Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια για τα "Special Fanfictions"

Πήγαινε κάτω 
    +36
    d@n@e twilight!
    Ms Cullen
    BELLA MARIE
    mR.Geo
    emma cullen pattinson
    evaki
    mariap
    evi
    evangelina
    kristen4ever
    angepsi
    twilightFOREVER
    dora
    WhiteQueen
    Jacob Black
    Kimberly
    MARIA SWAN CULLEN
    christi_twilight
    ΕΡΗ
    !~Twilighter~!
    Alexadruby the vampire
    kanty
    Mrs Alice
    volturi girl
    VLaSia =)
    Fay1765
    Strider
    April
    Nemesis Of Bellin
    Isabella_Cullen
    emerald eyes
    Ashley Greene
    Dr. Thodoran Cullen
    Mrs.Cullen
    LaDy_SoVeReigN
    MIKAELLA
    40 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Dr. Thodoran Cullen
    Twilight Human
    Twilight Human
    Dr. Thodoran Cullen

Άντρας Ζυγός
    Τόπος : Ρόδος
    Αριθμός μηνυμάτων : 26
    Registration date : 26/09/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Creating Illusions

Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 21:57

θα πεθανω απο την αγωνια!!!!Ποσταρε σε ικετευω εχουμε και σχολειο :D :blush:
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Ashley Greene
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2295
    Registration date : 12/09/2009

Forks Student Profile
    Team: Switzerland
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 21:59

ποσταρε τώρα γτ σε 5 λεπτα βγαίνω!!!!παρακαλώ Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    http://downey-got-lokid.tumblr.com/
    Ashley Greene
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 22:02

ααααααααααααααααααααααα και κάτι ακόμα να με βάζεις παρακαλώ σε όλες τις ιστορίες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(αν γίνεται)παρακαλώ ξανά Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700 είσαι τέλεια παρακαλώ!!!!!!!!!
    Dr. Thodoran Cullen
    Twilight Human
    Twilight Human
    Dr. Thodoran Cullen

Άντρας Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 22:04

Πρεπει να μπουν ολοι οποτε μαλλον δεν θα μας ξαναβαλει Sad Αναγκαστικα....ΠΟΣΤΑΡΕΕΕ!! Razz Πρεπει να βγω κι εγω και εχω παρα παρα παρα παρα παρα πολυ αγωνια γιατι περιμενω κατι το φοβερο!(αστειο xD) faint
    Ashley Greene
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 22:09

an δεν ποστάρεις παρακαλώ πες το πότε παρακαλώ είναι ανάγκη!!!!αν ποστάρεις όμως παρακαλ'ω πόσταρε τώρα μου φωνάζει η μαμά μου παρακαλώ!!!!!!!!!!!τι πρέπει να κάνουμε εγώ και ο θοδωρής για να μας ακούσεις(είμαστε και συνονόματοι πανάθεμά μας)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παρακαλώ πολύ!!!!!!!!!!!!!1
    Ashley Greene
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 22:12

πες κάτι και εσύ ρε θοδωρή!!!!
    Ashley Greene
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 22:14

αν κάνει δημοσίευση σήμερα θα μου το χρωστάτε!!!
    Ashley Greene
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 22:16

αντε γεια τώρα επειδή δεν βλέπω να γίνεται τπτ καληνύχτα!!!!!!!
    Dr. Thodoran Cullen
    Twilight Human
    Twilight Human
    Dr. Thodoran Cullen

Άντρας Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 22:18

axaxaxaxax Razz o doros kai i dora
    VLaSia =)
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
    Αριθμός μηνυμάτων : 1653
    Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 22:30

Αχαχαχαχαχαχαχα δεν έχω λόγιααααα!!!!!!! Ήταν όχι μόνο ξεκαρδιστική!!! Ήταν τρομερήήή!!!
    Χίλια μπράβο και ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μου έδωσες την ευκαιρία να σουτάρω με το ρόπαλο έναν λυκάνθρωπο και να τον στείλω πίσω στο Λα Πους!!!!
    Πραγματικά ήταν εφυέστατο και κυριολεκτικά ΛΥΘΗΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!! Δεν μπορείς να φανταστείς!!!!
    http://www.xat.com/Lost_Empeire
    Dr. Thodoran Cullen
    Twilight Human
    Twilight Human
    Dr. Thodoran Cullen

Άντρας Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 22:39

ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΦΟΒΕΡΟ !ΤΕΛΕΙΟ ! ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !!!!

1.ΜΠΡΑΒΟ
    2ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
    3.ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟ!! lol! lol! lol! geek
    Strider
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    Strider

Άντρας Κριός
    Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε!
    Αριθμός μηνυμάτων : 221
    Registration date : 25/10/2009

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 22:46

Παράθεση :
    Ο μονος ηχος που ακουγοταν ηταν ο Τζασπερ που αλειφε με βουτυρο δυο γιγαντιαιες φετες ψωμι.Η Mrs Alice τον πλησιασε διακριτικα και πιανοντας τον απο τους ωμους του ειπε γλυκα''Τζασπερ,η kimberly δεν ειναι το φαγητο.....''

Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 το ποιο κορθφαιο σημειο χοχοχοχοχοχοχο και η ολη η ιστορια ηταν πολυ καλογραμενη μπραβο Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 201917
    Alexadruby the vampire
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Alexadruby the vampire

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Κέρκυρα
    Αριθμός μηνυμάτων : 839
    Registration date : 31/01/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 23:00

Καλα Μαρια μου εσκισες παλι.. !!! Φανταστικη ιστορια.. !!! Εχω πεθανει απο τα γελια..
    Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120

Εισαι φανταστικη..!!! Επισης που το ηξερες πως δεν συμπαθω τον Πολ..? Πολυ το ευχαριστηθηκα το κομματι που του πεταξα το saga στην μαπα.. Twisted Evil evil_laugh Twisted Evil evil_laugh

Αλλα ολα τα λευτα ηταν ο Τζασπερ και ο τσακομος της doras cullen με την Μπελλα.. !!! giggle

Επισης χιλια ευχαριστω για το ραντεβου μου με τον Damon.. Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 150320 Αλλα να ρωτησω κατι..? Γιατι με ρωταει τι ομαδα αιματος ειμαι αφου ειμαι και εγω βαμπιρ..? Shocked Μονο αυτο δεν καταλαβα..
    http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/index.htm?sid=8086
    emerald eyes
    Golden Eyed Vampires
    emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : 9 cycles of hell
    Αριθμός μηνυμάτων : 2461
    Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 23:03

Τέλειο και αυτό!!! Όπως πάντα βέβαια
    Αυτά τα 2 φαν φικ μου άρεσαν πάρα πολύ γιατί ήταν τόσο ανάλαφρα και ευχάρισταόλες οι σκηνές έσκισαν ως συνήθως
    τι αυτό με αν σπάει η συνθήκη περνώντας το χέρι σου από την γραμμή, ο τζάσπερ που ήθελε να φάει την kimberly όλη την ώρα, η καημένη η Μπέλα που την έδεσε κάποια... για να πάρει τον Έντουαρντ
    πέθανα στο γέλιο ως συνήθως Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120
    Εύγε και πάλι εύγε
    !~Twilighter~!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    !~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 1162
    Registration date : 22/04/2009

Forks Student Profile
    Team: Egyptians Egyptians
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ 1 Νοε 2009 - 23:28

Καλά, Mrs.Alice.. Είναι εκπληκτικά..
    Στο πρώτο:
    Παράθεση :
    ''Φτου!Να παρει!Και το ελεγα εγω οτι αυτο το πραγμα ειναι πολυ
    κοντο,μονο μανδυας δεν ειναι!''ειπε ο Αρο εκνευρισμενος κοιταζοντας με
    κατσουφιασμενο βλεμμα τον μαυρο μανδυα που του ερχοταν μεχρι κατω απο
    το γονατο.Εμπαινε φουριοζος στην αιθουσα υποδοχης με τον Καιο πισω
    του.''Στις 19 εχουμε πρεμιερα στην Ελλαδα!Μου λες ποτε θα προλαβω να
    φτιαξω αυτο το χαλι;!!!''ξαναειπε ο Αρο κοιταζοντας στον κοντινοτερο
    καθρεφτη τον ποδογυρο του μανδυα του θυμωμενα.

Πέθανα από τα γέλια..!! Αχ.. Μακάρι να έρχονταν..!!!

Παράθεση :
    η kanty επεξεργαζοταν ενα κομψο φερετρο που βρισκοταν στον διαδρομο εξω
    απο το
    δωματιο.''ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι''
    ξεφωνισε ανοιγωντας το καπακι,κρατουσε στο χερι της ενα μικρο κομματι
    χαρτιου με κατι αριθμους πανω,''Το κινητο του Ρομπερτ!!!!!!!!!!!!!!!''

kanty, θα μου το πληρώσεις μια μέρα.. Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 500229 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Icon_evil Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Icon_twisted Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Icon_twisted Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Icon_evil Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 447888 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 447888 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 447888 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 447888 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Icon_geek Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Lol

Παράθεση :
    Η christi ειχε εναν πολυ εποικοδομητικο διαλογο με την Ροζαλι η οποια καθοταν σε μια ακρη και λιμαρε τα νυχια της:
    christi ''Γεια!!!!!!!!''
    Ροζαλι ''Γεια..........''
    christi ''Τι κανεις;''
    Ροζαλι ''Σας ανεχομαι......''
    christi ''Α Οκ......''

Παράθεση :
    εξελιχθηκε σε κανονικο μαλλιοτραβηγμα αφου κατεληξαν να παλευουν στον κηπο,ενω καθως κυλιοντουσαν στο εδαφος στριγκλιζαν
    ''ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΤΩΡΑ!''
    ''ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΛΕ;ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ!''
    ''Ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ!''
    ''Η ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ!ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!''

Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120

Εχω πέσει στα πατώματα και γελάω.. Η μαμά μου βλέπει αυτό στο mega και γελάει, κι εγώ γελάω μαζί της διαβάζοντας τις ιστορίες..!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Lol
    Θα γράψεις κι άλλες..?? Αν ναι, να μπω..??? Pleaseeeeee....!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700

Σπόιλερ:
    volturi girl
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : London, UK
    Αριθμός μηνυμάτων : 3819
    Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 2 Νοε 2009 - 0:40

εχω παραπονα !!!!!!!1 Δεν ειναι δικεο θελω και εγω να αντικαταστισω την Κριστεν στην Εκλειψη Εχει φιλια με τον Τζεικ. Δεν παιζω!!!!!! Ακους εκει να μ κλεψει ενα 14χρονο τον ρολο!!!!!! Κατα τα αλλα ειναι εξερετικο Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120
    http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
    kanty
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kanty

Θηλυκό Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
    Αριθμός μηνυμάτων : 992
    Registration date : 23/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 2 Νοε 2009 - 3:08

!~Twilighter~! έγραψε:

Παράθεση :
    η kanty επεξεργαζοταν ενα κομψο φερετρο που βρισκοταν στον διαδρομο εξω
    απο το
    δωματιο.''ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι''
    ξεφωνισε ανοιγωντας το καπακι,κρατουσε στο χερι της ενα μικρο κομματι
    χαρτιου με κατι αριθμους πανω,''Το κινητο του Ρομπερτ!!!!!!!!!!!!!!!''

kanty, θα μου το πληρώσεις μια μέρα.. Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 500229 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Icon_evil Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Icon_twisted Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Icon_twisted Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Icon_evil Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 447888 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 447888 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 447888 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 447888 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Icon_geek Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Lol

χαχα!!! ειναι δικο μου, ειναι δικο μου!!! εχω το τηλεφωνο του Ρομπ! Γιουπι!!!!!!!!!!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 Icon_razz
    ΕΡΗ
    The Volturi
    ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
    Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 2 Νοε 2009 - 14:17

καλα τρομερο γελιο! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120
    οι ατακες που χρησιμοποιεισες ηταν ολα τα λεφτα!
    ηταν σαν το Scary movie στο δρομο του twilight!!!!
    μπραβο σου!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 474941 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 474941
    περιμενουμε την συνεχεια!!!

ΥΓ...(για την Καντυ)καλα κουμπαρουλα μου σου εφεξε παλι!!!μα να παρεις εσυ τον αριθμο????
    εισαι πολυ τυχερη!!
    θελω και εγω το μαγικο χαρτακι!!!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 34442
    volturi girl
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 2 Νοε 2009 - 14:42

Εγω πηρα με την Λεια καλητερο !!!!!!
    christi_twilight
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    christi_twilight

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : twilight world...
    Αριθμός μηνυμάτων : 825
    Registration date : 01/09/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 2 Νοε 2009 - 14:53

καλα εγω τελικα χτυπιεμαι σαν χταποδι απο τα γελιααααααααα!!!!!!!Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120
    πριν απο λιγο εφυγε η μαμα απο το δωματιο καθως ειχε ερθει ανησιχη απο τον ηχο των ποδιων μου που χτυπουσαν το πατωμα απο τα γελια!!!Τελος επεσα ολοκληρη κατω!!!! giggle giggle giggle
    Εισαι απιστευτηηηηηηη.....μεγαλο ταλεντο! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 474941 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 4947
    εχω να διαβασω κατι τοσο αστειο εδω και παρα πολυ καιρο(μπορει αυτο να ειναι και οτι πιο αστειο!! geek )
    ο επεικοδομιτικος διαλογος μου με την Ροζαλι με παιθανεε!!!!(εχεις διαβασει τα ποστ μου που ελεγα οτι στη χαραυγη την σιμπαθησα ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ετσι???... giggle )χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120
    δεν μπορω να ξεχορισω τα αγαπημενα μου,ηταν ΟΛΟ ξεκαρδιστικο(εκει με τον ποτερ και εκει με τον εντ .... Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 ...εκατομυρια σιμιααα)!!!!!!!
    γραψε κι αλλαααααααααα!!!!(σε παρακαλω...) Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700
    volturi girl
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 2 Νοε 2009 - 15:00

Εγω θελω να μπω παλι σε καποιο αλλα να με βαλεις αμα γινετε με την sweety cristi_twilight dora cullen Mrs Cullen και φυσικα με την Edward_Breaking_Dawn καλα θα πεσει ΤΟ γελιο παλι Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 80784 Εχει παρα πολυ πλακα Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 σε παρακαλω θα γελασουμε πολυ θα πλακωνομαι με την Ελλη για την μαχη βρικολακες και λυκοι θα πεσει γελιο σου λεω Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700 ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΟΣΚΗΝΑΩ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 31995 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 31995 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 31995
    christi_twilight
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    christi_twilight

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : twilight world...
    Αριθμός μηνυμάτων : 825
    Registration date : 01/09/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 2 Νοε 2009 - 15:34

ναι ναι!!!!
    Ρενα ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑΡΑΑ!!! giggle
    εδω πεφτει ΤΟ γελιο μεταξυ μας στο μσν!!!!!!!!!!!
    δεν θα πεσει εδω?????
    Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 4947
    (φυσικα εγω ειμαι με την Ελλη για το θεμα μαχης βρυκολακων λυκου!! geek βρυκολακες για παντααα Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 917651 !!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 41616 )
    volturi girl
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 2 Νοε 2009 - 15:39

Σπόιλερ:
    Mrs Alice
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Mrs Alice

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1006
    Registration date : 21/03/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 2 Νοε 2009 - 15:39

Alexadruby the vampire έγραψε:
    Καλα Μαρια μου εσκισες παλι.. !!! Φανταστικη ιστορια.. !!! Εχω πεθανει απο τα γελια..
    Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 403120

Εισαι φανταστικη..!!! Επισης που το ηξερες πως δεν συμπαθω τον Πολ..? Πολυ το ευχαριστηθηκα το κομματι που του πεταξα το saga στην μαπα.. Twisted Evil evil_laugh Twisted Evil evil_laugh

Αλλα ολα τα λευτα ηταν ο Τζασπερ και ο τσακομος της doras cullen με την Μπελλα.. !!! giggle

Επισης χιλια ευχαριστω για το ραντεβου μου με τον Damon.. Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 150320 Αλλα να ρωτησω κατι..? Γιατι με ρωταει τι ομαδα αιματος ειμαι αφου ειμαι και εγω βαμπιρ..? Shocked Μονο αυτο δεν καταλαβα..
    Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!!!!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 691711 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 691711 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 691711 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 691711 huggie huggie Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 174341 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 174341
    Κι εγω το διασκεδαζω απιστευτα γραφοντας τα fanfictions!!! lol!
    Αλεξανδρα:
    Πραγματικη εξηγηση:εγω σχεδον παντα γραγω αοτοματα,δηλαδη οτι μου κατεβει εκεινη την στιγμη στο κεφαλι! lol! Προφανως σε εκεινο το σημειο ξεχασα οτι εισαι κι εσυ βρικολακας και μου ειχε καρφωθει στο μυαλο οτι εισαι κοινη θνητη! lol!
    Συγγραφικη εξηγηση:Ο Ντειμον προφανως σε περασε για κοινη θνητη! lol!
    Διαλεξε και παρε! lol!
    Σχεδιαζω ηδη το επομενο fanfiction το οποιο θα ειναι εκπληξη! Wink
    Για τους ρολους εχω σημειωσει αρκετα παιδια που μου το ειχαν ζητησει απο τις προηγουμενες ιστοριες αλλα δεν ηταν δυνατον να μπουν σε αυτες!Ομως υπαρχουν ακομα θεσεις,πολυ λιγες βεβαια,αλλα υπαρχουν!
    Οσοι θελετε να συμμετεχετε(θα δωθει προτεραιοτητα ατομα που δεν εχουν ξαναπαρει μερος σε ιστορια),μπορειτε να δηλωσετε συμμετοχη την Τεταρτη που θα ανακοινωσω το θεμα!
    Δεν υπαρχει προβλημα για οσους θελουν να ξαναπαρουν μερος σε ιστορια αφου θα γραψω μπολικες στο μελλον! Smile
    http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/forum.htm
    volturi girl
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 2 Νοε 2009 - 15:43

Παράθεση :
    θα δωθει προτεραιοτητα ατομα που δεν εχουν ξαναπαρει μερος σε ιστορια
    Γαμωτο cry δεν εισαι δικαιη αν γινετε σε παρακαλω πεφτω στα ποδια σου Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 2 691689

Σχόλια για τα "Special Fanfictions"
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 2 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: