| Σχόλια για τα "Special Fanfictions" | |
|
+36d@n@e twilight! Ms Cullen BELLA MARIE mR.Geo emma cullen pattinson evaki mariap evi evangelina kristen4ever angepsi twilightFOREVER dora WhiteQueen Jacob Black Kimberly MARIA SWAN CULLEN christi_twilight ΕΡΗ !~Twilighter~! Alexadruby the vampire kanty Mrs Alice volturi girl VLaSia =) Fay1765 Strider April Nemesis Of Bellin Isabella_Cullen emerald eyes Ashley Greene Dr. Thodoran Cullen Mrs.Cullen LaDy_SoVeReigN MIKAELLA 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 24 Δεκ 2009 - 11:46 | |
| Mαρία ήταν καταπληκτικό..! Το διάβασα χθες το βράδυ και επειδή δεν είχα και πολύ χρόνο, είπα να σχολιάσω σήμερα..!! Επεσα κάτω από τα γέλια..!! Πωωωω.. Ειδικά αυτό με την White Queen και την Kristen..!! Περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα..!! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 24 Δεκ 2009 - 11:55 | |
| μαρία δεν έχω λόγια.... έχεις πραγματικά ταλέντο!!! συγχαρητήρια ήταν φανταστικό μισή ώρα δεν έχω σταματήσει να γελάω!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 24 Δεκ 2009 - 13:43 | |
| Τέλειο!!! Όλοι ένας και ένας. Ειδικά η darkbella που τους πέταγε όλους από τις καμινάδες όλα τα λεφτά. Η Αγγελίνα που ήταν να κάνει φόνο ανά πάσα στιγμή... Να υποθέσω πως εσύ τους αρρωστήσες εε? Η white queen να κυνηγά με το αλυσοπρίονο την κρίστεν μα γιατί το κορίτσι τι της έφταιξε Αυτό με το μάνγκα και τη velvet... Γενικά πέθανα στο γέλιο όπως όλοι | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 24 Δεκ 2009 - 14:44 | |
| Εεεε...Δεν ξέρω τι να πω!! Είναι,είνα...απίστευτο!! Προσκυνώ!!! Πολύ γέλιοοοοο..... .Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω! (Τελικά η Κρίστεν την γλύτωσε??--που δεν το νομίζω--) Τρομερή έμπνευση........Μεγάλο ταλέντο...... Εισαί μεγάληηηηηηηηηηηηη!! | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 24 Δεκ 2009 - 15:51 | |
| ΟΜG ΤΕΛΕΙΟ!! Μπράβω. πολύ φάση. φαντάζομαι την White Queen με την Κρίστεν. Αχου thank u Darkbella που με έριξες αό την καμηνάδα στο σπίτι του Τειλορ. χαχαχα. καλα ε και το videaki ομως μπράβο. ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 24 Δεκ 2009 - 20:36 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 24 Δεκ 2009 - 20:52 | |
| καλα τωρα το διαβασα αναμεσα σε βιολογια και μαθηματικα εκανα διαλλειμα(οχι διαλυμα χημειας HCl+ NaOH--->H2O + NACl):p KAI EINAI WOOOWW!!! great φοβερο!!!! μπραβο!!θελω να μαι και στα επομενα εννοειται!! τωρα human, vamp δν ξερω!! τελειο και παλι τελειο!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 27 Δεκ 2009 - 13:24 | |
| Τελειο Αλισουλα μου!Ευχαριστω και που με αφησατε στα κρυα στην Νορβηγια( ) Εννοειται οτι και εγω θελω να συμμετεχω στα υπολοιπα,ως vamp αν γινεται η ως ανθρωπος! : | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Τρι 29 Δεκ 2009 - 0:00 | |
| Μαράκι μου, απόψε αξιώθηκα να διαβάσω επιτέλους το Χριστουγεννιάτικο φικ σου και όπως πάντα τα σπας! Έχεις αντίστοιχο ταλέντο και στο δράμα και στην κωμωδία! Τι να πω... ότι θα ντυνόμουν και Άγιος Βασίλης με γενιάδα δεν το περίμενα! Δεν το έχω κάνει ποτέ στην πραγματικότητα πάντως! Το ότι θα κυνηγούσα την Κρίστεν με αλυσοπρίονο δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα! Rob είναι αυτός! Η April είχε την τύχη να γνωρίσει και τη Στέφενι!!! Ευτυχώς που πρόλαβε να της πει να γράψει το MS Μπράβο Μαράκι! Τώρα περιμένω το Πρωτοχρονιάτικο! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 7 Ιαν 2010 - 14:57 | |
| | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Σαβ 9 Ιαν 2010 - 0:06 | |
| Γιούπι!!! Μπορεί να μη κατάφερα να πιάσω τον Κάρλαιλ για ένα φιλάκι κάτω από το γκι αλλά θα πάμε για να γράψουμε το 5ο βιβλίο Αχ τι τέλειο φλουρί !!! Καλά φαντάζομαι τη white queen να αρχίζει να τρέχει με τις πιζάμες και τις παντόφλες στο αεροδρόμιο Για μια στιγμή νόμιζω πως η γλάστρα θα ήταν κανένας Μάικ που είχε βρει νέο "θύμα". Καλά δε λυπήθηκες τον καημένο τον Τζάσπερ; Τι ήθελε ο καημένος; ένα μεζεδάκι Ως συνήθως έγραψες και πάλι συγχαρητήρια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Σαβ 9 Ιαν 2010 - 0:16 | |
| Πολύ καλό! Συγχαρητίρια!!! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Σαβ 9 Ιαν 2010 - 10:56 | |
| Καλά έστι?? Ό,τι και να πω θα είναι λίγο...Με το ζόρι κρατιέμαι να μην ξυπνήσω τις αδερφές μου!!!! Προσκυνώ!!Είσαι η απόλυτη!!!! Ήρεμη και φιλική συζήτηση...Αποθήκη για ψίλους... Που τα σκέφτεσαι?? Βαθιά υπόκλισηηηη! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Σαβ 9 Ιαν 2010 - 15:04 | |
| | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Δευ 11 Ιαν 2010 - 19:38 | |
| | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 14 Ιαν 2010 - 13:15 | |
| | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 14 Ιαν 2010 - 16:28 | |
| | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Τετ 28 Απρ 2010 - 23:21 | |
| Αγαπητή μου Μαρία μόλις το διάβασα!!!! Ίσως να φταίει το οτι είχες κάμποσο καιρό να γράψεις ή σου είχαν έρθει ιδέες ή απλά μου άρεσε τόσο πολύ το οτι συμμετείχα και εγώ και κάποια πολύ συμπαθιτικά άτομα !!! Έχω να πω πως απλά δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!! Ο Φέλιξ ερωτοχτυπημένος και εγώ να τον αγνοώ!!! Ειλικρινά έπρεπε να ήσουν από μια πλευρά για να με βλέπεις να γελάω!!! Η γλυκιά μου η Ροζμαρι με βοήθησε να γλιτώσω, να ναι καλά η κοπέλα!!! Και άντε... του έκανα τη χάρη τελικά! Εμ.. πρεμιέρα είναι αυτή! Πιστεύω πως άρχισε να δημιουργείται ένα love story εδώ πέρα! Για την αναφορά στο τρέιλερ δεν έχω λόγια!! ΘΕΑ! Και όσον αφορά την Αναστασία που αντικατέστησε την Κρίστεν... Θα της ζητήσω να τη συνοδέψω στα γυρίσματα! Δεν έχω λόγια να πω!!!! Την απέλαυσα όσο τίποτα άλλο! Χίλια ευχαριστώ κοπελάρα μου! Ήταν υπέροχη!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την VLaSia =) στις Πεμ 29 Απρ 2010 - 18:11, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 29 Απρ 2010 - 6:09 | |
| Χαχαχαχαχα, τελειοοο. Την διαβασα πριν λιγο, θεικο!!!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 29 Απρ 2010 - 13:45 | |
| | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 29 Απρ 2010 - 19:41 | |
| | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Παρ 30 Απρ 2010 - 20:19 | |
| Μα πως μπορεσες να μου το κανεις αυτο;;; Καταβαθος ειμαι λυκανθροπως;; Μηπως εχω και λουρακι;;; Σνιφ σνιφ... περιμενα κατι σε στιλ θα κατεληγα με τον Ντιμιτρι.... σνιφ σνιφ.... Κατα τα αλλα ηταν υπεροχο και απολαυτσικο σαν ενα ποτηρι κατακοκκινο ανθρωπινο αιμα | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Παρ 30 Απρ 2010 - 20:20 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions