Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 1 Νοε 2009 - 21:57
θα πεθανω απο την αγωνια!!!!Ποσταρε σε ικετευω εχουμε και σχολειο :D :blush:
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 1 Νοε 2009 - 21:59
ποσταρε τώρα γτ σε 5 λεπτα βγαίνω!!!!παρακαλώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 1 Νοε 2009 - 22:02
ααααααααααααααααααααααα και κάτι ακόμα να με βάζεις παρακαλώ σε όλες τις ιστορίες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(αν γίνεται)παρακαλώ ξανά είσαι τέλεια παρακαλώ!!!!!!!!!
Dr. Thodoran Cullen Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 26 Registration date : 26/09/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 1 Νοε 2009 - 22:04
Πρεπει να μπουν ολοι οποτε μαλλον δεν θα μας ξαναβαλει Αναγκαστικα....ΠΟΣΤΑΡΕΕΕ!! Πρεπει να βγω κι εγω και εχω παρα παρα παρα παρα παρα πολυ αγωνια γιατι περιμενω κατι το φοβερο!(αστειο xD)
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 1 Νοε 2009 - 22:09
an δεν ποστάρεις παρακαλώ πες το πότε παρακαλώ είναι ανάγκη!!!!αν ποστάρεις όμως παρακαλ'ω πόσταρε τώρα μου φωνάζει η μαμά μου παρακαλώ!!!!!!!!!!!τι πρέπει να κάνουμε εγώ και ο θοδωρής για να μας ακούσεις(είμαστε και συνονόματοι πανάθεμά μας)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παρακαλώ πολύ!!!!!!!!!!!!!1
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 1 Νοε 2009 - 22:12
πες κάτι και εσύ ρε θοδωρή!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 1 Νοε 2009 - 22:14
αν κάνει δημοσίευση σήμερα θα μου το χρωστάτε!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 1 Νοε 2009 - 22:16
αντε γεια τώρα επειδή δεν βλέπω να γίνεται τπτ καληνύχτα!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 1 Νοε 2009 - 22:30
Αχαχαχαχαχαχαχα δεν έχω λόγιααααα!!!!!!! Ήταν όχι μόνο ξεκαρδιστική!!! Ήταν τρομερήήή!!! Χίλια μπράβο και ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μου έδωσες την ευκαιρία να σουτάρω με το ρόπαλο έναν λυκάνθρωπο και να τον στείλω πίσω στο Λα Πους!!!! Πραγματικά ήταν εφυέστατο και κυριολεκτικά ΛΥΘΗΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!! Δεν μπορείς να φανταστείς!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 1 Νοε 2009 - 22:46
Παράθεση :
Ο μονος ηχος που ακουγοταν ηταν ο Τζασπερ που αλειφε με βουτυρο δυο γιγαντιαιες φετες ψωμι.Η Mrs Alice τον πλησιασε διακριτικα και πιανοντας τον απο τους ωμους του ειπε γλυκα''Τζασπερ,η kimberly δεν ειναι το φαγητο.....''
το ποιο κορθφαιο σημειο χοχοχοχοχοχοχο και η ολη η ιστορια ηταν πολυ καλογραμενη μπραβο
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 1 Νοε 2009 - 23:00
Καλα Μαρια μου εσκισες παλι.. !!! Φανταστικη ιστορια.. !!! Εχω πεθανει απο τα γελια..
Εισαι φανταστικη..!!! Επισης που το ηξερες πως δεν συμπαθω τον Πολ..? Πολυ το ευχαριστηθηκα το κομματι που του πεταξα το saga στην μαπα..
Αλλα ολα τα λευτα ηταν ο Τζασπερ και ο τσακομος της doras cullen με την Μπελλα.. !!!
Επισης χιλια ευχαριστω για το ραντεβου μου με τον Damon.. Αλλα να ρωτησω κατι..? Γιατι με ρωταει τι ομαδα αιματος ειμαι αφου ειμαι και εγω βαμπιρ..? Μονο αυτο δεν καταλαβα..
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 1 Νοε 2009 - 23:03
Τέλειο και αυτό!!! Όπως πάντα βέβαια Αυτά τα 2 φαν φικ μου άρεσαν πάρα πολύ γιατί ήταν τόσο ανάλαφρα και ευχάρισταόλες οι σκηνές έσκισαν ως συνήθως τι αυτό με αν σπάει η συνθήκη περνώντας το χέρι σου από την γραμμή, ο τζάσπερ που ήθελε να φάει την kimberly όλη την ώρα, η καημένη η Μπέλα που την έδεσε κάποια... για να πάρει τον Έντουαρντ πέθανα στο γέλιο ως συνήθως Εύγε και πάλι εύγε
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Κυρ 1 Νοε 2009 - 23:28
Καλά, Mrs.Alice.. Είναι εκπληκτικά.. Στο πρώτο:
Παράθεση :
''Φτου!Να παρει!Και το ελεγα εγω οτι αυτο το πραγμα ειναι πολυ κοντο,μονο μανδυας δεν ειναι!''ειπε ο Αρο εκνευρισμενος κοιταζοντας με κατσουφιασμενο βλεμμα τον μαυρο μανδυα που του ερχοταν μεχρι κατω απο το γονατο.Εμπαινε φουριοζος στην αιθουσα υποδοχης με τον Καιο πισω του.''Στις 19 εχουμε πρεμιερα στην Ελλαδα!Μου λες ποτε θα προλαβω να φτιαξω αυτο το χαλι;!!!''ξαναειπε ο Αρο κοιταζοντας στον κοντινοτερο καθρεφτη τον ποδογυρο του μανδυα του θυμωμενα.
Πέθανα από τα γέλια..!! Αχ.. Μακάρι να έρχονταν..!!!
Παράθεση :
η kanty επεξεργαζοταν ενα κομψο φερετρο που βρισκοταν στον διαδρομο εξω απο το δωματιο.''ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι'' ξεφωνισε ανοιγωντας το καπακι,κρατουσε στο χερι της ενα μικρο κομματι χαρτιου με κατι αριθμους πανω,''Το κινητο του Ρομπερτ!!!!!!!!!!!!!!!''
kanty, θα μου το πληρώσεις μια μέρα..
Παράθεση :
Η christi ειχε εναν πολυ εποικοδομητικο διαλογο με την Ροζαλι η οποια καθοταν σε μια ακρη και λιμαρε τα νυχια της: christi ''Γεια!!!!!!!!'' Ροζαλι ''Γεια..........'' christi ''Τι κανεις;'' Ροζαλι ''Σας ανεχομαι......'' christi ''Α Οκ......''
Παράθεση :
εξελιχθηκε σε κανονικο μαλλιοτραβηγμα αφου κατεληξαν να παλευουν στον κηπο,ενω καθως κυλιοντουσαν στο εδαφος στριγκλιζαν ''ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΤΩΡΑ!'' ''ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΛΕ;ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ!'' ''Ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ!'' ''Η ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ!ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!''
Εχω πέσει στα πατώματα και γελάω.. Η μαμά μου βλέπει αυτό στο mega και γελάει, κι εγώ γελάω μαζί της διαβάζοντας τις ιστορίες..!!! Θα γράψεις κι άλλες..?? Αν ναι, να μπω..??? Pleaseeeeee....!!!
Σπόιλερ:
Αλεξάνδρα δικαιώθηκες..!! Ο Damon, εεε..??
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Δευ 2 Νοε 2009 - 0:40
εχω παραπονα !!!!!!!1 Δεν ειναι δικεο θελω και εγω να αντικαταστισω την Κριστεν στην Εκλειψη Εχει φιλια με τον Τζεικ. Δεν παιζω!!!!!! Ακους εκει να μ κλεψει ενα 14χρονο τον ρολο!!!!!! Κατα τα αλλα ειναι εξερετικο
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Δευ 2 Νοε 2009 - 3:08
!~Twilighter~! έγραψε:
Παράθεση :
η kanty επεξεργαζοταν ενα κομψο φερετρο που βρισκοταν στον διαδρομο εξω απο το δωματιο.''ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι'' ξεφωνισε ανοιγωντας το καπακι,κρατουσε στο χερι της ενα μικρο κομματι χαρτιου με κατι αριθμους πανω,''Το κινητο του Ρομπερτ!!!!!!!!!!!!!!!''
kanty, θα μου το πληρώσεις μια μέρα..
χαχα!!! ειναι δικο μου, ειναι δικο μου!!! εχω το τηλεφωνο του Ρομπ! Γιουπι!!!!!!!!!!!!
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Δευ 2 Νοε 2009 - 14:17
καλα τρομερο γελιο! οι ατακες που χρησιμοποιεισες ηταν ολα τα λεφτα! ηταν σαν το Scary movie στο δρομο του twilight!!!! μπραβο σου!! περιμενουμε την συνεχεια!!!
ΥΓ...(για την Καντυ)καλα κουμπαρουλα μου σου εφεξε παλι!!!μα να παρεις εσυ τον αριθμο???? εισαι πολυ τυχερη!! θελω και εγω το μαγικο χαρτακι!!!!!
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Δευ 2 Νοε 2009 - 14:53
καλα εγω τελικα χτυπιεμαι σαν χταποδι απο τα γελιααααααααα!!!!!!! πριν απο λιγο εφυγε η μαμα απο το δωματιο καθως ειχε ερθει ανησιχη απο τον ηχο των ποδιων μου που χτυπουσαν το πατωμα απο τα γελια!!!Τελος επεσα ολοκληρη κατω!!!! Εισαι απιστευτηηηηηηη.....μεγαλο ταλεντο! εχω να διαβασω κατι τοσο αστειο εδω και παρα πολυ καιρο(μπορει αυτο να ειναι και οτι πιο αστειο!! ) ο επεικοδομιτικος διαλογος μου με την Ροζαλι με παιθανεε!!!!(εχεις διαβασει τα ποστ μου που ελεγα οτι στη χαραυγη την σιμπαθησα ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ετσι???... )χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! δεν μπορω να ξεχορισω τα αγαπημενα μου,ηταν ΟΛΟ ξεκαρδιστικο(εκει με τον ποτερ και εκει με τον εντ .... ...εκατομυρια σιμιααα)!!!!!!! γραψε κι αλλαααααααααα!!!!(σε παρακαλω...)
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Δευ 2 Νοε 2009 - 15:00
Εγω θελω να μπω παλι σε καποιο αλλα να με βαλεις αμα γινετε με την sweety cristi_twilight dora cullen Mrs Cullen και φυσικα με την Edward_Breaking_Dawn καλα θα πεσει ΤΟ γελιο παλι Εχει παρα πολυ πλακα σε παρακαλω θα γελασουμε πολυ θα πλακωνομαι με την Ελλη για την μαχη βρικολακες και λυκοι θα πεσει γελιο σου λεω ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΟΣΚΗΝΑΩ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Δευ 2 Νοε 2009 - 15:39
Alexadruby the vampire έγραψε:
Καλα Μαρια μου εσκισες παλι.. !!! Φανταστικη ιστορια.. !!! Εχω πεθανει απο τα γελια..
Εισαι φανταστικη..!!! Επισης που το ηξερες πως δεν συμπαθω τον Πολ..? Πολυ το ευχαριστηθηκα το κομματι που του πεταξα το saga στην μαπα..
Αλλα ολα τα λευτα ηταν ο Τζασπερ και ο τσακομος της doras cullen με την Μπελλα.. !!!
Επισης χιλια ευχαριστω για το ραντεβου μου με τον Damon.. Αλλα να ρωτησω κατι..? Γιατι με ρωταει τι ομαδα αιματος ειμαι αφου ειμαι και εγω βαμπιρ..? Μονο αυτο δεν καταλαβα..
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!!!!!! Κι εγω το διασκεδαζω απιστευτα γραφοντας τα fanfictions!!! Αλεξανδρα: Πραγματικη εξηγηση:εγω σχεδον παντα γραγω αοτοματα,δηλαδη οτι μου κατεβει εκεινη την στιγμη στο κεφαλι! Προφανως σε εκεινο το σημειο ξεχασα οτι εισαι κι εσυ βρικολακας και μου ειχε καρφωθει στο μυαλο οτι εισαι κοινη θνητη! Συγγραφικη εξηγηση:Ο Ντειμον προφανως σε περασε για κοινη θνητη! Διαλεξε και παρε! Σχεδιαζω ηδη το επομενο fanfiction το οποιο θα ειναι εκπληξη! Για τους ρολους εχω σημειωσει αρκετα παιδια που μου το ειχαν ζητησει απο τις προηγουμενες ιστοριες αλλα δεν ηταν δυνατον να μπουν σε αυτες!Ομως υπαρχουν ακομα θεσεις,πολυ λιγες βεβαια,αλλα υπαρχουν! Οσοι θελετε να συμμετεχετε(θα δωθει προτεραιοτητα ατομα που δεν εχουν ξαναπαρει μερος σε ιστορια),μπορειτε να δηλωσετε συμμετοχη την Τεταρτη που θα ανακοινωσω το θεμα! Δεν υπαρχει προβλημα για οσους θελουν να ξαναπαρουν μερος σε ιστορια αφου θα γραψω μπολικες στο μελλον!