υποφέρει. Και ας μη ξεχνάμε ποιος στήριξε την Μπέλλα όταν εκέινη ήταν μαύρο χάλι. Και όσο και αν μετανιώνει ο Έντουαρντ την έκανε τη πατάτα του.

Anyway, τα έχουμε ξαναπεί αυτά λίγο έως πολύ. Για εμένα σαν σύνολο όλη η ιστορία είναι υπέροχη. Ο Τζέηκομπ έπαιξε τον ρόλο του, δοκίμασε την τύχη του και στο τέλος όλα πήγαν μία χαρά με τον καλύτερο τρόπο.

Το Breaking Dawn είναι απλά η ολοκλήρωση για την ιστορία, για τους χαρακτήρες και η ικανοποίηση του αναγνώστη! Και μη μου πείτε, όλους μία χαρά τους βόλεψε, κανέναν δεν άφησε παραπονεμένο και γελάσαμε και με την ψυχή μας με τον Τζέηκομπ! Wink
http://www.jokastia.blogspot.com
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3603
Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠεμ 26 Φεβ 2009 - 23:32

SilverMusk έγραψε:
Δήμητρα συμφωνφ απόλυτα μαζίσου με κάλυψες πλήρως σε ολα τα ποστ είχα σκοπό να γράψω και εγώ ένα κατεβατό για το πως μου φάνηκε η έκλειψη και οι συμπεριφορές των ηρώων μας γενικά αλλά διαβάζονταςόσδα γράψατε έκρινα πως ταυτίζομαι απόλυτα 'η σχεδόν με αυτά που έγραψες.
Κορίτσια δηλαδή θέλετε να πείτε πως καμιά δεν συγκινήθηκε και δεν λυπήθηκε τον Τζέικ στο τέλος?? Γιατί ρε παιδιά ίπως και να το κάνουμε άνθρωπος ερωτευμένος στο φουλ ήταν και αυτός και ο τρόπος που τον απέρριψε στο τέλος ήταν πολύ σκληρός...
δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί μπορεί να υπάρχουν και άτομα που δεν το έχουν διαβάσει. Δεν τον δικαιολογώ αλλά δεν τον μισώ κι όλας ίσα ίσα τον λυπάμαι πάρα πολύ. Τα έχω πάρει στο κρανίο με την Μπέλλα για όλα όσα έκανα αλλά και για τον τρόπο που του το ξέκοψε θα μπορούσε πολύ άνετα να μην ειπωθούν μερικά πράγματα που ειπώθηκαν.
όσο για τον Έντουαρντ πραγματιά τώρα που το διάβασα και στα ελληνικά κατάλαβα ότι όντως φέρθηκε πολύ έξυπνα με την ανωτερότητα που έδειξε και την ανιδιοτέλεια του.

Και εγω συμφωνω μαζι σου!!!Και εγω τον λυπαμαι!!!Ενα 16χρονο παιδι ειναι που ερωτευτηκε και πονεσε και αυτος παρα πολυ!!!Σκεφτομαι και την δικη του θεση!!!Στα καλα του καθουμενου αναγκαζεται να γινει λυκανθρωπος ενω δεν το θελει και θεωρει υπευθυνους την οικογενεια Καλεν τους οποιους επειδη δεν τους γνωριζει τους θεωρει επικινδυνους!!!Πιστευει οτι ο Εντουαρντ μπορει ανα πασα στιγμη ειτε να σκοτωσει την Μπελλα είτε να την παρατησει παλι στα κρυα του λουτρου και εκεινη να καταρρευσει για αλλη μια φορα!!Αυτος ειναι αλλος ενας ακομη λογος που συνεχιζει να την διεκδικει!!!Τα κινητρα του ειναι αγνα γι'αυτο και δεν μπορω ουτε εγω να τον αντιπαθησω!!!
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : 9 cycles of hell
Αριθμός μηνυμάτων : 2461
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 0:38

ναι αλλά πήγε να μπει ανάμεσα σε κάτι πιο δυνατό όταν τα δικά του αισθήματα δεν ήταν του ίδιου επιπέδου όσοι έχουν διαβάσει το 4ο βιβλίο μπορούν να με καταλάβουν και νομίζω πως δεν μπορεί να αντικρούσει κάποιος αυτό το επιχείρημα όποιος τολμήσει
:maniac:
αστειεύομαι.... Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 403120
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 0:51

emerald eyes έγραψε:
ναι αλλά πήγε να μπει ανάμεσα σε κάτι πιο δυνατό όταν τα δικά του αισθήματα δεν ήταν του ίδιου επιπέδου όσοι έχουν διαβάσει το 4ο βιβλίο μπορούν να με καταλάβουν και νομίζω πως δεν μπορεί να αντικρούσει κάποιος αυτό το επιχείρημα όποιος τολμήσει
:maniac:
αστειεύομαι.... Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 403120

Ελιζακι εμεις γνωριζουμε τα συναισθηματα του Εντουαρντ και της Μπελλα επειδη τα μαθαινουμε απο πρωτο χερι!!Ο Τζεικ καποια πραγματα ειναι αδυνατον να τα γνωριζει!!!!!16χρονων παιδι ειναι ,δεν μπορουμε να τον κρινουμε αυστηρα σαν να ειναι ωριμος ενηλικας!!Και αυτος θεωρει απο την πλευρα του οτι τα συναισθηματα του ειναι εξισου δυνατα!!!Ετσι γινεται συνηθως σε αυτην ηλικια!!Ερωτευτηκε για πρωτη φορα και πιστευει οτι δεν θα ξαναγαπησει ετσι ποτε και μπλα μπλα μπλα!!!Ολοι ετσι δεν καναμε σταα 16 ή μηπως κανω λαθος?
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 1:08

ναι αλλά πες μία αλήθεια πόσες φορές στο 2ο βιβλίο έχεις περάσει το μισό βιβλίο επειδή σε εκνευρίζουν οι σκηνές με τον τζέηκομπ για να πας στο σημείο στην βολτέρα
μη μου πεις πως δεν το εχεις κανει θα σε βάλω να πάρεις όρκο στον ρομπ lol!
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 1:09

ή στο τρίτο εγώ στο τρίτο δε μπορώ να διαβάσω την σκηνή του φιλιού με σκοτώνει είχα τελειώσει το βιβλίο και ήμουν σε κατάσταση σοκ δεν ούρλιαζα αλλά ένιωθα λες και είχα φάει χαστούκα
η συμπεριφορά του είναι υπερβολική εγωιστική μπορεί να είναι 16 αλλά με χαλάει γενικώς η συμπεριφορά του αυτό είναι όλο Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 80711
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 1:38

Eλιζακι θα παρω ορκο στο Ρομπ και θα σου πω με απολυτη ειλικρινεια οτι δεν προσπερασα κανενα σημειο στο 2ο βιβλιο!!!Στο τριτο βιβλιο προσπερασα μονο το κομματι με τους θρυλους γιατι ηταν ανευ σημασιας και βαρεθηκα να το διαβασω!!!
Στο ορκιζομαι!!!Ειμαι απολυτα ειλικρινης!!!

Και αυριο που θα τα πουμε απο κοντα θα σου εξηγησω γιατι η συμπεριφορα δεν ειναι τοσο εγωιστικη οσο πιστευεις!!Βαριεμαι να τα ξαναγραφω!!!

ΜΗΝ τον πετροβολειτε!!!Ουτε εμενα μ'αρεσει που ακουμπαει την Μπελλα αλλα του αναγνωριζω τουλαχιστον οτι δεν εχει κακο κινητρο!!
DanaeCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
DanaeCullen

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 901
Registration date : 28/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 12:13

Εγω τον τζεηκομπ δεν το λυπηθηκα καθολου. Αντιθετα ηθελα να δουμε μια σκηνη που να σφαδαζει απο τον πονο και την μπελλα να μην την νοιαζει. Οσο σκυλα και χαμηλου επιπεδου κ αν φαινομαι αυτη ειναι γνωμη μου.
Αυτος που ειναι πραγματικα για λυπηση ειναι ο Εντουαρντ. Μην πω οι αναγνωστες που μας ειχε τρελανει η μπελλα με το ποσο αγαπουσε τον Εντουαρντ για να τα ξεχασει ολα με το που τη φιλησε ο τζεηκομπ. Δεν συνεχιζω γιατι τα νευρα μου δεν ειναι πολυ καλα και φοβαμαι πως στο τελος θα καταληξω να βριζω εσας.
April
Jasper's Queen
April

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Korea!
Αριθμός μηνυμάτων : 3318
Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 12:38

Δαναη, κατι πρεπει να κανουμε!!!! Η κατασταση εχει ξεφυγει!!! Διαβαζω τα μηνυματα και φρικαρω!!! Προς τι αυτη η ανεκτικότητα για τον σκυλο?????? Τον καημενο τον Εντουαρντ που ξαναεζησε τη σκηνη του φιλιου καρε-καρε μεσα απο τις σκεψεις του Σεθ δεν τον λυπαστε καθολου??? Και το παιδακι μου τετοια ανεκτικότητα που έδειξε....ήρωας, ήρωας!! Εκει φαίνεται ο πραγματικός αντρας!!!!! Όχι το κουταβι που εκμεταλλευεται καθε παραθυράκι κ κανει την Μπέλλα συνεχεια να πονάει. Κι αυτη δεν το κανει επίτηδες. Δε θέλει να πληγώσει κανεναν απο τους 2 και αυτο ο σκυλος το εκμεταλευεται στο επακρο!!!!! Κ μην ακουσω αλλο τη δικαιολογια για την ηλικια του, γιατι και η Μπελλα μόνο 1 χρονο μεγαλυτερη είναι , ουτε βεβαια η ηλικια πρεπει να αποτελει αλλοθι όταν πληγωνεις καποιους!!!!!!
DanaeCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
DanaeCullen

Θηλυκό Καρκίνος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 14:33

April έγραψε:
Δαναη, κατι πρεπει να κανουμε!!!! Η κατασταση εχει ξεφυγει!!! Διαβαζω τα μηνυματα και φρικαρω!!! Προς τι αυτη η ανεκτικότητα για τον σκυλο?????? Τον καημενο τον Εντουαρντ που ξαναεζησε τη σκηνη του φιλιου καρε-καρε μεσα απο τις σκεψεις του Σεθ δεν τον λυπαστε καθολου??? Και το παιδακι μου τετοια ανεκτικότητα που έδειξε....ήρωας, ήρωας!! Εκει φαίνεται ο πραγματικός αντρας!!!!! Όχι το κουταβι που εκμεταλλευεται καθε παραθυράκι κ κανει την Μπέλλα συνεχεια να πονάει. Κι αυτη δεν το κανει επίτηδες. Δε θέλει να πληγώσει κανεναν απο τους 2 και αυτο ο σκυλος το εκμεταλευεται στο επακρο!!!!! Κ μην ακουσω αλλο τη δικαιολογια για την ηλικια του, γιατι και η Μπελλα μόνο 1 χρονο μεγαλυτερη είναι , ουτε βεβαια η ηλικια πρεπει να αποτελει αλλοθι όταν πληγωνεις καποιους!!!!!!

Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 474941 Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 474941 Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 474941 Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 474941 Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 474941 Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 474941 Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 474941

επιτελους καποιος που συμφωνω!!!! ΠΕΣΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 201917
Rozmari
Golden Eyed Vampires
Rozmari

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 1723
Registration date : 26/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 15:27

Kαλα μολισ διαβασα το κεφαλαιο με το πρωτο......
Τι τελειος ο Εντουαρτ ετσι ετσι καλα του ειπε.Ποπο εχω χαρει τοοοοοσοοοοοο
αντε πια με τον ηλιθιο τον Τζεικ.
Δεν μπορει να ηταν ετσι η Μπελλα σε ολα τα κεφαλαια?
Το ξερω πως θα τσαντιστω απιστευτα μετα αλλα τωρα ειμαι πολυ χαρουμενη με τον Εντ και την Μπελλα.

Edward -> :maniac: <- Jacob
DanaeCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
DanaeCullen

Θηλυκό Καρκίνος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 15:29

Και εγω ευχομαι στο τελος να μην τσαντιστω πολυ... γιατι τοτε θα ναι

Δαναη---> :maniac: <--- Μεγιερ
Isabella21
The Volturi
Isabella21

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 15:46

Κουράγιο Δανάη, κ εγώ κάπως έτσι ήμουν μόλις τελείωσα την Έκλειψη. Είχα τέτοια νεύρα.....Σκεφτόμουν, μα τι γράφει???? Είμαστε καθόλου καλά???? Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 686606 Τώρα που προχώρησα λιγάκι το BD τα πράγματα πάνε καλύτερα!! Υπομονή.... Που θα πάει, θα στρώσει......
Rose
New Moon Victim
New Moon Victim
Rose

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 239
Registration date : 23/02/2009

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 15:50

Isabella21 έγραψε:
Κουράγιο Δανάη, κ εγώ κάπως έτσι ήμουν μόλις τελείωσα την Έκλειψη. Είχα τέτοια νεύρα.....Σκεφτόμουν, μα τι γράφει???? Είμαστε καθόλου καλά???? Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 686606 Τώρα που προχώρησα λιγάκι το BD τα πράγματα πάνε καλύτερα!! Υπομονή.... Που θα πάει, θα στρώσει......
Εχεις και το BD??? Στα αγγλικα φανταζομαι... ποσο το πηρες?
Isabella21
The Volturi
Isabella21

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 16:47

Rose έγραψε:
Isabella21 έγραψε:
Εχεις και το BD??? Στα αγγλικα φανταζομαι... ποσο το πηρες?

Δν το έχω αγοράσει ακόμα, αλλά μάλλον θα το αγοράσω στα αγγλικά!! Μου το στείλανε μέσω msn, γιατί ρώτησα παντού για το βιβλίο κ είναι εξαφανισμένο!!! Πάντως επειδή ρώτησα για τιμή μου είπανε κάπου στα 25-30, αλλά δν είναι σίγουρο...
LizCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LizCullen

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Διπλα στον Edward....
Αριθμός μηνυμάτων : 2237
Registration date : 25/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 16:51

Ειδα σημερα για πρωτη φορα το βιβλιο στο βιβλιοπωλειο!!!
http://twilightsaga.forumotion.net/forum.htm
zout
Twilight Human
Twilight Human
zout

Θηλυκό Ιχθύς
Αριθμός μηνυμάτων : 6
Registration date : 26/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 17:31

Ρε παιδια τι γίνεται? Έχω χάσει επεισόδια? Ειμαι σε περίοδο εξεταστικής και έτσι δεν έχω βγει για το κυνήγι Wink του βιβλίου!!! Ξεκίνησε η κυκλοφορία του?? Αφού η 3η Μαρτίου είχε οριστεί σαν ημέρα κυκλοφορίας! Πως το έχετε όλες πια!! Ααα ναι ξέχασα και να χαιρετήσω! Γεια σας είμαι νέο μέλος στο forum… Smile
Neri
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Neri

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Registration date : 11/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 17:41

καλωσηρθες ζουτ... να βγηκε πιο νωρις
LizCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LizCullen

Θηλυκό Παρθένος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 17:45

Βγηκε νωριτερα, αυτο μας φτανει! Χιχι!
zout
Twilight Human
Twilight Human
zout

Θηλυκό Ιχθύς
Αριθμός μηνυμάτων : 6
Registration date : 26/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 18:01

Καλώς σας βρήκα!! Αχ ναι με ενημέρωσε η κολλητή τώρα!!! Τις είχα πει να μην μου πει τίποτα για να μην επηρεαστώ και αφήσω το διάβασμα της εξεταστικής!!!! :silent:
LizCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LizCullen

Θηλυκό Παρθένος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 27 Φεβ 2009 - 18:04

Και.. επηρεαστηκες;

Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 15 από 19Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: The Twilight Saga - Τα Βιβλία-
Μετάβαση σε: