| Σχόλια για τα "Special Fanfictions" | |
|
+36d@n@e twilight! Ms Cullen BELLA MARIE mR.Geo emma cullen pattinson evaki mariap evi evangelina kristen4ever angepsi twilightFOREVER dora WhiteQueen Jacob Black Kimberly MARIA SWAN CULLEN christi_twilight ΕΡΗ !~Twilighter~! Alexadruby the vampire kanty Mrs Alice volturi girl VLaSia =) Fay1765 Strider April Nemesis Of Bellin Isabella_Cullen emerald eyes Ashley Greene Dr. Thodoran Cullen Mrs.Cullen LaDy_SoVeReigN MIKAELLA 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Σαβ 14 Νοε 2009 - 10:02 | |
| Ποπο τι τέλειο που είναι. χαχαχα. ακόμα γελάω. Ειδικά εκεί με τον αρουρέο ή με την κρίστεν ή την έκριξη. Χαχαχαχα. | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Σαβ 14 Νοε 2009 - 11:21 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Σαβ 14 Νοε 2009 - 11:35 | |
| κακα τα ψεματα εχω να μπω μια εβδομαδα και μπαινω και με εχεις βαλει στην ιστορια ΧΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν το περιμενα εσπασα τη συνθηκη τρελο γελιο τρελο....... | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Σαβ 14 Νοε 2009 - 12:02 | |
| Α,ναι...είχε πολύ φάση...Είναι τέλεια...Μπράβο! | |
|
| |
Strider New Moon Victim
Ηλικία : 114 Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε! Αριθμός μηνυμάτων : 221 Registration date : 25/10/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Σαβ 14 Νοε 2009 - 21:01 | |
| υποκλινομαι στο ταλεντο σ | |
|
| |
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Σαβ 14 Νοε 2009 - 23:32 | |
| Αυτό που δεν ξέρει όμως ο Jacob Black είναι ότι γνωρίζω την Αυστραλία πάρα πολύ καλά! Μη νομίζει ότι θα καταφέρει να κρυφτεί εκεί! Θα τον κυνιγήσω μέχρι την Τασμανία αν χρειαστεί μετά από αυτό που μου έκανε ο άτιμος! Μα είναι δυνατόν να είμαι με τον Ρομπ και να βάλει βόμβα μέσα στο τσαντάκι της angepsi? Αχχχ... ούτε στο fanfiction δεν τον ευχαριστήθηκα η άτιμη... ας τελείωναν τουλάχιστον πρώτα τα γυρίσματα της Χαραυγής και μετά ας έπεφτε και αστροπελέκι! Όπως καταλαβαίνεις Μαρία μου, μου άρεσε πάρα πολύ και αυτή η ιστορία σου! Έχω μόνο μία ένσταση, εκεί με την Κρίστεν, πολύ φοβάμαι ότι θα ήμουν ικανή να της ρίξω ποντικοφάρμακο, όχι απλώς καθαρτικό! Εντάξει, εντάξει, δεν είμαι εκδικιτική... απλά θα την έδενα και θα τη φίμωνα μέχρι να τελειώσει η πρεμιέρα. ¶λλωστε είναι καλή κατά βάθος! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα! Και οι τουαλέτες φοβερές! Νομίζω ότι είναι όλοι ευχαριστημένοι που έστω και για λίγο κατέληξαν με αυτόν που ονειρεύονταν. ¶μα δεν ήταν και ο Τζέηκομπ Μπλακ στη μέση... | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 15 Νοε 2009 - 0:10 | |
| τι να αρχίσω να πρωτογράφω και εγώ η καημένη με αυτή την πρεμιέρα πρέπει να πηρα 10 κιλά δε μπορώ να πω πάντως με έβαλες να φάω τα αγαπημένα μου ποπ κορν και μαλλί της γριάς άσε και έχω καιρό να φάω το τελευταίο μου άρεσε που χώρισες τα άτομα σε 3 ομάδες ήταν πολύ έξυπνο συγγραφικά γιατί μοιράστηκαν πολύ καλά οι ρόλοι τώρα για το αρουραίο σίγουρα θα φρίκαρα αλλά μπροστά στην πρεμιέρα με πίτερ φατσινέλι θα τον έκανα σουβλάκι!!! αχ προσκυνάω για την τουαλέτα και για τον συνοδό και τα δύο ήταν τέλεια ο πίτερ ήταν τέλειος με το καστανό μαλλί (φοβόμουν πως θα έβαζες καμιά γυναίκα του με τα μπικουτί και τα παιδιά να έρχεται να με βαράει που της έκλεψα τον άνδρα τελικά την γλίτωσα ) και φυσικά τέλειο τέλος όπως πάντα αυτό με την βόμβα στο τέλος που άτομα πετάχτηκαν σε άλλες πόλεις και ακόμα αναζητούνται όλα τα λεφτά α ρε αστέριε τι μας έκανες πάλι!!! | |
|
| |
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 15 Νοε 2009 - 1:05 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 15 Νοε 2009 - 13:27 | |
| ελεος!!!! καλα ρε αστεριε μην μας αφησεις να ζησουμε το ονειρο... φτου σου Μαρια μου εισαι θεα τωρα βρηκα λιγο χρονο για να το διαβασω ειναι απλα φοβερο μα καλα στο τσαντακι μου η βομβα πολυ κριμα και ηταν τοσο ωραιο εριξα το γελιο σε ολα τα σκηνικα και το Μαρακι μας φοβερο μα καθαρτικο??? Μπραβο Μαρια μου ειναι τελειο | |
|
| |
kristen4ever Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 59 Registration date : 21/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 15 Νοε 2009 - 17:41 | |
| | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| |
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 15 Νοε 2009 - 19:35 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
Και οι τουαλέτες φοβερές! Νομίζω ότι είναι όλοι ευχαριστημένοι που έστω και για λίγο κατέληξαν με αυτόν που ονειρεύονταν. : Κάνεις λάθος.Εμένα η ανάγκη με έκανε να πάω μαζί του στην πρεμιέρα.Δεν ονειρευόμουν αυτόν στον πλευρό μου.ΜΕ ανάγκασε. Sorry για το διπλό ποστ. | |
|
| |
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 15 Νοε 2009 - 20:25 | |
| Fay1765 τελικα την γλιτωσε ο μαικ ε?χεχε υπομονη που ξερεις μπορει να σου δοθει η ευκερι να του το φερεις κολαρο την επομενη φορα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 15 Νοε 2009 - 20:56 | |
| Αχ,μακάρι να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία.Αμήν και πότε! | |
|
| |
dora Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 15 Νοε 2009 - 20:59 | |
| | |
|
| |
evangelina New Moon Victim
Ηλικία : 45 Τόπος : Up, up and away!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 15 Νοε 2009 - 22:24 | |
| Χαχαχαα!! Πεθανα στο γέλιο!!! Ειδικα στη φαση που η Angepsi ορμαει να πλακωσει τον Πολ!!!! Πραγματικα την φανταζομαι να το κανει και η Emerald Eyes (ως πιο συγκρατημενη ) να προσπαθει να την αποτρεψει!!! Νομιζω οτι πετυχες να βαλεις τους σωστους χαρακτηρες στην καταλληλη φαση.. οπως για παραδειγμα εμενα που ως γνωστο απροσεχτο γκαντεμο- κατσικι (και στην πραγματικη μου ζωη), που πατησα μεσα στον κουβα, μπουρδουκλωθηκα και κατεβηκα κουτρουβαλωντας τις σκαλες. Να 'ναι καλα breeze of the wolf, που με μαζεψε!!! Πραγματικα δεν περιμενα να τα καταφερω ως την πρεμιερα! Πολυ καλοο!! Thanks! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 29 Νοε 2009 - 12:29 | |
| θα μπορούσες mrs alice να μας πεις πότε θα είναι έτοιμη η επόμενη ιστορία σου? | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 29 Νοε 2009 - 16:40 | |
| Λοιπον εγω τωρα την διαβασα και εχω να σου πω οτι μου εφτιαξες το κεφι απο νεκρη με ξαναζοντανεψες καλα δεν παιζετε . | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: ! Κυρ 29 Νοε 2009 - 17:58 | |
| - dora cullen έγραψε:
- θα μπορούσες mrs alice να μας πεις πότε θα είναι έτοιμη η επόμενη ιστορία σου?
Λοιπον,το θεμα των χριστουγεννιατικων fanfictions καθως και οι συμμετοχες σε αυτα θα ανακοινωθουν περιπου μια εβδομαδα πριν τα Χριστουγεννα! Οσο για το ποτε θα ειναι ετοιμες αυτο εξαρταται απο το πως θα παει καθε ιστορια και απο το ποσο χρονο θα εχω στην διαθεση μου! Θα τις ποσταρω σε διαφορετικη χρονικη στιγμη την καθε μια! Καλα ειμαι σιγουρη οτι θα πεσει τρελο γελιο παλι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 29 Νοε 2009 - 18:34 | |
| Γι'αυτό είμαστε σίγουροι... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 24 Δεκ 2009 - 1:12 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 24 Δεκ 2009 - 1:19 | |
| | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 24 Δεκ 2009 - 8:37 | |
| WOW!!!! Τι αλλο να πω??? Κραταω το στομαχι μου ακομα.... Κοιλιακους μου φενεται θα κανω χωρις να κουνησω δαχτυλο!!! | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Πεμ 24 Δεκ 2009 - 9:04 | |
| Mrs Alice εισαι απιστευτη..πολυ γελιο..δώσε!!! | |
|
| |
| Σχόλια για τα "Special Fanfictions" | |
|